Żonki 2009 cz. XXXIV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-24, 17:18   #2941
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
sliwenka jak obiad?? ja dzisiaj mialam bigosik pierwszy raz gotowalam i strachu mialam co nie miara ale mega pyszny mi wyszedl

masakra... i skasowala za ta wizyte??

nie ma to jak nasza sluzba zdrowia... ale dobrze ze tata juz w domu - duzo zdrowka dla niego
dzieki

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Marta - to zrób sesję w stylu halloween, przebierzcie się, skombinuj dynię, byle nie lało, powinno wyjść super

Pewnie już późno, ale roladki jak pisały dziewczyny tylko jako nadzienie szpinak i feta, a roladka owinięta w plasterek boczku, do tego sos. Mniam.

Buhaha może te tabletki to prewencyjnie Co by z drugim nie zaszła

no uroczy po prostu

A ja myślałam, że trzymają ludzi raczej na siłę niż wykopują coby kasę z NFZ dostać.

Ja miło wspominam badania do pracy, okulista, laryngolog, krew plus mocz, pielęgniarka, ogólny. Wypas. Tylko gina brak w komplecie.
no widzisz to jego po tylu dniach wypuścili

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
śliweńko musze tez zrobić, akurat mam schab

Anika dobrze, że tata już wyszedł.

Byłam dziś 2 godziny poza domem. Mąz został z Mają. Wracam a ona wielki uśmiech na twarzy Wzięłam ją na ręczki a ona się tak zaczęła do mnie słodko tulić i nosek w moje ramiona chowała dopiero jak się natuliła to zaczęła się normalnie rozgladać Jak ja kocham jak ona tak się tuli, widac , ze tęskniła za mamusią
tez sie ciesze

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Aniczko zapomniałam napisać wczoraj - cieszę się, że tata wyszedł ze szpitala!

Żabciu fajny weekend wam się zapowiada Koniecznie pochwal się przebraniem Dominika
dzieki

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
AMEN!!!

jak lubisz ciemne lakiery to próbuj Zauważyłam też, że ładnie wygląda na nieco dłuższych paznokciach. Ja niestety nie jestem wstanie zapuścić, ale jak chociaż minimalnie odrosną to wyglądają super

Cieszę się, że tata już w domu!

Tak, szkolenie okresowe jest w każdej branży, tylko ważność mają inne. Np pracownik biurowy dostaje to okresowe na 5-6 lat(?-nie pamiętam dokładnie na ile, ale w tym przedziale)

Krzywe to one może nie są ale takie niewymiarowe to na pewno
Moja sis ma piękne dłonie i stopy - nie wiem dlaczego właśnie tego nie mogłyśmy mieć identycznego, długie, smukłe palce, piękną płytkę paznokcia, mocne pazury itp.

mam nadzieje, że Wasz pomysł się uda zrealizować! Jak coś to kalosze, parasole i tez mogą być fajne zdjęcia Chociaż spacer w deszczu - nieco nie naturalny

Ale jak to tak? Nakroiłaś bułkę, wyciągnęłaś środek i tam wrzuciłaś te wszystkie rzeczy? Bo brzmi ekstra! Poproszę o instruktaż

czekam na foty!!!! Super czas się zapowiada!

Witajcie,

Wczorajszej energii zostało mi tylko na ugotowanie obiadu, ta jesień mnie wykończy! Dzisiaj mam ambitniejszy plan, muszę posprzątać i poprasować. Zobaczymy co mi się uda zrobić
dzieki

co do pazurów to lubie iemnie oj lubie
ale czarnych nie próbowałam

mąz mi przytargał kiedys brązowy - taki czekoladowy i brzydaczny byl...
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć kobietki!

Dziekujemy wszystkim wizażowym ciociom za gratulacje

W poniedziałek wróciliśmy ze szpitala bo mały miał żółtaczke.
Przedstawiam wam Dawidka
słodziak gratuluje niech sie chowa zdrowiutko

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 18:34   #2942
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Rzadko się to zdarza pospać do 9.30, ale tfu tfu nie narzekam Dobrze, że Kubuś się juz nie zanosi!
Długo jeszcze będziesz chodzić na ten kurs?
Kurs jest do 13 listopada. codzinni po 8 godzin siedzimy.
Cytat:
Cześć kobietki!

Przedstawiam wam Dawidka
Cześć Dawidek przesłodki mały przystojniak

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 19:32   #2943
aniaaa84
Zadomowienie

cześć

Cytat:
(...)cieszę się, że wesele udane! Faktycznie pogode mieli wymarzoną!

Kochana, głowa do góry
(...)
Nie do wiary, że jeszcze w sobotę było tak ciepło a teraz już śniegiem straszą
trochę mi lepiej, ale generalnie jest ciężko, razem od podstawówki przez średnią szkołę,a później dzieliło nas 100 m z klatki do klatki i nagle z dnia na dzień nie dzieli nas 100 m a ponad 3000
cieszę się bardzo jak przylatuje, ale ten czas tak szybko mija

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)
super ze wesele sie udalo
(...)
Dzięki
mam nadzieję, że wstawisz fotki Waszego halołinowego domku i obowiązkowo Domina w przebraniu

Cytat:
Cześć

Aniu super, ze wesele sie udało.
(...)

Dzięki, czytam że śmigasz na całego

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no wyrośnie wyrośnie, aczkolwiek jeszcze jest mały, podobno najwięcej ataków jest w okolicach 2-3 roku życia, potem mniej, po 4 bardzo bardzo bardzo rzadko a po 7 w ogóle..
Pat miał trzy - przełom luty/marzec potem czerwiec teraz październik wiec co 4 mce..

no tak bo wy w domu też przez to przehodziliście... ale dajesz mi nadziję ze szybko przejdzie...
ciesze się że wesele udane, acz przykro mi że już bez przyjaciółki..
(...)

patrze na tą pogodę i czarno widze te nasze jesienne zdjęcia..
Dokładnie z wiekiem ataków jest mniej, ale ile się dziecko umęczy to jego. Mój Młody po takim ataku padał, zasypiał w drodze ze szpitala do domu i spał do rana, bo z reguły łapało go wieczorem lub w nocy i wtedy jedynym szpitalem, który potrafił zareagować był szpital w Chorzowie, gdzie w czasach braku "średnicówki" z dojazdem za wesoło nie było pod względem czasu

trzymam kciuki, żeby Patryk szybko wyrósł

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
suuuper

a ja dzisiaj korzystajac z pogody umylam dwa wielgachne okna jeszcze tylko jedno malutkie mi zostalo bo przyszedl tz i mnie gonil na spacer
nio to do wiosny czuje sie rozgrzeszona haha a w ogole to tutaj jest zupelnie inne powietrze niz w pl bo w pl to za tydzien po umyciu okno bylo brudne, a tak po miesiacu to juz czarne... a tutaj tz przetarl je w maju raz i to nie jakos bardzo tylko troche i o dziwo dalej bylo niczego sobie nio ale stwierdzilam ze przed zima trza umyc
Ja też myłam okna praktycznie już po ciemku kuchenne, ale dziś się okazało, że nie ma wcale smug a za dnia jak myję to po 500 razy poprawiam

Cytat:
Cześć kobietki!

Przedstawiam wam Dawidka
Śliczny gratulacje przed sobotą nie miałam okazji wejść na wizaż, ale w sobotę myślami byłam z Tobą co jakiś czas...za zdrowie Wasze też wypiłam

u nas w pracy choróbska zbierają żniwo, moja zmienniczka przechodziła z chorobą dwa tygodnie i za ciekawie nie jest, L4 bezwzględne, a jeszcze ze dwie spokojnie mogłyby pójść bo są smarkate i pociągające
ale już w weekend wygrzeją mnie bąbelki
Stary 2012-10-24, 20:00   #2944
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kobietki!

Przedstawiam wam Dawidka
cudny jest!!!!!
jeszcze raz gratuluje!

Cytat:
Madzia przebij sobie drugą dziurkę w uchu - zachęcam

łatwo się mówi, ja jestem już sama przez siebie zachęcana - ale z przełamaniem mam problem. Jeszcze my taki wielki autobus mamy, do tego duże miasto - duży ruch, a to już mnie paraliżuje

Ale pocieszam się tym, że chociaż próbuję!
zgadzam się!!!!
ja mogę śmiało powiedzieć że jeżdżę dobrze, aleeeeeeee mimo wszystko wątpie czy bym prowadziła tak och ach lekko łatwo i przyjemnie po warszawie krakowie czy poznaniu..
po wrocławiu jeździłam ale miałam mega stresa w pozostałych miastach myślę że mogłoby być mniej wesoło.. dobrze się mówi jak się jeździ po mniejszych miejscowościach,
owszem pewnie jak się rozjeździ człowiek to się okaże że wcale to nie jest kłopot czy wyczyn ale jednak...

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Marta ale mi narobiłaś smaku na zrobienie takich bułeczek,,, mmm aż mi ślinka cieknie
Ja też jeżdżę dobrze a kiedyś nie wyobrażąłam sobie, że mogłabym prowadzić samochód, zawsze myślałam, że to ja będę wożona a tu zonk bo mój TZ nie ma prawa jazdy 0_O Jak on sie uchował?

Kupiłam sobie w sh kurtkę i idę dzisiaj biegać. Trzymajcie kciuki za moją motywację bo ja ogólnie nie przepadam za sportem ale rezygnacja ze słodyczy jest ponad moje siły a coś ze sobą zrobić muszę. A kciuki możecie zaciskać koło 20,30 bo dopiero o tej godzinie idę. Co najlepsze wsparcie otrzymałam od chyba ostatniej osoby, po której bym się spodziewała czyli moim tacie, który stwierdził, że będzie biegał razem ze mną
to na mawiaj męża niech zrobi
trzymam kciuki!!!!

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Dokładnie z wiekiem ataków jest mniej, ale ile się dziecko umęczy to jego. Mój Młody po takim ataku padał, zasypiał w drodze ze szpitala do domu i spał do rana, bo z reguły łapało go wieczorem lub w nocy i wtedy jedynym szpitalem, który potrafił zareagować był szpital w Chorzowie, gdzie w czasach braku "średnicówki" z dojazdem za wesoło nie było pod względem czasu
Pat też ma ataki w nocy, i jedyny szpital jaki nas ratuje to właśnie chorzów... noc dlatego że jak dziecko śpi to śpi pod kołdrą i z reguły jest mu ciepło a wtedy zaczyna się atak duszności... dlatego zalecają wyjść na zimno..
no i młody też jest wymęczony i śpi...
Stary 2012-10-24, 20:01   #2945
ktosia86
Zakorzenienie

Niu jak Twój mąż się uchował bez prawka? Ma zamiar robić?
Powodzenia w bieganiu!

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-10-24 o 20:06
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 20:10   #2946
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
cudny jest!!!!!
jeszcze raz gratuluje!

zgadzam się!!!!
ja mogę śmiało powiedzieć że jeżdżę dobrze, aleeeeeeee mimo wszystko wątpie czy bym prowadziła tak och ach lekko łatwo i przyjemnie po warszawie krakowie czy poznaniu..
po wrocławiu jeździłam ale miałam mega stresa w pozostałych miastach myślę że mogłoby być mniej wesoło.. dobrze się mówi jak się jeździ po mniejszych miejscowościach,
owszem pewnie jak się rozjeździ człowiek to się okaże że wcale to nie jest kłopot czy wyczyn ale jednak...

...
zapraszam na dziurawe ulice Łodzi Ja mam prawko prawie 11 lat i kiedys uwielbiałam jeździć... kiedyś... ale odkąd codziennie w drodze do pracy i z pracy muszę te dziury pokonywać (u mnie na wsi jest lepsza droga )) , stać w korkach itd to juz nie lubię jeździć.. i jestem szczęsliwa jak ktoś mnie wiezie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 20:23   #2947
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
zapraszam na dziurawe ulice Łodzi Ja mam prawko prawie 11 lat i kiedys uwielbiałam jeździć... kiedyś... ale odkąd codziennie w drodze do pracy i z pracy muszę te dziury pokonywać (u mnie na wsi jest lepsza droga )) , stać w korkach itd to juz nie lubię jeździć.. i jestem szczęsliwa jak ktoś mnie wiezie
nie no u mnie też dziurawo ale lepsze to niż wiesz metropolia typu stolica choć Łódź nie mała
Stary 2012-10-24, 20:55   #2948
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Niu powodzenia.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 20:58   #2949
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)
Pat też ma ataki w nocy, i jedyny szpital jaki nas ratuje to właśnie chorzów... noc dlatego że jak dziecko śpi to śpi pod kołdrą i z reguły jest mu ciepło a wtedy zaczyna się atak duszności... dlatego zalecają wyjść na zimno..
No to widzę, że Chorzów nadal jest niezastąpiony, z atakami dokładnie tak jak piszesz, pamiętam ilekroć Młody miał atak zimą to w pokoju było niewiele więcej stopni niż na dworze, no i do szpitala też bez ogrzewana w aucie, jedynie nawiew na szybę przednią, ale to wszystko moja mami z moim bratem przerobili metodą prób i błędów...
Stary 2012-10-24, 21:00   #2950
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też myłam okna praktycznie już po ciemku kuchenne, ale dziś się okazało, że nie ma wcale smug a za dnia jak myję to po 500 razy poprawiam
bo czasem okno po poprawkach wyglada gorzej niz przed hehe tez tak mam ze poprawiam i poprawiam i nie jestem zadowolona z efektu ale teraz tez sie jakos specjalnie nie wczuwalam i wyszlo ladnie jeszcze male kuchenne na mnie czeka ale dzisiaj pogoda byla do kitu...

Cytat:
cudny jest!!!!!
jeszcze raz gratuluje!

zgadzam się!!!!

to na mawiaj męża niech zrobi
trzymam kciuki!!!!

mnie sie najlepiej jezdzi po miejscach ktore znam...bielsko, dabrowa, moja niemiecka miescina moge jezdzic... trase dabrowa-katowice, dabrowa-bielsko mam opanowana ale jak mi przychodzi nowe miasto gdzie nie wiem gdzie jechac to mam pietra
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 21:36   #2951
bzyczka1
Zakorzenienie

Niu mój mąż też bardzo długo bez prawka był ale w końcu zrobił z tym że u niego historia taka, że on miał kat C (zrobioną jeszcze w wojsku kiedy nie trzeba było mieć B) a na B nigdy pieniędzy nie było :/

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 23:02   #2952
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba ja też jestem cykor, ale ja krótko jeźdzę

To ja napiszę, ze u nas w sprawie budowy wszystko ładnie idzie Już prawie wszystko mamy pozałatwiane. Ekipa budowlana już jest, inspektor nadzoru i kierownik budowy też. Wszystkie media też. Tylko gaz będą nam w następnym tyg ciągnąć. A tak to prąd, woda i kanalizacją już są. Jeszcze tylko nam został architekt i zmiany w projekcie jakie chcemy. Musimy to jakoś w następnym tyg załatwić.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 23:16   #2953
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
oj to koniecznie się pochwal ja dynię wykrawałam przy okazji zupy dyniowej, ale ząbki się już wygięły i teraz wygląda jak szczerbaty dziadek
Wlasnie czekam z ta dynia dopiero jutro zrobie zeby nie oklapla

Cytat:

Żabciu fajny weekend wam się zapowiada Koniecznie pochwal się przebraniem Dominika
Napewno sie pochwale

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hej

Cytat:

czekam na foty!!!! Super czas się zapowiada!

Wczorajszej energii zostało mi tylko na ugotowanie obiadu, ta jesień mnie wykończy! Dzisiaj mam ambitniejszy plan, muszę posprzątać i poprasować. Zobaczymy co mi się uda zrobić
tak jest

I jak? Posprzatane? Wyprasowane?

Cytat:
Cześć kobietki!

Przedstawiam wam Dawidka

Hej przystojniaku

Cytat:

Dzięki
mam nadzieję, że wstawisz fotki Waszego halołinowego domku i obowiązkowo Domina w przebraniu

Napewno wrzuce

Hej

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 07:04   #2954
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć

Dziewczyny Wasze wczorajsze kciuki bardzo się przydały bo było ciężko. Ja ostatni raz biegałam chyba w liceum albo na początku studiów czyli dobre 10-13 lat temu. Wytrzymałam 20 min, oczywiście nie biegnąc cały czas. Towarzyszyła mi jednak siostra i stwierdziła, że może codziennie ze mną biegać więc fajnie. Dzisiaj muszę się bardziej postarać bo nawet dziś zakwasów nie mam

Cytat:
Niu jak Twój mąż się uchował bez prawka? Ma zamiar robić?
Powodzenia w bieganiu!
Ktosiu właśnie nie wiem :/ Jego rodzice nigdy nie mieli samochodu więc i motywacji nie miał, do tego u nich było takie podejście, że jak coś chcesz a pracujesz to sam sobie odłóż: kupowali sobie sami ciuchy, wyjścia sponsorowali sobie sami no i dla niego priorytetem były imprezy z kolegami. A teraz kiepsko stoimy z kasą więc prawko musi poczekać no i dodatkowo nie mamy samochodu bo dopóki mieszkamy tak blisko rodziców to na tyle wyjazdów ile mam (mało) to pożyczam samochód od nich.

Cytat:

To ja napiszę, ze u nas w sprawie budowy wszystko ładnie idzie Już prawie wszystko mamy pozałatwiane. Ekipa budowlana już jest, inspektor nadzoru i kierownik budowy też. Wszystkie media też. Tylko gaz będą nam w następnym tyg ciągnąć. A tak to prąd, woda i kanalizacją już są. Jeszcze tylko nam został architekt i zmiany w projekcie jakie chcemy. Musimy to jakoś w następnym tyg załatwić.
Magda fajnie, że sprawy okołobudowlane posuwają się do przodu
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 08:34   #2955
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Niu rozumiem Mam nadzieję, że jednak wszystkie sprawy poukładają się tak, że mężowi uda się zrobić prawo jazdy

Magda super! A kiedy chcecie zacząć budowę, tzn. prace budowlane?
Stary 2012-10-25, 09:24   #2956
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Guciu wrzucam co akurat mam w lodówce zazwyczaj tak jak Marta, pieczarki, szynka jakaś, pomidor, szczypiorek i na to wszystko to jajo a piekę aż się jajo zetnie. Tzn żółtko może być lejące, nawet wskazane by takie było
dzięki, wypróbuję na pewno!
Muszę tylko zapas jajek wziąc od dziadziusia

Cytat:
Niu mój mąż też bardzo długo bez prawka był ale w końcu zrobił z tym że u niego historia taka, że on miał kat C (zrobioną jeszcze w wojsku kiedy nie trzeba było mieć B) a na B nigdy pieniędzy nie było :/
Mamy znajiomego, tzn jest to znajomy rodziców TŻ, który w wojsku zrobił kategorię C i tak jeździł. Facet jest grubo po 50 i jakiś rok temu policja go zatrzymała do kontroli. Okazało się, że nigdy nie miał kategorii B A jeździ samochodem odkąd pamięta. ostatnio musiał zdawać - szok! Ale widzę, że u Twojego TŻ było podobnie

Cytat:

Super! Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
tak jest

I jak? Posprzatane? Wyprasowane?
Kochana, przyszłam do domu a mój najcudowniejszy mąż kończył sprzątać łazienkę Kazał sobie tylko obiad odgrzać
No i jak już zjedliśmy to TŻ skończył sprzątać a mi kazał odpoczywać... prasowanie dzisiaj

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć

Dziewczyny Wasze wczorajsze kciuki bardzo się przydały bo było ciężko. Ja ostatni raz biegałam chyba w liceum albo na początku studiów czyli dobre 10-13 lat temu. Wytrzymałam 20 min, oczywiście nie biegnąc cały czas. Towarzyszyła mi jednak siostra i stwierdziła, że może codziennie ze mną biegać więc fajnie. Dzisiaj muszę się bardziej postarać bo nawet dziś zakwasów nie mam
Super!

pamiętaj, żeby na początku się nie forsować. Nawet jeśli bieg jest nieco szybszy od marszu - to tak może być. I jak już nie masz siły to zwolnij do marszu, ale nie zatrzymuj się

Witajcie!
Ale mi ten tydzień szybko leci!

Mam zamiar dzisiaj wrócić do biegania. Zrobiłam sobie 2 tyg przerwę, bo zimno, bo lało, bo mi się nie chciało... a muszę coś robić z sobą a do ćwiczeń ciężko mi się zmotywować.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:33   #2957
bzyczka1
Zakorzenienie

Guciu no mój mąż ma kat C od 15 lat już, a B od pół roku Kiedyś przy kontroli policjant zarzucał mu że pewnie złapali go po pijaku jak jechał i że mu B zabrali ale on nigdy wcześniej B nie miał

Nasz skarb
Stary 2012-10-25, 09:43   #2958
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Guciu no mój mąż ma kat C od 15 lat już, a B od pół roku Kiedyś przy kontroli policjant zarzucał mu że pewnie złapali go po pijaku jak jechał i że mu B zabrali ale on nigdy wcześniej B nie miał
A wiesz w jakim szoku był ten znajomy teściów? On był święcie przekonany, że jak ma C to tak jakby miał B tylko nie wpisują
I całe życie tak jeździł

Stary 2012-10-25, 09:48   #2959
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
u nas dziury połatali bo Tour de Pologne było

Cytat:
A wiesz w jakim szoku był ten znajomy teściów? On był święcie przekonany, że jak ma C to tak jakby miał B tylko nie wpisują
I całe życie tak jeździł

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:55   #2960
bzyczka1
Zakorzenienie

no faktycznie musiał się w szok wbić
TO mój tż wiedział że źle robił
ale w sumie to głupie, jak ktoś umie jeździć ciężarówką to osobowym nie da rady?

Nasz skarb
Stary 2012-10-25, 10:30   #2961
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy zaczynacie wylewać fundamenty? i wogóle wbijac łopatę w ziemię

ale mam dzisiaj super nastrój nie moge usiedzieć w pracy i już bym chciała pobiec do mamy wczoraj upiekłam jej jeszcze torta, kupię kwiaty i szampana! W końcu takie okrągłe urodziny trzeba uczcić

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 11:05   #2962
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

ale mam dzisiaj super nastrój nie moge usiedzieć w pracy i już bym chciała pobiec do mamy wczoraj upiekłam jej jeszcze torta, kupię kwiaty i szampana! W końcu takie okrągłe urodziny trzeba uczcić
Super! Pewnie, że trzeba uczcić
Stary 2012-10-25, 13:33   #2963
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 13:36   #2964
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Gdzie byłaś jak Cię nie było?

Gold miłego świętowania dzisiaj

Stary 2012-10-25, 13:42   #2965
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Super zycze milego wieczoru

ja prosze o kciuki bo na 17 mam lekarza
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 13:50   #2966
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

o to może i ja się czymś niedługo pochwalę, ale nie chce zapeszać
i pewnie wstawię foto z dachoblachówką

---

Która mi przypomni przepis Rosi na naleśniki??? znalazłam jeden w papierach, ale nie wiem czy to ten
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 14:17   #2967
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 14:46   #2968
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
no i pięknie!

Ana przepis:

1,5 szklanki mleka
1.5 szklanki wody gazowanej
2 szklanki mąki
2 jajka
szczypta soli

Stary 2012-10-25, 14:50   #2969
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
serio nie Twój??? ja byłam świecie przekonania, że Twój
Gucia wybacz

a pamiętasz?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 15:17   #2970
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
serio nie Twój??? ja byłam świecie przekonania, że Twój
Gucia wybacz

a pamiętasz?
a no mój, mój , tzn teściowej dokładniej

napisałam Ci przepis post wyżej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości