|
|
#871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sabrina Pilewicz - Torbka ROMA
Do Romy bez problemu dużo się mieści - kiedyś niosłam w niej kilkaset kartek
góra bez problemu się rozciąga i można sporo rzeczy do niej wcisnąć. Co do elegancji - to zależy od koloru i od reszty stroju, obie pasują jak dla mnie zarówno do eleganckiego stroju jak i do dżinsów.
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
No nic muszę się w takim razie jeszcze przespać z tym tematem
![]() Do pracy chodzę dosyć elegancko ubrana i pod tym względem Roma wydaje mi się odpowiedniejsza, ale SM spodobała mi się od pierwszego razu, gdy miałam okazję ją zobaczyć. Plusem jest też to, że jest zdecydowanie mniej popularnym modelem - nie widziałam jej jeszcze ani razu na ulicy Co do koloru, to pewnie zdecyduję się na jakiś bezpieczny stonowany odcień brązu lub czerń. Podobała mi się też mocca, ale jej już chyba niestety nie robią. |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Santa jest mniej elegancka od Romy ale zależy czego kto oczekuje
Santę chcę nosić też do pracy ale moim zdaniem ona przełamuje trochę takie formalne stroje Moja siostra chciała też moccę. Napisz do Sabriny że byś ją chciała , może jak więcej osób będzie się pytało o nią to sprowadzi skórę Romę mam i noszę ( bez jazdy samochodem ) Dla mnie ona jest wygodna ale to zależy od sylwetki
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Nieaktualne
Kolega, z którym miałam jechać zadzwonił do mnie wczoraj po południu z informacją, że jest w szpitalu, bo żona zaczęła rodzić, więc musieliśmy odwołać delegację Ciągle coś mi wypada jak już jestem zdecydowana na zakup, chyba te torebki nie są mi pisane
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie chciałaś? |
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odłożone miałam 2 S.Margherity (truskawka i cappuccino) i Romę krokodyl czarny połysk
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
anies czy usuwałaś z bloga zdjęcia swojej ROmy?
Bo coś mi się kojarzyło, że kupowałaś cappucino i chciałam sobie ostatnio podejrzeć odcień właśnie na Twoich fotkach i nie znalazłam postu z ROmą
|
#879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Na początku rzeczywiście przerażał mnie jej rozmiar i ciężar, ale z biegiem czasu zrobiła się bardziej miękka i wydaje mi się poręczniejsza ![]() , do płaszcza prezentuje się bardzo dobrze . Jeszcze miesiąc temu byłam przekonana do zakupu Modeny, a teraz zastanawiam się nad kolejną Romą . Wydaje mi się bardziej elegancka niż SM, ale chyba wiele zależy od koloru . Dodam, że poruszam się samochodem i za każdym razem jestem zaskoczona jak wiele pomieści ![]() . Sztywna teczka a4 spokojnie wchodzi |
|||
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
mocca była kiedyś - taki ładny elegancki brąz
Lady mam takie same odczucia co do mojej Romy Jak to mówi Sabrina torebka pracuje moja siostra wczoraj dostała pomarańczowa Santę. Chcecie zobaczyć zdjęcia? |
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Ta nowa kolekcja dosyć marniutko wygląda na stronie
![]() Capri jedynie w 3 kolorach. Positano w ogóle niedostępne Asti czarna i beżowa ledwo się pojawiły i znikły.Więcej szumu wokół nowej kolekcji jest chyba w mediach bo na stronie na prawdę nic się nie dzieje. |
|
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
Warto napisać do Sabriny na maila. Z tego co zauważyłam, to często nie wszystko jest w sklepie, szczególnie jak coś nowego się pojawia (model lub kolor). Ja zazwyczaj tak robię.
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba coś mi się pokićkało
Teraz znalazłam fotki na forum
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Taki ciemny brąz, raczej jednolity i stonowany
Porównałabym do koloru ciemnej czekolady (ale nie aż takiej gorzkiej na 100% chociaż wydaje mi się, że ciemniejszej niż mleczna )Cytat:
Ja chyba też mimo wszystko póki co zdecyduję się na Romę. Modenę mam i na co dzień (czyt. pracujący dzień ) jest niestety za mała, zwłaszcza w sezonie jesienno/zimowym, gdy zawsze dochodzę jakieś dodatkowe rzeczy do noszenia/schowania
|
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Ja koloru mocca w ogóle nie kojarzę
Była kiedyś Roma ale espresso
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Puściłam w świat swoją szarą Romę, jednak nie mogłam się przyzwyczaić do tego odcienia szarości
i martwiła mnie matowa, jakby nie było, brudząca się skóra Ogólnie fajna była - taka "wyrobiona" i miękka, bo moja czarna 3d wciąż jest sztywna bardzo...muszę ją częściej nosić, żeby zmiękła Cytat:
choć santę też kiedyś kupię, to teraz stawiam na drugą Romę wciąż zmieniałam zdanie na temat koloru, ostatnio dylemat między karmelem i truskawką ![]() dzisiaj pytałam o Romę truskawkową, ale dowiedziałam się, że malinowa skóra jest w drodze, a czas szycia około 2 tygodni i chyba zamówię malinową Romę muszę jeszcze tylko dopytać o odcienie tej nowej maliny - bo SM i Modena w malinie mają jednolity kolor, a positano malinowa ma ciemniejsze cieniowania, wolałabym taką jednolitą... Cytat:
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak się pytalam Pani czy ewentualnie jak coś nie jest dostępne na stronie to można zamówić, to odpowiedziała że to zależy jaka skóra bo kupuje się tego większe ilości i dla 1 klientki się nie opłaca. ![]() Generalnie to wydawało mi się że skoro wchodzi nowa kolekcja to będzie sporo torebek i wszystkie będą dostępne na stronie. Maila raz wysyłałam i nie dostałam odpowiedzi do dziś
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpowiedź dostałam natychmiast (to się nazywa upierdliwy klient
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Ankha pokaz proszę zdjęcia swojej romy czarnej 3d bo ja też nigdy takiej nie widziałam
Dziewczyny pokazujcie tu swoje torebki od SP bo gdzie indziej ich nie zobaczymy |
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wklejałam już ale mam jakieś foty pod ręką to wstawiam kilka. Dzisiaj mi S. napisała w sms, że skóra będzie w poniedziałek widziałaś te maliny na żywo - warte grzechu? pokażesz tę SM pomarańczową Siostry?
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
świetnie wygląda ta 3d w romie
![]() malina mi się bardzo podoba w modenie ,ale np w Sancie mi się nie podobała wcale ![]() Napisałam do Sabriny żeby mi uszyła , kurcze miałam zamówioną taką wcześniej a ta nic nie napisała o tych skórach zdjecia zaraz doda |
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ją męczyłam regularnie o romę truskawkę, i robiła uniki, raz pisze, że truskawka jest ale w innych modelach (których akurat nie chcę) raz proponuje zupełnie inne kolory... i jak znowu zapytałam o truskawkę, to nic nie odpowiedziała o truskawce a wspomniała o malinie a malina jeszcze ładniejsza niż truskawka więc --> napisz znowu, bo skoro będzie skóra, to na pewno uszyje dla Ciebie modenę
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Santa pomarańczowa lakierowana
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
|
#897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Poza tym jak widzę, co ze mną biedaczka przechodzi, a nadal wygląda jak nowa, co jest bardzo budujące![]() ankhax1 - lepiej nic nie mów o zmianie decyzji, bo ja już to robiłam kilka razy . Jak tak dalej pójdzie to złotych okuć się doczekamFajna jest Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2012-10-24 o 23:10 |
|||
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam bardzo sprecyzowane chciejstwa z torebek SP
![]() - czarna Roma - mam - biała como - mam - malinowa modena - czekam 3 miesiące - liczi Santa - czekam do wiosny bo wtedy mają być - aqua portofino - czekam aż będzie i to w odcieniu turkusu a nie niebieskiego
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak ciągle zmieniałam kolor, pewnie nie kilka, a kilkanaście razy a o jakim kolorze rozmyślasz teraz? To już koniec moim dylematów, bo właśnie zamówiłam malinową romę To zdjęcie
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
jak zamówiłaś ta malinę? Napisałaś jej maila? Bo ja napisałam czy to prawda że idą skóry malinowe i jeśli tak to czy mogę zamówić modenę.Zobaczymy co odpisze
|
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

góra bez problemu się rozciąga i można sporo rzeczy do niej wcisnąć. Co do elegancji - to zależy od koloru i od reszty stroju, obie pasują jak dla mnie zarówno do eleganckiego stroju jak i do dżinsów.

) Dla mnie ona jest wygodna ale to zależy od sylwetki 
Kolega, z którym miałam jechać zadzwonił do mnie wczoraj po południu z informacją, że jest w szpitalu, bo żona zaczęła rodzić, więc musieliśmy odwołać delegację

Bo coś mi się kojarzyło, że kupowałaś cappucino i chciałam sobie ostatnio podejrzeć odcień właśnie na Twoich fotkach i nie znalazłam postu z ROmą
, do płaszcza prezentuje się bardzo dobrze

Teraz znalazłam fotki na forum