Zjazd wizazanek - LONDYN - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-02-17, 18:59   #61
aaliyah
Zakorzenienie

Dot.: Zjazd wizazanek - LONDYN

Cytat:
Napisane przez koculek Pokaż wiadomość
aaliyah wlasnie mysle ze odkurzanie jutro o 7 rano
wytarlam scierka wszystko, co sie dalo i juz nic mi sie nie chce
ide do sklepu po owoce na smoothie (obowiazkowy punkt kazdego wieczoru

Sluszna decyzja z tym odkurzaniem

Zartujesz Koculek! Ja pije smoothie codziennie rano! Masz jakies fajne receptury? Moje juz mi sie znudzily...
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-17, 19:06   #62
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Sluszna decyzja z tym odkurzaniem

Zartujesz Koculek! Ja pije smoothie codziennie rano! Masz jakies fajne receptury? Moje juz mi sie znudzily...
codziennie mieszam co innego, ale moje ulubione zawsze sa z bananow, winogron, truskawek, malin i jagod.
Miksuje np mango z bananem i jablkiem
papaje z mango i bananem
banany z samymi truskawkami
co mi wpadnie w rece
no to ide juz do tego sklepu

Stary 2007-02-17, 19:11   #63
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
codziennie mieszam co innego, ale moje ulubione zawsze sa z bananow, winogron, truskawek, malin i jagod.
Miksuje np mango z bananem i jablkiem
papaje z mango i bananem
banany z samymi truskawkami
co mi wpadnie w rece
no to ide juz do tego sklepu

A na czym te twoje smoothies? Ja zazwyczaj robie na mleku i jogurcie lub na soku jablkowym. Dotychczas moja ulubiona kombinacja to banan, jablko i jagody. Czasem dodaje all bran bran flakes - duzo blonnika, jak otreby
Stary 2007-02-17, 20:09   #64
Camomile
Zadomowienie

Hej dziewczyny, bardzo milo bylo Was wszystkie poznac osobiscie. Mam nadzieje, ze spotkanko niedlugo powtorzymy.

Dopiero wrocilismy z TZ ze sklepu zoologicznego, wybralismy dla siebie krolika (juz dawno sie zbieralismy do jego kupna), a jutro po niego jedziemy. Trzymajcie kciuki, zeby ktos go nie wzial w miedzyczasie...

Koculek, naprawde Cie podziwiam z tym sprzataniem, dobrze, ze chociaz odkurzanie zostawilas na jutro.

Pozdrowienia dla wszystkich i dobranoc .

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-17, 20:18   #65
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
A na czym te twoje smoothies? Ja zazwyczaj robie na mleku i jogurcie lub na soku jablkowym. Dotychczas moja ulubiona kombinacja to banan, jablko i jagody. Czasem dodaje all bran bran flakes - duzo blonnika, jak otreby
aaliyah moje smoothie to takie prawdziwe - tylko owoce. Wlasnie sobie zrobilam 1l mojego ulubionego i popijam przez slomeczke. Czasami tylko jak maszyna nie chce ruszyc to dodaje nieco wody mineralnej, zeby sie zaczelo krecic

Cytat:
Napisane przez Camomile
Dopiero wrocilismy z TZ ze sklepu zoologicznego, wybralismy dla siebie krolika (juz dawno sie zbieralismy do jego kupna), a jutro po niego jedziemy. Trzymajcie kciuki, zeby ktos go nie wzial w miedzyczasie...
Ta dziesiejsza mlodziez, zamiast postarac sie o dziecko, kupuja zwierzaki
Tak moja mama mowi, bo ja mam spaniela (i zostawilam mamie w opiece) a brat ma buldoga angielskiego.
Jakiego koloru ten krolik i czy to z tych z oklaplymi uszami?
Stary 2007-02-17, 20:38   #66
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość

Dopiero wrocilismy z TZ ze sklepu zoologicznego, wybralismy dla siebie krolika (juz dawno sie zbieralismy do jego kupna), a jutro po niego jedziemy.

ja tez bym chciala krolika ale Czarus proroczo przepowiada jego przyszlosc: zostalby zaglodzony nie wiem czy on to mowi z autopsji, czy to jakas aluzja czy co ?

ochoty mi takiej narobilyscie, ze lece sobie za chwil pare wywirowac soku marchewkowego

Koculek - trafilam, trafilam tylko nic mi nie wspomnialas o rondzie i na pare sekund spanikowalam, ale sobie pomyslalam - jak prosto to prosto, no i Twoje slowa staly sie cialem hyhyhyhy
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-17, 20:39   #67
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny, bardzo milo bylo Was wszystkie poznac osobiscie. Mam nadzieje, ze spotkanko niedlugo powtorzymy.
Nam tez bylo milo i czeka nas raczej rychla powtorka z rozrywki

Cytat:
aaliyah moje smoothie to takie prawdziwe - tylko owoce. Wlasnie sobie zrobilam 1l mojego ulubionego i popijam przez slomeczke. Czasami tylko jak maszyna nie chce ruszyc to dodaje nieco wody mineralnej, zeby sie zaczelo krecic
No bez rozcienczenia to ja sobie tego nie wyobrazam Nawet jak robie z mlekiem lub sokiem to czasami wychodzi mi konsystencja musu

Cytat:
Krolik to takie preludium do dzidziusia chyba... Ejva wzbudzila instynkt macierzynski - i tak: Ania bierze juz kwas foliowy a Camomile kupuje krolika
Stary 2007-02-17, 20:42   #68
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
Mniam, te smoothie to fajny pomysl, narobilyscie mi z Aaliyah smaku.

Cytat:
Tak moja mama mowi, bo ja mam spaniela (i zostawilam mamie w opiece) a brat ma buldoga angielskiego.
Jakiego koloru ten krolik i czy to z tych z oklaplymi uszami?
Hehe, to prawda, z dzieckiem chcialabym troche poczekac, ale krolika nie moge sie doczekac. Chociaz maz mowi, ze to bedzie taki mini-trening przed dzieckiem (Ejva sie pewnie usmieje czytajac to). Krolis jest szary i ma klapniete uszka, jest spokojny (przynajmniej na takiego wygladal w sklepie) i milutki.

Stary 2007-02-17, 20:43   #69
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
ja tez bym chciala krolika ale Czarus proroczo przepowiada jego przyszlosc: zostalby zaglodzony nie wiem czy on to mowi z autopsji, czy to jakas aluzja czy co ?
Aniu, moze raczej "zjedzony" co? No i to wtedy raczej nie byloby z autopsji

A moze ty Czarusia glodzisz i stad ten pomysl? No dobra, juz przestaje, jestes super zonka na 100% (moj swir procentowy powraca! ).
Stary 2007-02-17, 20:47   #70
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Krolik to takie preludium do dzidziusia chyba... Ejva wzbudzila instynkt macierzynski - i tak: Ania bierze juz kwas foliowy a Camomile kupuje krolika
hyhyhyhy to jeszcze nic przyznam sie do czegos jeszcze. dzieki Wam zmobilizowalam sie do watku romantycznego w ramach walentynkowego zaniedbania i zapowiedzialam TZ romantyczny wieczor z winkiem i nie tylko <cenzura> . oczywiscie podpinajac to pod kwas foliowy mozemy znowu dopatrywac sie jakiegos wplywu Ejvy Ejva widzisz? a Ty sie martwilas, ze bedzie jazda z Dzidzia a tu zobacz do czego sie przyczynilas. DO PRZYSPIESZONEGO PLANOWANIA POWIEKSZENIA RODZINY
Stary 2007-02-17, 20:50   #71
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, to prawda, z dzieckiem chcialabym troche poczekac, ale krolika nie moge sie doczekac. Chociaz maz mowi, ze to bedzie taki mini-trening przed dzieckiem (Ejva sie pewnie usmieje czytajac to)
Cytat:
hyhyhyhy to jeszcze nic przyznam sie do czegos jeszcze. dzieki Wam zmobilizowalam sie do watku romantycznego w ramach walentynkowego zaniedbania i zapowiedzialam TZ romantyczny wieczor z winkiem i nie tylko <cenzura> . oczywiscie podpinajac to pod kwas foliowy mozemy znowu dopatrywac sie jakiegos wplywu Ejvy Ejva widzisz? a Ty sie martwilas, ze bedzie jazda z Dzidzia a tu zobacz do czego sie przyczynilas. DO PRZYSPIESZONEGO PLANOWANIA POWIEKSZENIA RODZINY
Dziewczyny i mi przypomnialyscie, ze mi sie 2 tygodnie okres spoznia...
Stary 2007-02-17, 20:51   #72
AniaWila
BAN stały

Cytat:
jestes super zonka na 100% (moj swir procentowy powraca! ).
dobrze, ze ten bidny Czarus nie widzi co napisalas smiechu by mial na tydzien conajmiej

edit: hihihihihihi z nas tu juz mamusie robisz a wychodzi na to, ze mozesz byc Madziu pierwsza spoko, spoko, moge Ci dobry test polecic hihihihihihihih
Stary 2007-02-17, 20:57   #73
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
hihihihihihi z nas tu juz mamusie robisz a wychodzi na to, ze mozesz byc Madziu pierwsza spoko, spoko, moge Ci dobry test polecic hihihihihihihih
W tym sek, ze juz robilam po 7 dniach spoznienia i byl negatywny, a bylo napisane, ze wykrywa juz w dniu oczekiwanej miesiaczki. Wiec chyba mamusia jeszcze nie bede, ale swoja droga to co on sie tak spoznia? Moze ja chora jestem?
Stary 2007-02-17, 21:00   #74
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
hyhyhyhy to jeszcze nic przyznam sie do czegos jeszcze. dzieki Wam zmobilizowalam sie do watku romantycznego w ramach walentynkowego zaniedbania i zapowiedzialam TZ romantyczny wieczor z winkiem i nie tylko <cenzura> .
i tak trzymac
sprzatac Ci sie nie chce to maz musi zadbac, zeby spalanie kalorii bylo

Cytat:
Dziewczyny i mi przypomnialyscie, ze mi sie 2 tygodnie okres spoznia...
no no no czyzby i w Twoim przypadku planowanie rodziny
Moj Tz wlasnie dzwonil a ja akurat szorowalam prysznic
Stary 2007-02-17, 21:22   #75
koculek
Zakorzenienie

Co tak zamilklyscie?
Ja tu latam miedzy pokojem a lazienka, spodziewajac sie miliona nowych postow a tu nic.
Zara bede zmykac ogladac "Tylko mnie kochaj". W koncu robia dobre polskie komedie romantyczne (piewsza dobra to "Nigdy w zyciu", niestety kontynuacja niezbyt udana. Glownie ze wzgledu na calkowita zmiane obsady). Potem Tylko mnie kochaj. Fajnz ten Zakoscielny (szkoda, ze mlodszy )
Jak bylam w Polsce 2 tyg temu to poszlam do kina na "Dlaczego nie", tez mi sie podobalo
Dziewczyny jakie sa wasze Top 3 filmy?
Stary 2007-02-17, 21:53   #76
AniaWila
BAN stały

oooo filmy to moj temat, zawsze jak jestem w PL zaszywam sie w kinie. Ostatnio zaliczylam Pachnidlo, Apocalypto ( nie wiem czy to sie tak pisze), Pile 3 i Eragon. Jestem maniaczka jezeli chodzi o kino A teraz juz spadam, winko stygnie, Czarus wrocil, podliczyl mnie, ze zrobilam strat w samochodzie na jakies 1500zl , chodzi i sie ze mnie smieje, ze lama jestem

Tez mam dzisiaj na tasmie jakas komedie romantyczna buziaki, do jutra

ps: Koculku przesledzilam sobie Twoje perypetie z nijaka marii czy jakich tam jeszcze nickow uzywa.... niezla schiza
Stary 2007-02-17, 22:07   #77
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
oooo filmy to moj temat, zawsze jak jestem w PL zaszywam sie w kinie. Ostatnio zaliczylam Pachnidlo, Apocalypto ( nie wiem czy to sie tak pisze), Pile 3 i Eragon. Jestem maniaczka jezeli chodzi o kino A teraz juz spadam, winko stygnie, Czarus wrocil, podliczyl mnie, ze zrobilam strat w samochodzie na jakies 1500zl , chodzi i sie ze mnie smieje, ze lama jestem

