|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem jestem i póki co nigdzie się nie wybieram ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z witamin Pharmaton Maturelle
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gustowalam rowniez w Guerlain, Estee Lauder, Lancome itp itd. Z kazdej firmy mam swoje ulubione perełki. Zalezy o jaki produkt pytasz, z MAC uwielbiam korektory pod oczy, cienie, roze, pudry sypkie i w kamieniu, kompakty oraz pędzle Produkty są tansze niz np Guerlain czy Shiseido, a moim zdaniem rownie dobre W ogole, to ja nie przywiazuje sie do marki - uzywam roznych produktow z roznych firm. Tak samo z pielegnacji ![]() XxXJuSstiii No tak, w szczegolnosci ze musze zrobic USG i test Pappa tego samego dnia. Jeszcze dopytam innego ginekologa. Jak mi powie to samo co moj, to usłucham
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
sharpnowaja też miałam liczne w moczu i lekarz stwierdził,że nie ma w tym nic złego.. ja mu ufam
![]() Ej-teraz mam pytanie kondycyjno-ćwiczeniowe. Powiem szczerze,iż moja kondycja jest totalnie beznadziejna.. I niewiem co teraz-zwykłe ćiczenia średnio.. Joga? Rozciąganie? Bo zdałam sobie sprawę,że przy moim lenistwie muszę zacząć już by choć trochę fizycznie przygotować sie na poród i dziecko.. heeelp
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I rozmawiała z koleżanką która urodziła 5 m-cy temu i ona miała jakiś fajny zestaw ćwiczeń dla kobiet w ciąży i mówiła że szybko wróciła później do formy. Ma się ze mną tym podzielić ale na razie czekam na wizytę czy mogę ćwiczyć. |
|
|
|
|
#3128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam zamrożone na jakieś 3-4 razy Cytat:
Do tego chcę na piłce ćwiczyć i orbitreku A jak urośnie brzuch to chciałabym na basen jeździć, żeby trochę odciążyć kręgosłup. Takie moje skromne plany a jak będzie - zobaczymy ![]() Przed ciążą kilka miesięcy jeździłam na orbitreku i miesiąc intensywnie ćwiczyłam z Ewą Chodakowską i już mi tego brakuje ![]() Ale jeśli przed ciążą w ogóle nie ćwiczyłaś to musisz uważać |
||
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
jak robicie w podpisie odnosnik i np :Malensto i ukryty pod tym link ja nie umieeeem
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez spacji jakichkolwiek
|
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wierzę, że ćwiczenia odpowiednio dobrane mogą tylko pomóc naszemu samopoczuciu i kondycji. Ale wiadomo, wszystko z głową. |
|
|
|
|
#3132 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jejjuuu truskaaaawki uwielbiaaaam, z resztą wszytskie owoce wielbię. Ciągle molestuję Tż, żebyśmy blender kupili i jakoś zawsze zapomnimy.. Przed chwilą opędzlowałam pół świeżego ananasa ![]() a teraz wpierdzilam sałatkę zmodyfikowałam ją troszkę i dodałam ziarna słonecznika, które wcześniej uprażyłam. Pyyyyyyyyycha ![]() Cytat:
a jeśli nie musisz robić glukozy, to zaraz po tym jak nasiusiasz to możesz już zjeść śniadanko Cytat:
|
||||
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
XxXJuSstiii
póki co wierzę, że dam radę i nie spanikuję Zobaczymy bliżej maja
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3135 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() No colorblue witaj z powrotem Zajadam się tłustą kiełbasą, a co
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
spoko dowiem się jutro i jak co to ćwiczymy razem
idę na kolacyjkę truskawki mi siedzą w głowie ![]() ja mam zamrożone wiśnie ktoś się zamieni?
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
skopiowałam ten link
![]() wkleiłam swoj i nazwe pozbyłam sie spacji przy URL i działa![]() ![]() ![]()
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
tam gdzie jest strona wpisujesz stronę jaką chcesz, tam gdzie jest napisane wizaż- wpisujesz swoją nazwę
usuwasz wszystkie spacje |
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
co do ćwiczeń w ciąży, też jestem zwolenniczką. I chciałabym zacząć, tylko troszkę czasu mi brakuje. Dużo fajnych ćwiczeń jest na youtube , niektóre bez piłki
http://www.youtube.com/watch?v=O_lq1ttGxwE
|
|
|
|
#3141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a blender też już kupujemy i kupujemy ![]() Cytat:
![]() nie ma za co, cieszę się, że się udało Ja też Kupiłam ją nawet dziś ale dałam mężowi, zjadłam tylko 3 kosteczki ![]() Ja się zajadałam żurkiem, 3 porcje zjadłam ![]() Prościej chyba nie mogę wytłumaczyć ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3142 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() Bardzo niewiele rzeczy mogę teraz jeść, bo po prostu na nic nie mam apetytu ... jem głównie tylko jabłka, marchewki i słodycze...
|
|
#3143 |
|
Rozeznanie
|
Ja tak na szybko,bo teraz Tz okupuje kompa,i muszę pisać z telefonu,a tego tak nie lubie :/
Nuna kurcze aż się poplakalam ze wzruszenia,ja scem już zobaczyć mojego Skarba
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
mi też, zadzwoniłam do Tż i zaraz mi przywiezie taki mrożony mus truskawkowy w kubeczku
zadowolę się i tym ![]() Sharp dzięki za dobitne wyjaśnienie jak to z tym podpisem i suwaczkiem jest - chyba się udało |
|
|
|
#3145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
omnomnom,ale truskawek brak :PCytat:
wcinam śledzika,ale chcę coś normalnego.. ale ząąąąąąąb boli ![]() komentarz mamy na to,że zacznę ćwiczyć: o,będzie okazja żeby przejechać się karetką |
|||
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.. a jak to jest z tatarem ? Całkowicie nie można w ciąży ? Bo mój Tż tak baaardzo lubi, ja też no i w weekend chcemy iść na tatara.. tylko zastanawiam się czy mi można, a on jest jeszcze podawany z surowym jajkiem
![]() Jak myślicie ? |
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam, że niby sie ma test pozytywny, wynik bety ale 100% bardziej uspakaja, jak sie widzi już serducho i Gin mowi, ze wszytsko ładnie
człowiek dopiero jak zobaczy ten cud to wierzy.
|
#3148 |
|
siedzę i myślę
|
Nie wolno jeść surowego mięsa kochana. Może ono zawierać pasożyty toksoplazmozy i bakterie listerii.
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lekarz straaaaasznie mnie straszył choróbskami z surowego mięcha.. lepiej odpuść
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
absolutnie nie. Wszędzie to pisze na necie.... Kochana to jest surowe, więc nie daj Bóg , żeby coś się przyplątało
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

dobrze, że wróciłaś. Zuzia ładne imię
ale jestem w szoku, pierwszy raz widzę że ciąża z USG jest starsza niż z OM 
więc się za niego zabrałam ... no i zacięłam palca 

Dodam jeszcze jakieś inne owoce
Nie mogę się doczekać