Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wypadają! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-24, 13:36   #271
Nerchie
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Nie ma ciepłej wody, a muszę umyć włosy
płukam zawsze lodowatą. Nawet to lubię taka ze mnie masochistka

ja biorę tabletki po przerwie półrocznej ;p i nie wiem jak mogłam bez nich żyć. regularny okres niech żyje!

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 14:18   #272
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

Składam zamówienie w Bioarpie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 14:23   #273
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Składam zamówienie w Bioarpie
co ciekawego do Ciebie przyjedzie?
rety, chyba zaczyna mnie łapać zmęczenie.. Nawet kawa mnie nie rusza mam ochotę przeleżeć popołudnie pod kocem...
Stary 2012-10-24, 14:28   #274
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
co ciekawego do Ciebie przyjedzie?
rety, chyba zaczyna mnie łapać zmęczenie.. Nawet kawa mnie nie rusza mam ochotę przeleżeć popołudnie pod kocem...
Raczej po co ciekawego pójdę, w moim mieście jest siedziba

http://bioarp.pl/pl/p/Baikal-Herbals...-parabenow/196
http://bioarp.pl/pl/p/Naturalny-ziol...w-wypadaniu/48
http://bioarp.pl/pl/p/Balsam-aleppo-...a-sudanska/349
http://bioarp.pl/pl/p/Organiczny-kre...n-do-35-lat/53

Stary 2012-10-24, 14:38   #275
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Hej! W nocy oglądałam film ,a później nie mogłam zasnąć. . Zasnęłam może o 5 rano . Nie wiem dokładnie. Wiem ,że słyszałam rano rodziców ,którzy wychodzili do pracy.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Ciekawe takie plasterki. Ale jeszcze nie dla mnie. Tabletek stosować na pewno nie będę. 1 sprawa to czytałam o skutkach ubocznych. 2 sprawa to TŻ stwierdził ,że nie chce żebym szprycowała organizm tabletkami. Widujemy się tylko w weekendy. Takż głupio byłoby stosować tabletki skoro nie widujemy się zbyt często. Poza tym TŻ doszedł do wniosku ,że woli stosować gumki. Przynajmniej nie mają żadnych negatywnych skutków dla organizmu. A ja go popieram. Wiadomo ,że nie ma 100% pewności co do zabezpieczeń. Ale znając mnie pewnie mogłabym zapomnieć albo przeoczyć ,więc wolę nie ryzykować .
A jak zamieszkacie razem? Chyba nie będziecie się kochać tylko w weekendy Ja nie namawiam, absolutnie, nie o to chodzi. Tylko takie nigdy nie mów nigdy
Ja biorę z innych powodów, efekt antykoncepcyjny był takim efektem jakby ubocznym i jak teraz mam się kochać z prezerwatywą to już nie to samo, nie lubię ich po prostu, zawsze kończy się podrażnieniem po dłuższym seksie, potem przez jakiś czas w ogóle jest lipa. A my lubimy długo i nie raz na dzień jak jest okazja Jak zrezygnuję z tabsów to będę starała się obserwować ciało pod kątem npr,po jakimś czasie to stosować, nie wyobrażam sobie całego życia na prezerwatywach.

Noemi, masz rację z tym efektem pierwszego przejścia, to się dzieje przy każdym leku, jaki łykamy. Ale tak czy siak hormony przechodzą przez wątrobę i trzeba jednak kontrolować te enzymy wątrobowe jeśli długo używamy.

Cytat:
Na pierwszy rzut oka panie z chorą wątrobą mogą używać plastrów, ponieważ nie przechodzą przez układ pokarmowy. Nie jest to prawda. Oczywiście nie działają jak pigułki antykoncepcyjne, które bardzo obciążają wątrobę, ale hormony z plastra także się do niej dostają. Nasz organizm działa w ten sposób, że każda substancja wprowadzona do układu pokarmowego musi przedostać się do wątroby, aby tam przejść usuwanie toksyn. Tak dzieje się z tabletkami, które wątroba rozkłada w 98%, a swoje zadanie pełni tylko 2%. Jeśli kobieta przez kilka lat każdego dnia obciąża w ten sposób wątrobę, musi liczyć się z efektami: niewydolność, marskość i inne choroby. Z tego właśnie powodu plastry są popularniejsze. Niestety plastry, choć omijają układ pokarmowy, to jednak wbrew powszechnej opinii negatywnie działają na wątrobę, też ją obciążają, ale tylko w mniejszym stopniu.
to samo, ale bez uciętego zdania xD
Stary 2012-10-24, 14:45   #276
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Zamówiłam Nie wiem tylko kiedy mogę odebrać zamówienie, ale chyba od razu Jutro pójdę. Pewnie będę trochę błądzić, niby daleko to nie jest, ale nie znam tamtej okolicy

Stary 2012-10-24, 14:48   #277
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
A jak zamieszkacie razem? Chyba nie będziecie się kochać tylko w weekendy Ja nie namawiam, absolutnie, nie o to chodzi. Tylko takie nigdy nie mów nigdy
Ja biorę z innych powodów, efekt antykoncepcyjny był takim efektem jakby ubocznym i jak teraz mam się kochać z prezerwatywą to już nie to samo, nie lubię ich po prostu, zawsze kończy się podrażnieniem po dłuższym seksie, potem przez jakiś czas w ogóle jest lipa. A my lubimy długo i nie raz na dzień jak jest okazja Jak zrezygnuję z tabsów to będę starała się obserwować ciało pod kątem npr,po jakimś czasie to stosować, nie wyobrażam sobie całego życia na prezerwatywach.

Noemi, masz rację z tym efektem pierwszego przejścia, to się dzieje przy każdym leku, jaki łykamy. Ale tak czy siak hormony przechodzą przez wątrobę i trzeba jednak kontrolować te enzymy wątrobowe jeśli długo używamy.

to samo, ale bez uciętego zdania xD

Zobaczymy. Póki co szybko nie zamieszkamy razem. Także. Jeszcze jest sporo czasu
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 15:02   #278
xsyskax
Zadomowienie

Wlasnie przyszła do mnie paczka z kosmetykami! bardzo szybko, szła 3 dni ^^

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
xsyskax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 15:04   #279
malina19
Zakorzenienie

hej.... nie roztsaję się z chusteczkami do nosa

o 18 ide na dyżur do przychodni, trzymajcie kciuki, mam nadzieje że lekarz zmieni mi antybiotyk, ten chyba nie działa na mnie, została mi az 1 tabetka, a jest gorzej niż było, do tego kaszel, mega ból głowy, nie mam na nic ochoty
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 15:22   #280
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Zamówiłam Nie wiem tylko kiedy mogę odebrać zamówienie, ale chyba od razu Jutro pójdę. Pewnie będę trochę błądzić, niby daleko to nie jest, ale nie znam tamtej okolicy
Może Ci napiszą maila, że zamówienie zostało zrealizowane i czeka na odbiór.
Fajnie mieć taką firmę pod nosem. Kolejny raz sprawdza się powiedzenie, że najciemniej pod latarnią.

Potrzebuję urlopu albo L4, bo już nie wyrabiam fizycznie. Znowu latam jak głupek od rana. Dopiero teraz siadłam na chwilę.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 15:27   #281
xsyskax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
hej.... nie roztsaję się z chusteczkami do nosa

o 18 ide na dyżur do przychodni, trzymajcie kciuki, mam nadzieje że lekarz zmieni mi antybiotyk, ten chyba nie działa na mnie, została mi az 1 tabetka, a jest gorzej niż było, do tego kaszel, mega ból głowy, nie mam na nic ochoty
Będzie dobrze, trzymam kciuki juz od 15:26 jak lekarz nic nie zmieni, to zrobimy na niego najazd

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
Stary 2012-10-24, 15:31   #282
otako
Zakorzenienie

Ma któraś z Was stopę w rozmiarze 39? Nie chcecie takich miodowych traperków na zimę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1351063586? Bo brakuje osób w zamówieniu

Stary 2012-10-24, 15:58   #283
Little Katie
BAN stały

Własnie obejrzalam Droge bez powrotu 5 Masakra zawsze jakas ładna laska musi isc na zmarnowanie
Little Katie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 15:58   #284
tur3cka
Raczkowanie

Hej dziewczyny, często was podczytuję, macie pięęęękne włosy! Mam gęste, grube, i niesforne. Ni to proste, ni to falowane...

Piszę, bo:
RespiroMusic - mogłabyś podpowiedzieć skąd masz taki avatar? Muszę wydrukować to zdjęcie i zapuszczać na taką długość i tak potem ściąć.
tur3cka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 15:59   #285
Little Katie
BAN stały

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ma któraś z Was stopę w rozmiarze 39? Nie chcecie takich miodowych traperków na zimę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1351063586? Bo brakuje osób w zamówieniu
ale fajne szkoda ze nosze 36
Stary 2012-10-24, 16:00   #286
Nerchie
Zakorzenienie

otako: cena ? :P

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Stary 2012-10-24, 16:02   #287
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
tylko trzeba pamiętać że plaster też nie omija w stu procentach wątroby.

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

no i trzeba pamiętać żeby nie naklejac ciągle w tym samym miejscu,żeby było dobre wchłanianie. Teoretycznie mają większą skuteczność niż tabletki,bo mniejsza możliwość bledu w stosowaniu
Poza tym gdyby nakleiło się w tym samym miejscu, to podrażni skórę. Ja już po tygodniu zawsze mam czerwony kwadrat na d.pie
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Cześć Kocurzyco, nie zrażaj się. Pierwsze zajęcia zawsze tak wyglądają, ćwiczenia mogą się wydawać powolne i niedokładne, ale na każdych następnych zajęciach jest coraz więcej elementów dodawanych do poszczególnych asan. Nie da się po prostu od razu zrobić tego idealnie, tak jak w książce. Joga uczy cierpliwości i pokory. U mnie pierwsze zajęcia też było podobnie, instruktorka po prostu chciała nam nakreślić czym jest joga. Np. od początku ćwiczymy psa z głową w dole(tak jest ze wszystkimi asanami, szczególnie trudniejszymi), na każdych zajęciach instruktorka daje nam kolejne wskazówki i więcej wymaga i tym właśnie sposobem nawet się nie zorientowaliśmy, że już umiemy to zrobić poprawnie i to jest super Niby sobie coś tam ćwiczysz, nie wychodzi Ci za bardzo, a przychodzisz na następne zajęcia i łał, udało się, nie wiadomo skąd To nie jest gimnastyka, że masz się tylko spocić, porozciągać, wymęczyć, to jest medytacja w ruchu, której skutkiem ubocznym jest zadbane ciało Nawet w takich prostych, powolnych asanach możesz dać z siebie 100% , ile dasz, tyle z tego wyciągniesz. w każdym razie super, że masz tą jogę
Nie zrażam się. Tylko dla mnie tak trochę to inaczej wyglądało. Jak chodziłam na jogę kiedyś, to większość grupy była zaawansowana. Tylko jakieś pojedyncze osoby nowe (czyt. ja). Więc robiliśmy wszystko tak jak trzeba, tylko osoby początkujące robiły pozycje w wersjach dla początkujących.
A tu z całej grupy tylko ja miałam styczność z jogą, więc musiał zrobić takie jakby wprowadzenie. Jakby pokaz co z czym się je.

Może jak wszyscy załapią. to będzie już wszystko płynnie i tak jak trzeba.

Cytat:
Napisane przez klaudiam1972 Pokaż wiadomość
A ja oglądam filmiki na wykładzie z geografii , zaciekawił mnie filmik o łysieniu androgenowym , nawet sie troche przestraszyłam bo mnie lecą włosy od 3 miesięcy . Myślałam że to przez 2 antybiotyki które brałam w lipcu , ale teraz mam wątpliwości i jestem lekko przerażona 0.0

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Myśle czy też tabletki anty mogą spowodowac wypadanie włosów ..;/
Mogą

Różne organizmy , różnie reagują. Jednej osobie włosy się wzmocnią, innej zaczną wypadać.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 16:13   #288
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
otako: cena ? :P
Cena nieznana jeszcze
Tutaj jest zamówienie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2350 36 też jest wolne

Stary 2012-10-24, 16:18   #289
kocurzyca
Zakorzenienie

Ale będą zaraz pierniczki

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-10-24, 16:21   #290
Krasko1
Zakorzenienie

Jutro mam prowadzić zajęcia o jeżach No i oczywiście coś przypomnieć z poprzednich zajęć, drzewa, ptaki itp. Muszę się przygotować a się lenie

kocurku jakie robisz?

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 16:28   #291
Bellitudoo
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE

prosze, pomoc dydaktyczna dl Krasko
Stary 2012-10-24, 16:30   #292
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE

prosze, pomoc dydaktyczna dl Krasko
Dzięki
Szkoda, że nie mamy w sali rzutnika.. No cóż będę musiała go sama opisać

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 16:40   #293
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tur3cka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, często was podczytuję, macie pięęęękne włosy! Mam gęste, grube, i niesforne. Ni to proste, ni to falowane...

Piszę, bo:
RespiroMusic - mogłabyś podpowiedzieć skąd masz taki avatar? Muszę wydrukować to zdjęcie i zapuszczać na taką długość i tak potem ściąć.

znalazłam na stronie http://weheartit.com/tag/hair Też dążę do takiej długości, ale pewnie jeszcze trooooochę czasu minie
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 16:54   #294
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Cena nieznana jeszcze
Tutaj jest zamówienie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2350 36 też jest wolne

ja nosze 39 ;p ale cena jest dosyc ważna

Stary 2012-10-24, 16:59   #295
daria_z
Raczkowanie

ale lecicie z tym pisaniem ja lecę oglądać Pretty Little Liars Haloweeknowy odcinek <3

-----

Już obejrzane. Jak zwykle dobry, teraz już nie mogę doczekać się następnego
The Lying Game
Lindsey Stirling

Edytowane przez daria_z
Czas edycji: 2012-10-24 o 17:51
daria_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 18:18   #296
Little Katie
BAN stały

otako zamowienie jest 'na juz'?

BTW jestescie madre i w roznym wieku wiec interesuje mnie Wasze zdanie Co sadzicie o czyms takim?
Czysto teoretyczna sytuacja
Facet jest w zwiazku, w rozmowach ze wszystkimi podkresla jak jest wazna i jak kocha swoja kobiete. Ja sama zapewnia o uczuciu, a mimo to gdy poznaje inna, ktora szuka w nim kumpla cos go do niej ciagnie. 'Nakreca' flirt, prowokuje do pocalunkow, po czasie zaczynaja sie rozmowy o seksie. Mimo ze ciagle mowi ze dla niego juz samo pisanie z ta znajoma, nie mowiac o pocalunku jest juz zdrada.
No i pytanie: czy taki facet naprawde kocha te swoja kobiete? Czym kieruje sie flirtujac z inna? Czy jest nieszczesliwy w zwiazku, czy moze jak kazdy facet 'jest tylko facetem' i wiadomo ze jak ma okazje to czemu nie skorzystac?
Stary 2012-10-24, 18:35   #297
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
kocurku jakie robisz?
Z przepisu na katarzynki, ale w kształcie serduszek i nadziewane dżemem śliwkowym. Oczywiście mojej roboty
Cytat:
Napisane przez Little Katie Pokaż wiadomość

BTW jestescie madre i w roznym wieku wiec interesuje mnie Wasze zdanie Co sadzicie o czyms takim?
Facet jest w zwiazku, w rozmowach ze wszystkimi podkresla jak jest wazna i jak kocha swoja kobiete. Ja sama zapewnia o uczuciu, a mimo to gdy poznaje inna, ktora szuka w nim kumpla cos go do niej ciagnie. 'Nakreca' flirt, prowokuje do pocalunkow, po czasie zaczynaja sie rozmowy o seksie. Mimo ze ciagle mowi ze dla niego juz samo pisanie z ta znajoma, nie mowiac o pocalunku jest juz zdrada.
No i pytanie: czy taki facet naprawde kocha te swoja kobiete? Czym kieruje sie flirtujac z inna? Czy jest nieszczesliwy w zwiazku, czy moze jak kazdy facet 'jest tylko facetem' i wiadomo ze jak ma okazje to czemu nie skorzystac?
Żaden facet nie jest tylko facetem. Normalny facet ma uczucia i potrafi kochać. A facet z Twojego opisu jest nie wychowany i nie ma pojęcia co to szacunek. 5 minut nie zawracałabym sobie takim głowy. Nawet kolegów takich nie toleruję.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-10-24, 18:40   #298
201612231846
Konto usunięte

Cytat:

Wg. mnie jest po prostu nie do końca przekonany do związku z nią. Albo jest rozdarty wewnętrznie. W pewnym momencie mogły również pojawić się uczucia do ten ,z którą pisze. Kocha swoją dziewczynę ,ale mogła go zauroczyć ta z którą pisze. Moje zdanie
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 18:42   #299
xsyskax
Zadomowienie

Cytat:

Jeżeli facet traktuje w ten sposób kobietę to jest dla mnie typowym niedojrzalym gnojkiem. Związek znaczy dla niego tyle co nic. Znam takiego gościa, który w kółko gada, ze chce sie zakochać, z kimś związać i jak juz kogoś ma to i tak inne podrywa, żałosne

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
Stary 2012-10-24, 18:57   #300
Little Katie
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Z przepisu na katarzynki, ale w kształcie serduszek i nadziewane dżemem śliwkowym. Oczywiście mojej roboty

Żaden facet nie jest tylko facetem. Normalny facet ma uczucia i potrafi kochać. A facet z Twojego opisu jest nie wychowany i nie ma pojęcia co to szacunek. 5 minut nie zawracałabym sobie takim głowy. Nawet kolegów takich nie toleruję.
Ja poprosze dwa gorace na poprawe humoru

Hmm moze zle to ujelam w kazdym badz razie sens zrozumialas. Hmm to moze tak powiem Wam jak jest bo ogolnie to moge sobie wymyslac a troche sie pogubilam

No wiec tak mialam kiedys faceta (pisalam Wam o nim ze mial mnie przez dwa lata a oprocz mnie od 6lat inna, obie kopnelysmy go w dupe i nara) no i nie moglam strawic tego jak mnie potraktowal wiec wymyslilam zemste Postanowilam uwiesc jego najlpeszego kumpla, ale nie przyznawac sie kim jestem. Niestety zadnego kontaktu nie mialam do niego procz fb az ktoregos dnia wspomnialam o tym przyjaciolce ktorej nie widzialam kilka miesiecy i sie zgadalysmy ze ona zna ich obydwu. Dala mi nr do tego przyjaciela i zaczelo sie pisanie. Klikalismy ze soba kilka godzin i jakos sie polapal kim jestem. Postanowilismy sie spotkac (on ze mna wylacznie po to, jak to teraz mowi aby mnie rozpie*dolic, bo tamta laska mi narobila kolo tylka mowiaz ze ja o niej wiedzialam a i tak weszlam P. do lozka) siedzielismy niedaleko mojego bloku i gadalismy, zanim sie obejrzelismy minelo kilka godzin i bylo grubo po polnocy. Po tym spotkaniu doszlam do wniosku ze nie chce zemsty, ze nie potrafie i ze on mi nic nie zrobil. On z kolei byl pod wrazeniem mojej osoby bo calkiem inaczej mnie sobie wyobrazal slyszac tyle rzeczy na moj temat... Umowilismy sie na ten sam dzien, tym razem zaprosil mnie do siebie, bo mieszka sam (pisalismy juz ok tygodnia). Poszlam tam no i jak to spotkanie, kawa, drink i zaczelismy sie nakrecac, w koncu on mnie pocalowal a ja ... ucieklam stamtad. Napisalam mu juz z domu esa ze zaluje, ze nie powinno do tego dojsc ze ona ma panne (8 lat mlodsza od niego- maturzystka, on zolnierz) a ja szanuje jego uczucia do niej i ich zwiazek. Nastepnego dnia bylo pieklo bo ona wpadla do niego do mieszkania i zobaczyla na tel (ktory zostawil jak jechal do pracy) nasze esy. Zadzwonila do mnie i zaplakana wyzywala mnie od szmat, nie mogla strawic tego ze pisal do mnie i ze spotkalismy sie tak szybko. No ale jakos jej to wytlumaczylam i byl spokoj. Pozniej byla akcja ze on zadzwonil abym przyszla, balam sie tam isc ale jakos poszlam i on z tekstem ze mial strazna jazde bo ona chciala mu klucze oddac od mieszkania, ze robila to juz drugi raz. Na moje pytanie co bedzie jak naprawde odda mu te klucze odpowiedzial ze to i tak nie ma sensu na dluzsza mete bo on zolnierz ona ze wsi i wszyscy znajomi go gnebia za ta roznice wieku a on sam mowi ze ona na kase poleciala w pewnym stopniu. Wpadam raz na jakis czas do niego, a wtedy on nie odbiera od niej tel bo mowi ze teraz jest ze mna i ze to jest wazniejsze. Z kolei kiedy z nia spedza czas wstawia ich wspolne foty z opisami na fb od ktorych szczerze mowiac chce sie rzygac. czesto na nia narzeka, ze brakuje jej wiele do 'kobiety' jaka on by chcial; Podkresla ze do mnie go ciagnie bardziej. Pogubilam sie w tym wszystkim, bo niby nie chce rozwalac ich zwiazku a z drugiej strony mam nadzieje ze ja zostawi (nie wieszajcie na mnie psow). Jest jeszcze sprawa taka ze ja wyjezdzam na stale do Londynu do brata w styczniu... Coraz czesciej gadamy o seksie, oboje tego chcemy ale we mnie cos krzyczy "NIE". Nie wiem czy podswiadomie boje sie skrzywdzenia i bycia zabawka czy odzywa sie we mnie szacunek do jego dziewczyny i mysl ze nigdy jej nie zostawi.

Wybaczcie ze tak dlugo. z nikim na ten temat nie gadalam bo wszyscy powiedza ze jestem nienormalna (znam go niecaly miesiac), szmata etc. wiec wolalam wygadac sie 'anonimkom' Jak to wyglada z perspektywy osob trzecich?

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Wg. mnie jest po prostu nie do końca przekonany do związku z nią. Albo jest rozdarty wewnętrznie. W pewnym momencie mogły również pojawić się uczucia do ten ,z którą pisze. Kocha swoją dziewczynę ,ale mogła go zauroczyć ta z którą pisze. Moje zdanie
Cytat:
Napisane przez xsyskax Pokaż wiadomość
Jeżeli facet traktuje w ten sposób kobietę to jest dla mnie typowym niedojrzalym gnojkiem. Związek znaczy dla niego tyle co nic. Znam takiego gościa, który w kółko gada, ze chce sie zakochać, z kimś związać i jak juz kogoś ma to i tak inne podrywa, żałosne
Dopiero przeczytalam wasze odpowiedzi i faktycznie to jest niedojrzale z jego strony.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości