|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012
Hej dziewczynki...ja tak na szybko bo przez to przeziębienie nie mam siły przy kompie siedzieć..mam nadzieję że jutro poczuję się lepiej i nadrobię...w każdym razie
Gosia tylko absolutnie w żadnym razie nie żałuj tego smsa do mamy..bo bardzo dobrze zrobiłaś że przekazałaś co Cię boli i wykazałaś chęć poprawy waszych stosunków..zrobiłaś wszystko co można bylo a ona tego nie umie wykorzystać..tyle czasu dawałaś z siebie tyle jako córka a ona tak się odpłaca że odchodzi w gniewie pozostawiając Cię z wyrzutami sumienia..trzymaj się kochana i nie płacz..ja myślę że wyprowadzka i życie oddzielnie poprawi wasze relacje a może mama nawet po czasie doceni, ze u was miała jak u Pana Boga za piecem.. |
|
|
|
#3302 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laseczki .... nie wiem juz jak sie nazywam
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#3305 | |
|
Raczkowanie
|
hihihi
Cytat:
Oby w ciagu dnia dała ci troche wolnego.
|
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie Julka ma pierwsza drzemke, a ja ide sie ogarnac. Spanie mi przeszlo, wiec posprzatam kuchnie...
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tez nocka calkiem niezla mlody zasnal o 23 o 2 obudzil sie i dalam mu herbatke i juz spal z nami w poprzek jak zawsze z nogami na mojej twarzy pozniej plakal i wspinal sie na mnie wiec go na sobie pollozylam zapominajac ze wazy juz 7 a nie 3 kg wiec strasznie mnie plecy bola teraz ale maly spal do 8 |
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spałyśmy w sumie do 7.
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam wyjścia. Spinam poślady i mam nadzieję że w końcu da mi przespać ciągiem chociaż z pół nocy
Któraś noc była taka że młoda do 3 takie akcje miała a o 5 już byłam na nogach.Czasem uda mi się odespać po południu jak mała śpi. |
|
|
|
#3311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
witam się po paru dniach nie obecności trochę Was nadrobiłam dobrze że tak nie pędzicie ogólnie to weny brak na pisanie.Antek wrócił do przedszkola gdyz pani pediatra wyraziła zgodę a Ania ma jeszcze trochę gardło chore. Ja do gołąbków kupuję białą kapustę i jak jest młoda to ok ale teraz to chwilę ją gotuję i ładnie zmieknie i można liście poobrywać a potem z godzinkę może 1,5 smażenia i gołąbki są jak się patrzy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby u Was też po czasie się ułożyło... Uważam że mama potrzebuje trochę czasu i Ty tez. Cytat:
![]() Dobry ![]() Nocka ok pobudka o 23,2,6 do 7 z niespaniem i ja wstałam o 9.15 a Oskar nadal śpi jak dla mnie szok ... no ale zaraz powinien się pewnie budzić bo o 6 jadł ostatnio.... ![]() Na razie lecę będę później ![]() No i się obudził ale bawi się więc na razie do niego nie idę
Edytowane przez Nikii89 Czas edycji: 2012-10-25 o 09:51 |
||
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
jak wam sie podobam w nowych okularkach
nowe po prawej stronie
Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2012-10-25 o 11:13 |
|
|
|
#3314 | ||||
|
Gang Iren
|
Hej laski!
Glowa mi peka,chyba po wczorajszych stresach i placzu. No i Eryk plakal w nocy,ciagle sie budzil,trzeba go bylo przytulac,uspokajac,bujac na rekach (ponad 9 kg to juz ciezko dluzej bujac) Cytat:
Cytat:
Lacze sie w bolu,u nas tez nocka straszna... Cytat:
Cytat:
Bardzo twarzowo,super!No ale ladnemu we wszystkim ladnie
|
|
#3315 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Nocka znowu całkiem fajna trzy pod rząd to już coś znaczy! skok w końcu się kończy ![]() Cytat:
![]() bardzo ładne! a w poprzednich też Ci było ładnie!
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Póki co się witam i znikam na jakąś chwile,bo dziecie właśnie narobiło w pieluche. ![]() Jak wróce będe nadrabiac.
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Cytrynka bardzo Ci ladnie
![]() ![]() jestem dzisiaj nie do zycia... nie dosc ze mala ciagle marudzi to mnie znowu glowa boli i plecy
|
|
|
#3319 | |
|
Wtajemniczenie
|
czesc Dziewczyny maliny
![]() tez dolaczam do matek ledwo zyjacych po nocce Hanka jak pijawka przyssana byla do mnie w nocy, ja na boku nienawidze spac a musze bo ta chce na cycku cala noc byc, upocona jak prosie w niewygodnej pozycji...rany kiedy ja pospie jednym ciagiem chociaz 3h..a juz sie tak wysypialam. Hanka budzila sie chyba co pol godziny i marudzila ja ja na cycka i wtedy spokoj na chwile i tak w kolko, po nocce jestem bardziej wykonczona niz po dniu..po ktorym tez padam to juz swoja droga.Joanaros ja nie wiem jak Ty dajesz rade, ale jak sobie pomysle ze isc do pracy po takiej nocce (dobrze ze mam taka prace ze nie musze wygladac ladnie, bo biuro spokojne i ludzi w nim prawie nie ma, ale jak bede musiala isc robic kontrole ziemniakow, zagrabiac liscie w ogrodzie lub prowadzic sezon szparagowy przez 8 tyg bez jednego dnia wolnego to sie chyba wykoncze i znajda mnie albo spiaca w lisciach, na biurku albo w sklepie ze szparagami moze moja tesciowa nauczy to moje dziecko zasypiac bo ja nie mam juz sily![]() Gosiu przykra sytuacja z mama ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie wyglądasz
Cytat:
|
|
|
|
|
#3321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to przespał całą ??no tak napewno tak zrobimy , ale najpierw trzeba się w końcu na działkę zdecydować i kupić ![]() a my jak na razie wybredni ![]() Juz nie umiem się doczekać Naszego spotkania ciekawe jak chłopcy na siebie zareagują :PCytat:
Oby teściowej się udała nauka jak Ty już nie potrafisz ![]() My po 1,5 godz spacerku. Troszkę zimno ale dało radę , Oskar trochę pospał. Teraz jest u teściów na górze bo ja szykuję obiad a z nim to niemożliwe by było bo ciągle bym musiała być obok i zabawiać , a właśnie smażę kalafior resztę nastawię później. No i TŻ mi pisał że w pracy mieli śmiertelny wypadek w sumie wiem tylko tyle że coś jakaś ciężarówka zrzucała z przyczepy kobieta 30-40lat stanęła zbyt blisko coś się urwało i spadło na nią ... reszty dowiem się jak mąż wróci
|
||
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje za mile komentarze
|
|
|
|
|
#3323 |
|
Wtajemniczenie
|
Niki obyscie w koncu dzialke marzen znalezli. ja tez pewnie bym sie nie potrafila zdecydowac.
ja ogolnie to moze i potrafilabym uczyc Hanie usypiac w lozeczku ale jakbym byla wyspana, bo jak czlowiek wymeczony to i trudniej o cierpliwosc. mam plan na weekend. Tz zajmie sie Hania a ja bede tylko dawac cycka, zaszyje sie w pokoju i nikogo nie wpuszcze albo pojde do domu obok i rozpale sobie w kominku, wezme ksiazke i bede odpoczywac...ale zobaczymy jak moje plany sie zrealizuja. straszne z tym wypadkiem
|
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Niki to powodzenia w szukaniu dzialki i budowie
a wypadek ... straszny Julka pospala 1,5 h ponad, prawie 2. Tesciowa byla na chwile, tzn na godzine nie mam ochoty dzisiaj wychodzic.... pochmurno i 12 stopni tylko ...
|
|
|
#3325 |
|
Gang Iren
|
Dziekuje
Trzyma mnie caly czas,chociaz bralam tabletki.Ogolnie slabo sie tez czuje.Nie do zycia jestem przez to. Ojej,straszne to.
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
o nie!!! Hanka pospala tylko godzine
...obudzila sie jak ja wlasnie moglam zasnac...Gosia aby glowa przestala bolec! |
|
|
|
#3327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wcześniej budził się co 2, 3 godziny...Też się nie mogę doczekać...wezmę aparat i pocykamy im fotki ![]() masakra z tym wypadkiem
|
|
#3328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życzę Ci aby twoje plany weekendowe wypaliły i abyś odpoczęła ![]() Cytat:
Będą mieli pamiątkę ... Oskar miał 40min drzemkę a teraz się bawi w leżaczku.... ![]() Nareszcie bo męczy mnie to że ciągle muszę zabawiać... no ale z jednej strony taka rola matki ![]() A z wypadkiem mąż potwierdził to co Wam pisałam ... biedna kobieta
|
||
|
|
|
#3329 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() dziewczyny ja zwariuje w domu z tym moim bobasem, mieszkamy na kompletnym odludziu, nikogo tu nie znam, zimno na dworze , normalnie wyladuje w wariatkowie, jak mi TZ jakichs atrakcji na weekend nie załatwi to ja nie wiem..
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
tynka88,skąd ja to znam
![]() gosiu,fakt pomyliłam się zamiast moniki napisałam Hania. Mravka,jestem za utworzeniem klubu tańczących kuperkiem ![]() To z pamięci napisałam,miałam coś jeszczde napisać ale zapomniałam.Ja tak na szybko,bo dziecie śpi a ja musze zjeść obiado kolacje. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

Oby w ciagu dnia dała ci troche wolnego.

pozniej plakal i wspinal sie na mnie wiec go na sobie pollozylam zapominajac ze wazy juz 7 a nie 3 kg
wiec strasznie mnie plecy bola teraz
ale maly spal do 8
spałyśmy w sumie do 7.
Któraś noc była taka że młoda do 3 takie akcje miała a o 5 już byłam na nogach.