Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-26, 11:25   #841
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość

A o co chodzi z tymi glanami? że niby złe są? Ja całe gimnazjum, liceum latałam w glanach. Moje ulubione- niebieskie HDki. Uwielbiałam je!Później zmieniłam styl i przestałam je nosić, ale powiem szczerze że ostatnio ich szukałam znowu bo na quady bo mi się przydały =)
tez pierwsze kilka lat szkoły sredniej przechodzilam w hd-kach i martensachDobre na kazda pore roku
Stary 2012-10-26, 11:28   #842
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Dzięki za motywacje- w przyszłym tygodniu kierunek-> dziakanat
Trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ale masz fajnie...ja mam 15 min ale autobusem
A ja 1,5 - 2 h samochodem, zależy czy są korki, bo najbliższą Ikeę mam w Poznaniu

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
tez pierwsze kilka lat szkoły sredniej przechodzilam w hd-kach i martensachDobre na kazda pore roku
A ja kiedyś byłam punkówą i chodziłam w glanach i z naszywkami na ubraniach

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:29   #843
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Trzymamy kciuki

A ja 1,5 - 2 h samochodem, zależy czy są korki, bo najbliższą Ikeę mam w Poznaniu
A do Gda autostrada nie blizej?
Stary 2012-10-26, 11:30   #844
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
A w ogóle to będziecie dzisiaj 3mac kciuki??:pr osi:

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nie tylko bloku.
Ja mieszkam w domu i jak sąsiedzi kupili dom obok, to remontowali go chyba 3 lata!!!! Wiercenie, burzenie, dobudowywanie...hałas, burdel u nas na ogrodzie, syf, pracownicy...
Hardkorem był remont dachu. Pracownicy siedzieli połowę dnia na tym dachu, na przeciwko okna mojej łazienki. Jak wchodziłam rano do łazienki i siadałam na kibelku, to oni mnie widzieli i mi mówili dzień dobry...średni komfort...ale przywykłam

O matko

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37262476]U mnie po 3 dniach włosy wyglądają na tyle kiepsko, że bez mycia by się nie obeszło. Też nie lubię, ale co zrobić A noszę ciągle rozpuszczone, więc nie mam wyjścia, myję co drugi dzień.[/QUOTE]

Mam tak samo.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

bylismy wczoraj u tej endokrynolog, fajna babka, wytlumaczyla ladnie co to jest to widoczne na usg i mowi zeby sie nie przejmowac bo to moze sobie byc i byc, kazala za jakis rok powtorzyc badania,
ulzylo mi
Cieszę się bardzo !

Cytat:
nooo tylko ze u mnie w biedrze/lidlu nigdy nie ma mojego rozmiaru przejde sie dzis do auchana
W Auchan jest tego mnóstwo! Największym zainteresowaniem cieszy się ostry róż- patrząc na moje miasto
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:30   #845
kotekk81
Zakorzenienie

".......Z cyklu "prawdziwe historię"...

Podjęłam wczoraj ambitną akcje "odsmoczkowanie"...Bi orąc pod uwagę zewsząd płynące rady, poczucie lekkiego wstydu wynikające z faktu, iż pierworodne należało do nielicznego już grona korzystających ze smoczka,a także lekki wq.... wynikający z konieczności kilkakrotnego wstawania do wyżej wymienionego osobnika w celu podania smoczka, zebrałam się i powiedziałam koniec. Wziąwszy nożyczki dokonałam smoczkowej egzekucji na oczach córki biologicznej , która owy fakt przyjęła z niekrytą radością. Zaraz potem przemówiłam do zainteresowanej, iż smoczki są dead,a ich zmasakrowanymi elementami zajmie sie wróżka smoczuszka, która w zamian przyniesie prezent (żeby nie było)...Córka przystawszy na moich warunkach, stwierdziła,że spać od tej chwili będzie wyłącznie z przytulanką. Biorąc pod uwagę, iż ostatnimi czasy w/w osobnik zaniedbuje popołudniowe drzemki, pomyślałam, że dziecię uśnie "jak to niemowlę" (swoją drogą twórcy tegoż jakże "trafnego" określenia chętnie zrobiłabym lobotominę przy użyciu łyzeczki do lodów). Przebiegu zdarzeń po kąpieli nie będę szczegółowo opisywać,gdyż mówić krótko-jestem zj...ana. Ale tak z jednym zdaniu...Córka X i Y powzięła silne postanowienie, iż spać bez smoczka ni chuja nie będzie...No i słowa dotrzymała (myślicie,że powinnam sie cieszyć,ze mam słowne dziecko??)...Tak, więc cieszę sie, że życzliwy portal społęcznościowy zwany fejsbukiem wyświetla mi w roku moje imię i nazwisko, bo dziś mogę mieć problem z identyfikacja własnej osoby... Uznałam też po odrobinie namysłu (miałam na to całą noc), że skoro glut tak bardzo cierpi z braku skoczka to pójdę do sklepu i kupię nowy-a co- niech se ciumka do końca życia- gdyby w przyszłości rościła pretensje, iż winnam jej kupić aparat ortodontyczny- powołam świadków, iż jako berbeć perfidny stosowała najokrutniejsze techniki manipulacji nad dorosłymi opiekunami, by zdobyć smoczka!!!!!No...to tyle...na wszelki wypadek nie będę sie więcej rozmnażać, mimo,że jeszcze dwa tygodnie temu miałam taki niecny plan..."

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-10-26 o 11:31
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:31   #846
onyks
Zakorzenienie

Ale się uśmiałam na głos czytając ten test "gotowości na dziecko": cojest:

Strippi, cieszę sie że na wizycie wszystko dobrze

Stary 2012-10-26, 11:32   #847
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak do tej pory =)A budujemy dom pod lasem, z daleka od cywilizacji...większość czasu będę tam sama.Już się boje.

Nie znam tematu, ale powiem ci że zawsze zazdrościłam dziewczyną jakiegokolwiek kontaktu z eks. Ja ze swoim (6 lat razem, zerwane zaręczyny...) nie utrzymujemy ze sobą kontaktu, ba! wiem że jakbym go spotkała to bym go pobiła. Nigdy się o nim źle nie wyraziłam, a on o mnie gada takie rzeczy... przykre.
Masaż...o tak! Mąż mi napisał że chciał dzwonić do masażystki ale po co skoro jego kochana żona go lepiej wymasuje. I wiecie co ja głupia zrobiłam? Pojechałam do sklepu po olejek...i czeka przy łóżku... Ale mnie ustawił, co?

ja w reboczkach do biegania śmigam na codzień=) nie lubię jesieni bo nigdy mi się żadne buty nie podobają i chodzę możliwie najdłużej w letnich żeby od razu w zimowe wskoczyć =)

Pisałyście o myciu włosów. Na zdjęciu w profilu nie widać, ale ja mam dosyć długie i bardzo gęste włosy. Mycie ich zajmuje mi 20 min. Jak je umyje wieczorem i nie wysuszę suszarką (30 min) to do rana same mi nie wyschną! Do tego dochodzi prostowanie albo chociaż układanie. Dla mnie to 1,5 godz dziennie by było. A moje włosy najlepiej wyglądają i się układają 2i 3 dnia. A jak nie są już takie "świeże" to wtedy stosuje różne upięcia =) wiem, to pójście na łatwiznę ale moje włosy niestety są ciężkie we współpracy.
ale Ci zazdroszcze tej lokalizacji domku...

Co do Twojego eksa, to rzeczywiscie facet klasy nie ma dziwne to jego zachowanie, ale przynajmniej masz pewnosc, ze slusznie stal sie panem ex ja z moim bylismy 4 lata, tez mial byc slub w przyszlym roku, rozstalismy sie 2 m-ce temu, ale w miare dobrej atmosferze. Staram sie tak wybrnac z sytuacji za kazdym razem, nie lubie rozstawac sie z kims w zlosci Moja siostra byla z chlopakiem 10 lat, ja go pamietam od dziecka itd. i mamy wszyscy bardzo dobre kontakty a juz kazde z nich ma swoja rodzine. W koncu tyle czasu sie z kims spedzilo, jesli jakiejs strasznej krzywdy osoba nie wyrzadzila to nie rozumiem czemu mialoby sie inaczej myslec o tym czlowieku...

A meza przyatakuj z niespodzianka masazowa

Cytat:
nooo tylko ze u mnie w biedrze/lidlu nigdy nie ma mojego rozmiaru przejde sie dzis do auchana

hmmmm chyba sie skusze
uwazaj na rzeczy Auchanowe, bo jak dla mnie one maja tragiczna jakosc, juz nawet majtek okresowych bym sobie tam nie kupila leza te rzeczy wsrod nitek wystajacych, krzywo pozszywane... nienawidze tam kupowac niczego innego niz spozywka.

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:34   #848
kotekk81
Zakorzenienie

[QUOTE=onyks;37264050]
[
/QUOTE]
uuu to kawalek drogi masz
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
W Auchan jest tego mnóstwo! Największym zainteresowaniem cieszy się ostry róż- patrząc na moje miasto
hmmm myslicie ze one beda ok??

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
uwazaj na rzeczy Auchanowe, bo jak dla mnie one maja tragiczna jakosc, juz nawet majtek okresowych bym sobie tam nie kupila leza te rzeczy wsrod nitek wystajacych, krzywo pozszywane... nienawidze tam kupowac niczego innego niz spozywka.
no tez wlasnie sie glosno zastanawiam nad jakoscia

Stary 2012-10-26, 11:36   #849
Amani
Zakorzenienie

Kotekk super o tym smoczku

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:37   #850
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też!!
Nosiłam glany, albo zielone wysokie martensy... plecak kostkę z naszywkami... wielkie powyciągane swetrzyska...miałam nawet plan, żeby zafarbować włosy na zielono

Cytat:
Ale się uśmiałam na głos czytając ten test "gotowości na dziecko": cojest:

Strippi, cieszę sie że na wizycie wszystko dobrze
Hehehe, mnie też to rozbawiło - najbardziej rada, żeby w ramach przygotowania do ubierania dziecka, włożyć ośmiornicę do reklamówki

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:39   #851
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Zależy pewnie co i na co się trafi. Mam kilka par majtek () i nie narzekam. Nic się z nimi nie dzieje. Mam też sandały za całe 15 pln i przechodziłam całe lato bez problemu, co tego były bardzo wygodne.

Cytat:
[

hmmm myslicie ze one beda ok??

Wiesz co, za 29 pln nie ma co oczekiwać cudów Uważam, że na sezon na pewno będą. Poza tym emu nie oryginalne zdeptują się, także i tak trzeba się wymienić, nawet jak nie popękają czy nie stanie się z nimi jeszcze coś innego.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:39   #852
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
A o co chodzi z tymi glanami? że niby złe są? Ja całe gimnazjum, liceum latałam w glanach. Moje ulubione- niebieskie HDki. Uwielbiałam je!Później zmieniłam styl i przestałam je nosić, ale powiem szczerze że ostatnio ich szukałam znowu bo na quady bo mi się przydały =)
O wiek chodzi moja droga. Ja tez nosilam glany w liceum, mialam 3 pary, wysokie, niskie, czerwone ale to bylo daaaawno. I dzis juz bym na ulice w tym raczej nie wyszla.

Cytat:
".......Z cyklu "prawdziwe historię"...

Podjęłam wczoraj ambitną akcje "odsmoczkowanie"...Bi orąc pod uwagę zewsząd płynące rady, poczucie lekkiego wstydu wynikające z faktu, iż pierworodne należało do nielicznego już grona korzystających ze smoczka,a także lekki wq.... wynikający z konieczności kilkakrotnego wstawania do wyżej wymienionego osobnika w celu podania smoczka, zebrałam się i powiedziałam koniec. Wziąwszy nożyczki dokonałam smoczkowej egzekucji na oczach córki biologicznej , która owy fakt przyjęła z niekrytą radością. Zaraz potem przemówiłam do zainteresowanej, iż smoczki są dead,a ich zmasakrowanymi elementami zajmie sie wróżka smoczuszka, która w zamian przyniesie prezent (żeby nie było)...Córka przystawszy na moich warunkach, stwierdziła,że spać od tej chwili będzie wyłącznie z przytulanką. Biorąc pod uwagę, iż ostatnimi czasy w/w osobnik zaniedbuje popołudniowe drzemki, pomyślałam, że dziecię uśnie "jak to niemowlę" (swoją drogą twórcy tegoż jakże "trafnego" określenia chętnie zrobiłabym lobotominę przy użyciu łyzeczki do lodów). Przebiegu zdarzeń po kąpieli nie będę szczegółowo opisywać,gdyż mówić krótko-jestem zj...ana. Ale tak z jednym zdaniu...Córka X i Y powzięła silne postanowienie, iż spać bez smoczka ni chuja nie będzie...No i słowa dotrzymała (myślicie,że powinnam sie cieszyć,ze mam słowne dziecko??)...Tak, więc cieszę sie, że życzliwy portal społęcznościowy zwany fejsbukiem wyświetla mi w roku moje imię i nazwisko, bo dziś mogę mieć problem z identyfikacja własnej osoby... Uznałam też po odrobinie namysłu (miałam na to całą noc), że skoro glut tak bardzo cierpi z braku skoczka to pójdę do sklepu i kupię nowy-a co- niech se ciumka do końca życia- gdyby w przyszłości rościła pretensje, iż winnam jej kupić aparat ortodontyczny- powołam świadków, iż jako berbeć perfidny stosowała najokrutniejsze techniki manipulacji nad dorosłymi opiekunami, by zdobyć smoczka!!!!!No...to tyle...na wszelki wypadek nie będę sie więcej rozmnażać, mimo,że jeszcze dwa tygodnie temu miałam taki niecny plan..."

Rozumiem, ze to nie o twoim osobniku mowa

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:42   #853
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
A do Gda autostrada nie blizej?
Może by wyszło na to samo

Cytat:
Ja też!!
Nosiłam glany, albo zielone wysokie martensy... plecak kostkę z naszywkami... wielkie powyciągane swetrzyska...miałam nawet plan, żeby zafarbować włosy na zielono

Stary 2012-10-26, 11:42   #854
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też!!

Jaaa teeeez, i wszystkie te swetrzyska byly czarne A placak kostka wyplowialy zielony. Bylysmy bad ass! Oll jeeee.

Stary 2012-10-26, 11:42   #855
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotekk super o tym smoczku
no ja padlam

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Wiesz co, za 29 pln nie ma co oczekiwać cudów Uważam, że na sezon na pewno będą. Poza tym emu nie oryginalne zdeptują się, także i tak trzeba się wymienić, nawet jak nie popękają czy nie stanie się z nimi jeszcze coś innego.
dzieki
Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Rozumiem, ze to nie o twoim osobniku mowa
na szczescie moj osobnik oduczyl sie smoczka bezproblemowo...przyszedl kot z mysza, zajumali smoczka i uciekli na osiedle w bloki i tyle...nawet nie plakala tylko raz przed zasnieceiem zapytala czy dam je smoczka....nie dalam i poszla spac i tak spi do dzis

Stary 2012-10-26, 11:48   #856
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
na szczescie moj osobnik oduczyl sie smoczka bezproblemowo...przyszedl kot z mysza, zajumali smoczka i uciekli na osiedle w bloki i tyle...nawet nie plakala tylko raz przed zasnieceiem zapytala czy dam je smoczka....nie dalam i poszla spac i tak spi do dzis

Ja ponoc odrzucilam smoczek jak mi pani doktor powiedziala, ze bede miala przez niego robaki w zebach.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Ja tu sobie gadu gadu tyrtu tyrtu i nie zauwazylam, ze przekroczylam juz 3000 postow

Stary 2012-10-26, 11:48   #857
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Jaaa teeeez, i wszystkie te swetrzyska byly czarne A placak kostka wyplowialy zielony. Bylysmy bad ass! Oll jeeee.
Noooo....
Pewnie, że kostka wypłowiała. Jak tylko ją kupiłam, od razu ją wyprałam, żeby się 'zeszmaciła'

Cytat:

No wiadomo, przecież to był Anton

Hania

Stary 2012-10-26, 11:51   #858
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
uznam to za komplement
No oczywiście że tak ! Z moich ust tylko komplementy wychodzą

Próba okiełznania smoczka- padłam
Cytat:
Cytat:
Ja też!!
Przybijcie piąteczkę. Moja mama to się śmiała wtedy że to nawet ekonomicznie wychodzi. Jedne buty- wiosna, lato, jesien, zima (w lato wchodziły też w grę kolorowe trampki), czarne spodnie, dwa wyciągnięte swetry i koniec. Wtedy też miałam bardzo długie włosy (za tyłek) i niestety zrealizowałam swoje marzenie o fioletowych włosach. A później o czarnych...i o pomarańczowych też... Do tej pory płaczę że nie zrobiłam sobie wtedy kolczyka w brwi i języku. Ale wtedy tata przestałby mnie kochać. A teraz jakoś tak mi głupio z kolczykiem wyskoczyć.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:53   #859
metkaa
Zakorzenienie

kotek
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:54   #860
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
O wiek chodzi moja droga. Ja tez nosilam glany w liceum, mialam 3 pary, wysokie, niskie, czerwone ale to bylo daaaawno. I dzis juz bym na ulice w tym raczej nie wyszla.
Ja bym wyszła, ale mąż na pewno nie szedł by obok mnie =)
Ostatnio serio szukałam swoich niebieskich bo był wypad na quady i bardzo by mi się wtedy przydały, ale nie znalazłam. Chyba myszy wyniosły
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 11:55   #861
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ponoc odrzucilam smoczek jak mi pani doktor powiedziala, ze bede miala przez niego robaki w zebach. -
no ja to uparta jestem i nawet jakby urzadzala histerie to smoczka bym nie oddala
Ja tu sobie gadu gadu tyrtu tyrtu i nie zauwazylam, ze przekroczylam juz 3000 postow
uuu no to imprezkaaa
Cytat:
No wiadomo, przecież to był Anton
haha do tej pory ja spotyka Antona to mowi "Antooonnn niedobly kicius"
Cytat:
No oczywiście że tak ! Z moich ust tylko komplementy wychodzą
haha

Stary 2012-10-26, 11:56   #862
ButterBear
Zakorzenienie

Nikita racja, ja na chwilę obecną też bym już w glanach nie wyszła

Hania

Stary 2012-10-26, 12:01   #863
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Bratowa taką ma i sobie bardzo chwali. A bliźniaczki...dwie moje koleżanki mają bliźniaki, w rodzinie też mam (siostrzenice taty) i zawsze jak ich odwiedzam to uważam że te mamy to najbardziej zorganizowane kobiety na świecie!
Może powinnaś się po postu zastanowić nad dużą ilością półek wiszących?
Powiem ci, że nie jest źle...tzn. dużo nie muszę w pokoju zmieniać...po prostu jak i wszędzie..musi wszystko zniknąć ze stolika, który jest dość niski
Poza tym nie miały co dorwać I ewentualnie zabezpieczeczyć szuflady i szafki przed otwieraniem..choć one akurat się za to nie zabierały..aaa i dywan musi też zniknąć...ale to wiedziałam...

Kotek..hehe...wątpie!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 12:01   #864
metkaa
Zakorzenienie

a ja glanow nigdy nie nosilam
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 12:01   #865
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo....
Pewnie, że kostka wypłowiała. Jak tylko ją kupiłam, od razu ją wyprałam, żeby się 'zeszmaciła'
im bardziej dziadowskie tym bardziej cool to byly czasy.

Cytat:
Przybijcie piąteczkę. Moja mama to się śmiała wtedy że to nawet ekonomicznie wychodzi. Jedne buty- wiosna, lato, jesien, zima (w lato wchodziły też w grę kolorowe trampki), czarne spodnie, dwa wyciągnięte swetry i koniec. Wtedy też miałam bardzo długie włosy (za tyłek) i niestety zrealizowałam swoje marzenie o fioletowych włosach. A później o czarnych...i o pomarańczowych też... Do tej pory płaczę że nie zrobiłam sobie wtedy kolczyka w brwi i języku. Ale wtedy tata przestałby mnie kochać. A teraz jakoś tak mi głupio z kolczykiem wyskoczyć.
Ja bardzo chcialam rozowe wlosy, baaardzo. Ale mama powiedziala tylko: po moim trupie. I dupa, dzis sie ciesze bo mam ogolnie slabe wlosy wiec dobrze. Odbilam sobie pare late temu jak se porafbowalam na czerwone, taka gleboka czerwien, wytrzymalam chyba pol roku i powrot do blondu.

Cytat:
uuu no to imprezkaaa
no ide jak burza

Cytat:
Nikita racja, ja na chwilę obecną też bym już w glanach nie wyszła
Po prostu kazdy wiek ma swoje prawa i dla mnie glany sa zarezerwowane dla mlodych gniewnych a juz jestem tylko mloda, gniew mi minal.

Stary 2012-10-26, 12:04   #866
Malensstfo
Zakorzenienie

Kotek fajna ta opowiastka o smoczku!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 12:05   #867
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
haha do tej pory ja spotyka Antona to mowi "Antooonnn niedobly kicius"
Wiedziałam, że tak będzie ale nic nie mówiłam
Dobrze, że nie powiedziałaś, że np listonosz zabrał, bo by się dziecko biedne listonosza bało, albo krzyczałaby na niego

Cytat:
im bardziej dziadowskie tym bardziej cool to byly czasy.

Ja bardzo chcialam rozowe wlosy, baaardzo. Ale mama powiedziala tylko: po moim trupie. I dupa, dzis sie ciesze bo mam ogolnie slabe wlosy wiec dobrze. Odbilam sobie pare late temu jak se porafbowalam na czerwone, taka gleboka czerwien, wytrzymalam chyba pol roku i powrot do blondu.

Po prostu kazdy wiek ma swoje prawa i dla mnie glany sa zarezerwowane dla mlodych gniewnych a juz jestem tylko mloda, gniew mi minal.
A ja dalej gniewna, ale już nie młoda

Hania

Stary 2012-10-26, 12:08   #868
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dalej gniewna, ale już nie młoda
A czy my przypadkiem nie jestesmy z jednego rocznika?
I dlaczego nie mloda? a kiedy mija mlodosc? po 20?

Stary 2012-10-26, 12:10   #869
Gucia0987
Zakorzenienie

Kotku rewelacja! haha! Ktoś ma zdecydowanie talent!

Co do włosów to ja muszę myć codziennie rano. Tym bardziej, żeby jakoś wyglądały to trzeba je ułożyć, także wyjścia nie ma. jak mam dłuższe, keidy mogę je spinać (i wtedy robię to nagminnie) to co drugi dzień.

Co do glanów, nigdy nie byłam ich fanką, nie miałam ani jednej pary i nie miałam naszywek na ubraniach i torbach itp

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-10-26 o 12:12
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 12:10   #870
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
A czy my przypadkiem nie jestesmy z jednego rocznika?
I dlaczego nie mloda? a kiedy mija mlodosc? po 20?
To był żarcik
Nie Kochana, ja jestem od Ciebie młodsza o rok

Tak na serio, to ja się dalej czuję, jakbym miała 18 lat gówniara

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości