Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-25, 16:09   #3061
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Oh dziewczyny sorki ale musze sie Wam wyplakac,bo normalnie nie wytrzymam ;(
Juz powoli sil mi brak ;(
Dostalam dzis wyplate,i gnoj zaplacil mi tylko za tydzien pracy,bo pozniej poszlam na l4 i za nie juz mi nie zaplacil
Ja chyba zwariuje,jestesmy praktycznie bez srodkow do zycia,bo Tż dostal mniejsza wyplate bo pracuje w firmie ogrodniczej,sezon sie skonczyl,godziny im obcieli,juz nie wiem co robic
Coprawda moglabym isc do innej agencji sie zarejestrowac i pewnie dostalabym jakas prace,przynajmniej do czasu az brzuszek stanie sie widoczny,ale tam nie ma lekkiej pracy,a ja nie chce stracic malenstwa ;(
Dobija mnie to ze do kwietnia musimy odlozyc na jakis domek,na rzeczy dla maluszka te najwazniejsze,a z kasa coraz gorzej,juz nie wiem co robic ;(;(;(
tak mi przykro a Tż nie może poszukać teraz czegoś lepszego ? jesteście w londynie czy w innym mieście? dowiedz się czy nieprzysługuje Ci jakiś zasiłek czy coś... oby sytuacja szybko się poprawiła

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do tej kliniki w Białymstoku
Nie trzeba być pacjentką trzeba tylko jakieś 2 miesiące przed porodem przyjechać na wizytę do lekarza żeby zbadał, przejrzał kartę ciąży i takie tam.
Koszt opieki (bo poród jest refundowany) 1500zł - czyli jeszcze nie najgorzej
super no i fajna cena- powiedziałabym, że wręcz taniocha

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

haha maleeeństwo
Śliczności mam jedno zdjęcie bardzo podobne

Cytat:
ooo.. dziękuję zaraz oblukam

Cytat:
Napisane przez Goffka Pokaż wiadomość
ja noł ze miec dobre poimysły
W primarku sa tez czasami fajne rzeczy za grosze
Inna_Uk pojdzie do primarka i 20 par taki samych sppiochów:P pozniej butków skarpetek rekawić buhahah biedna
Pomysłowy Dobromir z Ciebie w Primarku też fajne rzeczy i taniusio tylko jakościowo na pewno dużo gorsze.

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 16:18   #3062
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
tak mi przykro a Tż nie może poszukać teraz czegoś lepszego ? jesteście w londynie czy w innym mieście? dowiedz się czy nieprzysługuje Ci jakiś zasiłek czy coś... oby sytuacja szybko się poprawiła

Śliczności mam jedno zdjęcie bardzo podobne

ooo.. dziękuję zaraz oblukam

Pomysłowy Dobromir z Ciebie w Primarku też fajne rzeczy i taniusio tylko jakościowo na pewno dużo gorsze.
Ale ładne mozna trafic a przy takim maluszku to szybko bedzie wyrastał lepiej wydac 3 funty niz 30 na spioszki
na pozniej mozna wydac to 30 bedzie sie pokazywał a maluszek taki ciagle spać bedzie to moze i w spiochach za 3 funty.. a jak laski albo chłopaków bedzie wyrywac to musza byc fajniejsze bedzie lans
Goffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 16:22   #3063
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Dziekuje Wam baaaardzo za wsparcie
Nalezy mi sie chorobowe,fakt ze to 80funtow tygodniowo,a nie tyle ile moglam zarobic,bo czasami wychodzilam 230f na tydzien,ale on mi nie wyplacil,i juz dzwonilam do mojego ksiegowego zeby sie dowiedziec jak to zalatwic zeby panstwo mi to zaplacilo.Bo wiem tylko ze jak pracodawca nie placi,to placi Urzad Pracy,ale nie wiem jak to zalatwic,wiec musze czekac az ksiegowy znajdzie dla mnie chwile i oddzwoni.
Ale tak mysle ze jak w poniedzialek zobacze malenstwo,i na wizycie u lekarza we wtorek uslysze ze z maluszkiem wszystko dobrze,to przejde sie po agencjach,moze trafi sie cos w miare lekkiego.
Goffka taaa w primarku to moge takie zakupy zrobic ze hoho a w Swieta to juz wogole,wole sobie nie wyobrazac miny kasjerki :P
A w Tesco sa body pakowane po 7 par,rozne wzorki i tez mozna kupic za grosze
Vil Tż juz oprocz pracy projektuje strony internetowe,ale zaczal niedawno i dopiero trafili sie pierwsi klienci,zobaczymy moze sie rozkreci
Axella dzidzia cudna
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 16:23   #3064
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Nalezy mi sie chorobowe,fakt ze to 80funtow tygodniowo,a nie tyle ile moglam zarobic,bo czasami wychodzilam 230f na tydzien,ale on mi nie wyplacil,i juz dzwonilam do mojego ksiegowego zeby sie dowiedziec jak to zalatwic zeby panstwo mi to zaplacilo.Bo wiem tylko ze jak pracodawca nie placi,to placi Urzad Pracy,ale nie wiem jak to zalatwic,wiec musze czekac az ksiegowy znajdzie dla mnie chwile i oddzwoni.

Vil Tż juz oprocz pracy projektuje strony internetowe,ale zaczal niedawno i dopiero trafili sie pierwsi klienci,zobaczymy moze sie rozkreci
Oby księgowy pomógł i Partnerowi rozkręcił się interes

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 16:25   #3065
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

Cytat:
Ale tak mysle ze jak w poniedzialek zobacze malenstwo,i na wizycie u lekarza we wtorek uslysze ze z maluszkiem wszystko dobrze,to przejde sie po agencjach,moze trafi sie cos w miare lekkiego.
Goffka taaa w primarku to moge takie zakupy zrobic ze hoho a w Swieta to juz wogole,wole sobie nie wyobrazac miny kasjerki :P
A w Tesco sa body pakowane po 7 par,rozne wzorki i tez mozna kupic za grosze
Axella dzidzia cudna
bedzie dobrze ... z dzidzia i z praca.. zobaczysz

A co do zakupów to tak mozemy zaczac od grudnia hehehehe skoro mowisz to musimy juz wyprawke mieć....
a ja ogolnie to zakupoholiczka... wszyscy sie dziwia ze jescze nic nie kupiłam Ale nie kupie do momentu az minie 3 miesiac i az bede pewna ze wszystko jest ok
Stary 2012-10-25, 16:34   #3066
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Dziewczyny wkleje Wam zdjecia mojego brzucha, powiedzcie mi czy bardzo widac? Spotkalam znajoma i od razu mi zaczela gratulowac. Kurde a myslalam ze mi mama z bratem tak wkrecaja ze widac
Fajowo juz wyglada brzunio
Ja tez juz mam zarys brzuszka ciazowego,jak przegladam sie w lustrze to widze,ale kumpela caly czas mi powtarza ze z moja budowa ciala bedzie widac dopiero w ostatnim trymestrze,a tez jestem chudzina z natury,wrecz brzuch mialam wklesly,jak znajde jakas fotke to Wam sie pokaze przed ciaza,a jutro wstawie aktualne,tyle ze napewno po sniadaniu bo to musze zjesc odrazu jak wstane,a wiadomo ze jak zjem to tez brzusio wyglada inaczej
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-10-25, 16:40   #3067
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Co oprocz czosnku?
Miód?
ja codziennie pije herbatkę z miodem i czosnkiem.
Tak mi się przypomniało że ponoć na choroby (przede wszystkim na zapobieganie) jest miód nawłociowy. Mojej bratowej lekarka kazała dawać dzieciom jak poszły do przedszkola/żłobka żeby nie chorowały.
No i też taki mam, na początku miał dla mnie dziwny smak ale teraz lepszego nie widzę

Cytat:
A propos mandarynek - chcialabym zeby juz byly swieta
ja też i to z 200 powodów ale najważniejsze:
- będę już w połowie ciąży
- 2 zobaczę się z całą rodzinka
- 3 marzy mi się wigilijny barszczyk

Cytat:
a tu okazalo sie ze moja 30 letnia kolezanka zrobila sobie te badania w wyzej wymienionej przeze mnie przychodni 2 tyg temu na nfz. A wskazan nie miala
może jakaś skarga albo coś?

anoxe ja dodaje jeszcze do takiego szpinaku kilka surowych jajek

Loney, Jenny poczekajcie na mnie z tym Londynem

Inna trzymam kciuki żeby było dobrze!!!!
Kiepska sprawa, a rodzina nie wspomoże chociaż przez miesiąc?

Aaś ja urodziłam się pośladkowo a brat w ogóle jakoś bokiem był ułożony ale że drugi to szybko wyszedł. I poród naturalny. Z tym że mama (lekarze zresztą też) dopiero przy porodzie dowiedziała się że to bliźniaki

Melitelle może to jeszcze ze wzdęć masz? bo ja wcześniej też taki brzuchol miałam a teraz jak praktycznie nie jem tłustego to jest mały.
Moja siostra miała taki brzuch w połowie 6 m-ca

Cytat:
ale paczuś z nadzieniem

axella śliczne zdjęcie

Inna
wygląd Twojego brzuszka mnie uspokoił
Stary 2012-10-25, 16:49   #3068
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
przed Twoim a po moim mozeby na kawke wyjśc pod kliniką
daleko nie mam spacerkiem 15 minut
Z chęcią No to jesteśmy umówione
Zazdroszczę tych 15 min, ja mam jakieś 240 min
Edit : jakie 240 ? ... ech... coraz głupsza się robię liczyć nie umiem... jakieś 180 min

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Dziewczyny wkleje Wam zdjecia mojego brzucha, powiedzcie mi czy bardzo widac? Spotkalam znajoma i od razu mi zaczela gratulowac. Kurde a myslalam ze mi mama z bratem tak wkrecaja ze widac
Widać widać fajny brzucho

Cytat:
Szkoda, że tak daleko ... ale może damy radę, jak dziecko będzie grzeczne i w miarę na czas

Edytowane przez karolina2121
Czas edycji: 2012-10-25 o 17:00
karolina2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 16:58   #3069
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Z chęcią No to jesteśmy umówione
Zazdroszczę tych 15 min, ja mam jakieś 240 min

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Widać widać fajny brzucho

Szkoda, że tak daleko ... ale może damy radę, jak dziecko będzie grzeczne i w miarę na czas
To pierwsze spotkanko umówione
Stary 2012-10-25, 16:59   #3070
JennyAniolek
Zakorzenienie

Zmykam na spotkanie i jakieś zakupy, a Wam życzę miłego popołudnia i do usłyszenia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 17:00   #3071
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Zmykam na spotkanie i jakieś zakupy, a Wam życzę miłego popołudnia i do usłyszenia
Do póxniej wrócisz do nas
Stary 2012-10-25, 17:07   #3072
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

Melitelle może to jeszcze ze wzdęć masz? bo ja wcześniej też taki brzuchol miałam a teraz jak praktycznie nie jem tłustego to jest mały.
Moja siostra miała taki brzuch w połowie 6 m-ca
to mnie pocieszylas
ja nie mam problemu powietrznego, malo bakow wypuszczam
co do jedzenia to malo jem przez ta cala syt, z poczatku jadlam jak szalona a teraz czasami to musze na sile wpychac

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 17:11   #3073
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Dziekuje mamuski,jestescie naprawde THE BEST !!!
Juz mi troszke lepiej,i Tż tez mnie troszke uspokoil,bo On ma zawsze takie podejscie ze cokolwiek by sie nie dzialo to "damy rade"...
Lonely nie mieszkam w samym centrum Londynu,mam samochodem 40min,ale i tak jak jezdzimy to metrem,bo samochodem to jest katastrofa!!!
Dziekuje
Goffka to fakt co do ciuszkow,ze jakosc gorsza w primarku,ale dla takiego maluszka szkoda kupowac ciuszki za 20f w ktorych wyjdzie moze 2 razy bo zaraz wyrosnie !
Tez najchetniej juz bym cos kupowala,jakies drobnostki,ale raz ze kasy brak,a dwa ze obiecalam sobie ze dopiero jak bede wiedziec ze wszystko z dzidzia dobrze,ze spokojnie sobie rosnie to bede mogla pomyslec o jakichs zakupach
Moze byc grudzien,moze moja sytuacja sie poprawi,to zaszalejemy w primarku :P
Dziekuje
Jenny dziekuje
Sharp niestety,ja nie mam rodziny,a tesciowa na emeryturze ciagle placze ze Jej brakuje i szwagier Jej pomaga
Dziekuje

Ooo wlasnie dostalam sms-a od Tż ze jutro jade z Nim do pracy,bo On z ekipa jezdza na duze ogrody do klientow,a dziewczyny pracuja na szkolce...chyba zalatwil mi prace
Trzymajcie jutro mooocno kciuki,bo bede miala rozmowe kwalifikacyjna,eh to bedzie stres...
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo

Edytowane przez Inna_Uk
Czas edycji: 2012-10-25 o 17:18
Stary 2012-10-25, 17:13   #3074
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
to mnie pocieszylas
spoko spoko do 7 miesiąca nam wszytskim brzuchy się wyrównają

idę odebrać wyniki badań. Trzymać kciuki

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Ooo wlasnie dostalam sms-a od Tż ze jutro jade z Nim do pracy,bo On z ekipa jezdza na duze ogrody do klientow,a dziewczyny pracuja na szkolce...chyba zalatwil mi prace
no widzisz! będzie dobrze!
Stary 2012-10-25, 17:17   #3075
Ashyshqa
Zakorzenienie

Ach dziewczyny, ależ pędzicie!
Próbuję pół dnia Was dogonić, ale dopiero teraz mi się udało.

Cytat:
ja juz po lekarz ten zostanie do konca cuuuuuuuuuudnie bylo, moj tz byl ze mna i siepodobalo. nasze malenstwo pomachalo nam mala raczka.. oczywiscie mialam lzy w oczach.. jestem taka szczesliwa ze szok ma piec i troche ceentymetra. wysle foto jak wroce. poki co pisze z niewygodnego kom i idziemy na obiad.
ale cudnie. trzymajcie sie!
No widzisz, super, że lekarz potwierdził, że wszystko jest super, no i że on sam też taki jest teraz już będziesz miała spokojne kolejne miesiące ciąży
A dzidzią cudna i jak duża!

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

moja tesciowa marzy o wnuczce (ma 3 synów) ale ja to serio czuje ze ją rozczaruję
To u mnie odwrotnie, u mojego i mojego TŻa rodzeństwa ostatnio porodziły się same dziewczyny (4 w ciągu 2 lat ) więc jest na nas silna presja, żeby był chłopak. Ale co ma być to będzie

Cytat:
Oh dziewczyny sorki ale musze sie Wam wyplakac,bo normalnie nie wytrzymam ;(
Juz powoli sil mi brak ;(
Dostalam dzis wyplate,i gnoj zaplacil mi tylko za tydzien pracy,bo pozniej poszlam na l4 i za nie juz mi nie zaplacil
Ja chyba zwariuje,jestesmy praktycznie bez srodkow do zycia,bo Tż dostal mniejsza wyplate bo pracuje w firmie ogrodniczej,sezon sie skonczyl,godziny im obcieli,juz nie wiem co robic
Coprawda moglabym isc do innej agencji sie zarejestrowac i pewnie dostalabym jakas prace,przynajmniej do czasu az brzuszek stanie sie widoczny,ale tam nie ma lekkiej pracy,a ja nie chce stracic malenstwa ;(
Dobija mnie to ze do kwietnia musimy odlozyc na jakis domek,na rzeczy dla maluszka te najwazniejsze,a z kasa coraz gorzej,juz nie wiem co robic ;(;(;(
Dobrze, że zadzwoniłaś do księgowego. Oby udało się chociaż to chorobowe załatwić. Dowiedz się jeszcze dokładnie jaki zasiłek miałabyś w ciąży, jeśli nie będziesz pracować. Na pewno coś takiego jest. Zastanów się także nad tax credit - tu co prawda liczą się dochody za poprzedni rok rozliczeniowy, ale dowiedzcie się - w Waszej sytuacji "every penny counts". POwodzenia, mam nadzieję, że szybko się wszystko wyprostuje.

Cytat:
W Swieta Bozego Narodzenia jest tzw.Boxing Day tylko teraz nie pamietam czy trwa tylko te 2 dni czy dluzej,ale wtedy mozna robic zakupy praktycznie za grosze
Boxing Day to 26.12 (św. Szczepana) - wtedy tak jak mówisz, można kupić cuda za grosze, ale to również początek poświątecznych wyprzedaży, które ciągnął się jeszcze przez cały styczeń, więc to rzeczywiście najlepszy czas na wycieczkę do UK na zakupy

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
A co w sytuacji kiedy idziesz z myślą o porodzie SN a kończy się CC - musisz dopłacać??
Nie, w takiej sytuacji poród jest za darmo. Jeśli lekarz zdecyduje, że z jakiś względów należy zrobić CC to to jest tak samo refundowane jak zwykły poród

Chciałam jeszcze innym poodpisywać, ale już mi się wszystko poplątało

My z mężulkiem wzieliśmy się za lepienie pierogów ruskich. Wyszły super, ale same wiecie ile z tym zabawy. Jeszcze jedna tura na mnie czeka do zrobienia...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 17:18   #3076
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny masz brzusio no i oczywiście, że już widać !

Cytat:
A co do zakupów to tak mozemy zaczac od grudnia hehehehe skoro mowisz to musimy juz wyprawke mieć....
a ja ogolnie to zakupoholiczka... wszyscy sie dziwia ze jescze nic nie kupiłam Ale nie kupie do momentu az minie 3 miesiac i az bede pewna ze wszystko jest ok
u mnie tak samo. Przesądna nie jestem, ale obiecałam sobie, że się wstrzymam. Na razie troszkę za wcześnie, no i muszę płeć poznać

Stary 2012-10-25, 17:22   #3077
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

to czekamy na Boxing day i zakupy dla maluszków
Stary 2012-10-25, 17:26   #3078
lonely_lady
Zakorzenienie

Ja byłam na zakupach, kupiłam wszystko co trzeba i zrobię sałatkę taką zwykłą najszybszą ze świeżych warzyw mam pekinkę, papryki, ogórka, pomidory, kukurydzę (...) ajjjj zapomniałam sera feta i oliwek. Tż uwielbia a ja nie lubię, pewnie dlatego zapomniałam no trudno napiszę żeby kupił jak będzie wracał i mu "dokroję" później
Wstąpiłam też do biedronki po moją ulubioną czekoladę- zwykłą, mleczną Goplanę w fioletowym papierku jest pyyyyyszna

Stary 2012-10-25, 17:30   #3079
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Ashyshqa
Ooo widze zorientowana jestes Zasilek mi sie narazie nie nalezy,bo musze miec 26 tyg przepracowane w okresie 66tyg,tj 26tyg przed ciaza i w 40 tyg ciazy,zlicza sie najwyzsze zarobki i oni wtedy wg tego obliczaja,a ja dopiero dokladnie 7 grudnia bede miala te 26 tyg...Staralam sie w tym roku o Working Tax Credit,ale to jeszcze zanim zaszlam w ciaze i nie dostalam bo uznali ze mam za duze zarobki :/ "every penny counts" - a o tym nie slyszalam,ale dopytam ksiegowego.
Dziekuje
Oj tak wlasnie czas od swiat przez caly styczen jest extra czasem na zakupy,dlatego mam nadzieje ze moja sytuacja finansowa sie poprawi do tego czasu,i bede juz wiedziec co sie kryje w brzuszku,wiec to tez juz bedzie fajnie
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-10-25, 17:36   #3080
lonely_lady
Zakorzenienie

Sharp trzymam

Stary 2012-10-25, 17:38   #3081
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
widać-ja tak mam wieczorem,rano płaski brzunio xD

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
spoko spoko do 7 miesiąca nam wszytskim brzuchy się wyrównają

idę odebrać wyniki badań. Trzymać kciuki

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

no widzisz! będzie dobrze!
good luck!

ciekawe jak tam nuna godzinę temu weszła na badanie

doszła mi paczka z Hipp'a-mleka,łyżeczka dla dziecka i milion ulotek-super

do teraz przeżywam wizytę i małe machające rączki-jak to skomentował tż-bezcenne

aa-i nie mam objawów prócz miliarda pryszczy jak ładnych pare lat temu
i nie mam brać juz ani foliku,ani witamin-póki co jeść owoce i warzywa git))

aa-ósemka mi rośnie teraz powoli przechodzi ale nadal wcinam budyń

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 17:42   #3082
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
widać-ja tak mam wieczorem,rano płaski brzunio xD

good luck!

ciekawe jak tam nuna godzinę temu weszła na badanie

doszła mi paczka z Hipp'a-mleka,łyżeczka dla dziecka i milion ulotek-super

do teraz przeżywam wizytę i małe machające rączki-jak to skomentował tż-bezcenne

aa-i nie mam objawów prócz miliarda pryszczy jak ładnych pare lat temu
i nie mam brać juz ani foliku,ani witamin-póki co jeść owoce i warzywa git))

aa-ósemka mi rośnie teraz powoli przechodzi ale nadal wcinam budyń
Ooo to nie jestem jedyna,ja wlasnie oprocz mdlosci,mam strasznie wysypana twarz,ze juz wczoraj mowilam Tż-owi ze wygladam jakbym znow miala 16 lat hehe
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-10-25, 17:46   #3083
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Ooo to nie jestem jedyna,ja wlasnie oprocz mdlosci,mam strasznie wysypana twarz,ze juz wczoraj mowilam Tż-owi ze wygladam jakbym znow miala 16 lat hehe
na halowen nie muszę się przebierać

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-10-25, 17:50   #3084
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

hahahahaha
pryszczate dzieci maja w brzuchu dzieci ohohoho

Własnie wypsikałam sie beyonce heat i hehe zakochałam sie znow w zapachu a poszłam poszukac czy mam inne perfumy czy kupić
Stary 2012-10-25, 17:50   #3085
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
na halowen nie muszę się przebierać
Nooo,ja jakby mnie tak ktos z zewnatrz dzis zobaczyl to by sie przestraszyl :P
Ooo dobrze ze przypomnialas trzeba jakies batoniki dzieciom kupic,bo tu chodza przebrane
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-10-25, 17:51   #3086
lonely_lady
Zakorzenienie

no to teraz ja wrzucam fotki naszego maluszka z wczorajszej wizyty 9tydzien 1 dzien
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050529.jpg (90,8 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050530.jpg (88,9 KB, 45 załadowań)

Stary 2012-10-25, 17:52   #3087
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
hahahahaha

Własnie wypsikałam sie beyonce heat i hehe zakochałam sie znow w zapachu a poszłam poszukac czy mam inne perfumy czy kupić
też pachnę właśnie tym zapaszkiem)
i poluje na delicious jeden

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-10-25, 17:53   #3088
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
hahahahaha

Heheheh fajnie jak tak ktos jeszcze nazwie mnie dzieckiem
Ja poki co nie uzywam moich perfum,bo lubie takie ostre,a skazana jestem na delikatne jak narazie
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-10-25, 17:53   #3089
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
no to teraz ja wrzucam fotki naszego maluszka z wczorajszej wizyty 9tydzien 1 dzien

i są nóżki
a moje maleństwo było tak zajętę machaniem łapkami do taty i mamy,że nóżek nie pokazało

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-10-25, 17:54   #3090
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
ale slodziak,suuuper juz widac maluszka
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości