|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Miśku, tu masz o tym treningu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trening_autogenny
Butter: http://www.bodysoulbody.pl/promocje.php |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
dobry plan..albo grzanca sobie zrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Widzisz Asiuk- odkryłaś że masz swój styl
![]() ![]() Ja jakoś 2 lata temu odkryłam co lubię i tego się już trzymam. A lubię najbardziej nietuzinkowe spodnie+ prosta góra tj jednokolorowa bluzka+ marynarka najlepiej. I teraz mam problem bo wszystkie spodnie wiszą mi na tyłku ![]() ![]() Ja mam karmelową ekoskórę i też jej nie lubię ![]() ![]() Wiedziałam że Twoja metoda na reset jest taka jak moja ![]()
#2555 |
Zadomowienie
|
xzora a dlaczego biega się co drugi dzień?
Jeśli chodzi o ten trening to spoko ale ja mam problem z przebiegnięciem całej minuty. Nie biegałam 13 lat, jedyny mój ruch to był taniec na dyskotekach jakieś 8 lat temu no i spacery. Do tego dochodzi moja waga i robi się ciężko ![]() Czy nie mogę na początek biegać ok 20 min ale codziennie? Bo dla mnie ten trening który wrzuciłaś to spoko jak na niego patrzę ale pewnie jak spróbuję go wykonać to już spoko nie będzie :/
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
Butter jaką kurtkę kupiłaś?. Co jak co ale zimową to ja kupić muszę
![]() kasa...my mamy dołek finansowy od 2 miesięcy. W listopadzie mąż zarobi worek pieniędzy ale co z tego jak musimy spałcić długi zaciągnięta w ciągu tych 2 miesięcy. eh...
#2557 |
Zakorzenienie
|
Asiuk, a skąd się to ciągnie? Mogę spróbować, pewnie nie zaszkodzi
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.reserved.com/pl#/collecti...an/coats/T9962 Aaaa... to co innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
Miśku, jeszcze nie wiem, skąd wezmę ten trening. Jak poszperam, to dam Ci znać.
Haniu - odnośnie swojego stylu. Ja się miotam od wielu lat pomiędzy kobiecymi ciuszkami, bardziej codziennymi, prostymi ciuchami, a nieco awangardowymi. Teraz widzę, że moimi ukochanymi ciuchami są rzeczy najprostsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
pamiętacie Anitkę?
Jest już po ślubie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najgorsze, że kupuję jakieś rzeczy, a potem się okazuje, że nic mi do niczego nie pasuje... ![]() I właśnie teraz stwierdziłam, że muszę zainwestować w rzeczy jednokolorowe, bo łatwiej to zestawić ze sobą. Spodnie, marynarki, proste bawełniane bluzki...do tego lubię duże wyraziste szale, duże kolczyki, albo jakiś wisior...ale dalej nie jestem przekonana, czy to to, czego szukam... Którą Anitkę?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm ciekawe czemu zniknela z watku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spisałaś na górze zasady, które staram się wmówić mojej mamie, ona zawsze kupuje różne rzeczy a potem ich nie nosi, bo się w domu okazuje, że jej kompletnie do niczego nie pasują. Długi czas nie mogła zrozumieć, dlaczego. Wcisnęłam jej w końcu, że ma kupić parę podstawowych jednobarwnych rzeczy i jest już lepiej, ale zapędy nadal ma, żeby kupować wszystko, co jej się spodoba. Ja stwierdziłam, że wolę rzeczy proste i wyraziste dodatki, tak się najlepiej czuję. Ale mam zapędy czasem do jakiego etno stylu, bo niezmiennie podobają mi się pewne rzeczy/kroje - niezależnie od mody. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sa już w ogóle takie mega ciepłe kurtki czy tylko takie jesienne kolekcje jeszcze ![]() Dawno w CH byłam i nie orientuję się ![]() Anitka jak Anitka...ona zniknęła dawno temu więc jakoś mnie nie interesuje że ślub wzięła ![]() Od wczoraj o niej myślę ![]()
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
a w ogóle zepsuły mi się hamulce w aucie, dobrze że nie w czasie drogi, bo nie wiem, czy potrafiłabym na tyle zimną krew zachować, żeby hamować silnikiem i nie spanikować.
Auto odholowane do warsztatu. Na razie koszt części to 200zł, mam nadzieję, że nie dojdzie wiele więcej, bo nienawidzę wydawania kasy na takie rzeczy. Plus jest taki, że przy okazji zmienią mi opony |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
No tak mi się wydaje. Już dawno temu pisała że ma 3 tyg do terminu..więc sądzę że juz jest po.
![]()
#2569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Etno styl to caaaałkiem nie moje klimaty ![]() Ale ja pamiętam, że miałyśmy dwie Anitki... ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro masz problem z przebiegnięciem minuty, to może masz za szybkie tempo? w takiej sytuacji ja bym zaczęła od 2min mega wolnego truchtu lub szybkiego marszu, a dopiero jak organizm przywyknie, wkroczyłabym w plan 2 min biegu (w tempie konwersacyjnym) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dodatki mocne też lubię, natomiast bardzo mało mam takich rzeczy. Muszę zainwestować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
TŻ też się coś takiego przydarzyło. Masakra. Ale umiejętność jazdy i opanowanie poskutkowały. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bluzki podobają mi się tylko białe, albo szare albo granatowe więc nie mam problemu ![]() nom..etno to też zupełnie nie mój klimat. ![]() Ja za to cały czas mam zapędy do szerokich spodni i bluz z kapturem ![]() ![]() Wyglądam wtedy jak 15 latka ![]() ..no tak na -20 to nie ma dobrej kurtki..nawet moja narciarska nie daje rady wtedy ![]() Ael rozumiem że ogólnie kolekcja typow zimowa już jest. Kurde ja to bym chciała taką klasyczną parkę ..ale z futerkiem pod spodem i takim dużym kapturem. Gdzie ja taką znajdę ![]() Cytat:
Nas nasze samochody zżerają finansowo- nie to że się psują non stop..ale jednak co chwila to olej się kończy, tu opony nowe, tu jakieś łożyska, tu coś tam..nie mówiąc już o tym że do dwóch benzynę lejemy. Z tysiak miesięcznie idzie.
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się takie dość charakterystyczne wzory podobne jak do tych na chuście z linkahttp://www.decobazaar.com/produkt-et...e-3517262.html
Nie wiem, czy jest na to jakieś polskie określenie, znam tylko słowo "paisley" Podoba mi się dość charakterystyczna biżuteria i ozdoby, podobają mi się szmizjerki, podobają mi się różne elementy kojarzące mi się z indiami czy afryką, że jak na nie patrzysz, to od razu myślisz o tego typu stylu. Podobają mi się długie wzorzyste kiecki. Ale na co dzień do pracy chodzę w koszulach, spodniach w kant i tego typu nudzie. Luzuję tylko w dni, kiedy nie mam oficjalnych spotkań, dlatego mam zupełnie inne ciuchy na dni wolne i zupełnie inne do pracy, przez co szafa pęka mi w szwach |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
heh..znalazłam
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ALNEGO%20FUTRA ide napaść na bank ![]()
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak w sumie wlewacie 1000 na dwa auta, to i tak jeszcze znośnie, ale z tego co pamiętam macie chyba jakieś paliwożerne smoki. Ja wlewam też ok. 500 miesięcznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moją ulubioną kurtką już 3 sezon jest właśnie parka, ale ja mam cienką z podwiniętymi rękawami. Uwielbiam ją i ostatnio ktoś mi przygniótł ją czymś ciężkim i zepsuł mi ten suwak, co chodzi po zamku, nie wiem, czy można dokupić samą ruchomą częśc i czy będzie pasować, czy cały zamek do wymiany |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale 31 letniej kobiecie nie przystoi ![]() Mamy Seata Toledo w benzynie 1,8 l i Mercedesa w dieslu 2,6 litra ![]() O dziwo palą tyle samo ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() Jest alternatywa i w nią celuję http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NYM%20KAPTUREM Ja też mam cienką parkę. Na ciążę kupiłam - ale rozmiar 36 więc jest dobra. Właśnie muszę ją wyjąć z pudła "zimowego" ![]() ![]()
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Haniu, jak szukałam, to widziałam parki w HMie...w ogóle wydaje mi się, że było dużo parek...może dlatego, że ja nie chciałam...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | ||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Napisałam mega długi poemat i mi go zjadło ![]() ![]() Kotku, ja też mam dziś zakwasy w rękach, bo wczoraj z powrotem zaczęłam ćwiczyć program jillian michaels 30 day shred, uwielbiam ta kobietę ![]() ![]() Asiuk, mnie też na razie nie stać na skore prawdziwa, a nawet eko skorki nie posiadam ![]() ![]() Do kosmetyczki idź koniecznie, ja korzystałam kiedyś z mikro. Moja kosmetyczka poleca korundowa. Chętnie bym poszła znów ale teraz zmagam się z wysypem dziwnego trądziku na brodzie i policzkach i nie bardzo moge ![]() ![]() ![]() ![]() A te techniki relaksacyjne znam, fajne nawet, sciagalam z portalu na ch. Chociaż dla mnie najlepsze na reset to co u Was ![]() Haniu, ta kurtka która wstawilas też fajna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tam Mania się czuje? ![]() Butter, kurtka fajna ![]() ![]() Misku, wspolczuje też nie lubię takich wydatków :-/ ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.