|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
a ja z asusa zadowolona :P
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dell produkuje dobre PC, ale laptopy im nie wychodzą. ![]() Dobre są Acery, Asusy, niezłe jeszcze są Toshiby, choć też nie wszystkie. HP są też tragiczne, a strasznie się cenią. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-24 o 20:55 |
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do dentysty też chyba będę musiała, bo coś dzisiaj poczułam ząbka parę razy i podejrzane się to robi ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- ja mam toshibe i mi bateria padła na amen ale to moja wina, bo cały czas na ładowaniu trzymałam
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilku kolegow polecilo mi wlasnie Asusy. Ja (tak, jak pisalam wczsniej) nie mam wymagan co do "bebechow" - laptop ma mi sluzyc glownie do neta i worda. Teraz mam Fujitsu Siemens i 6 lat pohulal. A skoro nie bede wybrzydzac w czesciach, to moze zaszaleje z kolorem
|
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę się musiała za jakąś baterią rozejzreć, ale w sumie na razie tylko w domu go używam, więc mogę być podpięta
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne psiaki
![]() Deli Edziu rozwala mnie ![]() tez zawsze marzylam o labku biszkoptowym ale brązowe mi sie zaczely podobac.... ale i tak innego psa nie bedziemy kupowac zostajemy przy 1 ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- mierzylam dzisiaj brzucha mam 87 cm, a waga lepiej nie mowic
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam mojego 4 rok i też ciagle trzymalam na bateri (nikt mnie nie uswiadomil) ale jak mam bez zasilania to trzyma godzine jak robie duzo rzeczy na raz i z półtorej jak np bez neta tylko jakis photoshop, nawet jakies pół roku temu zalał mi sie sokiem troche szybko wytrzepałam i działa, zdaje sobie sprawe że może tam sie coś od tego psuć i musiała bym go dać do czyszczenia.
HP ma mój tz i strasznie się grzeje
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
BLACK- to do 9 faktycznie spokojnie nic z kolacji ci nie wykaże,także luzik
tylko jak ty na głodzie wytrzymasz do tej godziny? I jeszcze potem 2 godz po pobraniu? Do 11 nic nie jeść? O masakra. Jako tako nadrobiłam was,piękne zwierzaczki,też bym się pochwalila swoim owczarkiem kaukaskim i kundelkiem i kotem pół pers - pół dachowiec ale że zdjęcia mi dodaje obrócone to nie :pW 27 tygodniu jestem wagowo 10kg na plusie A teraz idę męża zgorszyć Może jeszcze zajrzę. Ciao
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam Acera, jest naprawdę świetny, tylko ja kupowałam z wyższej półki, bo mi był potrzebny pod grafikę, generatory 3D i generatory programów, więc musiałam zainwestować trochę więcej kasy w niego. Ale już 3. rok z nim mi leci i do tej pory chodzi bez wad, raz mi nawet spadł, ale nic mu się nie stało.
|
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam HP i srednio jestem zasowolona, tez mi sie strasznie grzał ale oddalam do gwarancji i mi to naprawili naszczescie - zobaczymy jak dlugo bedzie chodzil niezle
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
tez miałam Asusa, z mm tragedia.... 80 stopni temp mialam ciągle, a ze go.... rozkręciłam to gwarancja minęła;] haha.. ale to bylo ze 4 lata temu.
Cytat:
Dziewczyny, prosze o pomoc, rodzice TZta mają 26 rocznice ślubu!! nie mam pojecia co kupić, max do 200zł. Moze podsuniecie mi jakis pomysl?
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Black, moge Cie wykorzystac?
![]() Powiedz mi, prosze, czy te kompy: 1. http://www.ram.net.pl/product_info.p...ucts_id=118977 2. http://www.ram.net.pl/product_info.p...ucts_id=117622 wystarcza na moje potrzeby tj. glownie net+word? Wybaczcie offtopa - dostane odp i juz milkne na temat kompow
|
|
|
|
#4424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nafiyqa, oba się nadają tak naprawdę, ale ten jest lepszy: http://www.ram.net.pl/product_info.p...ucts_id=117622 , a niewielka różnica w cenie. Ma lepszy procesor, nowszej generacji i bardziej wydajny. Do takich rzeczy, jakich od niego wymagasz, spokojnie Ci wystarczy i będzie działał bezproblemowo. Masz w nim też lepsze karty, więcej wejść USB i mocniejszą baterię. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-24 o 21:27 |
||
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie miałam więc realnej opini nie mogę wydać, natomiast polecam firme brother
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Robert Lewandowski własnie strzelił gola Realowi Madryt!!!
Robert ajlawiu |
|
|
|
#4427 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam lapka sony vaio, uwielbiam go
ale ja sobie takiego ciut lepsiejszego wybierałam, bo np. koniecznie chciałam klawisze numeryczne a nawet za taką pierdołę się płaci dodatkowo :d no i chciałam przynajmniej 4 wejścia usb, bo miałam 3 i mało zdecydowanie, ciągle mi brakowało, chciałam wi-fi, windowsa 7. Duuuużo miejsca mam też. Wczesniej miałam fujitsu-siemens i spokojnie polecam, używamy codziennie po wiele godzin, bo ja z reguły rano włączam wieczorem wyłączam, używałam 3 lata mocno i było ok. |
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zafundowaliśmy moim rodzicom weekend w Zakopanym, bo to górołazy są (ale to do 200 zł nie bardzo); z kolei moja koleżanka zrobiła rodzicom wspólną karykaturę, ładnie oprawiła i do tego mamie dała storczyka w pięknym szklanym wazonie, a tacie chyba jakiś dobry alkohol
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle o tym zeby im zamówic masaz dla dwojga.
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Pisalyscie ostatnio o tym, ile macie w brzuchu cm.
Ja sie z ciekawosci wlasnie zmierzylam - mam taka prowizoryczna papierowa miarke z Obi, ktora ma 100cm. I wlasnie mi zabraklo kilku cm na niej, hahha, a to dopiero 24 tc
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że wiesz, jak nie lubią wychodzić nigdzie, to żeby się nie okazało, że będą niezadowoleni z takiego prezentu i pójdą na siłę, żeby wam przykrości nie robić wiem, że moi za cholerę nie poszliby na jakąś kolację do restauracji, bo teściowa by chyba padłą jakby się ludzie na nią patrzyli, a poza tym w domu tyle jedzenia, to po co płacić co innego zabiegi ale ty znasz teściów najlepiej, to coś wybierzesz
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Moi tesciowie raczej na masaz by nie poszli.
Tzn tesciowa, owszem, bardzo chetnie, lubi wychodzic z domu. Ale tesc ja strasznie stopuje, bo sam jest domatorem i praktycznie nigdzie nie wychodzi. A jeszcze jakby mial sie rozebrac przed obca kobieta na masaz to juz w ogole strach w oczach
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawa dla tego pana Szkoda, że nie pytał jakiego jesteście wyznania, jakie są wasze przekonania polityczne i ile razy w tygodniu się myjecie pstryczek84O, to dokładnie tą samą farbą malowaliśmy tydzień temu przedpokój-u Ciebie inaczej wygląda niż u mnie ![]() Bardzo ładne ![]() Zrobiłam sobie właśnie sałatkę z tuńczykiem na 2 dni na uczelnie bo już dosyć mam dożywiania się w bufetach itp- codziennie tyle kasy na to przewalam, że szok Jeszcze teraz w ciąży... Koleżanka nie zgadza się żebym oglądała Paranormal Activity i idziemy na.... Żłówika Sammego Mamy wejściówki więc spoko Może fajna bajka będzie
|
|
|
|
|
#4437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba mnie skręci po tym budyniowym temacie bo akurat mleka nie mam Cytat:
![]() Lady, Twoja kota powaliła na kolana nawet mojego małża, który kotów nie lubi z zasady a ja oplułam klawiaturę startym jabłkiem wiesz, ile mi zeszło na wyczyszczeniu jej??? ale w sumie nie ma tego zlego i tak dalej- już dawno powinnam się za to wziąc
|
||
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Po wizycie. Z Malutką okej, usg nie było, tylko szybkie podglądanie serduszka. USG będzie za 4 tygodnie więc nie wiem ile waży i jaka jest długa.
Najważniejsze, że szyjka długa i zamknięta. No i mam się na glukozę wybierać w najbliższym czasie, ble, ale jak mus to mus. Męczy mnie zgaga, właśnie zjadłam rennie. |
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kina, to rozstrzał gatunkowy niezły
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co? prawie mnie skręciło po tym czytaniu o budyniach i zakradłam się na dół do lodówki tesciowej w poszukiwaniu mleka
pól kartonu miała |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

ajjj... polecam firme dell ;p no i nie z mm i marketów, no ale to juz byla tutaj o tym mowa

Dell produkuje dobre PC, ale laptopy im nie wychodzą. 
będę się musiała za jakąś baterią rozejzreć, ale w sumie na razie tylko w domu go używam, więc mogę być podpięta

Brawa dla tego pana
Jeszcze teraz w ciąży...

wiesz, ile mi zeszło na wyczyszczeniu jej??? ale w sumie nie ma tego zlego i tak dalej- już dawno powinnam się za to wziąc