|
|
#2791 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ogolnie ciezko, ale nie wiem co bedzie następnym razem bo cc boje sie tak samo mocno jak sn![]() Cytat:
Myslisz że Marcinkowi zaszkodziłas? sama sie zastanawiam czy tego nie zrobiam Jasiowi, nie wybaczyłabym sobie tego Ale Marciek ma WNM a to zdarza sie nawet przy innych porodach, chyba nie mozna na to zrzucac, co?Cytat:
Cytat:
najlepszego dla ZosiiCytat:
Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2012-10-25 o 09:31 |
||||||||
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepszego! ja tylko powącham bom na diecie
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
hej poznieej Was nadrobie
od rana mam zajecie zgrywam wszystko z kompa. Chcialam wlaczyc komputer i sie nie chcial! tzn sie wlaczyl a na ekranie ciemno. Ale sie wystraszyłam bo wszystkei zdjexia sa na kompie. Poruszałam ekranem w dol i w gore zamykałam otwierałam i zaskoczył ale jakies bledy byly i sie cos poinstalowało na szczescie nic si nie usunelo. ale boje sie go zamykac. Moze to tasma?? zgrywam wszytsko i wrazie wu usuam z kompa , wrazie naprawy..... dobrze ze sie chociaz wlaczył bo bym potraciła zdjecia Rozi
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu jest przestroga dla wszystkich ![]() Ja też mam jeszcze wszystko na kompie, część właśnie wywołuję. ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- zaczęłam wyciągać z szafy jesienne ubrania masakra, kurzu warstwa i pleśń uroki starego domu mam nadzieję że w praniu zejdzie....
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Zosi i Jasia! Ja nie bylam twardzielka porodowa bo jak przyjechalam do szpitala to od razu wsadzili mnie na wozek i do windy - nie doszlabym na 3 pietro bo glowka wychodzila.. Wykapalam sie jakies 5h po porodzie. Nie mialam ochoty wczesniej wstawac ojj niee. Mama poszla ze mna pod prysznic bo tz nie mogl. Dziwne zasady. Ja mam mega pozytywne wrazenia. Szokuje mnie to z kazdym dniem coraz bardziej bo to zn ze dopuszczam mysl o kolejnej ciazy i nawet mnie to nie przeraza.
U |
|
|
|
#2797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() Nadia 10 minut temu się urodziła...cały czas żywe wspomnienia Edytowane przez Kasik_12 Czas edycji: 2012-10-25 o 09:45 |
||
|
|
|
#2798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Depoison-dzięki za kolor-zakupię mamie...
brawo dla Zofii-powtarzam się, ale to tak szybko mija, nie wiem kiedy ![]() Sol gratulacje za kaskę ![]() dla Jasia i Nadii również wielkie gratulacje ![]() klas ki:![]() Cytat:
to robaczek świętojański-Franek![]() ![]() ![]() Lilka Go Kocha miłością wielką, na dowód czego foto poniżej.... ![]() no i wklejam fotki na macie
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2012-10-25 o 09:49 |
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2800 |
|
Rozeznanie
|
Nadrabiam Was od kilku dni i zostało mi jeszcze z 30 stron.
Jesteś my u mamy mieliśmy troche problemów. Mały znów przestał jeść rzucał się przy cycku i nie chwytał wogóle z butelki też ryk. Lekarze rozkładają ręcę wszystkie badania ok a tego wirusa roty wcale nie mieliśmy (zrobiłam badania na własną rękę) podobno w tym szpitalu mają wadliwe testy. Nasz pediatra przyznał że Wojtuś za dużo płacze, że za mało przybiera i ma zapadnięty brzuszek i żeby dokarmiać. Na początku nie chciał jeść karmiłam strzykawką, potem kupiłam smoczek Lovi 3m+ i zaczął jeść z butelki. Na dzień dzisiejszy zawsze najpierw przystawiam do piersi czasem nie zje nic czasem z przerwami na ryk coś tam łyknie a potem dokarmiam z butelki moim odciągniętym albo jak nie mam to Humaną. Nie wiem o co chodzi z tą histeria przy cycku ale czytam że niektóre z Was też tak mają tylko może nie aż tak jak u nas że nie je nic przez cały dzień. Ide dalej nadrabiać z małym na ręku. |
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Emil zaczyna wydawać dźwęki przypominające śmiech
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Bosze moje dziecie nie moze zasnac
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, ja się tylko witam bo humor dzisiaj podły...
No i oczywiście składam najlepsze życzenia wszystkim dzisiejszym solenizantom
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam Nadii śliczną matę Lamaze http://allegro.pl/tanio-lamaze-mata-...731626922.html
tak polecałyście produkty tej firmy , że i ja się skusiłam kupiłam matę i smoka Od dzisiaj do soboty wieczora jestem słomianą wdową , tż wyjechał na szkolenie do Gdańska - pierwszy raz zostaniemy same. Moje dziecię o 5 chciało się już bawić , ale wzięłam ją do łóżka i spałyśmy do 7 , a wstałyśmy o 8 ![]() Czy Wasze dzieci tez w nocy tak kopią nóżkami, Nadia śpi w śpiworku i strasznie się wierci , w nocy zdjęłam jej i przykryłam cienką kołderką ale było to samo ??? chyba muszę już zdjąć przewijak z łóżeczka bo zaczyna o niego zahaczać . Mała nadal wstaje o 1/2 a potem o 4.30/5 na jedzenie zastanawiam się czy nie dosypiać jej dzisiaj na kolację jedną miarkę zamiast mleka kaszki , czy to za wcześnie ???? Chyba to nie był u małej skok rozwojowy bo już prawie miesiąc wstaje 2 razy na jedzenie ,a nie jak wcześniej raz ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Dziękujemy ...czyżby tż się do tego przyczynił ? |
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2806 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() *pisząc kąpiel, miałam na myśli prysznic ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Alex od dwóch dni przechodzi samego siebie, w tym, jaki jest grzeczny i jak szybko nabywa nowe umiejętności
Edytowane przez nitka_88 Czas edycji: 2012-10-25 o 10:27 |
|||||||
|
|
|
#2807 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a u mnie na horyzoncie zakończenie kp....coś ten mój mały marudny, chyba nie dojada, myślałam że będzie ok ale nie jest....czytałam też art. o tym. Coś w tym chyba jest.
|
#2809 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
no to i my stawiamy torcik i babeczki, dziś kończymy 4 miesiące (a dopiero pisałam że 3)
![]() Cytat:
Cytat:
mimo że grzybów z zupy nie jadłam a nam sie nie należy;/ powinni podnieść kryteria bo teraz wystarczy że jedna osoba pracuje i pupaja tez ja też i szczerze mówiąc to nawet wyjścia nie miałam, kazali iść to poszłam ale byłam w dobrej formieCytat:
![]() Cytat:
i dziękujemy![]() i dziękujemy ![]() Cytat:
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-10-25 o 10:35 |
|||||
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla małych solenizantów
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem zajrzałam do szuflady z wielkimi (tj na 74 cm wzrostu ) ubrankami i znalazłam tam kilka sztuk na 68. Dobrze, że teraz, a nie w grudniu i dobrze, że nie kupowałam więcej bluzeczek na 68, bo tam są. Szczęśliwie dziecię wyrasta nie tylko z ciuszków, ale również z ulewania. Jak już wcześniej pisałam Delicol odstawiłam zupełnie, a od wczoraj nie daję też Infacolu. Może nie będzie potrzebny. Zagęszczacz do mleka na razie dodaję. Został mi 1 kartonik, ale pewnie jeszcze dokupię. Wczoraj po prostu nie było. |
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej ja tez tylko sie witam i lece nsie szykowac ! musze isc na zakupy po te termosy i malej po mleczko.
Dla Zosi, Nikosia i Nadii za skonczone 4 miesiace ![]() Dla Jasia za 3
|
|
|
|
#2813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jaki artykuł czytałaś??
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
za zdrowie Nikosia. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- i ).---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Kopie jak jest jej za gorąco. Czasem śpi pod cienkim kocykiem, a czasem w boy i półśpiochach bez przykrycia. Kaszkę daje się zamiast, czy do mleka?
|
|
|
|
|
#2815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziekujemy za wszystkie życzeni |
||
|
|
|
#2816 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze życzenia dla Jasia Cytat:
Takie mam myśli, że zaszkodziłam, że gdybym go wypchnęła szybciej, lub miałabym cc to on nie miałby tych zmian w główce a ja takich uszkodzeń jak mam:/ Cytat:
Cytat:
Marcinek też bardzo lubi tą matę. Ty kupowałaś nową matę prawda? bo ja i Wanillka mamy używane i się zastanawiamy, czy te liście i karuzelka z motylkami mają sie ruszać czy nie, u nas sie nie ruszają? |
||||
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
z mojego dziecka dzis małpiszon;/
|
#2818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sieeeeeeeeeeeeeem
Cytat:
![]() Cytat:
tyle że położna na chwilę wyszła a ja sobie wstałam i poszłam - sama Nelka nie, no trzeba w końcu |
||
|
|
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Wszystkiego najlepszego dla Zosi ![]() Nikosia ![]() Jasia ![]() Nadii
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. w kompie na dysku D 2. na dotychczasowym dysku zewnętrznym 3. na nowym dysku zewnętrznym 4. na płytkach 5. z wybranych będę robić odbitki. Tylko muszę się za to zabrać! Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-10-25 o 18:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

) a przecież musiałam poruszać się między piętrami, między oddziałami.
ogolnie ciezko, ale nie wiem co bedzie następnym razem bo cc boje sie tak samo mocno jak sn

najlepszego dla Zosii
masakra, kurzu warstwa i pleśń 

klas ki:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)