|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Basiago a kiedy dostałas?pisałas co chcesz?
to może i dla mnie jest nadzieja karolcia próbowałas już coś z tych moich odlewek?
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Totalną głupotę teraz wymyślili, co my niby mamy zrobić z taką ilością podkładów, chyba porozdaję po znajomych Wiadomo, że wszystkich odcieni na sobie nie wypróbuję, co za bezmózgi Zdenerwowałam się
|
|
|
|
|
#3573 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I w sumie już zrobiłam zamówienie, koleżanka 1 listopada przyjeżdża do Polski
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37257276]Dziwne
Ja dostałam 2 pełnowymiarowe: podkład i róż + 2 pędzle + testery[/QUOTE]Czyli jest jakaś nadzieja Ja nie pisałam co chciałam, no zobaczymy
|
|
|
|
#3576 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3578 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Po prostu jak podejmuję jakąś współpracę to chcę, żeby te produkty faktycznie jakoś trafiły do czytelników (o ile są dobre!). Ja na przykład non stop pokazuję moje zakupy z Rossmanna, gdzie kupuję tanią pielęgnację do ciała, bo u mnie się to sprawdza. I czuję, że byłabym niewiarygodna i sztuczna, gdybym nagle z żelu pod prysznic za dychę przerzuciła się na żel za 120 zł Bo ja mogłabym to przetestować, ale ja już sama bym tego drugi raz nie kupiła, bo zapewne żal by mi było tej kasy...Wiele razy podkreślałam, że ciało traktuję po macoszemu Ale jestem w stanie wydać stówę na balsamy z Tołpy. Ale za żel pod prysznic, peeling, mydło, czy inne produkty, które ekspresowo się spuszcza z wodą - to już tak nie bardzo...Wiadomo, każdy ma inne podejście do kasy Ale z tego co widzę w blogosferze jest tylko kilkanaście takich blogów, gdzie blogerki faktycznie kupują marki selektywne. Ale podejrzewam, że gdyby miały do wyboru drogą znaną markę z prestiżem i jakieś salonowe nieznane kosmetyki, to i tak wybór padnie na to pierwsze, bo już znane.Na Twoim blogu też w większości są drogie kosmetyki, na które mogłabym sobie od czasu do czasu pozwolić, ale nie chcę, bo wolę kupić coś tańszego - może jakiś odpowiednik jakiegoś koloru. Ale jeśli u Ciebie przeczytam o jakimś drogim mazidle do ciała to nie kłóci mi się to z ideą całego Twojego bloga, bo wiem, że od zawsze preferujesz wyższą półkę. Porażające, chociaż składy fajne.
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Moja rodzina z USA na szczęście zna moje zainteresowania i prezentuje mi kosmetyki
Ostatnio dostałam paletkę smoky eyes too faced którą pokazywałam na blogu ![]() w końcu zebrałam się żeby zrobić jakieś w miarę zdjęcie i wrzuciłam yy... makijaż? na halloween ^^ |
|
|
|
#3580 |
|
Konto usunięte
|
Orchideo, a testowałaś już może ten Intimelle?
![]() Annaluka, rozumiem Twoje podejście i masz sporo racji Ale blogowanie powinno sprawiać przyjemność nie tylko czytelnikom, ale też Tobie A skoro masz możliwość przetestowania czegoś, co nie jest dla Ciebie dostępne na co dzień, to dlaczego by z tego nie skorzystać? (Oczywiście, jeżeli dane produkty Cię interesują). Dopóki recenzje będą rzetelne i prawdziwe - blog nie traci na wiarygodności. Ale jeżeli współprac jest nadmiar, to już zdecydowanie traci Takie jest moje zdanie Kiedyś w życiu bym nie pomyślała o współpracach - nawet nie wiedziałam, na czym to polega, dopiero po jakimś czasie od założenia bloga się o tym dowiedziałam. I przez myśl mi nie przeszło, że ktokolwiek miałby ochotę współpracować ze mną ![]() A i tak muszę zużyć większość moich zapasów, nie rozumiem po co wydawałam aż tyle pieniędzy na kosmetyki, które wcale nie były mi potrzebne Dobrze, że taka negatywna mania już mi minęła...
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Basiago jeszcze nie
nie miałam jak iść do centrum
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37257967]Orchideo, a testowałaś już może ten Intimelle?
![]() Annaluka, rozumiem Twoje podejście i masz sporo racji Ale blogowanie powinno sprawiać przyjemność nie tylko czytelnikom, ale też Tobie A skoro masz możliwość przetestowania czegoś, co nie jest dla Ciebie dostępne na co dzień, to dlaczego by z tego nie skorzystać? (Oczywiście, jeżeli dane produkty Cię interesują). Dopóki recenzje będą rzetelne i prawdziwe - blog nie traci na wiarygodności. Ale jeżeli współprac jest nadmiar, to już zdecydowanie traci Takie jest moje zdanie Kiedyś w życiu bym nie pomyślała o współpracach - nawet nie wiedziałam, na czym to polega, dopiero po jakimś czasie od założenia bloga się o tym dowiedziałam. I przez myśl mi nie przeszło, że ktokolwiek miałby ochotę współpracować ze mną ![]() A i tak muszę zużyć większość moich zapasów, nie rozumiem po co wydawałam aż tyle pieniędzy na kosmetyki, które wcale nie były mi potrzebne Dobrze, że taka negatywna mania już mi minęła...[/QUOTE]Lepiej bym tego nie ujęła |
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Revlon zawsze mnie kusił i już wiem że ten odcień dla mnie jest za jasny
|
|
|
|
|
#3584 | |
|
Moderator
|
Cytat:
to tak gwoli ścisłości ![]() oj tam, nie przesadzajmy z tą selektywnością, owszem, lubię droższe kosmetyki ale wśród tych tańszych też można znaleźć perełki... Szminki Catrice, lakiery Flormaru (w ogóle cały flormar), cienie MIYO czy żele OSS i Rossmannowe to tylko niektóre które się u mnie akurat bardzo sprawdziły i też malo kupuję z niskiej półki bo w kosmetykach najczęściej szukam czegoś więcej po prostu ten żel który teraz kupiłam, z Phenome, jest dla mnie rodzajem eksperymentu, dotychczas tak drogiego nie miałam dlatego mam nadzieję że będzie naprawdę dobry! Z jednej strony rozumiem podejście i to, że każdy blog ma jakiś target, no bo ma i ja też odrzuciłam propozycję Henkela dlatego, że właśnie nie do końca pasuje mi on do profilu bloga a poza tym ja sobie wolę ten szampon z Glisskura kupić a jak już proponowali współpracę to chciałam coś lepszego, coś na co będzie mi bardziej szkoda kasy )) no i przemówiła też kwestia tego, że mam sporo kosmetyków do włosów i najpierw muszę je pozużywać a potem kiedyś będę myślała żeby coś dostać... nie widzi mi się olewanie tych trzech otwartych szamponów (aktualnie mam alterrę, babydreama i pantene, więc żadne to wysokie półki a są fajne) bo dostanę coś co będę musiała szybko na wczoraj najlepiej przetestować...Z drugiej zaś - Basia świetnie to ujęła! Skoro daje się nam taką możliwość, przetestowania czegoś na co normalnie byśmy tyle pieniędzy nie dały i jeśli to się nie robi regułą (tzn nie zmieniasz nagle profilu i targetu bloga bo zaczynają Cię zasypywać luksusowymi ofertami - choć w sumie i wtedy - co z tego, Twój blog Twoje prawo) to czemu nie? ocenianie szamponu za 4zł od oceniania takiego za 100zł się niewiele różni )
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Konto usunięte
|
Też zgadzam się z Basią
![]() Też nie lubię, kiedy na blogu pojawiają się tylko kosmetyki ze współprac ![]() Swoją drogą ktoś mi kiedyś coś takiego zarzucił i w sumie może to tak wyglądać Bo kupuję często kosmetyki tych firm, z którymi współpracuję ![]() W ogóle powiedzcie mi, co robię źle Wszystkie moje wypieki, choć pyszne, wyglądają jak psu z gardła Dziś piekłam kokosanki i zrobiły się bezkształtne i bleee, bo zarumieniły się miejscami tylko
|
|
|
|
#3586 |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37258451]Też zgadzam się z Basią
![]() Też nie lubię, kiedy na blogu pojawiają się tylko kosmetyki ze współprac ![]() Swoją drogą ktoś mi kiedyś coś takiego zarzucił i w sumie może to tak wyglądać Bo kupuję często kosmetyki tych firm, z którymi współpracuję ![]() W ogóle powiedzcie mi, co robię źle Wszystkie moje wypieki, choć pyszne, wyglądają jak psu z gardła Dziś piekłam kokosanki i zrobiły się bezkształtne i bleee, bo zarumieniły się miejscami tylko [/QUOTE]a masz równy piekarnik? w sensie, dobrze wypoziomowany? mojej mamie się ciasta psuły bo nierówno stał i nierówno grzal... |
|
|
|
#3587 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37258569]Trochę nierówny, ale zawsze w połowie pieczenia przekręcam blachę
![]() Zobaczcie:[/QUOTE] spaaaaaaaaaaaaaaadaj mi z tymi fotami mam ochotę chrzanić dietę i zrobić kokosanki... :/ |
|
|
|
#3589 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37258451]Też zgadzam się z Basią ![]() Też nie lubię, kiedy na blogu pojawiają się tylko kosmetyki ze współprac ![]() Swoją drogą ktoś mi kiedyś coś takiego zarzucił i w sumie może to tak wyglądać Bo kupuję często kosmetyki tych firm, z którymi współpracuję ![]() W ogóle powiedzcie mi, co robię źle Wszystkie moje wypieki, choć pyszne, wyglądają jak psu z gardła Dziś piekłam kokosanki i zrobiły się bezkształtne i bleee, bo zarumieniły się miejscami tylko [/QUOTE] Dziwne, że zarzucają Ci coś takiego, przecież nie piszesz dokładnie, co dostałaś do testów, a co kupiłaś sama Ja po otrzymaniu paczki od Hean też złożyłam u nich zamówienie i może to wyglądać dziwnie - ich produkty są raczej rzadko kupowane, tak mi się wydaje. Ale nie przejmuję się tym zupełnie Co Ty mówisz, kokosanki wyglądają bosko Dostałam ślinotoku Ja już się podopieszczałam kosmetycznie, wykremowałam, wymaseczkowałam i chyba niedługo lecę spać, jutro śpię ile będę chciała bo jadę na wf dopiero wieczorem Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-10-25 o 22:44 |
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
![]() u mnie też troszkę współprac, ale nie wiem co się z tego wykluje, bo jak na razie niczego nie dostałam ![]() czekam na novoxidyl z niecierpliwością, bo włosy lecąąąąąąąą
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
wy się nie śmiejcie bo teraz leci kolejna paczka i będzie zonk
albo takie, które mają takie wzorki, kolory + kryształki, że normalnie człowiek przez tydzień z szoku nie wychodzi
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa zdrowia wszystkim chorującym, łączę się w choróbsku ![]() już tydzień i dalej niedobrze
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37258569]Trochę nierówny, ale zawsze w połowie pieczenia przekręcam blachę
![]() Zobaczcie:[/QUOTE] Generalnie to kokosanki chyba nigdy idealnie równo przypieczone nie wychodzą. Czy się mylę? Ważne, żeby były smaczne - reszta się nie liczy Widzisz, upiekłabym coś może na niedzielę Tylko co, jak w domu nic nie ma ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- daj, Cię przytulę, wygrzeję - zaraz będziesz zdrowa ;P
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem na ile to prawda, a na ile urban legend ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- a kto będzie nagrywać?
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeee, ale że jak nagrywać? Czy ja o czymś nie wiem?
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
a nic nic
![]() a tak serio, to już nie wiem czego się czepić... głos mi wysiada a w mojej pracy to masakradwa dni był taki z sexi chrypką, potem nic nie mogłam prawie powiedzieć, bo tak się łamał dzisiaj byłam u lekarza, dał jakieś tablety, czekam na wynik... do poniedziałku muszę być w stanie jakoś funkcjonować
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-10-25 o 23:59 |
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mnie to zawsze dziwiło w Holandii i przyznam się, że ja przechodząc obok tych domów, z oknem na całą ścianę, bezczelnie zaglądałam. ![]() To było silniejsze ode mnie.
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i wiesz, zawsze możesz zostać szafiarką, skoro masz już takie fajne ciuszki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

i już 3 paczki takie widziałam,ja wiecznie szczęścia nie mam. To już nie mogli dać wybranego kosmetykt pełnowymiarowego i próbki z danej tonacji?
Totalną głupotę teraz wymyślili, co my niby mamy zrobić z taką ilością podkładów, chyba porozdaję po znajomych
Więc to trochę nieaktualne 
Ja dostałam 2 pełnowymiarowe: podkład i róż + 2 pędzle + testery[/QUOTE]

Lush & China Glaze lover!
Wszystkie moje wypieki, choć pyszne, wyglądają jak psu z gardła
Dostałam ślinotoku