Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-25, 11:29   #3361
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI

A ja sie wreszcie skusiłam na komplet łazienkowy bo przecenili na 11,99
I szukałam zegara naklejkowego takiego z księżycem ale w dwóch biedronach nie było a dziś nie mam czasu na dłuższy maraton biedronkowy

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 11:45   #3362
tinekk
Zadomowienie

Ja mam Liptona, tropikalne owoce i mi i TŻ smakuje

W swojej szafce posiadam feel green jaśminową, melon z trawą cytrynową i ananas - pomelo. Jesli ktoś jest z Rzeszowa chętnie oddam lub wymienię , w ogóle mi nie podeszły a na prawdę nie lubię wyrzucać czegoś, wolałabym sie zaopatrzyć w sprawdzone dla siebie herbatki, ale miejsca w szafce nie ma

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 11:53   #3363
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość
O dzięki za info będę tam przejeżdżać w piątek to wpadnę mam nadzieję, że jeszcze będą, ale skoro mówisz że sporo ich było

P.S. Czy u Was już są przeceny z gazetki azjatyckiej? Bo dzisiaj zobaczyłam sporą ilość mleka kokosowego i sprawdziłam w czytniku a tam cena 1,99zł więc nabrałam 5 sztuk i poleciałam do kasy obładowana i uradowana a tam wskoczyła cena 4,99zl
Wkurzyłam się i mówię, że na czytniku była inna cena a tam pani i kasjer stwierdzili, że u nich czytniki złą cenę wskazują
Tak sobie myślę, że może od jutr będą przeceny a oni nic o tym nie wiedzą jeszcze, bo byłam w Biedro tuż przed zamknięciem
Albo to cena mleczka, które było wcześniej w ofercie i zostało przecenione. Jestem prawie pewna, że przeceny będą od poniedziałku.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez dianor Pokaż wiadomość
Dojechały do was koce dwustronne? Miałam zamiar kupić ale u mnie w sklepie nie widać.
Jeżeli widziałyście u siebie kocyki to dajcie znać czy dobra jakość i czy warto poszukać w innej biedronce.
dzięki
Cytat:
Napisane przez anehu Pokaż wiadomość
witam się na wątku

też mam w planach ten dwustronny koc
ale ja będę mogła skoczyć do Biedry dopiero popołudniu
czy ktoś już kupił?? jak wrażenia??
Cytat:
Napisane przez primavera Pokaż wiadomość

a specjalnie po niego poszłam
Cytat:
Napisane przez Harlanka Pokaż wiadomość
dianor ja też byłam rano po koc i nie było ich w ofercie a jak zapytała to nawet nie wiedzieli,że miały być .No nic mam nadzieję,że dojadą.
Za to kupiłam kawę w ziarnach Le Grand (espresso i crema) mam nadzieję,że będą bardzo dobre.A teraz popijam herbatkę Orient i muszę powiedzieć,że bardzo mi smakuje więc skuszę się też na inne smaki .
U mnie koce również nie dojechały i była informacja, że ich nie będzie. Ale nie wiem czy tylko w moich okolicznych B czy wszędzie.
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:10   #3364
Marina1
Zakorzenienie

sub.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:24   #3365
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
no widzisz u Ciebie brak toffinkow u mnie paryskich chyba pierwszy raz sie zdarzylo zeby u mnie cos nie dojechalo
a wlasnie chcialam zapytac czy sa u ciebie nowe buleczki drozdzowe slodkie dwusmakowe? one weszly na miejsce tych z jablkiem , twarogiem, jagodami i kremem waniliowym.
Teraz sa serowo-makowe, jagodowo-jogurtowe i chyba waniliowo-jablkowe jakos tak pierwszy raz je widzialam
Ja mam nadzieję, że dziś te Toffinki będą
Nie zerkałam na nie ostatnio, więc nie wiem. Dziś zerknę i napiszę Fajnie by było, gdyby się pojawiły, bo chętnie bym spróbowała
Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
O, to jak ktoś będzie w Biedro to niech da znać czy te azjatyckie przeceny już są. Parę pierduł też bym wzięła I prażynek krewetkowych nakupię caaaaaały koszyk, żeby nawet nieprzecenione miały być
O, prażynki też muszę kupić na zapas Są naprawdę pycha
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:32   #3366
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
U mnie koce również nie dojechały i była informacja, że ich nie będzie. Ale nie wiem czy tylko w moich okolicznych B czy wszędzie.
U mnie pracownice nic nie wiedziały na ten temt; dlaczego nie ma i czy będą...

Już kiedyś tak czekałam na farby w tubkach - nie było, a za jakieś dwa tyg wystawili. Moze teraz też koce dojadą?
primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:36   #3367
czuprynka
Zakorzenienie

Kuśtykając, z złamanym palcem dotarłam jednak do biedry i dorwałam to co chciałam. Liptona earl grey z puszką- puszka bardzo fajna, a sama herbata mogłaby być jednak mocniej aromatyzowana tą bergamotką (nie wiem jak Wy, ale uważam, że lipton dziadzieje na maksa), do tego moje ukochane piramidki tropikalne x 2 i owoce leśne (cena bardzo zachęcająca, ale na nich też widzę, że to nie ten sam napar co np. rok wcześniej).

I na spróbowanie wzięłam ciasto karmelowe i przepadłam Pycha, po prostu niebo w gębie. Najfajniejsze jest to, że bardzo czuć ten karmel, a ciasto jest takie mokre- uwielbiam. Mogłoby być jedynie mniej słodkie, bo potrafi mnie zasłodzić już po jednym kawałku.

Ogółem jestem zadowolona z mojej wyprawy kaleki
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:42   #3368
izus8819
Przyczajenie

Toffinki są pycha cynamon w nim fajnie czuć, a przekocham ogólnie to dałam na filiżankę i się miecutki zrobił, rozpływa się, do kawy super opcja wzięłam na spróbowanie, bo już nie raz nie trafiłam mimo zachęt i lecę bo zapasik dla gości też fajny taki dodatek do kawki
izus8819 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:46   #3369
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Mata do ćwiczeń moja
Stary 2012-10-25, 12:47   #3370
dianor
Rozeznanie

dzięki wszystkim za info o kocu
dianor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:50   #3371
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
I na spróbowanie wzięłam ciasto karmelowe i przepadłam Pycha, po prostu niebo w gębie. Najfajniejsze jest to, że bardzo czuć ten karmel, a ciasto jest takie mokre- uwielbiam. Mogłoby być jedynie mniej słodkie, bo potrafi mnie zasłodzić już po jednym kawałku.

Ja się cieszę, że ono jest takie słodkie, bo zjem tylko kawałek
Cytat:
Napisane przez izus8819 Pokaż wiadomość
Toffinki są pycha cynamon w nim fajnie czuć, a przekocham ogólnie to dałam na filiżankę i się miecutki zrobił, rozpływa się, do kawy super opcja wzięłam na spróbowanie, bo już nie raz nie trafiłam mimo zachęt i lecę bo zapasik dla gości też fajny taki dodatek do kawki
Czuć cynamon? No, to przepadłam
Stary 2012-10-25, 12:51   #3372
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez Ismenkusia Pokaż wiadomość
Mata do ćwiczeń moja
czy mogłabyś zapodać zdjęcie czy ładnie się układa na podłodze ?
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:52   #3373
anehu
Raczkowanie

Cytat:

oj nie dobrze
i tak wybieram się za chwilę do Biedry to sprawdzę jak u mnie z tymi kocami
mam nadzieję że wkrótce jednak się pojawią
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:54   #3374
alamirka
Moderator

No ja byłam właśnie w swojej najwiekszej biedronce, oczywiście wyprzedażowej. I ja tam nie wiem co oni zamierzają przecenić w poniedziałek z tej azjatyckiej bo niemal nic nie ma. Widziałam że 3 zupki chińskie, 2 opakowania papieru ryzowego, karton mleczka kokosowego i karton wafli ryżowych. Albo pochowali te produkty faktycznie tak jak ktoś pisał, albo im się w cudowny sposób w dwa dni całe kosze wyprzedały. Stawiam na to że pochowali na kolejny tydzień azjatycki. W Lidlu przynajmniej tak robią
Jedyne co to od groma prażynek było, więc się obkupiłam. Nie będę ryzykować że mi znikną

Z innych rzeczy poprzecenianych zauważyłam:
- wazony z tego pękającego szkła za 9.99
- słuchawki do uszu 13.99
- kołyska do ćwiczeń 39
- lokówko suszarka za 39.99
- przyprawniki nierdzewne za chyba 13.99
- kubki z silikonowa podstawką za 4.99 (miałam brać ale lezy ich od groma wielka góra ze 2 miechy, pomimo że przeceniają i coś mi się to podejrzane wydało Więc sobie darowałam)
- poprzeceniane bluzki fantazyjne, koszule męskie z długim rękawem, skarpety, szale itd długo by wymieniać

