|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
dziękuję
![]() nawet TŻ mi złożył życzenia wczoraj jak mu powiedziałam, bo on pisze od jakiegoś czasu na forum i tak rozmawialiśmy w drodze do domu i mówię mu, ze ja na wizażu jestem od 2008 roku w domu sprawdziłam i mu powiedziałam, ze mam urodziny na wizażu ale prezentu nie dał![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
jak zobaczyłam 'takął' to się na początku złapałam za głowę a potem zobaczyłam, ze to nie Twoja wina
|
|
|
#2162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2163 |
|
Wtajemniczenie
|
ghana postaram sie wbic zjdecia
, moj tez nie wyobraza sobie mnie w innym kolorze , musialam go przekonac zniszczeniami wlosow zeby troche sciemnic pomarancz . polecam Ci z calego serca te farby, o ktorych pisalam. sa cudowne dla moich wlosow , maja pelno dobrych skladnikow i po kazdej kolejnej aplikacji wlosy sa zdrowsze . z tymze teraz kolory bede mieszac![]() co do tatuazy - nigdy nie rob tymczasow bo one moga zostawic nieestetyczne blizny . spokojnie ja jestem z natury ruda wiec bol odczuwam niby mocniej, a dziarke mam na udzie po wewnetrznej stronie i na bliznie . i jest spora, a delikatna co bylo moim kryterium wyboru wzoru . rob smialo tatuaz i nie martw sie co bedzie za 50 lat bo to bzdury , 90 latka jest pomarszczona i nie ma roznicy w jej wygladzie w dziarze czy bez. moja prababcia miala jakas mala dziare na rece , chyba cos co przykrywalo te obozowe znaki ( nie pamietam bo zmarla kiedy bylam dzieckiem dosc malym) i wygladalo to okzyskowa oj i tak bez chociazby czekoladek, oj ![]() kobieto wiesz ile mniej o pielegnacji wiedzialabym bez wizazu, ile mniej ciekawych osob bym poznala , nie odchodz bo wiele stracisz
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#2164 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że lepsze kremy mające mniej wody itd, ale ciekawa jestem szczegółów. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
No i raczej by to było bardzo tymczasowe. W sumie jeśli chodzi o np ulubione kremy do twarzy to odkryłam je sama, podobnie ulubione balsamy. Ale gdyby nie wizaż nie zaczęłabym olejowania włosów, nie zamawiała półproduktów- no chyba, że trafiłabym na blogi. Także nie da się ukryć, że spore straty ![]() A poza tym pojawiła się we mnie jakaś niewiara w moc pielęgnacji- tzn wiem, że daje ona miłą w dotyku skórę itd, ale wiem że tak czy inaczej trzeba będzie chociaż w moim przypadku lądować w gabinecie medycyny estetycznej. Smarować się smaruję tym i owym, ale z małą wiarą po prostu. ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Spokojnie, na razie się nigdzie nie ruszam. Każdy może mieć małe zwątpienie
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-10-23 o 14:01 |
||
|
|
|
|
#2165 | |
|
Wtajemniczenie
|
i w naturze ją znalazłam
![]() Cytat:
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja mam w końcu czas, żeby spokojnie na necie posiedzieć weekend spędziłam w Bdg, wróciłam wczoraj i pojechałam bezpośrednio na uczelnię, a jak wróciłam wieczorem, to siadłam do grafiki inż. i robiłam pracę do 1-ej w nocy plus sprawozdania potem... muszę się w końcu zrelaksować i wySPAmować ale to wieczorem, bo na razie nie mam siły i niedługo do sklepu jadę, bo pustki w lodówce. widzę, że mam kilka nowych odcinków seriali do obejrzenia, więc się zaraz za nie zabieram
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Nie było mnie tu chwilę, praca Tż i wesela pochłonęły mój czas, ale jestem już po trzecim weselu i jak na razie koniec z czego sie bardzo cieszę ![]() Wczoraj byłam u fryzjera i podcięłam końce, było to 2 cięcie do prosta i już widać fajniejszy efekt niż ostatnio Znacie może jakieś dobre sz. koloryzujące w tym odcieniu? Cera też mi sie poprawiła, ale odstawiłam nawet cetaphil, i tutaj widzę chyba największą poprawę Od 3 dni nie nakładam cetaphilu ani żadnego innego kremu na noc i buzia wygląda lepiej, rano tylko ten z Body Shopu. I tutaj jak na razie bardzo mile wrażenia, buzia fajna promienna, tak jak pisałam wcześniej po nałożeniu czuć fajny chłodzik i pomaga mi się obudzić Jak na razie jestem na tak ![]() Zaopatrzyłam sie też w krem BB od Garniera, jak na razie 3 x stosowałam, uczucia mieszane, poczekam jeszcze z opinią ;] Wieczorem mam zamiar nałożyć maskę nawilżającą na buzię i naftę na włosy przed myciem a po maskę jajeczną Teraz jadę na spotkanko z dziewuszkami, których nie widziałam już 2 miesiące ![]() aaa no i mam zamiar zabrać swoje hh na do pracy i kręcić w wolnej chwili Bo jak przychodzę to mi sie nie chce, a wśród ćwiczących będzie mi się łatwiej zmobilizować Dawno już nie hulałam i brzuszek nie wygląda tak fajnie A patrząc na zdjęcia z tego bloga, do którego linka podałyście to Miłego popołudnia!
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
loluska, a dokładnie to co za krem z TBS?
|
|
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() Zapomniałam Wam powiedzieć,że ćwiczę od kilku dni ![]() Zaczęłam się rozciągać,a do tego zmobilizowało mnie jedno jedyne zdjęcie ( w załączniku). I zaczęłam też ćwiczyć na pośladki.Super ćwiczenia z serii "8 minut na..." Polecam . Po każdym treningu jestem mega wyczerpana ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2teK0EV0k-w |
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
ja generalnie od pewnego czasu mam typowy bad hair day i czekam az mnie ta deprecha opuści, a wiem, ze jeszcze troche pewnie potrwa. jedyne pocieszenie jeszcze tylko dzisiaj i jutro i weekend niesamowicie szybko leci mi czas odkad toczy sie rok akademicki.co do boczkow - ja nie cierpie swoich bioder. mam budowe po tacie czyli wysoko osadzone biodra i nawet jakby tych boczkow nie miala to i tak to wyglada jakby byly, bleeeee. |
|
|
|
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
boczki są okropne ![]() Miłego dnia babeczki |
|
|
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
ghana zamow to
http://allegro.pl/renee-blanche-farb...722350714.html odcien 7.3 RP , woda 6 i jechane![]() do tego porzadne seksowne kolory na usta plus korektor pod oczy rano i jest pieknie dla rudej polecam matowe szminki z sephory ( ich produkcja ) sa swietnea na wieczor goraca kapiel w jakims zmyslowym plynie, trzeba pozwolic zniknac stresom
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no teraz juz bez korektora nie wychodze, w wakacje bylam wyspana i nie bylo nawet lekkiego cienia, a teraz wygladam jak indor a jesli chodzi o szminke czaje sie na jakas fuksję, ale boje sie ze bede wygladac jak clown jakiś ![]() przyszłam do domu rpawie 2 h wczesniej, bylysmy z koelzanka w trakcie okienka na ldoach w mcdonald, a pozniej eldwo wstrzymywalysmy sie przed wymiotami, to jest masakra co teraz czuje moj zoladek xD Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-10-24 o 14:36 |
|
|
|
|
|
#2175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do farby mi starczala na cale wlosy do stanika b. geste ![]() fuksja jest dobra przy zimnym typie urody, przy moim cieplym wyglada strasznie chyba, ze zima maksymalnie jestem blada to ujdzie w tlumie. jesli masz cieply typ urody lepiej inny odcien
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nudziak niby najbezpieczniejszy
|
|
|
|
|
|
#2177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.ja mam zielone zylki, trikolorowe oczy i zlota mega jasna skore, ktora jak sie opali jest ciemniejsza, ale zlota wiec fuksja to dla mnie zlloooo , a szkoda
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Wracam do Was po ponad dwóch tygodniach - dni temu wróciłam z "wakacji", na których Was podczytywałam, ale nie miałam czasu sie odzywać. Wczoraj i dziś musiałam zrobić mega porządki w pokoju, bo nie mieszcze się tu z niczym a troche rzeczy przywiozlam z Krakowa (oczywiscie odwiedzilam lumpeksy...i nie tylko). Poza tym woda strasznie popsula mi cere i musze ja teraz doprowadzac do porzadku
|
|
|
|
|
#2179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy kazdy mi mowi, ze sa proste, ale ja widzę, że jest inaczej ![]() Cytat:
pokaz rzeczy, ktore sobie przywiozlas, bo Ty masz zawsze super perełki trzymaj się i zycze szczescia ! |
||
|
|
|
|
#2180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Porobie zdjecia i wieczorem wstawie
|
|
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok to czekam na fotki ![]() omg - dosłownie przysypiam,a tu mam jeszcze tyle rzeczy do roboty - grzebanie w słowniku mn ie jeszcze tak usypia w ogole nie mam na nic siły, chyba mi spadło cisnienie, ale nic pojde cwiczyc, bo nie mozna sie opuszczac, moze dam rade, a pozniej do 20 nauka, kapiel i ide spac, bo ejstem wykonczona.
|
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jestem w końcu wypoczęta, chyba od świadomości, że już mnie w tym tygodniu nic stresującego nie czeka do tego skończyłam o godzinę wcześniej dzisiaj muszę porządnie zadbać o włosy i paznokcie, może hennę brwi zrobię
|
|
#2183 |
|
Rozeznanie
|
Wklejam moje zdobycze
SH Kraków:1. Płaszczyk Jane Norman 79% wełny w składzie - 10 zł 2. Sukienka River Island + zdjecie z bloga - 18 zł 3. Sweterek nietoperz Atmo - 5 zł 4. Sweterek z kapturek Dunnes - 18 zł 5. Rurki Cubus - 10 zł Kolejne 3 sweterki z promocji Cubus 3 za 2 ![]() 2 spodniczki od przyjaciolki - wymienilam sie za sweterek, ktory i tak byl na mnie za duzy (nie swieca sie z rzeczywistosci) Koszula, torebka, czapka i chusta z lumpka w moim miescie - na wage jakies grosze. Zostaly jeszcze buty i bizuteria Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-10-24 o 19:00 |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Poczytuję Was ale jakaś deprecha jesienna mnie dopadła i kompletnie nic mi się nie chce a jak pomyślę że śnieg ma spaść to już w ogóle ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ze pokazuj
|
|
|
|
|
|
#2186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wklejam reszte skoro juz zdjecia zrobilam. Buty - 35 i 39 zł ![]() Pamiatki w postaci torby i poduszki, seboradin do wlosow ciemnych i krem pod oczy uriage oraz bizuteria. |
|
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie lubię jesieni, zimy również, zimno tylko, ciemno, chlapa no i chorobska. Tym bardziej, ze jakos w przyszlym tygodniu ma padać śnieg z deszczem, więc już w ogole do d*py. Muszę po wszystkich swiet ych zaciagnac mame do galerii po kozaki, bo coś czuję , że niedługo beda potrzebne ![]() powinnam się trochę pospamować, ale jestem taka padnieta, ze pewnie szybko sie ogarne, naszykuje do szkoly i pojde spac. |
|
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzy mi się jakaś nowa biżu planuję w najbliższym czasie zamówienia z katherine ale kurcze na 100 trzeba zamówić
|
|
|
|
|
|
#2189 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

i gratuluję jednoczesnie 

. z tymze teraz kolory bede mieszac
. i jest spora, a delikatna co bylo moim kryterium wyboru wzoru
Nie było mnie tu chwilę, praca Tż i wesela pochłonęły mój czas, ale jestem już po trzecim weselu i jak na razie koniec z czego sie bardzo cieszę

Porobie zdjecia i wieczorem wstawie