|
|
#1741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? II
Britney jest łysa, więc będziesz na topie:d
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale musisz mieć mocne włosy,moje by tego nie przetwały ,a Twoje na zdjęciach wcale nie wyglądają na zniszczone
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doigram sie kiedys z tymi eksperymentami
|
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Wtajemniczenie
|
Truskawkowa, masz obłędny avatar
ślicznie Ci w blondzie, ale ja wolałam Cię w czarnych włosach, bo mam obsesję na punkcie typu Królewny Śnieżki (sama jestem naturalną blondynką... i boje się farbować )znów mam masakrę na twarzy i zamiast blada to ja różowa jestem idę sobie zaaplikować jakąś maseczkę
|
|
#1745 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta, ostatnio dawno mnie tu nie było i teraz nadrabiam zaległości w czytaniu. Mam pytanie dość nietypowe. Ostatnio stwierdziłam że mam zbyt mało bizuterii - właściwie wcale
a przeciez odpowiednio dobrana biżuteria też mogłaby ładnie podkreślić bladość i szlachetne rysy... Co o tym myslicie? Ostatnio zamówiłam z Avonu - grubą,masywna bransoletę z czarnymi kryształami jeszcze jej nie mam ale juz nie mogę się doczekać! Myslę że bladą cerę pięknie podkresli czerń i ewent. srebro.Podobają mi się bardzo naszyjniki z drobnymi czarnymi koralikami ![]() A Wy co o tym sądzicie? Nosicie takie ozdoby? |
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki cykor ze mnie:/
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mam pojęcia dlaczego Stosuje tylko Acne Derm na noc,a na dzień krem nawiliżający ,więc nie powinnam mieć takich problemów Zrobiłam sobie peeling kawowy (pierwszy raz w życiu nałożyłam go na twarz,więc zobaczymy co będzie ),a teraz siedzę sobie z maseczką nawiliżającą maja55 ja też jestem cykor jeśli chodzi o farbowanie Ale o wiele bardziej od farbowania niszczy mi włosy suszenie suszarką,pewnie dlatego,że są już z natury bardzo suche
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety cały czas zapominam o dodatkach do stroju
Aktualnie marzą mi się fioletowe,czerwone i turkusowe korale Strasznie mi się podobają korale Trinny w "Jak się nie ubrać" ,zawsze ma super dodatki I zgadzam się ozdoby też mogą podkreślać bladość Przeoraszam za off-top i 2 posty pod rząd
|
|
|
#1749 |
|
Zadomowienie
|
ja ogólnie zawsze muszę mieć coś na szyi (w uszach rzadko) i uwielbiam moje czerwone korale w połączeniu z czerwonymi ustami
bardzo łądnie podkreśla bladość
|
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam klika pytań odnośnie dermacolu:
czy 211 i 212 bardzo różnią się "jasnością"??który jest lepszy dla cery baaardzo jasnej, ale (wydaje mi się ) lekko żółtawej??aha, i czy dobrze kryje?? (nie pryszcze tylko przebarwienia itp) Z góry ogromnie dzekuję za odp, wiem że pewnie w którymś poście bym to znalazla, ale tyle tego jest, a wyszukiwarka konkretnie nie odpowie ![]() jeszcze zaączyłam swoje foto, ale wydaje mi się że kolory są tu troche sfałszowane... Edytowane przez radioheadka Czas edycji: 2007-02-19 o 21:30 |
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Ale masz śliczne oczy
Mi kiedyś kobieta w drogerii tłumaczyła,że 211 i 212 różnią się odcieniem ,tzn.211 jest bardziej żółty,a 212 różowy Ale do końca nie wiem jak to jest
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 211 jest jaśniejszy, bo chłodniejszy - różowawy, natomiast 212 jest odrobinę ciemniejszy i bardziej żółty chociaż teraz, jak jestem i do jednego i do drugiego za jasna, nawet 211 wpada na mojej twarzy lekko w żółty
|
|
|
#1753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie że włosy się strasznie zniszczą tylko, że już nigdy nie wrócę do swojego koloru. poza tym dla mnie farbowanie to za droga zabawa. mam długie włosy i musiałabym kupić 3 farby. potem farbowanie odrostów... a włosy rosną mi szybko więc często bym musiała się w to bawić (nienawidze odrostów! są straszne...)mam ostatnio ochotę na rudości... albo ciemny, zimny brąz... mrau tylko mój blondzik jest bardzo ładny, popielaty i mi go szkoda ![]() jezu, jak ja okropnie wyglądam dalej mam różowe placki podrażnionej skóry (po czym?! przecież nic szczególnego nie robiłam z twarzą). i jeszcze milion suchych skórek... więc nawet z podkładem wyglądałabym dziwnie
|
|
|
#1754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie kupiłam 211 i dobrze zrobiłam
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu dzisiaj taka cisza??
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem jeszcze bardziej wypryszczona niż byłam kilka postów wcześniej
![]() będę wychodzić z torbą papierową na głowie - krycie lepsze niż dermacol ![]() ......chyba się dermatolog kłania..... z nowości - mam swój wyczekany mus z avona, kolor nude - tonacja podobna jak rimmel recover czyli ciepło żółto bezowa, ale jaśniejszy niż 100, i chyba odrobinę się adaptuje (albo to sugestia), matujący (taki aksamitny), dla suchej cery nie polecam, i dla suchych skórek też nie - bo pewnie będzie trudno go rozprowadzić, jest dość gęsty.... błyszczałam się później niż zwykle - więc plus dla niego, krycie ok - ale i tak moje pryszczochy potraktowałam dermacolem jako kortektorem po pierwszym użyciu jest dla mnie ok - zobaczymy co będzie później....
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Wczoraj np. nawet nie zdążyłam nic zjeść w pracy, taki był ruch Jakby wszyscy w jedym dniu nagle się zwalili na pocztę z całego miasta Wczoraj nawaliłam na twarz dosłownie tonę Iwostinu aż wyglądałam jak z białym tynkiem na twarzy. Specjalnie się tak zbieliłam, żeby wyglądać odstraszająco
|
|
#1759 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdyby Poczta Polska działała na zasadach rynkowych nie "płakałaby" z powodu nadmiaru klientów, pewnie wręcz przeciwnie Cytat:
.
|
||
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś znów zrobię sobie na twarzy "białe szaleństwo"
|
|
|
#1761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1763 |
|
Zadomowienie
|
a mnie wyskoczyło jakies paskudztwo na policzku do tego mam totalny przesusz nie wiem od czego i nawet grube warswy Xerialu nie działają, moja twarz wyglada masakrycznie - cała zaczerwieniona.. a ja jestem po zakupie Retinu A i Atredermu ale przez ten przesusz nie mogę ich zacząć używać...
A do tego cały dzien dzis siedzę w pracy, na dworze mróz a ja jutro pojadę w teren wiec twarz znów dostanie porcje niekorzystnej pogody.. co skonczy sie jeszcze większym podrażnieniem.... ech piecze mnie wszytsko i ścoiaga jakby skóra wstąpiła się o dwa numery a do tego kupiony DermaCos - krem półtłusty nic nie daje i dzis go do kosza wyrzucę choc pomaziałam się nim tylko dwa razy...mam dośc ech od razu lepiej człowiekowi jak sie wyżali |
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A probowalas lagodzic suchosc skory "od srodka"? Mysle o preparatach zawierajacych olej z nasion wiesiolka, np. oeparol. Moze by pomogl , na te straszna suchosc i przede wszystkim, na nadwrazliwosc |
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Zadomowienie
|
Kattarina łykam własnię Capivit HydroControl.. ale jak skoncze to opakowanie to poszukam rzeczywiscie czegoś nowego bo on nic nie daje
![]() dzis teraz po umyciu twarzy jestem różowa jak prosiaczek... a już tak sie cieszyłam z mojej bladości nie wyobrazam sobie jutrzejszego dnia całego na mrozie, postaram sie nałożyc na skóre tyle kremu ile sie da ( do momentu kiedy bedzie juz odpadał od twarzy) i chyba pozostało mi tylko mieć nadzieję, ze jakoś to przeżyje w weekedn chyba sobie jakies maseczki z oliwy z oliwek zaaplikuje... chyba nic tłustszego nie ma... a mnie juz nic nie zaszkodzi... bo gorzej wyglądała moja skóra tylko wtedy gdy poparzyłam ją zorackiem i dziękuje Kattarino za wsparcie... od poniedziałku bede szukac po aptekach czegoś mego nawilżającego i mega łagodzącego.. niestety wczesniej nie dam rady się urwać |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Nikito, oliwa z oliwek nie jest najlepszym pomysłem, z tego co kojarzę - wysusza (wbrew swojej olejowatości). Spróbuj kupić lipobazę lub nanobazę, naprawdę przydatne w takich chwilach.
|
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam Lipobase.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Klania się kolejna blado, bladolica...
tylko że mam problem ![]() bo bardzo chciałabym zaakceptować moją bledzinę... {Jestem prawie biała jakbym brała kompiele w Vanish'u :/}ponieważ doskonale zdaje sobie sprawę z tego, iż nie stane się mulatką Nie chcę niszczyć cery solarką, samoopalaczami, balsamami brązującymi i całą resztą...Tylko, że po prostu NIE POTRAFIĘ Gdyby jeszcze moja cera była ładna jakoś bym to zniosła... Ale nie dość że mam białą buźkę to przy wysokich/nieskich temperaturach, wysiłku fizycznym, kiedy się zawstydzam, stresuje, denerwuje itp itd wyglądam o tak---> ![]() Jak mam siebie zaakceptować ![]() bo jak dalej tak pójdzie to nie wytrzymam i pójdę na solarium... (na którym strace fortune i prawie nic się nie opale... jedyne co, to bedę czerwona... typowe jaśniutkie lato...)
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że każdy po przeczytaniu tego wątka oszaleje na punkcie bladości, więc zapraszam do lektury.
A odpowiedź na Twoje pytanie pewnie nie raz się przewinie.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
No to czas porzucić Starego człowieka, który nie może
![]() zmieniam lekture i mam nadzieję, że coś pomoże
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

nawet błyszczą trochę, po tej masakrze, którą im zafundowalam
,a Twoje na zdjęciach wcale nie wyglądają na zniszczone
ślicznie Ci w blondzie, ale ja wolałam Cię w czarnych włosach, bo mam obsesję na punkcie typu Królewny Śnieżki (sama jestem naturalną blondynką... i boje się farbować
)
idę sobie zaaplikować jakąś maseczkę
a przeciez odpowiednio dobrana biżuteria też mogłaby ładnie podkreślić bladość i szlachetne rysy... Co o tym myslicie? Ostatnio zamówiłam z Avonu - grubą,masywna bransoletę z czarnymi kryształami 

Wczoraj np. nawet nie zdążyłam nic zjeść w pracy, taki był ruch
Nie chcę niszczyć cery solarką, samoopalaczami, balsamami brązującymi i całą resztą...