|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bara bara, bere bere- z nami wyprawisz cudne wesele - PM 2012 cz.30
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym ze zawinił Twoj małżonek?
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza,
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;37233542]co się dzieje?[/QUOTE]
Generalnie ma mnie w generalnie nasze stosunki po ślubie znacznie się pogorszyły...Gosza
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam fajne kurki Mici
Kindzia, zazdroszczę, że tak umiesz walczyć o swoje, też bym chciała mieć taki twardy charakter Jamee - co się stało ![]() a mnie coś łapie przeziębienie, żle się czuję ale TŻ zaraz wróci z pracy, zrobi mi kolację i przytuli
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Mam okazję przygarną małą kotkę ale mąż nie chce się zgodzić
bo mieszkamy w mieszkaniu wujka, bo nasze piętro nie jest gotowe a tak przynajmniej miałam bym towarzyszkę jak jego nie ma
|
|
|
|
#4478 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Konto usunięte
|
musicie poważnie pogadać ale nie przy obiedzie tylko jak oboje jesteście rozluźnieni,siedzicie sobie. Może nie zarzucaj mu od razu że go cały czas nie ma ale szepnij mu jak jesteście przytuleni że uwielbiasz jak razem jesteście i że tęsknisz jak go niema przy Tobie
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
To może zrób tak, że jak on będzie w mieszkaniu, to Ty wyjdź gdzieś się odprężyć i niech zobaczy jak to jest samemu siedzieć
Może wtedy się opamięta i zajmie żonką.
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem szczerze ze u nas chwilo nastapil tez ten gorszy czas... wieczorami kazdy z nas ma swoje sprawy- ja pisze prace, on ma zaleglosci na uczelni. zdarza nam sie ot tak isc normalnie spac.. nie mamy nawet czasu na rozmowy ale staramy sie bardzo abysmy mieli chociaz kilka chwil takich dla siebie... moze nie jest to wiele, ale zawsze cos.. nadrabiamy w weekendy chociaz wtedy zdarzaja nam sie znajdy na ucelniach i tez ale wierze ze jesli bedziemy miec dzien wolny to nadrobimy wszystko ![]() Cytat:
![]() jamee- nie wyolbrzymiasz.....
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;37233928]musicie poważnie pogadać ale nie przy obiedzie tylko jak oboje jesteście rozluźnieni,siedzicie sobie. Może nie zarzucaj mu od razu że go cały czas nie ma ale szepnij mu jak jesteście przytuleni że uwielbiasz jak razem jesteście i że tęsknisz jak go niema przy Tobie
uwierzysz, że od początku małżeństwa nie było takiej chwili? zawsze coś ![]() Cytat:
a co sądzicie o tym pomyśle z kotką? Fakt mieszkamy w domu wujka nasze piętro jeszcze nie jest skończone. Ale czy to przeszkoda żeby wziąć tą kotkę? Co byście mi doradziły? |
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
TŻet mi zawsze powtarza, że życie to nie tylko przytulanie się i patrzenie sobie w oczy
Dacie radę Śpicie razem? Idźcie spać w tym samym czasie, przytulcie się. Nie zawsze trzeba rozmawiać. Ja uwielbiam właśnie to, że nie wiem jak jesteśmy wypluci to wieczorem i rano jest to 5 min przytulania.
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co pamietam male koty robia troche balaganu niestety... takze uwazam ze to powazna decyzja ale jednak jak milo miec siersciucha w domu? ![]() moje zdanie?- rozmawiaj z wujkiem. jego dom, jego decyzja.
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna.. ale cos mi sie wydaje, ze ostatnio pisalas, ze Wasze relacje są ostatnio super chyba, ze mi sie cos pomylilo.. nie mniej jednka mam nadzieje, ze sie poprawi u nas po ślubie wlasnie tak jakby jeszcze blizej siebie jestesmy, a pierwszy tydzien po slubie to wogole nie moglismy sie odkleic od siebie mimo, ze wczesniej mieszkalismy razem 3 lata![]() moim zdaniem kotka wogole nie przeszkadza, nie to co pies ktorego trzeba wtprowadzac na spacery.. |
|
|
|
|
#4488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może jedźcie razem na week? My tak zrobiliśmy i wtedy dopiero odetchnęliśmy |
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo! Zawsze sie wtulam przed snem w Jego ramiona nawet tak pomilczec, choc z reguly nie zamyka nam sie buzia
|
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4491 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko u nas jest czasem na tym polu konflikt - bo TŻ wolałby poleżeć, pomilczeć i zasypiać, a mi się w tym momencie buzia nie zamyka i mam akurat do omówienia tysiąc pincet sprawy Gosza - meeeeega kciukasy!!!
|
||||
|
|
|
#4492 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-10-24 o 18:45 |
|||
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dziś obejrzałam sobie film Burlesque Fajny A bohater, z którym mieszkała Aguilera - ciasteczko Znalazłam filmik instruktażowy do tańczenia zumby, tylko głośniki mi się chyba spie*******, bo nie mam głosu |
|
|
|
|
#4494 |
|
Wtajemniczenie
|
Lekarze jakoś uspokoili skurcze a rodzice cieszą się już miesięczną zdrową córeczką
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku - wspaniala relacja! Bardzo wzruszajaca. Urocze bylo to ze juz wczesniej nie bylas u siebie w domu tylko wszystko dzialo sie na zamku... wiec pewnie czulas atmosfere tego dnia juz dzien wczesniej!
I ja tez zapomnialam zakryc twarzy welonem!!! Bylam taka zla, ze cos poszlo nie po mojej mysli, ze mialam ochote powtorzyc te scene Ale TZ mnie chwycil za reke i szepnal "to tylko szczegol..." i sie uspokoilam. Oczywiscie bedac juz kiedys na zamku widzialam Wasze wesele oczyma wyobrazni , to chyba taka atrakcja zamku I bardzo jestem ciekawa zdjec!!!
|
#4496 | |||
|
Rozeznanie
|
GOSZA!!!!
Ciekawam jak Ci poszło, jako tako już wiadomo, że się spodobałaś, skoro rozmowa kwalifikacyjna już się odbyła 6tyg. wcześniej i teraz facet do Ciebie dzwonił chyba już tylko chodziło o przedstawienie propozycji wprost i warunków pracy i czy się na nie godzisz czy nie W jakiej to miejscowości? Cytat:
i że się podobała ![]() Cytat:
ejjjjj ale było zimno???? Bo mi to tam raczej grzało mocno Ja wiem tylko, że było szaro...mokro...eh no i fajnie Ci, że mżyło akurat jak byliście w drodze na sale...a My staliśmy jak te kołki, odbierając życzenia...cholewcia...tr zeba było życzenia zostawić na salę.... ale nie wiedziałam jak to wtedy zrobić z tymi, którzy na wesele nie byli zaproszeni, a byli na ślubie i chcieli Nam złożyć życzenia ![]() A Ty przy czym się wzruszyłaś czytając, Kochana Melodyjko? Stres w tym dniu to nic dziwnego, ja właśnie przez stres o wielu rzeczach nie wiedziałam/nie zauważyłam....dlatego tak bardzo czekam teraz na film, bo wiem, że dzięki niemu dowiem się jak tak naprawdę wyglądał Nasz dzień Wyobraź sobie, że nie wiedziałam nawet jaką sukienkę miała na sobie moja Teściowa...jakbyś mnie zapytała dzień po ślubie chociażby o jej kolor, to bym nie potrafiła odpowiedzieć ZE ZDJĘĆ się dowiedziałam, jak ładna była sukieneczka Teściowej i że była szafirowa ![]() Nie przejmuj się stresem...niestety tego nie da się zmienić, nawet gdyby dało się cofnąć czas, przeżyło by się to tak samo Cytat:
do krótkiej JA?
|
|
#4497 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie da się z kimś być i poświęcać się mu 24h na dobę...Tak jest tylko na początku Każdy z Nas ma jakieś obowiązki....każdy ma też potrzebę odpoczynku...i każdy w inny sposób ten odpoczynek sobie serwuje...jedno odpocznie pijąc wspólnie kawę...drugie grając w gry komputerowe...jedno woli poczytać sobie w samotności, drugie wyjść gdzieś w tłum, na shopping Dajcie sobie trochę luzu i czasu Związek to wieczna sinusoida - dziś daleko, jutro blisko... ![]() Cytat:
Podwójnie się więc cieszyłam, że puszczają tutaj polski film Dla mnie film był BOMBA. Szczególnie bliskie były mi miejsca ukazywane w filmie.... Klub Mega w Katowicach, do którego sama jeździłam jak byłam małolatą.... te bloki na Bogucicach... kościół.... ulice... familoki.... wszystko miejsca mi znane po sąsiedzku Kawałki Paktofoniki spisywałam ręcznie na papier ze słuchu wieczorami z kasety, którą pauzowałam co zdanie... Umiem ich teksty na pamięć Historia Magika też nie była mi obca... Ja ten film po prostu przeżyłam na swój sposób... Przeszył mnie i nie ukrywam, że wzruszył. Nawet TŻtowi film się podobał, a On z hip hopem ma tyle wspólnego co Jola Rutowicz z wysokim IQ Jak mógł tak się skupić na szukaniu auta na parkingu przed supermarketem żeby zapomnieć najważniejszego??? Jak mógł sobie pozwolić po prostu na numerek z jakąś tam dziennikarzyną, podczas gdy w domu czekała na niego matka jego dziecka... Teksty miał pierwsza klasa, był nie do podrobienia... ale niestety... często ciężko jest pogodzić życie osobiste z "zawodowym", szczególnie w takiej branży... no i Jemu się to nie udało.
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ucieklam na sale biorac TZta pod reke Co sie pozniej okazalo, ponoc tesciowa sie pytala gdzie chcemy zeyczenia, czy tu czy na sali... Nie pamietam nic takiego. ale dobrze sie stalo...tylko to prawda- osoby ktore mogly byc na mszy a ktore nie byly na weselu nie mialy jak wreczyc nam prezentu czy tez zlozyc zyczen.. Powiem szczerze ze nawet nie wiem czy byly takie osoby? ![]() Malo co pamietam.. tez ciezko byloby mi teraz powiedziec jak ubrane byly poszczegolne osoby :P a wzruszylam sie na przysiedze Waszej i wzruszeniu twojego meza ![]() ale ogolnie nie moge przezyc spitolenia przysiegi do dzisiaj az mi wstyd za to
|
|
#4499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza moimi druhnami, ktore musialam skontrolowac czy przypadkiem jakas nie wyskoczyla z czerwienia albo rozem a reszte zobaczylam dopiero na nagraniu, i bylo: woooow jaka Marta miala cudna sukienke itd. itd. a na weselu oczywiscie tego nie zauwazylam Cytat:
)
|
|
#4500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dopiero jak przeglądałam amatorskie zdjęcia z naszego wesela, mogłam zobaczyć jak kto był ubrany heheNo to się pozumbowałam pół godzinki Brat naprawił głośnik, więc jest gites
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2012-10-24 o 19:54 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

generalnie nasze stosunki po ślubie znacznie się pogorszyły...

Może wtedy się opamięta i zajmie żonką.

ale cos mi sie wydaje, ze ostatnio pisalas, ze Wasze relacje są ostatnio super
chyba, ze mi sie cos pomylilo.. nie mniej jednka mam nadzieje, ze sie poprawi

klask i:
Motylku... no po prostu az sie wzruszylam... Niesamowita relacja, niesamowity slub, wesele, niesamowici WY! 
Jak mógł tak się skupić na szukaniu auta na parkingu przed supermarketem żeby zapomnieć najważniejszego??? Jak mógł sobie pozwolić po prostu na numerek z jakąś tam dziennikarzyną, podczas gdy w domu czekała na niego matka jego dziecka... Teksty miał pierwsza klasa, był nie do podrobienia... ale niestety... często ciężko jest pogodzić życie osobiste z "zawodowym", szczególnie w takiej branży... no i Jemu się to nie udało.
ale dobrze sie stalo...
poza moimi druhnami, ktore musialam skontrolowac czy przypadkiem jakas nie wyskoczyla z czerwienia albo rozem
a reszte zobaczylam dopiero na nagraniu, i bylo: woooow jaka Marta miala cudna sukienke
itd. itd. a na weselu oczywiscie tego nie zauwazylam