Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-25, 21:19   #3571
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII

Basiago a kiedy dostałas?pisałas co chcesz?

to może i dla mnie jest nadzieja
karolcia próbowałas już coś z tych moich odlewek?
Stary 2012-10-25, 21:21   #3572
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
Miki no właśnie. I będę strasznie zła bo zgodziłam się na współpracęi podałam co chciałabym dostać...a chyba zaczęli rozsyłać i już 3 paczki takie widziałam,ja wiecznie szczęścia nie mam. To już nie mogli dać wybranego kosmetykt pełnowymiarowego i próbki z danej tonacji?
Ja się zgodziłam tylko z tego względu, że podobały mi się zestawy dziewczyn z wcześniejszych współprac. One dostały po kilka próbek podkładów i róży no i pędzle Totalną głupotę teraz wymyślili, co my niby mamy zrobić z taką ilością podkładów, chyba porozdaję po znajomych Wiadomo, że wszystkich odcieni na sobie nie wypróbuję, co za bezmózgi Zdenerwowałam się

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:21   #3573
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:

Pisałam z nimi w czerwcu, dostałam we wrześniu Więc to trochę nieaktualne
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:21   #3574
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Ja miałam dużo pierdół a z Niemiec to mi ciotka słodycze przywoziła i do teraz przywozi żelki, jak byłam tam 2 lata temu to kupiłam ponad 10 dużych paczek Haribo
Teraz bym się bardziej ucieszyła z paczki kosmetyków.
I w sumie już zrobiłam zamówienie, koleżanka 1 listopada przyjeżdża do Polski

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:23   #3575
xxxMikixxx
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37257276]Dziwne Ja dostałam 2 pełnowymiarowe: podkład i róż + 2 pędzle + testery[/QUOTE]

Czyli jest jakaś nadzieja Ja nie pisałam co chciałam, no zobaczymy

Stary 2012-10-25, 21:28   #3576
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
np napisanie 3 postow o perfumach czy tam pielegnacji z linkiem do iperfumy a dostanę bon do ich sklepu za 180zł a juz kiedys im odmawiałam z tego co wiem.
o! właśnie takiego samego maila dziś dostałam
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:30   #3577
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Teraz bym się bardziej ucieszyła z paczki kosmetyków.
I w sumie już zrobiłam zamówienie, koleżanka 1 listopada przyjeżdża do Polski
oooj ja też
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:30   #3578
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Nie

i raczej nie chce poznać

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Też dostałaś maila? Co mi szkodzi przetestować, choć wiadomo, że za takie pieniądze tego nie kupię
Ja akurat mam trochę inne podejście... Chociaż może niepotrzebnie tak do tego podchodzę.

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
u mnie osttanio cisza, więc fajnie byłoby dostać choćby jakąś beznadziejną żeby ją odrzucić..

Ja jak dostałam propozycję od Henkela to chciałam sobie wybrać z Bonacure jakąś serię do włosów - nie mogłam. A szkoda, bo od dłuższego czasu się tym kosmetykom przyglądam i chętnie bym wypróbowała. I ten podział na "salonowe" i "niesalonowe" = większość i tak jest dostępna w hurtowniach, do której wstęp ma każdy śmiertelnik... a dlaczego bloggerka według Ciebie nie może używać salonowego produktu?

połowę tej kwoty przyznam, wydałabym gdyby był dobry...

eee no bez przesady, jeśli nie mówimy o bogactwie pokroju aktorek, dziennikarek czy Pani Kulczykowej to mi się wydaje, że i studentka i osoba dobrze zarabiająca nie lubi kupować kota w worku i z tego powodu wygoogla najpierw produkt...

ja właśnie będę spłukiwać taki za 80zł niedługo
umieram z ciekawości

paskudne uczucie jak się tak czeeeeka...
Kasiu to nie tak Po prostu jak podejmuję jakąś współpracę to chcę, żeby te produkty faktycznie jakoś trafiły do czytelników (o ile są dobre!). Ja na przykład non stop pokazuję moje zakupy z Rossmanna, gdzie kupuję tanią pielęgnację do ciała, bo u mnie się to sprawdza. I czuję, że byłabym niewiarygodna i sztuczna, gdybym nagle z żelu pod prysznic za dychę przerzuciła się na żel za 120 zł Bo ja mogłabym to przetestować, ale ja już sama bym tego drugi raz nie kupiła, bo zapewne żal by mi było tej kasy...

Wiele razy podkreślałam, że ciało traktuję po macoszemu Ale jestem w stanie wydać stówę na balsamy z Tołpy. Ale za żel pod prysznic, peeling, mydło, czy inne produkty, które ekspresowo się spuszcza z wodą - to już tak nie bardzo...

Wiadomo, każdy ma inne podejście do kasy Ale z tego co widzę w blogosferze jest tylko kilkanaście takich blogów, gdzie blogerki faktycznie kupują marki selektywne. Ale podejrzewam, że gdyby miały do wyboru drogą znaną markę z prestiżem i jakieś salonowe nieznane kosmetyki, to i tak wybór padnie na to pierwsze, bo już znane.

Na Twoim blogu też w większości są drogie kosmetyki, na które mogłabym sobie od czasu do czasu pozwolić, ale nie chcę, bo wolę kupić coś tańszego - może jakiś odpowiednik jakiegoś koloru.

Ale jeśli u Ciebie przeczytam o jakimś drogim mazidle do ciała to nie kłóci mi się to z ideą całego Twojego bloga, bo wiem, że od zawsze preferujesz wyższą półkę.

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu od nich dostałam a jak zobaczyłam ceny łooo
Porażające, chociaż składy fajne.
Stary 2012-10-25, 21:39   #3579
summerisgone
Zakorzenienie

Moja rodzina z USA na szczęście zna moje zainteresowania i prezentuje mi kosmetyki Ostatnio dostałam paletkę smoky eyes too faced którą pokazywałam na blogu
w końcu zebrałam się żeby zrobić jakieś w miarę zdjęcie i wrzuciłam yy... makijaż? na halloween ^^
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:40   #3580
Konto usunięte

Orchideo, a testowałaś już może ten Intimelle?

Annaluka, rozumiem Twoje podejście i masz sporo racji Ale blogowanie powinno sprawiać przyjemność nie tylko czytelnikom, ale też Tobie A skoro masz możliwość przetestowania czegoś, co nie jest dla Ciebie dostępne na co dzień, to dlaczego by z tego nie skorzystać? (Oczywiście, jeżeli dane produkty Cię interesują). Dopóki recenzje będą rzetelne i prawdziwe - blog nie traci na wiarygodności. Ale jeżeli współprac jest nadmiar, to już zdecydowanie traci
Takie jest moje zdanie Kiedyś w życiu bym nie pomyślała o współpracach - nawet nie wiedziałam, na czym to polega, dopiero po jakimś czasie od założenia bloga się o tym dowiedziałam. I przez myśl mi nie przeszło, że ktokolwiek miałby ochotę współpracować ze mną Dlatego cieszę się nawet takimi drobnymi rzeczami

A i tak muszę zużyć większość moich zapasów, nie rozumiem po co wydawałam aż tyle pieniędzy na kosmetyki, które wcale nie były mi potrzebne Dobrze, że taka negatywna mania już mi minęła...
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 21:43   #3581
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Basiago jeszcze nie nie miałam jak iść do centrum
Stary 2012-10-25, 21:44   #3582
xxxMikixxx
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37257967]Orchideo, a testowałaś już może ten Intimelle?

Annaluka, rozumiem Twoje podejście i masz sporo racji Ale blogowanie powinno sprawiać przyjemność nie tylko czytelnikom, ale też Tobie A skoro masz możliwość przetestowania czegoś, co nie jest dla Ciebie dostępne na co dzień, to dlaczego by z tego nie skorzystać? (Oczywiście, jeżeli dane produkty Cię interesują). Dopóki recenzje będą rzetelne i prawdziwe - blog nie traci na wiarygodności. Ale jeżeli współprac jest nadmiar, to już zdecydowanie traci
Takie jest moje zdanie Kiedyś w życiu bym nie pomyślała o współpracach - nawet nie wiedziałam, na czym to polega, dopiero po jakimś czasie od założenia bloga się o tym dowiedziałam. I przez myśl mi nie przeszło, że ktokolwiek miałby ochotę współpracować ze mną Dlatego cieszę się nawet takimi drobnymi rzeczami

A i tak muszę zużyć większość moich zapasów, nie rozumiem po co wydawałam aż tyle pieniędzy na kosmetyki, które wcale nie były mi potrzebne Dobrze, że taka negatywna mania już mi minęła...[/QUOTE]

Lepiej bym tego nie ujęła

Stary 2012-10-25, 21:46   #3583
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:

Seboradin już zużyłam i wylądował na liście zakupów jak na razie nie widziałam obciążenia, a ta szminka z Avonu normalnie w życiu bym nie powiedziała że Avonowa szminka może być taka fajna
Revlon zawsze mnie kusił i już wiem że ten odcień dla mnie jest za jasny
Stary 2012-10-25, 21:57   #3584
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

Kasiu to nie tak Po prostu jak podejmuję jakąś współpracę to chcę, żeby te produkty faktycznie jakoś trafiły do czytelników (o ile są dobre!). Ja na przykład non stop pokazuję moje zakupy z Rossmanna, gdzie kupuję tanią pielęgnację do ciała, bo u mnie się to sprawdza. I czuję, że byłabym niewiarygodna i sztuczna, gdybym nagle z żelu pod prysznic za dychę przerzuciła się na żel za 120 zł Bo ja mogłabym to przetestować, ale ja już sama bym tego drugi raz nie kupiła, bo zapewne żal by mi było tej kasy...

Wiele razy podkreślałam, że ciało traktuję po macoszemu Ale jestem w stanie wydać stówę na balsamy z Tołpy. Ale za żel pod prysznic, peeling, mydło, czy inne produkty, które ekspresowo się spuszcza z wodą - to już tak nie bardzo...

Wiadomo, każdy ma inne podejście do kasy Ale z tego co widzę w blogosferze jest tylko kilkanaście takich blogów, gdzie blogerki faktycznie kupują marki selektywne. Ale podejrzewam, że gdyby miały do wyboru drogą znaną markę z prestiżem i jakieś salonowe nieznane kosmetyki, to i tak wybór padnie na to pierwsze, bo już znane.

Na Twoim blogu też w większości są drogie kosmetyki, na które mogłabym sobie od czasu do czasu pozwolić, ale nie chcę, bo wolę kupić coś tańszego - może jakiś odpowiednik jakiegoś koloru.

Ale jeśli u Ciebie przeczytam o jakimś drogim mazidle do ciała to nie kłóci mi się to z ideą całego Twojego bloga, bo wiem, że od zawsze preferujesz wyższą półkę.

Porażające, chociaż składy fajne.
potem się zorientowałam, że może moje pytanie zabrzmiało zbyt... nie wiem, bezczelnie ale mi nie chodziło wiesz, o zaczepkę tylko szczerze pytałam to tak gwoli ścisłości

oj tam, nie przesadzajmy z tą selektywnością, owszem, lubię droższe kosmetyki ale wśród tych tańszych też można znaleźć perełki... Szminki Catrice, lakiery Flormaru (w ogóle cały flormar), cienie MIYO czy żele OSS i Rossmannowe to tylko niektóre które się u mnie akurat bardzo sprawdziły i też malo kupuję z niskiej półki bo w kosmetykach najczęściej szukam czegoś więcej po prostu
ten żel który teraz kupiłam, z Phenome, jest dla mnie rodzajem eksperymentu, dotychczas tak drogiego nie miałam dlatego mam nadzieję że będzie naprawdę dobry!

Z jednej strony rozumiem podejście i to, że każdy blog ma jakiś target, no bo ma i ja też odrzuciłam propozycję Henkela dlatego, że właśnie nie do końca pasuje mi on do profilu bloga a poza tym ja sobie wolę ten szampon z Glisskura kupić a jak już proponowali współpracę to chciałam coś lepszego, coś na co będzie mi bardziej szkoda kasy )) no i przemówiła też kwestia tego, że mam sporo kosmetyków do włosów i najpierw muszę je pozużywać a potem kiedyś będę myślała żeby coś dostać... nie widzi mi się olewanie tych trzech otwartych szamponów (aktualnie mam alterrę, babydreama i pantene, więc żadne to wysokie półki a są fajne) bo dostanę coś co będę musiała szybko na wczoraj najlepiej przetestować...

Z drugiej zaś - Basia świetnie to ujęła! Skoro daje się nam taką możliwość, przetestowania czegoś na co normalnie byśmy tyle pieniędzy nie dały i jeśli to się nie robi regułą (tzn nie zmieniasz nagle profilu i targetu bloga bo zaczynają Cię zasypywać luksusowymi ofertami - choć w sumie i wtedy - co z tego, Twój blog Twoje prawo) to czemu nie? ocenianie szamponu za 4zł od oceniania takiego za 100zł się niewiele różni )

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:05   #3585
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Też zgadzam się z Basią
Też nie lubię, kiedy na blogu pojawiają się tylko kosmetyki ze współprac
Swoją drogą ktoś mi kiedyś coś takiego zarzucił i w sumie może to tak wyglądać Bo kupuję często kosmetyki tych firm, z którymi współpracuję

W ogóle powiedzcie mi, co robię źle Wszystkie moje wypieki, choć pyszne, wyglądają jak psu z gardła
Dziś piekłam kokosanki i zrobiły się bezkształtne i bleee, bo zarumieniły się miejscami tylko
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:08   #3586
kasiaj85
Moderator

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37258451]Też zgadzam się z Basią
Swoją drogą ktoś mi kiedyś coś takiego zarzucił i w sumie może to tak wyglądać Bo kupuję często kosmetyki tych firm, z którymi współpracuję

W ogóle powiedzcie mi, co robię źle Wszystkie moje wypieki, choć pyszne, wyglądają jak psu z gardła
Dziś piekłam kokosanki i zrobiły się bezkształtne i bleee, bo zarumieniły się miejscami tylko [/QUOTE]
a masz równy piekarnik? w sensie, dobrze wypoziomowany? mojej mamie się ciasta psuły bo nierówno stał i nierówno grzal...

Mój beauty blog
Stary 2012-10-25, 22:11   #3587
Konto usunięte

Cytat:
a masz równy piekarnik? w sensie, dobrze wypoziomowany? mojej mamie się ciasta psuły bo nierówno stał i nierówno grzal...
Trochę nierówny, ale zawsze w połowie pieczenia przekręcam blachę

Zobaczcie:
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:17   #3588
kasiaj85
Moderator

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37258569]Trochę nierówny, ale zawsze w połowie pieczenia przekręcam blachę

Zobaczcie:[/QUOTE]
spaaaaaaaaaaaaaaadaj mi z tymi fotami
mam ochotę chrzanić dietę i zrobić kokosanki... :/

Mój beauty blog
Stary 2012-10-25, 22:18   #3589
Konto usunięte

Cytat:
spaaaaaaaaaaaaaaadaj mi z tymi fotami
mam ochotę chrzanić dietę i zrobić kokosanki... :/
Dzisiaj kokosanki są zdrowe i dietetyczne!
Stary 2012-10-25, 22:38   #3590
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Lepiej bym tego nie ujęła

Cytat:
Z drugiej zaś - Basia świetnie to ujęła! Skoro daje się nam taką możliwość, przetestowania czegoś na co normalnie byśmy tyle pieniędzy nie dały i jeśli to się nie robi regułą (tzn nie zmieniasz nagle profilu i targetu bloga bo zaczynają Cię zasypywać luksusowymi ofertami - choć w sumie i wtedy - co z tego, Twój blog Twoje prawo) to czemu nie? ocenianie szamponu za 4zł od oceniania takiego za 100zł się niewiele różni )

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37258451]Też zgadzam się z Basią

Dziś piekłam kokosanki i zrobiły się bezkształtne i bleee, bo zarumieniły się miejscami tylko [/QUOTE]

Dziwne, że zarzucają Ci coś takiego, przecież nie piszesz dokładnie, co dostałaś do testów, a co kupiłaś sama Ja po otrzymaniu paczki od Hean też złożyłam u nich zamówienie i może to wyglądać dziwnie - ich produkty są raczej rzadko kupowane, tak mi się wydaje. Ale nie przejmuję się tym zupełnie

Co Ty mówisz, kokosanki wyglądają bosko Dostałam ślinotoku
Ja już się podopieszczałam kosmetycznie, wykremowałam, wymaseczkowałam i chyba niedługo lecę spać, jutro śpię ile będę chciała bo jadę na wf dopiero wieczorem Cudowne uczucie, taka możliwość długiego spania !

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-10-25 o 22:44
Stary 2012-10-25, 23:13   #3591
Maliniarka
Zakorzenienie

nadrobiłam

u mnie też troszkę współprac, ale nie wiem co się z tego wykluje, bo jak na razie niczego nie dostałam
czekam na novoxidyl z niecierpliwością, bo włosy lecąąąąąąąą
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 23:38   #3592
dimiti
Zakorzenienie

wy się nie śmiejcie bo teraz leci kolejna paczka i będzie zonk niektóre rzeczy to są takie ( a właściwie 90%), że albo krótkie bo ciotka uważa, że trzeba brzuszek pokazywać bo moja kuzynka tak robi albo takie, które mają takie wzorki, kolory + kryształki, że normalnie człowiek przez tydzień z szoku nie wychodzi
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 23:44   #3593
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
wy się nie śmiejcie bo teraz leci kolejna paczka i będzie zonk niektóre rzeczy to są takie ( a właściwie 90%), że albo krótkie bo ciotka uważa, że trzeba brzuszek pokazywać bo moja kuzynka tak robi albo takie, które mają takie wzorki, kolory + kryształki, że normalnie człowiek przez tydzień z szoku nie wychodzi
Zawsze mnie to fascynowało, że za granicą ludzie chodzą ubrani w co im się żywnie podoba i nikt na to nie zwraca uwagi. Np w Holandii latem dziewczyny biegają w emu na równi z tymi w balerinach. U nas wywołałoby to ogólny szok i zaczęłyby się szepty i obgadywanie. A tam każdy patrzy na siebie i jest pięknie. Tak jak to, że ludzie funkcjonują bez firanek w oknach. U nas to nie do pomyślenia! Już taka Pani Nowak zaglądałaby do garnka Pani Kowalskiej co ona tam mężowi na obiad gotuje i czemu tylko rosołek, bo czy im się czasem kiepsko nie powodzi. No masakra jakaś ;P
Stary 2012-10-25, 23:44   #3594
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
no to na halołin się nada

aaaa zdrowia wszystkim chorującym, łączę się w choróbsku
już tydzień i dalej niedobrze
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2012-10-25, 23:46   #3595
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37258569]Trochę nierówny, ale zawsze w połowie pieczenia przekręcam blachę

Zobaczcie:[/QUOTE]
Generalnie to kokosanki chyba nigdy idealnie równo przypieczone nie wychodzą. Czy się mylę? Ważne, żeby były smaczne - reszta się nie liczy
Widzisz, upiekłabym coś może na niedzielę Tylko co, jak w domu nic nie ma

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
aaaa zdrowia wszystkim chorującym, łączę się w choróbsku
już tydzień i dalej niedobrze
daj, Cię przytulę, wygrzeję - zaraz będziesz zdrowa ;P
Stary 2012-10-25, 23:53   #3596
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Tak jak to, że ludzie funkcjonują bez firanek w oknach. U nas to nie do pomyślenia! Już taka Pani Nowak zaglądałaby do garnka Pani Kowalskiej co ona tam mężowi na obiad gotuje i czemu tylko rosołek, bo czy im się czasem kiepsko nie powodzi. No masakra jakaś ;P
albo, że w Szwecji niby nie zamyka się domów jak się na chwilę wychodzi, tylko stawia się szczotkę przy drzwiach na znak, że nikogo nie ma w domu

ale nie wiem na ile to prawda, a na ile urban legend

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
daj, Cię przytulę, wygrzeję - zaraz będziesz zdrowa ;P
a kto będzie nagrywać?
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2012-10-25, 23:55   #3597
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
albo, że w Szwecji niby nie zamyka się domów jak się na chwilę wychodzi, tylko stawia się szczotkę przy drzwiach na znak, że nikogo nie ma w domu

ale nie wiem na ile to prawda, a na ile urban legend

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

a kto będzie nagrywać?
Oo, o tej Szwecji nie słyszałam

Eeee, ale że jak nagrywać? Czy ja o czymś nie wiem?
Stary 2012-10-25, 23:57   #3598
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee, ale że jak nagrywać? Czy ja o czymś nie wiem?
a nic nic coś Ci się przywidziało

a tak serio, to już nie wiem czego się czepić...
głos mi wysiada a w mojej pracy to masakra
dwa dni był taki z sexi chrypką, potem nic nie mogłam prawie powiedzieć, bo tak się łamał
dzisiaj byłam u lekarza, dał jakieś tablety, czekam na wynik... do poniedziałku muszę być w stanie jakoś funkcjonować
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2012-10-25 o 23:59
Stary 2012-10-26, 00:00   #3599
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze mnie to fascynowało, że za granicą ludzie chodzą ubrani w co im się żywnie podoba i nikt na to nie zwraca uwagi. Np w Holandii latem dziewczyny biegają w emu na równi z tymi w balerinach. U nas wywołałoby to ogólny szok i zaczęłyby się szepty i obgadywanie. A tam każdy patrzy na siebie i jest pięknie. Tak jak to, że ludzie funkcjonują bez firanek w oknach. U nas to nie do pomyślenia! Już taka Pani Nowak zaglądałaby do garnka Pani Kowalskiej co ona tam mężowi na obiad gotuje i czemu tylko rosołek, bo czy im się czasem kiepsko nie powodzi. No masakra jakaś ;P
Ja słyszałam, że emu, jak jest ciepło, to wypuszczają powietrze i nie jest w nich gorąco, dzięki magicznej wełnie z czegoś tam..
Też mnie to zawsze dziwiło w Holandii i przyznam się, że ja przechodząc obok tych domów, z oknem na całą ścianę, bezczelnie zaglądałam.
To było silniejsze ode mnie.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 00:03   #3600
lele
Zakorzenienie

Cytat:
i znalazłam sukienki jakie mi ciotka przysyłała z usa- balowe
Cytat:
Dymek, weż Ty na kawę przyjdź w tych ciuchach
No i wiesz, zawsze możesz zostać szafiarką, skoro masz już takie fajne ciuszki
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości