|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Siłownia Toruń
Nie wiedziałam gdzie założyć wątek
![]() A więc mam pytanie czy są tutaj dziewczyny chodzące gdzieś na siłownie w Toruniu ?? Chciałabym jakąś opinie, gdzie jest fajna atmosfera itp. I jak w ogóle przełamać się by chodzić na siłownie samotnie, bo jedyna koleżanka wyjeżdża. Ja jestem strasznie nieśmiała A może jest jakaś wizażanka z Torunia, która też nie ma z kim chodzić na siłownie?
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Siłownia Toruń
Mnie się dobrze ćwiczyło na Bella Line. Sympatyczna obsługa, trenerzy, którzy chętnie Ci opracują program treningu, wszystko na miejscu.
Poza tym jak wykupisz karnet to zazwyczaj masz w cenie też jakiś czas, który możesz spędzić w strefie SPA - różne sauny, masaże, natryski, jacuzzi...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Moich parę znajomych chwali sobie Bellę line. Także bardzo dobre opinie słyszałam o tej koło Bumaru, ale ostatnio słyszałam, że gdzieś ją przenieśli.. O, mam informację o nich z nowym adresem: http://fitness.torun.pl/
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-10-26 o 00:09 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wtedy mi się podobało, dopóki nie miałam porównania z Bellą
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37260177]Tam też chodziłam, jak jeszcze była w Arpolu, ale w sumie średnio zadowolona byłam. Wszystko małe, średnio zadbane, kilka maszyn zepsutych, dwa zapyziałe prysznice...
Wtedy mi się podobało, dopóki nie miałam porównania z Bellą [/QUOTE]Ja nie chodziłam, w ogóle nie lubię siłowni (szczególnie odkąd mam w domu orbitreka ale dwie bliskie koleżanki i siostra bardzo sobie chwaliły instruktorki i to, że zajęcia są bardzo elastyczne, tzn wykupując karnet możesz dowolnie korzystać z rozmaitych zajęć w odpowiadających Ci godzinach..A o belli słyszałam, że full wypas jeśli chodzi o sprzęt i zaplecze powiedzmy. Nowocześnie.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37260365]Ale na karnecie to chyba wszędzie masz dowolność?
[/QUOTE]Pewnie tak..Zawsze wydawało mi się, że ta bella musi nie wiadomo ile kosztować
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trzeba też zapłacić 100zł wpisowego, ale czasem robią promocje, że np. w ten weekend nie ma wpisowego itd ![]() No i można pójść na próbę raz za darmo - trzeba wygenerować sobie kupon z ich strony. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
w siłowni w Toruniu część moich znajomych poleca w C.H. Plazie Pure Fitness..
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za opinie.
isabelkaooo, też myślałam nad tą siłownią w Plazie ![]() A jest może w Toruniu dziewczyna, która tak jak ja jest nieśmiała i nie ma towarzystwa by iść na siłownię ?? Chętnie bym zapoznała jakąś dziewczynę ! Bo sama to tak troszkę się wstydzę, a i nie będzie z kim pogadać idąc czy biegając na bieżni
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Szkoda, że nie zapytałaś kilka miesięcy temu, bo akurat teraz przestałam chodzić, a też szukałam towarzystwa
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ja wybieram się od listopada na siłownię i również szukam towarzystwa.
Właśnie przed chwilą pytałam się dziewczyn w innym wątku ![]() Myślałam o Centrum Formy koło Bumaru, koleżanka mi poleciła. 10 wejść - 100 zł + indoor cycling. |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Ja zrobiłam chyba błąd bo zapisałam sie do Pure H&F w Plazie.
A teraz widzę dużo negatywnych opinii No ale cóż, mam numer do trenera personalnego i mam się z nim umówić na 2 sesje każda po 60 minut.A i jeszcze jak jest jakaś Torunianka, która chciałaby się ze mna wybrać to zapraszam, mam 7 bezpłatnych 2 osobowych wejściówek . Jakby co to kontakt możecie podawać na pw
Edytowane przez sandra1892 Czas edycji: 2012-10-29 o 10:16 |
|
|
|
|
#14 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Ale ogólnie o jakie warunki Ci chodzi ?
Wczoraj zwiedzając siłownie byłam po wrażeniem. 2 sale fitness i mają być niedługo zajęcia z Jukari Ft to Fly. 25 bieżni, 18 orbitreków, 6 rowerów stacjonarnych (dwa rodzaje) 2 stepery i 3 ergometry wioślarskie. Sauna, solarium wypożyczalnia DVD i kafejka internetowa.
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Tylko, że ja już właśnie podpisałam umowę, a teraz czytam takie opinie w internecie, że aż się boję .
Ja będę mogła chodzić tylko we wtorki,czwartki i niedziele i tylko po południu. Tż mi mówił, że źle zrobiłam bo powinnam się zastanowić a nie podpisywać umówe na już Ale jak to mówią "musztarda po obiedzie" pochodzę zobaczę jak to wygląda. Może nie będzie tak źle A jak coś to może ktoś będzie chętny na karnet i przepisanie umowy Jestem tak potwornie zła na siebie, że aż krzyczeć mi się chcę :/
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Możesz coś dokładniej napisać o tej możliwości ?
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tutaj masz wzór napisania takiego odstąpienia idź czym prędzej i nie daj sobie wmówić , że nie możesz odstąpić. OD KAŻDEJ umowy masz prawo odstąpić.
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
No tak, odstąpić to ja mogę, ale karę i tak zapłacę.
http://purepoland.com/about-us/warunki/ kiedyś było mozna ostapić od umowy w ciagu 10 dni od jej zawarcia bez kosztow, a teraz takiej opcji w ich reg nie ma . 3.3 W czasie minimalnego okresu członkostwa Członek nie może zrezygnować ze swojego członkostwa, z powodów innych niż: (i) gdy Klub Sportowy rażąco narusza warunki umowy i pomimo pisemnego wezwania udzielającego mu 21 dniowego terminu na zaniechanie naruszeń nie naprawia takiej sytuacji.
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam maila do urzędu wyjaśniłam krótko jak to wygląda wysłałam ten regulamin członkostwa z zapytaniem czy jest zgodne z prawem i w razie co jak moge rozwiącać z nimi umowe bez ponoszenia kosztów
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
sandra, ja chciałam zacząć chodzić a nie mam z kim, także jeśli szukasz jeszcze towarzystwa to jestem chętna
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
vesper, jeśli chcesz możesz ze mna w niedziele isć na siłownie pure fitness w plazie. Jak by co mam darmową wejsciówkę wiec na pierwszy raz nic nie zaplacisz
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
w środę wyjeżdżam z Torunia i wracam dopiero we wtorek
ale jak wrócę to bardzo chętnie z Tobą pójde a gdzie ostatecznie chciałabys chodzic? do pure czy gdzieś indziej?
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
to może wybierzemy się we trzy w przyszłym tygodniu?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie, możemy tylko gdzie? do pure? Moja znajoma tam chodziła i generalnie nie poleca, trochę kiepsko że nie można chodzić w dowolny dzień, z tego co zrozumiałam no i ta umowa..
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam już wykupiona wejsciowke do pure w plazie i mam nielimitowane wejscia.
Jesli chcecie to mozemy sie jakos zgadac, gg albo mail ? Mam darmowe wejsciowki 2 osobowe, wiec mozecie sie ze mna przejsc wejsc za darmo, a czy pozniej wykupicie karnet to juz sie zastanowicie na miejscu. Z tego co wiem sa karnety 3 miesieczne tylko, ze miesieczna oplata jest wtedy drozsza. Ale to juz byscie musialy sie na miejscu zapytac. Czekam na pw z jakimis namiarami. Moge was zebrac np ze starowki, bo do plazy podrzuci nas moj tz.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

No ale cóż, mam numer do trenera personalnego i mam się z nim umówić na 2 sesje każda po 60 minut.
ale jak wrócę to bardzo chętnie z Tobą pójde