|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zadomowienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
no i dostałam maila: "aktualnie nie możemy pozwolić sobie na zaoferowanie Pani stanowiska, ale blablabla"
kurrrrrr.... no nic szukam dalej, chociaż mam już coraz mniej cierpliwości ![]() jem warzywa z patelni ale szczerze to mam ochotę na TOSTY
#3032 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na 5 rocznice to dobre by były zaręczyny ;d Cytat:
![]() a jak się poznaliście ![]() no co Ty, 52 to mało :P ile masz wzrostu? ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- super ![]() ![]() (jadłyście nowe 3 bity?! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! !!! ![]() Cytat:
![]() (dzisiaj słyszałam w którejsc z rozgłośni radiowych ![]()
![]() |
#3033 |
Zadomowienie
|
Tosty vs Szaruch 0:1
Czekolada vs Szaruch 1:0 wkurzyłam się, moja kumpela też się wkurzyła na ten durny kraj i mamy w planach własny biznes, jak coś konkretnego się z tego urodzi to Wam powiem ![]() (reklama) na allegro nowe ciuszki ![]()
#3034 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
marze o zaręczynach ![]() ja ostatnio jadłam rum z colą dobry był ![]() wzrostu mam 160cm ![]() lubie piec, gotować itp ![]() a jutro może zrobię z dyni placek ![]() a Tż umiera wczoraj się integrował - mówił ze jak wrócił do domu to od razu stracił przytomność. a teraz znowu śpi ![]() http://allegro.pl/sukienka-szara-mie...723802978.html może ktoś byłaby chetna?? ![]()
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2012-10-24 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Nie piszcie prosze nic o alkoholu, na palcach jednej ręki jestem w stanie policzyć dni ubiegłego miesiąca, kiedy nie byłam pod wpływem ![]() ![]() Zaraz pójdę się upić znowu, dzień jak codzień ![]() Jestem tu w ogóle miesiąc i nie miałam jeszcze żadnych zajęć, ani jednych ![]() ![]() Aaaa i siewszyny, lepiej ogarnijcie się z linkami do all w podpisach/rozmowach, bo za taka nieopłaconą reklamę na wizażu lecą punkciki ![]() no i kocham Was wszystkie, cmok ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zadomowienie
|
serio
![]() co za bezsens ![]() no dobra to kasuję
#3037 | ||
Zakorzenienie
|
Sandej,
Kup na katar Xylometazolin albo Nasic ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dajcie spokój z zaręczynami, mówię Wam, na 5 rocznicę czas szukać kochanka ![]() Cytat:
![]() ![]() Co tam zajęcia, wynocha do klubu pisać o jakichś zagranicznych seks-przygodach! :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3038 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź przestań ![]() ![]() ![]() zaskakująco dużo par, które poznają się przez Internet kończy happy endem ![]() ja też ostatnio jadłam, PYSZNY! mega słodki, omomomom! tylko nie ma go w marketach, jedynie w jakiś osiedlakach! słyszałam jeszcze, że jest nowy smak karmelowy, ale nigdzie nie mogę znaleźć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to nie ważysz dużo :P Cytat:
Cytat:
![]() ![]() apropo dyni, dziś miałam zupę z dyni, zaje bioza! ![]() z ekipa z teledysku? ![]() bedzie klub, impreza, gole panny w tle? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hahah u mnie byłoby tak samo ![]() ![]() jest rum i cola - zaje bisty! i karmelowy ale nie jadlam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3039 |
Zakorzenienie
|
3bit o smaku coli,rumu i karmelu - dobrze zrozumiałam?
Muszę poszukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
Niie, rum&cola, a druga wersja karmelowa! Karmelowej nie jadłam, rum&cola za słodkie nawet dla mnie :P
![]() |
#3041 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() straszę go że w koncu węch straci ale mnie nie słucha ![]()
![]() |
#3042 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest mega słodki ten 3 bit ![]() ![]() btw; jednak odstawiam słodycze, zgodnie z zaleceniami ginekologa ![]() pierwszy dzień bez nich, w sumie jakoś dałam radę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3043 |
Zadomowienie
|
zaręczyny sa fajne i jeszcze takie nie zapowiedziane i ja na takie czekam :P
a teledysk dzieki bogu bez gołych du p. no chyba ze ja i koleżanki bedziemy machac hehe a tak powaznie to nie te klimaty ze gołe tyłki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=npEeZg2GZ0E&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=R_kuo...feature=relmfu wczoraj byłam w CCC chciałam kupic oficerki ale 350 zł to jest przesada? czy tylko mi się wydaje?!
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2012-10-25 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Zadomowienie
|
dziewczyny czy któraś pracowała kiedyś w Oriflame lub czymś podobnym? coś mi się nie chce wierzyć w sensowny zarobek przy ich systemie wynagrodzeń..
#3045 |
Zakorzenienie
|
Szaruch lipa;/ Nie dość, że mała kasa to rzadko kto chce coś zamówić, a jak już zamówi to się musisz naszarpać i naprosić żeby Ci za nie kasę dali;/ Ja bym sobie odpuściła...
![]() Mam @ i albo umrę z bólu, albo w wyniku wykrwawienia ![]() ![]()
![]() |
#3046 | |||
Zakorzenienie
|
a wiesz że to nie jest zły pomysł?
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() po miesiącu opierniczania się przyszedł czas na dzień odpoczynku i detoksu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam klientkę która siedzi w Oriflame i z tego co widać daje rade ale ona to ma samochód z naklejką, zostawia wszędzie katalogi i wizytówki no i często przychodzi i robi spore wpłaty na konto... ale widać ze ona tylko tym sie zajmuje
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zadomowienie
|
ok, przekonałam się do końca żeby to olać
![]()
#3049 |
Zakorzenienie
|
Do napisania za dwa tygodnie
![]()
![]() |
#3050 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Biedna, czym sobie zastąpisz słodycze ![]() Ja bym chciała odcukrzyć tż. Uwielbia słodycze, dużo słodzi ale wyniki ma ok, więc ciężko na niego wpłynąć. Jak coś mu słodzę to stopniowo zmniejszam ilość cukru,na razie mój jedyny sposób ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, mnie to przeraża, nie wiem czy z kimś tyle wytrzymam :P Jestem szczęśliwa z tż, ale nie wiem czy za 10 lat nie będę miała ochoty udusić go w nocy poduszką ![]() ![]() Cytat:
![]() Ejjjj wiecie co. Kupiłam rok temu albo dwa lata buty, które były szyte. Albo przynajmniej na szyte wyglądały. Wiecie o co chodzi, z brzegu były te zszycia, takie typowe w kozakach. A potem się okazało,że te zszycia to podpucha i tak na prawdę od spodu jest wszystko sklejone ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tosty ![]() Cytat:
![]() adoptuj mnie! Cytat:
![]() znam to ![]() Cytat:
![]() ![]() btw. skonczylam z grekiem dzis ![]() a z butami to juz widzialam ten patent ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- aaaaale Ci dobrze! ![]()
![]() |
#3052 | ||
Zakorzenienie
|
Monia czy u Ciebie juz spadl snieeeeeeeeeeeg ?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
kurcze cos kojarze jak pisalas o tych slodyczach ale nie moge znaleźć odpowiedzi! Cytat:
A gdzie przyjemnosci, wakacje, podroze?? ja sobie nie wyobrazam w tym roku na narty w gory nie wyskoczyc! A juz nie wspomne o alkoholu, ide jutro ze znajomymi na miasto i az sie boje ile wydam... ![]() ja mimo doswiadczenia i wyksztalcenia, obserwuje ogromny kryzys, wsrod mlodych ludzi, nie ma pracy. najlepszym przykladem są dziewczyny, ktore poznawalam podczas rekrutacji, i ta dziewczyna, z ktora pracuje. Ma ogromne doswiadczenie w wielu branzach, jezyk ang i francuski + świetna osobowosc. Jestem w ciezkim szoku, ze nie znalazla innej pracy. ja sie przy niej chowam ![]()
![]() |
#3053 |
Zadomowienie
|
owszem, z pracą jest jedna wielka dupa.
mam nadzieję że po tej mojej biologii coś jednak sensownego znajdę. też się pytałam wyżej co ma gin do słodyczy i nie dostałam odpowiedzi ![]() dzisiaj na ulicy widziałam wysyp kobiet z pięknymi, błyszczącymi, długimi włosami. no normalnie jak z reklamy. moje się nigdy aż tak zdrowo nie błyszczały. macie może jakieś tajne sposoby? u kogoś działa laminowanie, płukanie zimną wodą, piwo? ![]() zjadłam pizzę mrożoną bo mam dość warzyw na obiady a teraz czuję się źle psychicznie, jak zawsze po takich ohydnych mrożonkach ![]() aaa i u mnie też dziś przez moment padał śnieg :P
ramię - 28 biust - 90 talia - 70 pas - 83 biodra - 101 udo - 59 Edytowane przez Szaruch Czas edycji: 2012-10-26 o 15:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio nienawidze swoich wlosow, sa porowate, chlona wode jak gabka, pusza sie, specjlanie je prostuje rano a w pracy juz mam jeden wielki puch ![]() winyl moze Ty wiesz?? nawet zaczelam uzywac silikonow (mam jakis balsam z pantene) w nadziei ze obciazy wlosy i beda gladkie, sliskie.
![]() |
#3055 | ||||||
Zakorzenienie
|
cium
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. no to niedużo, choć nie wiem jak z jakością w ccc, bo tam nie kupuję, jeśli są kiepskiej jakości, to 300 zl to dużo :P (Śmietana pewnie od razu na flaszki przelicza ![]() Cytat:
![]() a w dzie w który to napisałas, dałam się namówic konsultantce na serum do włosów x2 + maseczka i olejek planet spa, i po raz kolejny powiedziałam sobie: nigdy wiecej ![]() przywieź nam słoneczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cukier to zło, a takie pysznosci sa z nim zwiazane ![]() nie wiem czym zastapie, w sumie nawet wykluczajac słodycze, to i tak spozywam mnostwo cukru ;/ - napoje, slodzone kefiry, itp... no i owoce przeciez ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1. - byłam u ginekologa i pytał, czy miałam stwierdzony zespol policystycznych jajnikow (czy jak to sie tam nazywa ![]() ![]() a ja: ![]() no i on pozniej dluga chwile nic, patrzyl, ogladal i w ogole bylo strasznie ![]() ![]() ![]() i mam jesc lacidofil? cos takiego 2. mam straaaaaaaaaaasznie marne wyniki zelaza i marna morfologie, lekarz powiedzial mi, ze mam zmienic diete, nie jesc cukru, bo podobno wplywa na spowolnienie wchlaniania zelaza. ![]() w sumie to nie jem od wtorku! zjadlam tylko snikersa i grzeska, jak na mnie to jest ogrrrrrroooomny sukces!
![]() |
#3056 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() włosy to jest super zagadka :P ja musze znowu powtorzyc encanto, zeby tez byc jak z reklamy ;D teraz jestem bardziej jak z reklamy: O NIEEEEEEEEEE NIE WYGLĄDAJ TAK!
![]() |
#3057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogole cały dzien rozkminiam, bo moj menager mowi, ewelina zapisz sie do jakiejs szkoly, bedziesz miec legitke, wiecej zarobisz, inna stawka itp. I szukam jakiejs szkoly dla siebie policealnej. oczywista sprawa ze nie bede tam chodzic, ale musze skombinowac 4 zdjecia i badania lekarskie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3058 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie nic nie mogę doradzić poza nawilżaniem. Pozbyć się wszystkiego co ma alkohol denat w składzie, nie suszyć, nie używać ciepła. Może spróbuj używać żelu? Polecam brylantynę w żelu z joanny ![]() ![]() Ale ja się generalnie nie znam ![]() ![]() ![]() ![]() A porpos pracy. Powiedzcie mi, gdzie studenci mogą w tym momencie szukać pracy dorywczej? Poza roznoszeniem ulotek i kawiarniami/pubami/klubami .... ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3059 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a zapalenie pecherza mam dosc czesto ![]() ![]() Cytat:
na dzien dzisiejszy, polecam olejowanie, jakkolwiek nie katowalybyscie wlosow ![]()
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
Bożeeeeeeeee, śnieg!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.