Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-25, 20:41   #2401
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
U nas ok, byłam dziś na wizycie, 35t+4 dni, mała wymiary w miarę w terminie trzyma, ma długie nogi, waży ok 2400g. Ja schudłam przez 3 tyg równo kilogram Byłam też na ktg (mam chodzić min. raz w tyg), coś im się nie podobało i lekarz miał decydować czy zostanę na obserwacji ale w końcu mała się obudziła, poruszała, zapis się poprawił i mogłam iść Za to jak zaczęła się ruszać to wyszły skurcze 80-100 które czułam jak lekkie rozpychanie.

Cytat:
Napisane przez neseczka Pokaż wiadomość
Ależ dawno ja tu nie zaglądałam! I z pierwszej strony dowiedziałam sie, że jestem na liście poszukiwawczej Otóż wszystko ze mną ok, jak na razie się jeszcze nie rozsypaliśmy- termin mam na 22listopada. Synek będzie miał na imię Leoś- dziś skończyliśmy 36 tydzień i mały waży cos ponad 2,5kg. Czujemy się super, choć trochę słoniowato-przytyłam ok 14kgtorba do szpitala spakowana i właściwie to już bym chciała, żeby mały był z nami. Gratuluję pierwszych wątkowych pociech i trzymam za nas wszystkie kciuki, zebyśmy to wszystko jakoś przeżyły pozdrawiam ciepło i przepraszam za niezaglądanie tu ale piszecie tyle, że i tak nigdy nie byłam na bieżąco buziaki i obiecuję się poprawić
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 20:42   #2402
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
mocna psychike, ale sa plusy takiej pracy;p pewnie im latwiej schudnac;p przed zjedzeniem ciasta pomysla o czopie to odrazu smak przechodzi

O czopie, kupach, wymiocinach i pewnie jest jeszcze wiele innych niespodzianek
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 20:47   #2403
jo_manh
Rozeznanie

ja uciekam pod kołderkę jakiś film obejrzę i spać

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:02   #2404
Neipys
Zadomowienie

Znowu jestem w tyle, ale nadrobię.

Peperonik - dziękuję za zaproszenie - piękna uroczystość, ślicznie wyglądałaś - jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Kamila - cudny Nataniel - trzymajcie się zdrowo

Ja też robiłam w zeszłym roku piernika z mojewypieki.com, ale w tym zrobię z połowy porcji, bo bardzo dużo tego ciasta wychodzi - fakt - to prawdziwy piernik
aniołek 14.02.2015
Neipys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:12   #2405
justa86
Zadomowienie

Ha!! wlazlam tu rządna emocji jak zwykle i co?? nic.... chociaz sobie czopy poogladalam

Dojotka mowisz ze poloznym latwiej schudnac?? to prawie taki sam zawod niz pielegniarka i wierz mi ze nie..... generalnie to nie ma znaczenia co robilas 5minut temu, siadasz, wcinasz kanapke i rozmawiasz o pracy zero wstretu

Tż pojechal.... a mi coraz gorzej :/ brzuch mnie od wieczora pobolewa, do tego pobolewania w krzyzu, nie chcialam zeby jechal ale wiem tez ze nie moge panikowac bo takim sposobem zawali szkole a ja pewnie i tak nie urodze..... ale cykora mam

Marti ciesze sie z udanej wizyty!
A jak Anielka?? jeszcze jakies wizyty byly?? na peeewno wszystko dobrze
Landi cos pisala?? wszystko u niej ok? bo ten pieronek tylko mowi ze brzuch boli a jeszcze seksik sobie urzadza z tż
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:12   #2406
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość

O czopie, kupach, wymiocinach i pewnie jest jeszcze wiele innych niespodzianek
ciekawa jestem jak jest taka polozna mloda, ktora nie ma jeszcze dzieci, odbiera porody, widzi to wszystko, slyszy te krzyki czy decyduje sie na dzieci czy sie boi;p
Stary 2012-10-25, 21:14   #2407
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość

A badał Wam wasz ginekolog piersi????
moj mi nie -zlecił to tżtowi lol... ale też nigdy nie miałam badanych :/ ani badanych recznie ani usg a Wy ??
miałam badane ręcznie, ale zawsze uczula że mam sama sprawdzać też

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
dla tych co na fb nie widziały

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
ja swojemu ginowi bym nie dała wymacac cycków (jak to by potem na fotelu wyglądało, że tam cała mokra jestem ), w szpitalu mi jakiś arab badał
mnie jakoś to nie podjarało

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość

i tak..... malutki wazy 2820 termin z usg wyszedl mi identyczny jak z OM kurcze etraz spojrzalam ze malo przybral bo zjechal te 10 dni ktore wczesniej mial na przedzie wzgledem miesiaczki-ale to chyba nic zlego co??wazne ze przybiera(przez 4tyg 700gr)pytal sie ile dziubus wazyl 4 tyg temu mowilam i nic nie powiedzial.miesci sie we wszytskich normach.wody ok, lozysko ok.serducho bije miarowo.ja nic nie przytylam...
leki nawet rozkurczowe do odstawki...powiedzial ze od poniedzialku moge smigac-a ja mu na to ze tydzien z hakiem do przyjazdu meza wiec kazal nie szalec nie chcial mnie zbadac mowiac-juz mnie nie obchodzi Pani marto czy tam jest rozwarcie czy nie-jestesmy donoszeni a ja mu na to ze mnie interesuje no to zbadal i jest ale tylko na jeden opuszek.glowka nisko jak stwierdzil wiec pewnie bedzie sie powiekszac.no i za dwa tygodnie kazal przyjechac.zwolnienie wystawil mi na 30 dni wiec mam do 24 (czyli lekarz moze wystawci dalej niz do terminu ktory mi przypada na tydzien wczesniej niz wynika ze zwolnienia)
spinajac karte zszywaczem stwierdzil ze czas rodzic bo juz za gruba i nie ma jak spiac
lece przeleciec Was z grubsza wszytskie wyczytalam tutaj tylko ze chyba zdjecie Natanka sa i ze nikt nie rodzi...wiec ide szukac tych foteczek i wiesci od Anielki

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki przyszłam najpierw sie pochwalic że juz jestem po wizycie. Pozamykana, Marysia siedzi wysoko więc nie zapowiada się żebym przed terminem urodziła. Waży już prawie 2900 orientacyjnie i ma dużo włosków czyli tak jak mi się sniła panienka. No a najważniejsze, że termin na 15 listopada a 16 moj lekarz ma dyzur więc kazał mi się stawic rano w szpitalu i powiedział że cos poczaruje i że urodze na jego dyzurze Zapytałam tylko czy da mi oksy ale zapewnił że nie, więc widocznie ma jakies swoje metody.
Cieszę się ogromnie, acha no a 8 kazał mi przyjść na ktg a potem widzimy się już tylko w szpitalu. A teraz lecę Was czytać dopiero
Aaa zapomniałam z tych emocji napisać że mamy tylko 5 kg na plusie i mam nadzieję że tak juz zostanie!

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Bylismy dziś z mężem na spotkaniu u położnej
Na ktg wyszły mi dwa skurcze- jeden osiągnął nawet 50
W ogóle dziś mam dzień skurczy
Serduszko małego ładnie pracuje, ale chyba już ma dość tego ciągłego podglądania i podsłuchiwania jego, bo tak się dziś wiercił przez te 20 minut, że szok ciągle zwiewał spod tego czujniczka

Troszkę się nade mną poznęcali- położna pokazywała mężowi, jak ma ze mną ćwiczyć do porodu- tzn. jak ma mi pomagać ćwiczyć jak masować mi plecki i brzuszek

No i powiedziała mi, też, żeby zaczęła od dziś masować sobie krocze- sama albo z pomocą TŻ.
fajnie że wszystko w porządku
też coś słyszałam że powinno się masować krocze ale mówiąc szczerze nie wiem jak to robić

Cytat:

U nas ok, byłam dziś na wizycie, 35t+4 dni, mała wymiary w miarę w terminie trzyma, ma długie nogi, waży ok 2400g. Ja schudłam przez 3 tyg równo kilogram Byłam też na ktg (mam chodzić min. raz w tyg), coś im się nie podobało i lekarz miał decydować czy zostanę na obserwacji ale w końcu mała się obudziła, poruszała, zapis się poprawił i mogłam iść Za to jak zaczęła się ruszać to wyszły skurcze 80-100 które czułam jak lekkie rozpychanie

Cytat:
Ależ dawno ja tu nie zaglądałam! I z pierwszej strony dowiedziałam sie, że jestem na liście poszukiwawczej Otóż wszystko ze mną ok, jak na razie się jeszcze nie rozsypaliśmy- termin mam na 22listopada. Synek będzie miał na imię Leoś- dziś skończyliśmy 36 tydzień i mały waży cos ponad 2,5kg. Czujemy się super, choć trochę słoniowato-przytyłam ok 14kgtorba do szpitala spakowana i właściwie to już bym chciała, żeby mały był z nami. Gratuluję pierwszych wątkowych pociech i trzymam za nas wszystkie kciuki, zebyśmy to wszystko jakoś przeżyły pozdrawiam ciepło i przepraszam za niezaglądanie tu ale piszecie tyle, że i tak nigdy nie byłam na bieżąco buziaki i obiecuję się poprawić
wreszcie zajrzałaś
dobrze że wszystko oki
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:17   #2408
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawa jestem jak jest taka polozna mloda, ktora nie ma jeszcze dzieci, odbiera porody, widzi to wszystko, slyszy te krzyki czy decyduje sie na dzieci czy sie boi;p
Nam położna na szkole rodzenia opowiadała, że jak była młodą położną to pacjentki jej zarzucały, że co ona wie o bólu jak nie ma dzieci.
Urodziła dwójkę dzieci w sposób naturalny, więc chyba jej te wszystkie wrzaski i widoki nie zniechęciły.
Mówiła, że była nastawiona na maskryczny ból ( i tak nam radziła się nastawić, bo potem człowiek cały czas ma w głowie, że może będzie jeszcze gorzej), a okazało się, że boli, ale tak źle nie jest.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:21   #2409
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
dla tych co na fb nie widziały
słodki

miałam nadzieje, na jakis smsy z porodówek a tu cisza

plecy mnie bolą

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:26   #2410
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Znowu jestem w tyle, ale nadrobię.

Peperonik - dziękuję za zaproszenie - piękna uroczystość, ślicznie wyglądałaś - jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
dziekuje

sanetka za wizyte
neseczka gratulacje 36tyg
madzius nam polozna polecala masowac krocze zelem, ten co wymieniala jest strasznie drogi,ale okazalo sie,ze durex play ma ten sam sklad i nim tez mozna - polozna to potwierdzila
podobno to dziala
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:30   #2411
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

justa jestem, nie rodze i chyba długo tego nie zrobie , rozwarcia nie mam, małyh 3 kilo
na mnie nei liczcie ale dekajka ma czopa
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:34   #2412
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
justa jestem, nie rodze i chyba długo tego nie zrobie , rozwarcia nie mam, małyh 3 kilo
Jak to DeKajka ma czopa??? Przecież już chyba nie ma

Ja dziś dziewczyny padnę od tych waszych tekstów - sól, pieprz, cukier...
te podsumowania: czop wygląda jak czop ... i te zdjęcia co mało mnie nie zabiły

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2012-10-25 o 21:35
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:37   #2413
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
bylam na wizycie
wszystko ok, mały ma rowno 3 kilo, ilosc wód w normie, wszystko ok, zrobił mi wymaz wyniki dopiero za dwa tyg co mnie martwi....mam nadz ze zdążę
od przyszłego tyg co tydz chodze na ktg

pan dr stwierdzil ze jestem pozamykana, szyjka dłuuuuga, wiec stwierdzil ze na pewno jeszcze nie rodze, a z jego miny wywnioskowałam ze to niepredko nastąpi..wiec na mnie nie liczcie... moj mąż stwierdzil, ze chyba pora brac sie za seksik bo mały dobije do 4 kilo

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Dziewczyny odszedl mi jakis wielki bialy glut .
Nie chce zapeszac bo nie jest podbarwiony krwia ale pierwszy raz cos takiego widzialam na swoich majtkach . potem na papierze tez cos mi sie ciagnelo .. Jej . normalnie lzy mi polecaily jak to zobaczylam . oby to bylo to
zaczyna sie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Hej
Pamieta mnie ktoś jeszcze?

Nie pisałam, bo poszłam na zwolnienie i zajęłam się córcią/domem.
U nas wszystko ok, chociaż jestem trochę przerażona porodem i tym jak sobie poradzę z dwójką maluchów

Widzę, że juz kilkoro dzieci na świecie
Postaram sie czasem zajrzeć, ale nie obiecuję.
witaj

Cytat:
j

JEstemy po wizycie-paciorkowiec pobrany i zawieziony...madra Marta zamiast w lewo i w lewo pojechac jak jej doktor kazal to pojechala dwa razy w prawo ale opytala tu i tam i trafila

i tak..... malutki wazy 2820 termin z usg wyszedl mi identyczny jak z OM kurcze etraz spojrzalam ze malo przybral bo zjechal te 10 dni ktore wczesniej mial na przedzie wzgledem miesiaczki-ale to chyba nic zlego co??wazne ze przybiera(przez 4tyg 700gr)pytal sie ile dziubus wazyl 4 tyg temu mowilam i nic nie powiedzial.miesci sie we wszytskich normach.wody ok, lozysko ok.serducho bije miarowo.ja nic nie przytylam...
leki nawet rozkurczowe do odstawki...powiedzial ze od poniedzialku moge smigac-a ja mu na to ze tydzien z hakiem do przyjazdu meza wiec kazal nie szalec nie chcial mnie zbadac mowiac-juz mnie nie obchodzi Pani marto czy tam jest rozwarcie czy nie-jestesmy donoszeni a ja mu na to ze mnie interesuje no to zbadal i jest ale tylko na jeden opuszek.glowka nisko jak stwierdzil wiec pewnie bedzie sie powiekszac.

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki przyszłam najpierw sie pochwalic że juz jestem po wizycie. Pozamykana, Marysia siedzi wysoko więc nie zapowiada się żebym przed terminem urodziła. Waży już prawie 2900 orientacyjnie i ma dużo włosków czyli tak jak mi się sniła panienka. No a najważniejsze, że termin na 15 listopada a 16 moj lekarz ma dyzur więc kazał mi się stawic rano w szpitalu i powiedział że cos poczaruje i że urodze na jego dyzurze Zapytałam tylko czy da mi oksy ale zapewnił że nie, więc widocznie ma jakies swoje metody.
Cieszę się ogromnie, acha no a 8 kazał mi przyjść na ktg a potem widzimy się już tylko w szpitalu. A teraz lecę Was czytać dopiero
Aaa zapomniałam z tych emocji napisać że mamy tylko 5 kg na plusie i mam nadzieję że tak juz zostanie!

Cytat:
hey.
Nie jestem wstanie za Wami nadążyć

U nas ok, byłam dziś na wizycie, 35t+4 dni, mała wymiary w miarę w terminie trzyma, ma długie nogi, waży ok 2400g. Ja schudłam przez 3 tyg równo kilogram Byłam też na ktg (mam chodzić min. raz w tyg), coś im się nie podobało i lekarz miał decydować czy zostanę na obserwacji ale w końcu mała się obudziła, poruszała, zapis się poprawił i mogłam iść Za to jak zaczęła się ruszać to wyszły skurcze 80-100 które czułam jak lekkie rozpychanie.

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:43   #2414
halwaya
Zakorzenienie

niteczka - wybrałaś już sobie datę w liście kolejkowej?

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:47   #2415
peperonik
Zadomowienie

dziewczynki tz wrocil
ide mu zrobic kolacje jako dobra zona
dobrej nocki kochane
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:49   #2416
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Nam położna na szkole rodzenia opowiadała, że jak była młodą położną to pacjentki jej zarzucały, że co ona wie o bólu jak nie ma dzieci.
Urodziła dwójkę dzieci w sposób naturalny, więc chyba jej te wszystkie wrzaski i widoki nie zniechęciły.
Mówiła, że była nastawiona na maskryczny ból ( i tak nam radziła się nastawić, bo potem człowiek cały czas ma w głowie, że może będzie jeszcze gorzej), a okazało się, że boli, ale tak źle nie jest.
to chyba musze zmienic nastawienie i wybic sobie orgazm przy porodzie z glowy
Stary 2012-10-25, 21:50   #2417
agaczilla21
Zakorzenienie

Jesteście niemożliwe...Ciężko cokolwiek napisać jak się ma tyle do nadrabiania.
Mi się strasznie nudzi. Za 4 tygodnie wraca mój mąż. 2 już zleciały tak że 4 też polecą. Mam nadzieję że nie zacznę rodzić przed 25
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:55   #2418
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Jesteście niemożliwe...Ciężko cokolwiek napisać jak się ma tyle do nadrabiania.
Mi się strasznie nudzi. Za 4 tygodnie wraca mój mąż. 2 już zleciały tak że 4 też polecą. Mam nadzieję że nie zacznę rodzić przed 25
bedzie dobrze dasz rade

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
to chyba musze zmienic nastawienie i wybic sobie orgazm przy porodzie z glowy
myslałam, ze jus sobie wybilas
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:56   #2419
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Narazie tak tylko niesmialo sie wtryniam .

Do noska - sol fizjologiczna i aspirator
Do pepka - octenisept jakby sie papralo a tak to nic
Kąpiel - ja mam plyn do kapieli Nivea Baby .
a czy on nie jest po 1 miesiącu dopiero, też chciałam go kupić, ale mnie to odstraszyło

Micia, fajne sweterki, szczególnie bez golfów, bo mnie w golfie duszno

Kamilka, Natanielek jest boski trzymam kciuki za 1 nockę w domku

ja po sr, dzisiaj było o karmieniu, ale wszystko to już raczej wiedziałam w teorii, zobaczymy czy w praktyce będę taka mądra
Stary 2012-10-25, 21:59   #2420
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
ja po sr, dzisiaj było o karmieniu, ale wszystko to już raczej wiedziałam w teorii, zobaczymy czy w praktyce będę taka mądra
u nas też dzisiaj było o karmieniu a jutro ostatnie zajęcia
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:00   #2421
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:

myslałam, ze jus sobie wybilas
wybilam ale nadzieja umiera ostatnia
Stary 2012-10-25, 22:33   #2422
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
hey.
Nie jestem wstanie za Wami nadążyć

Największy cyrk z porodem, nie wiem gdzie i jak. Nie wiem czy u mnie w szpitalu podejmą się opieki nad dzieckiem z cukrzycy insulinowej, jak chcę/muszę rodzić w klinice to tylko sn a ja się tego boję.
Muszę wytrzymać jeszcze 2 tyg bo mam wizytę u kardiologa i błagać go o zaświadczenie do cc.

Jeszcze zdolna jestem bo nie wzięłam albo zgubiłam w aptece wyjmując receptę kartkę od gin z terminem wizyty, badaniami i najważniejsze: jej prywatnym nr telefonu żeby dzwonić jak zacznę rodzić Mam nadzieję że jutro przyjmuje to podejdę między pacjentkami, aż mi głupio
a wiesz ze mysllam i dzis i wczoraj o Tobie?? zeby poszlo wszystko po Twojej mysli

Cytat:
Nieciekawie. Choć pewnie inaczej patrzy się na swoje. Doceniam w tym momencie pracę położnej. Te to się naoglądają. Muszą mieć mocną psychikę
ostatnio jak ogladalam porodowke to jedna laska zaatakowala skrzepem wielkosci chyba mojej dlon polozna-normalne z niej wyskoczyl-mowily ze nigdy czegos takiego nie widzialy!!

Cytat:
witamfajnie ze sie odezwalasrob to czesciej

Cytat:
DeKAjka ni ma czopa

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

a kobietki nie wiem czy Was to zainteresuje czy nie (mysle ze Kamile napewno)

PEPOWINA OWINIETA WOKOL SZYJI
zapytalam dzis o to mojego gina.powiedzialam mu ze moja znajoma miala wykonane cc w ostrodzie bo na usg bylo widac ze pepowina byla owinieta wokol szyji i czy to mozna zobaczyc.moj gin sie zbulwersowal wrecz powiedzial mi ze 60% plodow rodzi sie owinietych pepowina i ze absolutnie nie jest to wskazanie do cc i ze lekarz nawet jak widzi nie powinien o tym mowic pacjentce a tymbardziej na tej podstawie podejmowac decyzji o cc-na koniec powiedzial mi ze reszte pozostawi bez komentarza

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

a co tu taka cisza nie lubicie mnie tak jak moge popisac to nie ma chetnych

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:35   #2423
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

ja jestem nie mogę spać.
Marti, Mad, gratuluję udanych wizyt
Stary 2012-10-25, 22:36   #2424
justa86
Zadomowienie

Anielko to dobrze ze wszystko ok po wizycie!

No wlasnie - cisza straszna....poszly rodzic moze?
Stary 2012-10-25, 22:36   #2425
agrafka85
Rozeznanie

faktycznie cicho się zrobiło poczytałam i zmykam do łóżeczka, może dziś uda mi się trochę pospać w nocy do jutra
Stary 2012-10-25, 22:37   #2426
justa86
Zadomowienie

Dziewczyny ja tez lece.... cisnie mnie cosik ups Ktos mnie cisnie
Stary 2012-10-25, 22:39   #2427
marti86
Zakorzenienie

chyba poszly spac z kurami.... yyyyyyyyyyyyyyyyyy Micia jest

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Mici nie ma to chociaz jedna wiadomo gdzie jest

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

ja tez lece-L u tesciow to mam jutro poranek bogow gdyby nie jej logopeda wstalabym o 12 ale to juz bede musiala o tej porze po nia wyjezdzac chyba

Stary 2012-10-25, 22:41   #2428
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

a ja jutro dostanę wózek nie mogę się doczekać

a co do octeniseptu, bierzecie 50 ml czy 250ml??
Stary 2012-10-25, 22:44   #2429
marti86
Zakorzenienie

Gusiak to super

50wystarczy ja dostalam po Nelci i jest ponad polowa z tej 50 ml bo Milena nie wykorzystala calej buteleczki

Stary 2012-10-25, 22:48   #2430
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Gusiak to super

50wystarczy ja dostalam po Nelci i jest ponad polowa z tej 50 ml bo Milena nie wykorzystala calej buteleczki
dzięki za odpowiedź

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości