|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
Cytat:
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Nuna już po wizycie ?
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
JennyAniołek dopiero za 3 h.
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
na to licze
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wzielam 2 zabki i na kanapki z buleczka z maslem +zywiecka na wierzch. Miodzio Co oprocz czosnku? Miód? TZ zaproponowal ograniczenie kontaktow do koniecznych - zero przytulania itp :P ze wzgledów zdrowotnych . Nie chce mnie niczym zarazic.. Juz i tak w sumie 2 noce spimy osobno. A propos mandarynek - chcialabym zeby juz byly swieta Nie pomalowalam sie do przychodni, zarzucilam tylko troche podkladu, zeby calkiem nie straszyc ![]() vil, Ty na te badania prenatalne chodzisz prywatnie czy na nfz? Bo sie zastanawiam nad tym, co mi wczoraj baba powiedziala w przychodni, w ktorej u nas robia. Ze juz im sie kontrakty nfz na ten rok skonczyly. Myslalam ze wyznacznikiem tych badan na nfz jest ukonczone 35lat albo jakies znaczne podejrzenie wad plodu (np zespol downa w bliskiej rodzinie itp), a tu okazalo sie ze moja 30 letnia kolezanka zrobila sobie te badania w wyzej wymienionej przeze mnie przychodni 2 tyg temu na nfz. A wskazan nie miala
|
||
|
|
|
#3006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że to droższa przyjemność.Co do włosów to ja już miałam do pasa i byłam ostatnio u mojej fryzjerki, stwierdziłam, że skrócę troszkę. Tż przeżywał każdy cm i nie chciał się zgodzić, negocjując ze mną i z fryzjerką ostateczną długość. Ściachałam gdzieś z 15 cm jak nie więcej. Ale pewnie szybko odrosną ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3007 |
|
Zadomowienie
|
Poczytam o tym czosnku w domu, bo teraz się kisze w pracy na telefonie.
Spaghetti ze szpinakiem. Szpinak duszę, na osobnej patelni smaże na oliwie cebulkę i czosnek. Później, jak się zarumieni, to wrzucam to do szpinaku. Śmietankę gotuję osobno, dodaję do niej gałkę muszkatołową i starty żółty ser, od zagotowania trzymam z 2 minuty na gazie i wlewam do szpinaku. Dodaje dużo wyciśniętego czosnku i wciągam, aż mi się uszy trzęsą
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam i napatrzeć się nie mogę... nie no jestem zakochana w tych ciuszkach z NEXT
http://www.next.co.uk/boys/newborn-boys/character/2 chyba wyjadę do Londynu
|
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady wyjedźmy na zakupy razem hehe
|
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie lubię czosnku jeść, fuj, fuj Dodaję do różnych dań ale tylko rozgnieciony Też bym chciała święta Ja ostatnio w ogóle nie mam weny aby się umalować
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- nie widzę przeszkód mój brat tam mieszka więc lokum będziemy miały ciekawa tylko jestem jak cenowo zakupy w tym sklepie wyglądają. No ale w grudniu/tyczniu w Londynie są meeeega wyprzedaże |
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
znajdzmy przyklad...
hmmm... no fakt sweterek jest śliczny http://www.next.co.uk/g482576s8 ale 18 funciaków to trochę sporo... |
|
|
|
#3014 |
|
Rozeznanie
|
Oh dziewczyny sorki ale musze sie Wam wyplakac,bo normalnie nie wytrzymam ;(
Juz powoli sil mi brak ;( Dostalam dzis wyplate,i gnoj zaplacil mi tylko za tydzien pracy,bo pozniej poszlam na l4 i za nie juz mi nie zaplacil ![]() Ja chyba zwariuje,jestesmy praktycznie bez srodkow do zycia,bo Tż dostal mniejsza wyplate bo pracuje w firmie ogrodniczej,sezon sie skonczyl,godziny im obcieli,juz nie wiem co robic ![]() Coprawda moglabym isc do innej agencji sie zarejestrowac i pewnie dostalabym jakas prace,przynajmniej do czasu az brzuszek stanie sie widoczny,ale tam nie ma lekkiej pracy,a ja nie chce stracic malenstwa ;( Dobija mnie to ze do kwietnia musimy odlozyc na jakis domek,na rzeczy dla maluszka te najwazniejsze,a z kasa coraz gorzej,juz nie wiem co robic ;(;(;(
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
#3015 |
|
siedzę i myślę
|
Dzwoniłam do tej kliniki w Białymstoku
![]() Nie trzeba być pacjentką trzeba tylko jakieś 2 miesiące przed porodem przyjechać na wizytę do lekarza żeby zbadał, przejrzał kartę ciąży i takie tam. Koszt opieki (bo poród jest refundowany) 1500zł - czyli jeszcze nie najgorzej
|
#3016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja postanowilam sie zapisac rownolegle do lekarza na nfz . Myslalam o jakims z Krasnickich, ktory na porodowce pracuje i robi cc. Jutro pojade tam to sie zorientuje. Moj lekarz nie pracuje w szpitalu, a ja lubie byc zabezpieczona. Czy ktoras z Was ma jednoczesnie 2 lekarzy? Jak tak to napiszcie jak to u Was wyglada? czy jeden wie o drugim itp ![]() A propos ciuszkow z UK, mieszkalam tam kilka lat i moj ex maz tam mieszka. Ciekawe czy kupilby mi ciuszki dla maluszka ![]() |
|
|
|
|
#3019 |
|
siedzę i myślę
|
Elizka a co jeszcze chciałabyś widzieć ? CC kosztuje tam 2000zł.
Odsyłam na ich stronkę http://www.arciszewski.pl/
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziekuje , poczytam
|
|
|
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
good luck!
Dzięki wszystkim za kciuki )Cytat:
![]() My z tż też mamy katastofę z kasą on chwilowo nie ma pracy, ja zarabiam w miarę ale zawsze brakuje.. póki co myślę,że szybko się to zmieni. Tobie też tego życzę.. Poszukaj lajtowej pracy(polecam mimo wszystko telefon-fajna kase mozna wyciagnac a siedzi sie w ciepelku i ne trzeba nic robic ) pracowałam tak i nie było najgorzej..Coś na bank Wam wpadnie. Mus być dobrze )haha maleeeństwo Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-10-25 o 14:25 |
|
|
|
|
#3022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.halens.pl/marki-dziecko-next-6619
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuszki z nexta bedziemy zamawiać do naszej ukochanej Inna_Uk a ona do pl do ktorejs mamy a któras mama (ta ktora urodzi 1) rozesle nam ![]() O patrze ze w białymstoku to juz 2 chca rodzić to moze jakis mały meeting na sali porodowej Arciszewscy
|
#3024 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Telefon niestety odpada,bo moj angielski nie jest az tak bardzo dobry ![]() Na prace na kontrakt nie mam co liczyc,bo z tym od dawna jest ciezko,a tym bardziej w ciazy ![]() Pozostaje mi praca przez agencje (firmy roznego rodzaju wypozyczaja ludzi do pracy na jakis czas od agencji,czasem to jest na dzien dwa,a czasem na kilka miesiecy),ale oni tez nie beda mnie trzymac jak sie zorientuja ze jestem w ciazy ...
|
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Inna w UK jest z tego co kojarzę
![]() Cześć dziewczyny. Od wczoraj wieczorem staram się Was nadrobić i nie daję rady ![]() Pogoda paskudna a w weekend kiedy mamy jechać 200km ma padać snieg Jest sens zmieniać opony w ogóle? ehhh Masakra.Idę do sklepu-naszło mnie na zupę ogórkową Później Wasnadrobię. A i co jeszcze chciałam napisać? Że zazdroszczę 2tyś za CC. U mnie zaczyna się od 7tyś i potrafi kosztować nawet 20tyś
|
|
#3026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholerka.. No to trzeba spróbować, choć kijowo trochę ![]() Ale będzie git, dacie radę, w każdym bądź razie no stress ![]() Powodzonk! |
|
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Inna ale kicha... współczuję.. nawet nie wiem co poradzi niestety
![]() trzeba szukać i się nie poddawać! Axella super bejbik! |
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

(między nogami
)

choć polski jest o wiele droższy zazwyczaj 

na początku grudnia będzie 20sty tydzień, mamy dostać wtedy skierowanie na kolejne badanie prenatalne, dokładne, żeby sprawdzić czy wszystkie narządy wewnętrzne są w porządku, i myślę, że dopiero wtedy się dowiemy. a pewnie już będzie czuć ruchy maleństwa