![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Ja już w domu.Powiem wam że warto było czekać 2 godziny na wizyte bo lekarz bardzo w porządku,miły i bardzo spokojny.Mój tż powiedział nawet że troche flagmatyczny
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-24 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Esia kiedy masz kolejna wizyte u lekarza??
Ja dzis odebralam czesc wynikow krwi, tsh wyszlo mi 2,08 mam nadzieje ze jest oki - jutro mam endo gin. ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- super Iza ze wizyta ok ![]()
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Iza, ależ odetchnęłam z ulgą, jak przeczytałam Twoją relację... Wiedziałam, że tak będzie
![]() ![]() ![]() Miej wyj*****, a będzie ci dane. Heh.... Ja wróciłam z pracy, zjadłam obiad, niedobry był :/ Makaron ze szpinakiem, ale makaron kupiłam jakiś inny niż zwykle i zrobiła się taka ciapa :/ I ogólnie wyszła z tego papka. No ale przeżyłam. Teraz odpoczynek i wizja, że jeszcze tylko jutro i 3 dni wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i przede wszystkim gratuluję ![]() Cytat:
![]() Zrobione! Cytat:
![]() Gratuluję! Wpisać Cię na listę? Cytat:
Widać, że konkretny i dużo bardziej kompetentny od tamtego. Ależ Ci się wtedy palant trafił... I gin ma rację- luzujemy, raczymy się winkiem, zaciągamy męża do sypialni i będzie dobrze! A nie- klinika leczenia niepłodności ![]() Ile masz lat? To dopiszę do listy. Koocurku, zdradzisz swoje imię i wiek do listy? Dziewczyny, gdzie można stacjonarnie dostać pieluchy tetrowe sztuk jeden? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Mam 26 lat prosze o dopisanie do listy staraczek ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Pisze z telefonu Doris lat 26 jeszcze bo po nowy roku zaraz sie zmieni ;-)
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Iza ufff czekalam na Ciebie. Teraz ide na babskie spotkanie moze cos chlapne a jak wroce to Marcelka bedziemy robic:-D |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37236398] Makaron ze szpinakiem[/QUOTE]dzis na obiad jadlam jeden z lepszych szpinakow w zyciu.... takze pewnie jutro lub w piatek sie Toba zainspiruje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do cyklonaminy to mi kiedyś gin kazała ją brać ze względu na przedłużające się krwawienie po @, gin stwierdziła nadżerkę, coś mi z nią od razu zrobiła, ale m.in. kazała brać cyklonaminę. bierz leki jak ten gin kazał i musi być dobrze. a winko w towarzystwie męża uważam za dobry pomysł, pomoże wam się rozluźnić i kto wie jakich doczekacie się efektów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Kocurek baw się dobrze Kochana
![]() ![]() BYou brałas jakieś leki?? No i Kochana bardzo się ciesze i gratuluję!! IZAAAAA Mówiłam??? wiedziałam że będzie ok!! aaa tak się ciesze że w końcu trafiłas na normalnego ginka!! ![]() ![]() Katka ![]() ![]() Pedzicie jak szalone chwile mnie nie było i już 3 strony musiałam nadrobić !! Wariatki!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | ||
Zakorzenienie
|
ojej ile nadrabiania
![]() juz sie pogubilam wiec moze ktos i mnie wpisze Ilona, 22lata, Aniołek 25.05.2012, tp. 24.03.2012-chłopiec (nie wiem czy aniołkowa date trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wiekszość juz zapomniałam ale sprobuje: Fiol wspaniale że wszystko wporządku ![]() Esia szykujemy się na imprezkę ![]() Kathe piękna kuchnia ![]() Monika tak jak pisałam w naszym przypadku dziecko moze sie tak odwrocic ze poprsotu go nie czuć, ja tak miałam cały dzień wczoraj a dziś czułam jak się obracał i przeszedł na lewą strone więc cały dzień kopie ![]() Co do tych detektorów tętna to więcej stresu, bo ostatnio na wizycie położna nie mogła złapać bo jej mały ciągle uciekał i było śmiechu "strasznie ruchliwe dziecko" tylko ze w domu jakbym ja nie mogła go złapać to by mi już do śmiechu nie było... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
bo detektory są dobre dla późniejszych ciąż. mi lekarz dziś szukał tętna dziecka i trochę mu to zajęło, bo Mały ruchliwy był. tyle, że lekarz się zna i słyszał tętno pomiędzy ruchami dziecka, ale to ruchy było najgłośniej słychać. ja bym wpadła w panikę bo sama nie wychwyciłabym, że jedno to ruchy a tętno drugie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
MBZ♥
|
Mmedi wiesz po każdym # powtarzałam, że więcej nie dam rady tego unieść, że nie poradzę sobie, ze za co. Ale jakoś ze wsparciem Męża się udawało
![]() ![]() Luna tak myslałam, że nie miałaś ktg robionego tylko tętno detektorem sprawdzane ![]() to jesteśmy we 4 na marzec ![]() Fiol gratuluję Synusia ![]() hej Katka ![]() Agatko ![]() ![]() ![]() w cyklu w którym się udało odstawiłam kalendarzyk, sprawdzanie itp, pojechaliśmy na wczasy i wrócilismy we 3 ![]() Perse szpinak uwielbiam ![]() ![]() Esiu to już tuż tuż ![]() Iza mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza ![]() Kuniu mi ostatnio tsh skoczyło z 1 do 2 i też miałam stres ale endo i gin mnie uspokoili ![]() ![]() Paniczko też mam schizy ale jakoś daję radę, byle do marca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja z pytaniem z serii tych durnych, zauważyłam że od wczoraj mam białe ujście pochwy, myślałam że to śluz, ale nie mogę tego usunąć, takie mam zabarwienie, co to może być??
![]()
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
dobry wieczór
![]() melduję sięw nowym wątku, powoli nadrabiam ale jak zwykle cierpimy z Mikim na brak wolnego czasu ![]() dziewczyny, od 2 dni mały bardzo mało je... w zasadzie od 6 do 13 nie chce praktycznie nic jeść.,.. poza tym przy cycu zaczyna robić cyrki i po prostu go nie chce ![]() a i czy polecacie może jakieś krzesełka do karmienia? bo chcę zakupić i waham się pomiędzy nowym modelem FP http://allegro.pl/fisher-price-krzes...709857240.html a chicco http://allegro.pl/krzeselko-chicco-p...722530129.html zależy mi przede wszystkim żeby nie było takie chamsko ceratowe a te dwa mają włąśnie taki fajny materiał jak leżaczki FP.... troche drogie ale kupuję z myślą o kolejnym maluchu ![]() zakręciłam się, witam nowe AM...przykro mi bardzo, że też musicie to dziewczyny przechodzić... a no i ile się dzieciaków na marzec szykuje - super ![]()
![]() |
#77 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Widzę, że się zadomowiłyście ![]() Iza dobrze, że lekarz w porządku ![]() POPROSZĘ O DANE DO WPISANIA/ZMIAN W WIADOMOŚCI PRYWATNEJ. TAK ŁATWIEJ MI WYCHWYCIĆ WSZYSTKO. ![]() Aagusia ja mam dokładnie to chicco. Mi zależało na tym, żeby było rozkładane na maksymalnie płasko, a większość tańszych nie rozkłada się zupełnie inaczej. Jestem bardzo zadowolona, Julek chyba też. Drogie, ale warto ![]() Lakier schnie mi na paznokciach i zmykam spać, bo znowu mnie jakieś choróbsko bierze. Edytowane przez inutil Czas edycji: 2012-10-24 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
BYou, a mogę zapytać, co było przyczyną aż trzech strat?
Alonka, a nie swędzi Cię tam nic? Swoją drogą- wygimnastykowana jesteś ![]() Inutil, robię dla Ciebie uaktualnioną listę. Jak się wszystkie dziewczyny wpiszą, to wyślę Cię ją na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
MBZ♥
|
Mmedi wszystko wskazuje na kłopoty z tarczycą:/ mam niedoczynność. Dla lekarzy do których trafiałam wynik był w normie-żaden nie powiedział, że wynik ponad 3 nie jest dla kobiet starających się dobrym-a w kiedy zachodziłam w ciążę i byłam bez leków to sobie tsh szybowało w górę i dziecko nie miało szans:/. mieściłam sie w normie ogólnej to dla nich było ok:/dopiero jak trafiłam na obecnego lekarza to mnie pokierował i się udało
![]() ![]() więc uchwyciłam się tej tarczycy i powtarzałm jak mantrę:mam leki, wynik są w porządku to teraz sie uda ![]() Alonko ja nie mam pojęcia:/ Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-10-24 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że teraz jesteś pod dobrą opieką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
MBZ♥
|
Mmedi dokładnie
![]() ![]() bez problemu dał skierowanie na wzystkie badania, dokładnie wypytał, poprzednicy mówili, że hormony nie trzeba badać-chyba bali sie ze trzeba będzie wyniki zinterpetować ![]() Wy narazie się nie staracie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Medi ja mam już 27 lat... Ech... Marnuję dzisiaj czas, totalnie się odmóżdżam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcemy pozamykać parę spraw, które obecnie spędzają nam sen z powiek. Chodzi głównie o ukończenie mgr i podjęcie decyzji, w którym mieście chcemy się definitywnie "osiedlić". Ze strony męża dochodzi jeszcze chęć pojechania w 1-2 porządne podróże... ![]() Mam nadzieję, że mi te miesiące oczekiwania zlecą szybko... Perse, od czasu do czasu można sobie bezkarnie po prostu pobimbać ![]() Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2012-10-24 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Będę trzymać kciuki mocne za Was ![]() Perse ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() pomaranczowy??? ![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37240122]Marnuję dzisiaj czas, totalnie się odmóżdżam.[/QUOTE]czasem czlowiek musi inaczej sie udusi ![]() ![]() ![]() ![]() alez mecz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Krystyna dala rade
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, nie martwcie się aż tak bardzo czasem. Płynie tak zatrważająco szybko.... Grunt, to się czymś zająć. U mnie minęło już ponad pół roku od straty synka. Nawet nie wiem kiedy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.