|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
a tam, histeryzujemy trochę później coś opiszę, też o zwierzakach niestety
|
|
#632 | |
|
To ja :)
|
Ja jeszcze hokkaido kupiłam. Mam 3 dynie i nie mam ich gdzie trzymać...
Mi wyszło, że jestem heja do przodu i depresja mi nie grozi... Ale potem przeczytałam gryxowy tekst na biało ![]() Cytat:
![]() Nie, no dzieciaki nie są winne, skąd mają wiedzieć, że tak nie wolno, skoro ich wzorce im to pokazują... Trzeba kombinować nad czymś... Zamówiłam Al Banat Bheja, Al Hobb Hayat i Mukhallat Lil Abhaya Wa Shela. Zobaczymy, co tym razem z tego wyniknie Moja nieulubiona koleżanka teraz jeszcze będzie mi śmierdziała na dodatek., ale kaska się zwróciła i można było zaszaleć znowu ![]() A teraz lecę do pieczenia tortu...
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnią czytałam Kalamburkę i była jeszcze ok, ale podobno kolejne już coraz gorsze.... nawet nie wiem czy brać się za nadrabianie ![]() też coś chciałam ostatnio opisać, ale nie przeszło mi to przez klawiaturę ![]() Flo, Gryx
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Ad.1 Takich jakie Pinia ma prawione
![]() Ad.2 A jednak fajnie było Didce też się podobało ![]() Gryx oraz Flo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz, jestem ciekawa recenzji Al Breja
![]() Gryx,
|
|
|
|
#636 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mnie ze umiarkowaną...
wróciłam z centruma stomatologicznego...i czuję sie raczej rozczarowana tą konsultacją ,
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#639 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Wiecie kiedy mnie namocniej boli kręgosłup? Przy zamiataniu podłogi Znakiem tego koniec z częstym myciem paneli, przerzucam się na okna
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#640 |
|
To ja :)
|
O nie nie, po noszeniu dachówek boli bardziej...
|
#641 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no cuz mowic
, pani sie skupiła nad moim spłasczzeniem przestrzeni jakiejsc tam i ze scieram zęby tak ze tylne mam prawie na równi z dizslem i ze to trzeba leczyc ortodontycznie i protetycznie itd i nie dała se przegadac ze to są kurde plomby które tak były po prostu zrobione bo cała korona zęba była zniszczona a ja nie mialam kasy na korony...no ale nie..ona widzi ze to jest startei przez wiele lat sie scierało,na co ja jej ze te wszystkie zęby o których mówi mialam robione w ciagu ostatnieg oroku wiec sie nie strły tylko takie były..ale nie-ona wie lepiej, i ze przez ten zryz mam starte szkliwo, a ja na to ze takie mi wyrosły z ubytkami szkliwa, i ze to od leków prawdopodobnie, ale ona wie lepiej ze to widac ze sie starło od zgryzu....za to o dziąsłach które mnie bolą ,puchną i krwawią nie powiedziala ani słowa,choc na początku o tym wyraźnie powiedzialam...ale potem mnie zagadała o tym zgryzie itd i zapomnialam ją docisnąc na temat dziąseł ![]() generalnie wyszłam bez planu leczenia, bo musze dorobic 5 zdjęc punktowych i przyjs na konsultacje z kolejnym doktorem-czyli musze wydac jesczze 150 zł.... w sumie wiec nic sie nie dowiedzialam oprócz informacji o leczeniu którego nie mam zamiaru podjąc, bo nie bede 3 lata powiekszacx se przestrzeni jakiejstam, ani robic 12 stu koron na zębach z samego tyłu, a to co mi doskwiera na codzien i męczy zostało pominiete
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-10-24 o 21:52 |
|
|
|
#642 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#643 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może ja też sobie odpuszczę Cytat:
chciałam Ci pisać jak tylko wspomniałaś o porzuceniu starej stomatolog, że te centara to niebałdzo, znaczy nie znam nikogo zadowolonego z usług takowych Cytat:
![]() ad2. ![]()
|
|
|
#645 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wy się śmiejecie, a mnie wtedy nawet posladki bolą
bo mop jest niższy i tu jest lepiej- ależ ja mam problemy, z nudów chyba je wymyślam
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa fogle byłam dziś u mojego lekarza pierwszego kontaktu
![]() sapał i prychał nad moim wypisem ze szpitala i podsumował: czyli nie wiemy nic i czekamy, aż więcej stawów zacznie napier..... ![]() i jeszcze, pytam go czy dalej nie pali (rzucił z pół roku temu) on dumnie potwierdza, to pytam czy może jakieś igły dał se wbić , czy może pod kompa dał się podłączyć , bo też chcę rzucić ale nie mogę. A on mi na to, że nic z tych rzeczy, tylko strasznie się uchlał Dobra rada od lekarza
|
|
#647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie to leczenie czegoś tam jest dla nich dochodowe dlatego tak bardzo chcą leczyć ![]() pisz ja się może też kiedyś zbiorę.... jakoś tak jak zaczęłam pisać po prostu to nie umiałam zebrać myśli Cytat:
![]() Cytat:
![]() fogóle to a propos różnych boleści, to TŻa boli łokieć od 2 dni bez powodu. Najpierw myślałam że może mięsień se naciągnął czy coś, ale jak się przyjrzałam to jakieś takie lekko opuchnięte ma Oby mu przeszło bo 2 kaleki w jednym domu to nie wróży nic dobrego
|
|||
|
|
|
#648 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no to gdzie ja mam sie leczyc ?
|
|
|
#649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad2. i uroczy przy okazji ![]() ad3. łokieć tenisisty? może do starej nie wracaj jeśli nie chcesz , ale poszukaj małego 1-2-3 os. gabinetu stomatol. istniejącego od lat te centra charakteryzują się dużą rotacją lekarzy, co (tam myślę) mówi samo za siebie
|
|
|
#650 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Tej najnowszej jeszcze nie czytałam
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#651 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjedź do Wrocławia załatwię Ci konsultację w tej klinice co ja się leczę
Albo zaprowadzę Cie do mojego kolegi Sergieja który też jest dentystą
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
bar pusty to popiszę trochę
można ominąćw mojej "rodzinnej" dzielnicy Gdyni zawsze było dużo działek, takich pracowniczych z altankami, jabłonkami, krzakami agrestu i rabatkami kwiatowymi i warzywnymi. Teren jest wysoce atrakcyjny, bo do morza blisko i skupiska działek znikały jedne po drugich, a w ich miejscu wyrastały drapacze betonowe . Teraz zostały tylko trzy takie oazy zieleni, z czego jedna (mnie interesująca) nabliżej mojego domu rodzinnego i największa obszarem. Ziemię wykupiła pewna firma trudniąca się sprzedażą pieniądza, wyprowadziła działowców i zabiera się do budowy kolejnego betonowca . Pal licho działkowców mają swoje domy i dostaną działki zastępcze. Ale tam żyją koty, jak to się ładnie nazywa wolno bytujące i jeże!. I tak, koty nie mają gdzie pójść, bo tam jest ich dom, działkowicze je karmili, stawiali budki, a one chroniły ich plony przed szkodnikami, pełna symbioza. Teraz nie mają tylko jedzenia (tzn. ktoś tam je donosi ), a za chwilę stracą swoje domy. Jeże, w Polsce pod ochroną!!, teraz śpią na terenie tych działek, a jak wjedzie buldożer? koniec, już nie znajdą nowego miejsca na sen zimowy i zginą . W sprawę zostały zaangażowane odpowiednie służby(pożal się Boże ) i np. odłowili część młodych kotów, o reszcie "zapomnieli" a o jeżach nie myśli nikt . Nie chcę żyć na betonowej pustyni, bez wróbli, sikorek, gili, ale jak nie będzie drzew, to nie będzie ani ptaków ani wiewiórek ani myszy wszelakich tylko beton i asfalt . A na nowe apartamenty w Gdyni i tak nie ma chętnych może lepiej park zrobić, no ale to nieopłacalne przecież. dziękuję za uwagę
|
|
#654 | |||||||||
|
BAN stały
|
Przepraszam, że Wam humor popsułem, ale tak jakoś postanowiłem się wygadać (choć ani trochę lepiej mi nie jest)
![]() Bez "s"? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Był taki brzydki dowcip o facecie z bolącym łokciem i o wannie (ale dokładnie nie pamiętam, więc go nie przytoczę) Cytat:
Kto w ogóle decyduje w takich sprawach? I czy dla tych osób pieniądze są ważniejsze, niż cała reszta? ![]() Zresztą dzisiaj stwierdziłem, że się nie nadaję do życia w tym świecie, serio |
|||||||||
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą osiągnęłam stan przedzawałowy.
Przyzwyczaiłam się do tego, że mój kot lubuje się w przesiadywaniu na zewnętrznym parapecie okna mojego pokoju, ale... Wchodze do łazienki, żeby umyć ręce. Nad zlewem, po prawej stronie jest okno, na wysokości ok. 2,5 m mierząc od zewnątrz. Biorę się za mycie rąk, aż tu nagle dobiega mnie nie to pisk, ni jeknięcie. Odwracam głowę w stronę okna i pierwsze co widzę to wielkie, podświetlone oczy, następnie zarys postaci i uświadamiam sobie - kot! Reakcja bezwarunkowa - krzyk i palpitacja serca. Mogłam się go spodziewać na każdym oknie, ale nie na tym. Nie wiem jak tam wlazł. Zakładam kraty na okna, to jest niebezpieczne dla zdrowia. |
|
|
|
#656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sprawie działek wszystkie instytucje odpowiadają, iż teraz to teren prywatny jest, a koty i jeże mogą przecież się przenieść ciekawe gdzie i zapewne we śnie lewitując, jeszcze przed zimą nadchodzącą ![]() Cytat:
|
|
|
#657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może to żurawie odlatują..Cytat:
|
||
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obecnie znajduję się na wsi, mniej więcej 50 km od Szczecina, nie sadzę, żeby jęki mojego kota były na tyle donośne, żeby dotrzeć aż do Szczecina
|
|
|
|
|
#659 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może choć trochę będzie nam znośniej |
||
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz idę spać, i zaczynam się zastanawiać kiedy zacząć pić, aby rzucić palenie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Ja Florci zrobię 

Obejrzałam już dwa całkiem niezłe polskie seriale kryminalne, myślę nad trzecim 
Moja nieulubiona koleżanka teraz jeszcze będzie mi śmierdziała na dodatek., ale kaska się zwróciła i można było zaszaleć znowu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)