Faktycznie rodzynki w czekoladzie i jakieś wiśnie czy cus rzucili razem z produktami z gazetki kawowo-herbacianej.
No i trochę kosmetyków przecenionych, ale same badziewia.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez anehu Pokaż wiadomość
oj nie dobrze
i tak wybieram się za chwilę do Biedry to sprawdzę jak u mnie z tymi kocami
mam nadzieję że wkrótce jednak się pojawią
U mnie też nie dojechały. Specjalnie zerknęłam bo czytalam tu że u paru osób nie ma.
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:56   #3375
Pianka7
Raczkowanie

Ja również polecam sok pomarańczowy Riviva
Jabłkowy Riviva też jest pyszny
Pianka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:56   #3376
ttuska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
Kuśtykając, z złamanym palcem dotarłam jednak do biedry i dorwałam to co chciałam. Liptona earl grey z puszką- puszka bardzo fajna, a sama herbata mogłaby być jednak mocniej aromatyzowana tą bergamotką (nie wiem jak Wy, ale uważam, że lipton dziadzieje na maksa), do tego moje ukochane piramidki tropikalne x 2 i owoce leśne (cena bardzo zachęcająca, ale na nich też widzę, że to nie ten sam napar co np. rok wcześniej).

a gdzie leżą te ciasta, bo wczoraj nie widziałam

btw. życzę szybkiego powrotu do zdrowia
ttuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 12:58   #3377
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
czy mogłabyś zapodać zdjęcie czy ładnie się układa na podłodze ?
Ładnie, ciężka jest i dobrze przylega do podłogi
Stary 2012-10-25, 12:59   #3378
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ttuska Pokaż wiadomość
a gdzie leżą te ciasta, bo wczoraj nie widziałam
Tam, gdzie pieczywo Na samej górze Obok są babki
Stary 2012-10-25, 13:05   #3379
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez Ismenkusia Pokaż wiadomość
Ładnie, ciężka jest i dobrze przylega do podłogi
W TESCO była własnie podobna mata ale jak widziałam tą w Biedronce to wiedziałam, że jest bardziej taka dopracowana i ciekawiło mnie czy ktoś ją tutaj kupił.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 13:20   #3380
lilianna90

Cytat:
No ja byłam właśnie w swojej najwiekszej biedronce, oczywiście wyprzedażowej. I ja tam nie wiem co oni zamierzają przecenić w poniedziałek z tej azjatyckiej bo niemal nic nie ma. Widziałam że 3 zupki chińskie, 2 opakowania papieru ryzowego, karton mleczka kokosowego i karton wafli ryżowych. Albo pochowali te produkty faktycznie tak jak ktoś pisał, albo im się w cudowny sposób w dwa dni całe kosze wyprzedały. Stawiam na to że pochowali na kolejny tydzień azjatycki. W Lidlu przynajmniej tak robią
Jedyne co to od groma prażynek było, więc się obkupiłam. Nie będę ryzykować że mi znikną

- kołyska do ćwiczeń 39
- kubki z silikonowa podstawką za 4.99 (miałam brać ale lezy ich od groma wielka góra ze 2 miechy, pomimo że przeceniają i coś mi się to podejrzane wydało Więc sobie darowałam)
- poprzeceniane bluzki fantazyjne, koszule męskie z długim rękawem, skarpety, szale itd długo by wymieniać

Faktycznie rodzynki w czekoladzie i jakieś wiśnie czy cus rzucili razem z produktami z gazetki kawowo-herbacianej.
No i trochę kosmetyków przecenionych, ale same badziewia.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

U mnie też nie dojechały. Specjalnie zerknęłam bo czytalam tu że u paru osób nie ma.
Wiesz jeżeli chowamy produkty to nie dlatego, że ta nam się chce tylko dlatego, że nie mamy gdzie wystawić kolejnej akcji tematycznej. U mnie w rejonie są 4 biedronki. A w 3 nie ma już wcale chińskich rzeczy. Albo stoją na magazynie i czekają na wysłanie do tej czwartej biedronki albo już są na tej czwartej Biedronce. A i nie chowamy jak w Lidlu
Stary 2012-10-25, 13:29   #3381
alamirka
Moderator

Cytat:
Wiesz jeżeli chowamy produkty to nie dlatego, że ta nam się chce tylko dlatego, że nie mamy gdzie wystawić kolejnej akcji tematycznej. U mnie w rejonie są 4 biedronki. A w 3 nie ma już wcale chińskich rzeczy. Albo stoją na magazynie i czekają na wysłanie do tej czwartej biedronki albo już są na tej czwartej Biedronce. A i nie chowamy jak w Lidlu
Nie nadinterpretuj. Ja nie ocenialam czy to źle czy dobrze ze pochowane, tylko napisalam że pochowane. A to dwie różne rzeczy
A co robicie z takimi rzeczami jak np mleczko kokosowe co się nie wyprzeda a ma termin do 2014/2015. Bo wiem że właśnie w Lidlu odsyłaja na jakies magazyny i wyjeżdza to na kolejny taki tydzień tematyczny. A w Biedronce trafia gdzie?

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-10-25 o 13:31
Stary 2012-10-25, 13:31   #3382
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
...
- kołyska do ćwiczeń 39
...
ma ktoś ten wazon, ja go oglądałam z jednej i drugiej strony i taki mi się wydawał delikatny, że zaraz się zbije

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 13:35   #3383
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944

Dziewczyny czy jest w Biedronce ŚMIETANA 36% ? Nie chce iśc na darmo a zaraz ją potrzebuje .

domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 13:36   #3384
bleuclair
Zakorzenienie

Kupiłam ten grzaniec malinowy-i jak dla mnie taki średni. Czuję sztuczny posmak, rozgrzać to mnie nie rozgrzewa, alkoholu czy czego tam , nie czuję wcale. Ale ładnie pachnie i nie jest zła Ja nie słodzę herbat i spodziewałam się,że albo będzie taka naprawdę słodka albo w ogóle..
A tu takie średnio słodkie, nie przekonało mnie, ale się wypije:")
Paryskie pyszne
A o tych bułkach co Wy piszecie to chodzi Wam o te drożdzówki z mlecznej krainy? To ich już nie będzie?
U mnie żadnych wiśni w czekoladzie ani mini Lionów nie ma, nigdy nie było też Irysów ani Lumarków w stałej ofercie, nie ma tych kanapek Nesquik ani czekolad belgijskich.
Kawę dla mamy wzięłam , tą gold rozpuszczalną z Double Egberts-opłaca się W Stokrotce taka sama kosztuje 20 zł.
Mam pytanie To masło z Mlekovity Luxmilk to jest to samo, co Masło Polskie w innych sklepach z tej samej firmy tylko że robione dla Biedry?
Czy polecacie to mleko 1,1 L Twój Kubek?
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 13:37   #3385
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
ma ktoś ten wazon, ja go oglądałam z jednej i drugiej strony i taki mi się wydawał delikatny, że zaraz się zbije
Ja akurat tego konkretnego nie mam, ale mam z tego samego szkła taki, tylko kupowany w sklepie z pierdułkami za 5.99. Stoi sobie już kilka lat, nic z nim wielkiego nie robię, poza wlaniem wody i postawieniem na stole. I póki co stoi
Stary 2012-10-25, 13:37   #3386
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy jest w Biedronce ŚMIETANA 36% ? Nie chce iśc na darmo a zaraz ją potrzebuje .
nie ma ale jest kremówka 30% i myślę, że ta też da radę niezależnie do czego jej potrzebujesz
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 13:38   #3387
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
tylko 30%

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 13:38   #3388
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
W TESCO była własnie podobna mata ale jak widziałam tą w Biedronce to wiedziałam, że jest bardziej taka dopracowana i ciekawiło mnie czy ktoś ją tutaj kupił.
mam tą matę i jestem zadowolona, mogłaby być grubsza, ale takie to już dużo więcej kosztują (zerkałam na allegro)
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 13:39   #3389
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że jest, ale nie jestem pewna.
Stary 2012-10-25, 13:45   #3390
lilianna90

Cytat:
Nie nadinterpretuj. Ja nie ocenialam czy to źle czy dobrze ze pochowane, tylko napisalam że pochowane. A to dwie różne rzeczy
A co robicie z takimi rzeczami jak np mleczko kokosowe co się nie wyprzeda a ma termin do 2014/2015. Bo wiem że właśnie w Lidlu odsyłaja na jakies magazyny i wyjeżdza to na kolejny taki tydzień tematyczny. A w Biedronce trafia gdzie?
Trafia to do centrum dystrybucyjnego ale to jak nam napiszą, że musimy odesłać, co oni dalej z tym robią to nie mam pojęcia
Wiesz co do chowania rzeczy to niektórzy myślą, że robimy to specjalnie lub dla zabawy, dlatego chciałam rozwiać wątpliwości
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości