|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI
Cytat:
ja dostałam info pocztą pantoflową w mojej biedrze to mleko jest dobrze ukryte stoi na półeczce z promocyjnymi słoiczkami bobovity (chyba drugi 50%taniej) jakieś 5cm nad podłogą byłam teraz w biedrze po chleb i jeszcze stały kartony więc może do jutra wytrzymają no chyba że ktoś z personelu zgarnie
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, brakuje, brakuje. Dlatego mówiłam, że co oryginał, to oryginał Ja jutro spróbuję tych orzechowychU mnie Toffinków nie było Muszę znów jutro lecieć![]() Chyba, że tak
|
|
#3303 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczynom za wypisanie składu herbat - smaki świata - kupiłam cini apple - do wypróbowania na jutro - dziś piję grzańca malinowego - nie powala jak dla mnie sztuczny w smaku, najbardziej z tej serii przypasował mi cytrusowy z zeszłej oferty
![]() Sławne kawy widziałam, ale na szczęście się nie skusiłam, może poczekam na przecenę - tak jak w zeszłym roku. Tamte słoiki nie miały normalnych zakrętek tylko takie "haczyki" strasznie wkurzające to było - ciekawe jak w tym roku je zrobili
|
|
|
|
#3304 |
|
Zadomowienie
|
moja wcześniejsza wypowiedź na ten temat została jakoś bez odpowiedzi, więc zapytam raz jeszcze. czy u Was również pojawiły się płatki just fit plus w 3 nowych smakach?
|
|
|
|
#3305 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, a co istotnego w odpowiedzi?:P
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;37215270]Dziękuje kochana
![]() Mam jeszcze jedno pytanie czy pamiętasz ile ich jest ?[/QUOTE] Oj, tak dokładnie to Ci nie powiem. Na pewno więcej niż 4, bo u mnie 3 osoby się najadły i jeszcze zostało. Ale z tego co pamiętam to 300 albo 400 gram, ale ręki nie dam za to. I nie wiem czy z zalewą czy bez. Zawsze sprawdzam cenę za kilogram, ale jakoś nie przypominam sobie jaka była. Wybacz. Cytat:
.Gazetki nie widziałam, ale może pod koniec tygodnia się wybiorę do Biedry, bo mam budżet ostro nadszarpnięty przez Lidla w tym tygodniu, ale zapas makaronu Cannelloni i Lasagne zrobiony ![]() I skoro tak zachwalacie te herbaty to skuszę się na nie, ale to już chyba w przyszłym tygodniu, jak gdzieś jeszcze znajdę .
|
|
#3310 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a którą Liptona polecacie ?! Ja sie dziś wahałam nad owocami lesnymi i owocami tropikalnymi
a koniec koncow nie wziełam zadnej ![]() noi zwrociłam dzwonek bezprzewodowy:0 zadnego problemu mi nie robili , paragon dałam , oddali kasiorke , nawet nie pytali czy chce kase czy inny dzwonek ( a widzialam ze na sklepie mają ) , no ładnie z ich strony tylko szkoda ze bede musiala teraz inny kupic bleee :P
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłyśmy z siostrą ten ekspres do kawy dla rodziców i jest całkiem fajny
wizualnie wygląda bardzo porządnie, regulacja kawy jest. Na próbę zaparzyłam po przefiltrowaniu kawę gold i całkiem smaczna ![]() Edit: w sobotę się wybiorę na herbatki, bo w pracy mi się kończą
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
byłam dziś w dwóch biedronkach , biedne nogi bo głowa nie myśli szukałam dzbanków do herbaty (szklane) pytam i pytam nikt nic nie wiem a będą dopiero od 29.10.
Kupiłam herbatkę Carnival Style i Orient. Właśnie popijam orient jest przepyszna nie pamiętam czy pisaliście już skład , więc napiszę : jabłko, cynamon(25%) korzeń cykorii, aromaty, dzika róża, imbir(5%), kardamon(5%), skórki pomarańczy(4,5%), korzeń lukrecji, goździki, anyż, czarny pieprz, mielona laska wanilii(0,2%). paryskie wiśniowe smaczne tofinki będą jutro próbowane na śniadanie Jadłam dziś na obiad warzywa mrożone na patelni te pakowane po 750gr powiem wam że pychotka |
|
|
|
#3313 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pierwszy raz kupiłam świeczki w szkle: wanilia - pomarańcza, biala herbata - imbir. Pachną bardzo ładnie, zobaczymy jak będzie po odpaleniu. kupiłam też herbaty intensitea, dziś piję jabłko cynamon, dobra ale spodziewałam się czegoś innego. Jutro wypróbuję kolejne. Edytowane przez Eulera Czas edycji: 2012-10-24 o 21:41 |
||
|
|
|
#3314 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
a ja dzięki Wam się zorientowałam, że od dziś czekolada na gorąco
rano szybko wpadłam tylko na chwilę, wzięłam 2 opakowania czekolady i herbatkę zieloną ananas/pomelo
|
#3315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3317 |
|
Przyczajenie
|
Hej wszystkim
Nowa jestem i cieszę się, że znalazłam to forum, bo jestem stałym bywalcem Biedronki i fanką większości jej produktów ![]() Z aktualnej gazetki wzięłam dzisiaj wszystkie rodzaje tych herbatek Intense najbardziej smakuje mi ta Orient ! A i tofinek też 2szt pycha, oczywiście moja ulubiona czekoladka na gorąco też trafiła do koszyka i Kawka MK Cafe ta do picia z mlekiem.Zastanawiam się jeszcze nad tym zaparzaczem do herbaty.. Ciekawa opcja ta z tymi herbatami kwiatowymi, jednak miałam nadzieję, że będą te same zaparzacze co w tamtym roku, mama wzięła ja nie i teraz żałuję ![]() A jeszcze czekam na ten dzbanuszek do herbaty z filiżanką
|
|
|
|
#3318 |
|
Raczkowanie
|
hej kochane, piszecie tu o mleku bebilon i bebiko, prosze was napiszcie mi czy jest jakas roznica miedzy nimi? teraz w bierdo jest bebilon w promocji, jest duzo tansze niz w regularnej sprzedazy?
|
|
|
|
#3319 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie 3 herbaty światowe mi posmakowały więc dokupiłam jeszcze po pudełeczku.
Wkurzyłam się na tą kawę 100g więc kupiłam zwykłą 200g bo u mnie jeszcze ceny z otwarcia więc za 9,99 Mam 3 słoiczki na zapas. Bonitki te z masą wiśniową są przepyszne a chyba nikt tu o nich nie pisał. Kupiłam też wieszaki na szafki, jakoś wcześniej nie zwróciłam na nie uwagi a to przydatne. Kiedy mają być te koce z jakby barankiem? Bo wydawało mi się, że od dziś ale widziałam tylko kołdry wełniane. |
|
|
|
#3320 |
|
Raczkowanie
|
Czy w tamtym roku czekolady do picia były przecenione? bo pamiętam, że z Tztem kupowaliśmy sporo opakowań na zapas, a nie pamiętam po jakiej cenie
Dzisiaj kupiliśmy 2 herbatki Liptona (owoce leśne i tropikalne) wafelka toffinka kilka śliwek w czekoladzie na spróbowanie- nic ciekawego czekoladę Goplana Pina Colada i Mojito czekolade do picia lumarki kokosowe Zastanawiałam się nad herbatką intensitea, ale nie wiedziałam który smak wybrać w tej Cini Apple widziałam cynamon w składzie, a nie przepadam za nimi. Czy jest wyczuwalny ?? |
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leza normalnie na polce kolo ciastek
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
O tych samych myślałyśmy
Pyszne sąFakt, dobry także Choć trzeba lubić cierpkie nieco smaki.W tej chwili są, i to nawet za 7,99, duże pudło, 700g, pycha
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was pokusiła się (albo może polecić
) grzańca o smaku miodowym? zakupiłam dziś malinowego, zaraz testy, ale tak super pachnie, że coś czuję że chciałabym więcej smaków przetestować ![]() ![]()
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba pierwszy raz sie zdarzylo zeby u mnie cos nie dojechalo a wlasnie chcialam zapytac czy sa u ciebie nowe buleczki drozdzowe slodkie dwusmakowe? one weszly na miejsce tych z jablkiem , twarogiem, jagodami i kremem waniliowym. Teraz sa serowo-makowe, jagodowo-jogurtowe i chyba waniliowo-jablkowe jakos tak pierwszy raz je widzialam
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
ok, czyli zrobię zapas
śliwkową wersję może też kupię
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie nie wiem czemu jakos sie nie przyjal jak tam jestem to zawsze jest pusto a oni maja duzo niemieckich produktow ktorych nie ma w innych sklepach wiec duzy plus dla nich
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktoś przetestuje to proooszę o opinię
|
|
#3330 |
|
Przyczajenie
|
A bardzo słodki jest ten miodowy? Zastanawiam się czy nie jest za mdły. Piłam malinowy, nie najgorszy, ma swój specyficzny taki właśnie sztuczny posmak... to już o niebo lepsza jest ta co się ostatnio pojawiła w piramidkach MALINA Z KARDAMONEM
śliwkowy grzaniec też bym chciała spróbować.... i myślę... ja wolę takie intensywne smaki nie do końca mdłe herbatki, a z opcją miodową piłam z połączeniem różnych owoców były całkiem całkiem Koleżanka uwielbia mega słodkie i jest wielbicielką Rooibos Wanilia i miód dla mnie bleeeee, jest też opcja pomarańcz + cynamon i tutaj też nie mój smak.. a z vitaxu takie połączenie było dobre... hmm może ten rooibos ma swój specyficzny taki słodkawy posmak, który mi nie odpowiada
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

ja dostałam info pocztą pantoflową
w mojej biedrze to mleko jest dobrze ukryte
stoi na półeczce z promocyjnymi słoiczkami bobovity (chyba drugi 50%taniej) jakieś 5cm nad podłogą
byłam teraz w biedrze po chleb i jeszcze stały kartony więc może do jutra wytrzymają no chyba że ktoś z personelu zgarnie 

No, brakuje, brakuje. Dlatego mówiłam, że co oryginał, to oryginał
ESPANA
PORTUGAL
Türkiye