Tez mam dzisiaj na tasmie jakas komedie romantyczna buziaki, do jutra

ps: Koculku przesledzilam sobie Twoje perypetie z nijaka marii czy jakich tam jeszcze nickow uzywa.... niezla schiza

ja tez maniaczka filowa jestem, wzielo mnie w 98 jak pracowalam w wypozyczalni video
a potem napisalam magisterke o kulturze filmowej mlodziezy
co bedziecie ogladac?
no ja juz na dobre zmykam ten film ogladac i jeszcze musze zrobic 45 powtorzen wypadow na nogi, jak mi Carmel przykazala

Tak sobie mysle, ze ona i ten watek czyta :P
Stary 2007-02-18, 09:55   #78
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Hej dziewczyny bbbaaaardzo fajnie bylo spedzic czas z wami wczorajkiem jestescie fantastyczne I widze ze ominal mnie drugi zlocik - tym razem wirtualny tu na wizazu ale juz nadganiam

No,no, no - widze ze zasialam ziarno niepokoju w przyszlych mamach tylko sie pytam - po co takie polsrodki kroliki, psy itp. Jak chcecie treningu przed dzieckiem to ja sie poswiece i moje dziecko wam podrzuce na miesiac no ok - pol miesiaca .... tydzien??? weekend???
Alliyahh - ja bym ten test zrobila jeszcze raz, szczegolnie po naszym spotkaniu bo podobno posiadanie dzieci jest zarazliwe ja tylko usiadlam na krzesle kolezanki ktora miala dziecko - i hop

Koculku - 45 powtorzen jestem pod wrazeniem, ja w szczycie formy dochodze do 3 x 10

Filmy - uwielbiam, ale mialabym problem ze wskazaniem top 3, jest tyle fajnistych. 'Nigdy w zyciu' widzialam i skrecalam sie ze smiechu Kiedys lubilam tzw. mocne kino i bylam zachwycona (o ile to dobre slowo na tego typu filmy) Blair Witch project - jednak ostatnio mniej jakby lubie horrory i wole dobre komedie - chyba to starosc
Musze chyba zmykac do moich skarbow, buziaki

Heal my heart and make it clean
Open up my eyes to the things unseen
Show me how to love like you have loved me
Ejva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-18, 11:12   #79
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ejva Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny bbbaaaardzo fajnie bylo spedzic czas z wami wczorajkiem jestescie fantastyczne I widze ze ominal mnie drugi zlocik - tym razem wirtualny tu na wizazu ale juz nadganiam
Ejva ciesze sie, ze Joasia przyszlas bo slodziutkie to dzieciatko twoje ze ach I moze specem od dzieci nie jestem, ale ona jest chyba najladniejszym bobasem, jakiego widzialam dotychczas

Cytat:
Alliyahh - ja bym ten test zrobila jeszcze raz, szczegolnie po naszym spotkaniu bo podobno posiadanie dzieci jest zarazliwe ja tylko usiadlam na krzesle kolezanki ktora miala dziecko - i hop
Znaczy, ze to jest wiatropylne Trzeba bylo ostrzegac to bym sie zabezpieczyla...

Cytat:
Filmy - uwielbiam, ale mialabym problem ze wskazaniem top 3
Ja tez mam trudnosci z ograniczeniem sie do 3 Koculku. Musze sie doglebnie zastanowic
Stary 2007-02-18, 11:45   #80
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedys lubilam tzw. mocne kino i bylam zachwycona (o ile to dobre slowo na tego typu filmy) Blair Witch project - jednak ostatnio mniej jakby lubie horrory i wole dobre komedie - chyba to starosc
ja takze kiedys to najbardziej horrory i thrillery lubilam, ale teraz jakos bardziej sie boje i juz nie ogladam.
Poza tym moj TZ mowi, ze ja nawet filmow akcji nie powinnam ogladac, bo potem cala noc skacze i majacze przez sen. Takze pozostaja komedie romantyczne i filmy przyrodnicze

A co do mojej top 3 to to co mi przychodzi do glowy teraz:
Niesmiertelny Dirty Dancing
Meet Joe Black
Jak stracic chlopaka w 10 dni
Ale swoja droga mam w swojej kolekcji mnostwo filmow, ktore moge ogladac na okraglo. wszystkie powyzsze widzialam min 20 razy

Ale sie objadlam. Pekam.
Ide na 2 epizody Kasi i Tomka a potem zmykam ze znajomym do Ikei
Stary 2007-02-18, 13:21   #81
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Ejva ciesze sie, ze Joasia przyszlas bo slodziutkie to dzieciatko twoje ze ach I moze specem od dzieci nie jestem, ale ona jest chyba najladniejszym bobasem, jakiego widzialam dotychczas
potwierdzam, Mala jest sliczna zreszta ma po kim
I tu Ejva mozemy zrobic dobry interes bo znam takiego jednego ktory wygrywa w rankingach najladniejszego bobasa ale w kategorii BOY maly jest moim osobistym, prywatnym, tylko na wylacznosc - chrzesniakiem Na imie ma Kuba ale zwany jest Alfem ( od drugiego imienia Alfred )
Mysle, ze roznica wieku w sam raz - 3,5 roku Moge rozpoczynac procedure swatania Wrzucam fotke z okresu kiedy mial moze rok z kawalkiem, to moja ulubiona hihihihi. Ale zareczam, ze to juz maly przystojniak

edit a tak a'propos dzieci to wlasnie sie dowiedzialam, ze dostalam pod opieke (tzw.Adopcja Serca -pewnie czytalyscie o Misji w Zambii)
Miltona Chileshe Chlopiec bardzo chce sie uczyc, chodzi juz do 11-stj klasy , ale do tej pory wiadomo - warunki finansowe staly na przeszkodzie. Jest sierota, wychowuja go dziadkowie. Siostra pisze, ze ma nadzieje, ze pomoge spelnic Mu jego marzenia. Ja tez mam taka nadzieje tak wiec w jakims tam sposob zostalam mamusia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kubek.jpg (13,8 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez AniaWila
Czas edycji: 2007-02-18 o 14:08
Stary 2007-02-18, 19:17   #82
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
a tak a'propos dzieci to wlasnie sie dowiedzialam, ze dostalam pod opieke (tzw.Adopcja Serca -pewnie czytalyscie o Misji w Zambii)
Miltona Chileshe Chlopiec bardzo chce sie uczyc, chodzi juz do 11-stj klasy, ale do tej pory wiadomo - warunki finansowe staly na przeszkodzie. Jest sierota, wychowuja go dziadkowie. Siostra pisze, ze ma nadzieje, ze pomoge spelnic Mu jego marzenia. Ja tez mam taka nadzieje tak wiec w jakims tam sposob zostalam mamusia
Ania, a mozesz napisac na czym polega taka "adopcja".

Acha , chcialas mnie wyprzedzic, to ile to Twoje dziecko ma lat, co? 16?
Stary 2007-02-18, 20:59   #83
AniaWila
BAN stały

hej tu masz linka, poczytaj sobie i wszystko bedzie jasne
A ile ma lat to jeszcze nie wiem narazie mam tylko takie informacje Ale niebawem dostane zdjecia, informacje i wiecej szczegolow na temat tego chlopca Podejrzewam, ze bedzie mial przynajmniej jakies 15 lat

A z tym wyprzedzeniem Ciebie - to kurcze, zdemaskowalas mnie i to z grubej rury Cie zaatakowalam, paminelam wiek niemowlecy i jeszcze troche latek do przodu ;p

A tak serio, to Dziewczyny jak jeszcze nie bylyscie na watku Misja w Zambii to koniecznie wejdzcie. Ja nie wiedzeic czemu dlugo go omijalam, a jak juz weszlam to serce mi scisnelo

edit: zapomnialam o linku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159250
Stary 2007-02-19, 12:25   #84
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
A ile ma lat to jeszcze nie wiem narazie mam tylko takie informacje Ale niebawem dostane zdjecia, informacje i wiecej szczegolow na temat tego chlopca Podejrzewam, ze bedzie mial przynajmniej jakies 15 lat

A z tym wyprzedzeniem Ciebie - to kurcze, zdemaskowalas mnie i to z grubej rury Cie zaatakowalam, paminelam wiek niemowlecy i jeszcze troche latek do przodu ;p
15 lat! No Aniu, to zaszalalas. Emancypacja na calego, to jak w przypadku niektorych facetow, co sie dowiaduja, ze maja dziecko, jak ono juz jest pelnoletnie

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo o 16 mam rozmowe w sprawie pracy. Musi byc dobrze!

Edytowane przez aaliyah
Czas edycji: 2007-02-19 o 13:08 Powód: Prosba do Wizazanek ;-)
Stary 2007-02-19, 14:20   #85
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
hej tu masz linka, poczytaj sobie i wszystko bedzie jasne

A tak serio, to Dziewczyny jak jeszcze nie bylyscie na watku Misja w Zambii to koniecznie wejdzcie. Ja nie wiedzeic czemu dlugo go omijalam, a jak juz weszlam to serce mi scisnelo

edit: zapomnialam o linku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159250
Ania, super ze "zaadoptowalas" dziecko z Zambii.
Ja sie na razie na to nie decyduje, ale wysylam dzieciom paczki, majac nadzieje, ze troche w ten sposob pomagam...

AAliyah, trzymam kciuki, powodzenia na rozmowie!

Wiecie co, mamy juz tego krolika, strasznie jest smieszny, ale na razie troche plochliwy. W sklepie wygladal na spokojnego, a w domu zrobil sobie odrazu przemeblowanie klatki i poszatkowal gazete, ktora polozylismy mu jako sciolke, w drobne paski. Jest jak mala (i w dodatku zywa) niszczarka do papieru.

Stary 2007-02-19, 14:35   #86
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Cytat:
Cytat:
potwierdzam, Mala jest sliczna zreszta ma po kim
no to mnie teraz uskrzydlilyscie moze nie jestescie specami od dzieci ale najwyrazniej dobrze juz wiecie jak mamusi dogodzic

Cytat:
Znaczy, ze to jest wiatropylne Trzeba bylo ostrzegac to bym sie zabezpieczyla...

Cytat:
ja takze kiedys to najbardziej horrory i thrillery lubilam, ale teraz jakos bardziej sie boje i juz nie ogladam.
Poza tym moj TZ mowi, ze ja nawet filmow akcji nie powinnam ogladac, bo potem cala noc skacze i majacze przez sen. Takze pozostaja komedie romantyczne i filmy przyrodnicze
koculku ja nie jestem wcale pewna co do tych przyrodniczych filmow - czasem bywaja bardzo krwiste i pelne potworow jak z horroru rodem wzietych

Ja kolekcjonuje friendsow

Cytat:
I tu Ejva mozemy zrobic dobry interes bo znam takiego jednego ktory wygrywa w rankingach najladniejszego bobasa ale w kategorii BOY maly jest moim osobistym, prywatnym, tylko na wylacznosc - chrzesniakiem Na imie ma Kuba ale zwany jest Alfem ( od drugiego imienia Alfred )
Mysle, ze roznica wieku w sam raz - 3,5 roku Moge rozpoczynac procedure swatania Wrzucam fotke z okresu kiedy mial moze rok z kawalkiem, to moja ulubiona hihihihi. Ale zareczam, ze to juz maly przystojniak
ok - zdjecie oceniam jako przystojne, jesli wdal sie w chrzesna to bedzie mial poczucie humoru - wiec ogolnie zgadzam sie na transakcje

I oczywiscie trzymam kciuki za powodzenie na rozmowie !

Stary 2007-02-19, 14:58   #87
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
no to mnie teraz uskrzydlilyscie moze nie jestescie specami od dzieci ale najwyrazniej dobrze juz wiecie jak mamusi dogodzic
Tez sie zgadzam z dziewczynami, Joasia jest naprawde sliczna .

Cytat:
Ja kolekcjonuje friendsow
Uwielbiam Friendsow . Nie kolekcjonuje co prawda, ale razem z mezem wytrwale obejrzelismy wszystkie odcinki, pozyczajac z lokalnej biblioteki, swietni sa.

A, zapomnialam sie zapytac Koculka, skad wziela Kasie i Tomka (?). Szukalismy w Empiku i Merlinie, ale nie ma i podobniez na razie nie bedzie. A chetnie bysmy ten serial ponownie sobie z TZ obejrzeli, bo ogladalismy go w TV kiedy zaczelismy razem mieszkac (jeszcze w PL) i zostal nam spory sentyment.

Stary 2007-02-19, 15:48   #88
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo o 16 mam rozmowe w sprawie pracy. Musi byc dobrze!
Bede trzymac, choc nie mam wolnych kciukow, taka mega zajeta jestem dzis.
Nie dosc ze sama mam mase zaleglosci z papierami to dzis zaczal nowy temp i kto go uczy? Ja. Tzn wlasnie skonczylam, czyli ponad pol dnia nie tknelam swojej roboty. Dobrze, ze mam lunch aby cos przekasic i sie odstresowac.
Ja w czwartek mam rozmowe o prace, ale narazie nie zapeszam. Jak nie wyjdzie, tzn ze nie jest mi pisana Ja uparcie wierze w przeznaczenie (i starannie popieram to podpisem)

Ania ja nie mam czasu nawet na internetowe dzieci

Camomile Kasie I Tomka kupilam w Polsce w Empiku Teraz chce obejrzec Magde M, bo wszystkim moim znajomym sie podoba, ale jedna seria kosztuje 89 zl, wiec narazie poczekam.

Co do Friends to mon TZ ma 90% na DVD, ile razy bym nie ogladala, zawsze sie smieje

Cytat:
Napisane przez Camomile
Wiecie co, mamy juz tego krolika, strasznie jest smieszny, ale na razie troche plochliwy. W sklepie wygladal na spokojnego, a w domu zrobil sobie odrazu przemeblowanie klatki i poszatkowal gazete, ktora polozylismy mu jako sciolke, w drobne paski. Jest jak mala (i w dodatku zywa) niszczarka do papieru.
gratulacje, trzymaj go na oku, zeby nie odgryzl Was od Netu

Ale wczoraj mialam spacer! MOj spacet to bardzo szybki marsz, przeszlam sie z Brentford do Kingston! 2h 15min. Powiem, ze jak tam doszlam i usiadlam w restauracji to nie chcialo mi sie wstawac. Bardzo dobra restauracja. Blue Hawaii http://www.bluehawaii.co.uk/Home.htm bufet kosztuje £12. Bierzecie miseczke i maszerujecie wybierajac skladniki, kotre szef kuchni smazy na waszych oczach (prosze nie brac tego doslownie )
Wisi tam z 30 przepisow z posilkami z roznych krajow i mozna sobie samemu skombinowac posilek. Pychotka
Wycieczona i rozleniwiona wrocilam autobusem do domu i wzielam dluga kapiel w babelkach,aromatyzowane swieczki, z maseczka na twarzy,Frank Sinatra przyspiewywal Zrelaksowalam sie. Moj TZ wczoraj wrocil
Stary 2007-02-19, 19:04   #89
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Wiem gdzie jest BlueHawaii ale nigdy nie zagladalam. Musze sprawdzic Zazwyczaj chodzimy do Frere Jacques. (nad rzeka) tez maja m.in. tanie menu - za ok. 13 L trzydaniowy obiadek

aaliyah - czekamy na relacje

Camomile - no ja bym ci bacikiem przylozyla obszulalam po wizazu tego watku slubnego gdzie sie udzielalas zeby zobaczyc sliczna mloda pare i co???? Zdjecia usuniete ehhhh,
ale przy okazji znalazlam twojego klona - i uffff przykra sprawa , mam nadzieje ze jakos zmienia tego swojego nicka, bo tez nie mialabym ochoty byc kojarzona z jej postami

Stary 2007-02-19, 19:08   #90
AniaWila
BAN stały

Aaliyah i jak tam? uwazam za pewnik, ze dostalas intratna propozycje pracy a Twoja wizyta na rozmowie byla tylko czysta formalnoscia?

Koculku na te internetowe dzieci to nie trzeba miec czasu

Camomile - jak weszlam na stronke misji w Zambii i poczytalam troche to serducho mi niemal peklo i odrazu napisalam do Siostry Dzisiaj przelewam kaske, zeby maly mogl z niej korzystac jak najszybciej a juz mam w glowie milion pomyslow co mu wyslac w paczce
A co do krolika - wiedzialam, ze wyjdzie z niego jak szydlo z worka On tylko dobrze sie kamuflowal, zebyscie go kupili teraz bedziecie miec PRZERABANE

Ejva - o poczucie humoru malego Kuby dbam odpowiednio mimo czestego oburzenia mojej siostry
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości