Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-26, 15:16   #2911
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
doczekałam się kupki, a właściwie wielkiego śmierdzącego kupska! ale jestem happy i synek też!

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

dorotka mam nadZieje do jutra może się rozpakuje! i w weekend się porody posypią

za kupke

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:19   #2912
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
za kupke
była u mnie położna nie wiem z którego wieku, kazała mi go napoić herbatką granulowaną!!! żeby kupe zrobił... a mówie o tym pęcherzu a ona do mnie żebym tantum rosa kupiła! chyba jej się z kroczem pomyliło!

20.11.2010- Nadia-nasza ukochana córeczka

Natanielek 13.09.2012- 1360g, 40cm- mój malusieńki synek
kamilkak90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:22   #2913
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
hahaha dobre jestescie

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

łooo...to niezle sie ceni :O
100 za wizyte, 50 za usg i nie iwem czy 50 czy 100 za cytologie. Dlatego tak sie nie spiesze do niego,tym bardziej ze tydzien temu przeciez robili mi wszystkie bydania w szpitalu. A on mi karze co 2 tygodnie teraz przychodzic na 4 min wizyty zeby pow ze wszystko jest ok. dlatego tak nie chetnie chce isc teraz.
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:25   #2914
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
O ile już posiadasz jakieś dziecko 'na stanie' w roku poprzednim, za który deklarujesz dochody
Znalazłam informację, że ten 1922 zł to netto a nie brutto. Dziwne, bo zwykle we wszystkich wskaźnikach podaje się zazwyczaj brutto.
Ja nie wiem czy to ogólnie nie chodzi o wskoczenie w II próg podatkowy, czyli w skali roku jakieś 85000 zł

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
jestem po wizycie i ........ prawie rodze;]] na ktg wyszly skurcze nie regularne ale czeste nawet do 100 jeden doszedl;] i nie uwierzycie ale naprawde to co czulam to byla glowka dziecka, tylko ze czulam ja przez szyjke... szyjka jest zamknieta ale wygladzona a glowka bardzo nisko ze sie nie dalo jej zmierzyc... polozna kazala mi chodzic po schodach i cwiczyc i isc na dlugi spacer i zaciagnac meza do lozka;] i w nocy przyjechac rodzic
Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
ok ,skoro tak wywołujecie do tablicy to ja tez sie ujawnię bo podczytuję regularnie natrafiłam na Was jakos przepadkiem w 13 chyba części i przeczytałam wszystko, a wtedy już była 14, jakos tak, nieważne, jesteście świetne gaduły i poczułam się u Was fajnie i choć nie pasuję za bardzo jesli chodzi o mój aktualny stan ale może mnie przyjmiecie do swego grona?
a o mnie- mam córę 5 letnią, jestem w 10 tygodniu drugiej ciąży, mega mdłości a aktualnie choroba i walka z nią już 7 dzień
Witaj

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość

dziewczyny no wlasnie, planujecie robic tego lewatywca??
Ja to sobie kupię kilogram winogron z Biedrony przed porodem. Efekt gwarantowany

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie.Na szczęście jestem pozamykana,z czego się niezmiernie cieszę Lilka waży 2700. 5 listopada mam przyjść do szpitala na ktg i takie "lepsiejsze" dokładne usg.Mam nadzieje że dotrwam do 14 listopada Jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
ja kojarze ze na pierwsze wizyty tak ciezko sie dostac, ale kazda kolejna juz co miesiac, bo to musialoby byc dziwne zeby tak prowadzili ciaze na NFZ :/ ale sama pamietam jak w krakowie ciezko mi bylo sie dostac do lekarza, potem dostalam zlecenie na szybkie USG gin/pol i co mi powiedzieli przy rejestracji?? za 1,5 miesiaca!! i nikogo nie obchodzilo ze to bardzo wazne :/

Ja sie ciesze ze chodze na NFZ i nie musze az tyle placic :/ ale to tez ma swoje minusy......chociazby wlasnie to cholerne usg tylko 3x i wiecej Ci nie zrobią bo po co..... osytatnio uslyszalam od jakiegos innego gin ze powinno jedno USG wystarczyc!! idiota...
Bo to naprawdę wszystko zależy od konkretnej placówki. Ja też chodzę na NFZ. Będę mieć robione teraz 5 usg, bo lekarz stwierdził, że to ostatnie z 30 tyg to trochę za wczesny termin i przyda się jeszcze jedno.

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
a poród był boski
minął mi termin, poszłam do gina, on skierowanie do szpitala, pojechałam ale powiedziałam znajomemu ginowi w szpitalu, że nie będę leżec w szpitalu i czekać jak to ma potrwać i dwa tygodnie nawet więc kazał mi przyjeżdzać na ktg, pojechałam jeden dzień, drugi, trzeci,
wieczorem wróciłam do mojego gina, wpadam do gabinetu a on szok że ja nie w szpitalu to mówię że urodzić nie mogę, kazał się położyć, chwilę pomajstrował, dźwięki przy tym wydałam takie że wstyd było wyjść potem za drzwi gdzie pełna poczekalnia, wsiadłam w auto i do domu.
W nocy odszedł mi chyba czop ale nic, zero bólu czy czegokolwiek, więc na następny dzień, to była sobota, pojechałam dalej na to ktg, w szpitalu zamieszanie bo akurat kilka porodów, w tym jedne ciężki, siedziałam czekałam, lekarz znajomy był więc wziął mnie na usg, nie skonczył go bo go wezwali do tego trudnego porodu, a mi kazał dac trochę oksy, więc mnie ok 15 połozyli, oksę chyba puścili i leżę, tż przy mnie, ja z głodu umieram ale nic, po jakiejś chwili czuję że mam mokro, wody odeszły, bólu prawie nic, jakies lekkie skurcze, o 17!! przyszedł lekarz, sprawdził, mówi że to nic nie będzie na razie!, żebym zeszła i pochodziła trochę więc wstałam, zawołaly mnie panie na lewa własnie i coś tam jeszcze a ja czuję że mnie drze jakby brzuch do przodu ktoś ciągnął a plecy do tyłu, zaliczyłam ten kibelek, wychodze a pani mnie na ekg woła a ja w nogi i na salę, łóżka dopadłam i drę się bo ból rozrywa mnie, lekarka podeszła i woła rodzimy, była 17.20. Na stół, wszyscy się zbiegli, lekarka chwyciła mnie za rękę, wydała komendę, raz dwa trzy i córka o 17.30 przyszla na świat! Rodziłam 10 minut.
Dodam że ważyła 4430!
i teraz boję się porodu, czy bedę wiedziała co i jak i czy nie urodzę w jakimś niueodpowiednim miejscu bo nie zdążę ale jak Was czytam jak planujecie kąpiele itp to dla mnie bez szan, ja przy najbliższej oznace porodu będę pędziła do szpitala bo będę w strachu ze urodzę na parę minut
p.s. tż akurat poszedł coś zjeść jak się zaczęło na stole ale znajomy gin go złapał i zawołał, mam foty jak córka w powietrzu wyskakuje a lekarka patrzy na zegarek podając godzinę porodu
ogólnie same parte to żadnego bólu nie czułam, to była przyjemność
To super, że to miałaś taki szybki poród
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:27   #2915
Dojotka1987
Zakorzenienie

i co... bylam w sklepie, poszlam z moim do chinczyka;] bo przeciez w takiej chwili nie bede gotowac i co? i dalej nic;/ czuje sie oszukana przez pana doktora;P skurcze mam, ale jakos nie umieram z bolu, plecki pobolewaja chyba najbardziej i pachwiny... jak szlam to czulam nacisk na krocze, ale to moze moja wyobraznia dzialac chwile poleze bo sie zmeczylam a zartaz bede kuchnie sprzatac a pozniej zgwalce mojego meza i licze ze sie cos ruszy wtedy
Stary 2012-10-26, 15:31   #2916
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość

katherine271 - jaki szybki poród - szok i to z lewatywą to dobrze wiedzieć bo ja właśnie z tych zaparciuchów całe życie a poza tym za urodzenie - mi lekarz powiedział że jak na usg mały dobije do 4kg to będzie cc i nie będziemy ryzykować (i mam go posłuchać). A tu proszę
Bo to chyba zależy też od budowy miednicy jakie duże dziecko jesteś w stanie urodzić.

Cytat:
doczekałam się kupki, a właściwie wielkiego śmierdzącego kupska! ale jestem happy i synek też![

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Właśnie się zorientowałam, że znowu nie pocytowały mi się posty
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:31   #2917
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
doczekałam się kupki, a właściwie wielkiego śmierdzącego kupska! ale jestem happy i synek też!
Stary 2012-10-26, 15:32   #2918
agasobo
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
dorotka mam nadZieje do jutra może się rozpakuje! i w weekend się porody posypią
nooo w końcu to chyba weekend z pełnią księżyca

Cytat:
i co... bylam w sklepie, poszlam z moim do chinczyka;] bo przeciez w takiej chwili nie bede gotowac i co? i dalej nic;/ czuje sie oszukana przez pana doktora;P skurcze mam, ale jakos nie umieram z bolu, plecki pobolewaja chyba najbardziej i pachwiny... jak szlam to czulam nacisk na krocze, ale to moze moja wyobraznia dzialac chwile poleze bo sie zmeczylam a zartaz bede kuchnie sprzatac a pozniej zgwalce mojego meza i licze ze sie cos ruszy wtedy

dawaj! dawaj!, nie przestawaj!

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:37   #2919
kaaamila1
Zakorzenienie

Hej Kochane!!!

Cale szczescie mam internet w komorce, bo chociaz co jakis czas Was podczytuje!

Dorotka- trzymam kciuki za rozwoj akcji!!!

Witam nowe mamusie!

.....................

My z mama ostro dzialamy.mam juz prawie wszystko poprane i wyprasowane. no a jutro juz moj maz wraca! !!

Wpadne w wolnej chwili!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:43   #2920
DeKajka
Zakorzenienie

Dorotka - no to dzialaj z mezem .. dzialaj

Brawa dla Natanielka za kupke

A my zaraz jedziemy na zakupy .. wreszcie sobie kozaczki kupie bo jutro zima ma przyjsc

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Kurcze wrzesniowki zostaly juz tylko 4 .. wstyd bedzie jak one sie rozpakuja a u nas dalej bedzie cisza ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:43   #2921
MiciaKicia
Zakorzenienie

Poprasowane

wiecie co mnie strasznie w☠☠☠☠ia?
Że co siostra tż przyjdzie do domu ze szkoły to zawsze idzie do mojego pokoju i zagląda co robie. Żadnego cześć ani nic. Tylko spojrzy i pójdzie.
Czuje sie z tym dziwnie... to co .. jakbym leżała roz☠☠☠ana na kanapie to co? potem by było że nic nie robiłam w domu, nie napaliłam itp itd ta?
Dlatego zawsze jak wiem że ma przyjść to staram sie coś robić. Celowo zaczełam prasować 10 minut temu... żeby mnie zastała przy desce. I chuj. !!
A zreszta mam to w dupie... właśnie, że bede leżała roz☠☠☠ana na kanapie i nic jej do tego!! Już sie dziś nadźwigałam wiader z paszą, wodą itd... to i tak dużo.. potem mi sie brzucho stawiał.

Kroimy: 2016(?)

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2012-10-26 o 15:44
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:45   #2922
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Poprasowane

Że co siostra tż przyjdzie do domu ze szkoły to zawsze idzie do mojego pokoju i zagląda co robie. Żadnego cześć ani nic. Tylko spojrzy i pójdzie.
Czuje sie z tym dziwnie... to co .. jakbym leżała roz☠☠☠ana na kanapie to co? potem by było że nic nie robiłam w domu, nie napaliłam itp itd ta?
Dlatego zawsze jak wiem że ma przyjść to staram sie coś robić. Celowo zaczełam prasować 10 minut temu... żeby mnie zastała przy desce. I chuj. !!
A zreszta mam to w dupie... właśnie, że bede leżała roz☠☠☠ana na kanapie i nic jej do tego!! Już sie dziś nadźwigałam wiader z paszą, wodą itd... to i tak dużo.. potem mi sie brzucho stawiał.
sprytna jestes)
Stary 2012-10-26, 15:45   #2923
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

wchodze i co widze??ze dojotka co ma termin jak ja 16.11 zarz rodzi no zgwalć tego meża, pwoiem ci ze nawet ci zazdroszce , no coz ja se poczekam,
i czekamy na wiesci po gwałcie czy cos ruszylo ale czuje ze w weekend powitamy maluszka

i się najedz
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:47   #2924
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
dawaj dawaj kochana

a mnie boli kość dowcipna ała

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Dorotka - no to dzialaj z mezem .. dzialaj

Brawa dla Natanielka za kupke

A my zaraz jedziemy na zakupy .. wreszcie sobie kozaczki kupie bo jutro zima ma przyjsc

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Kurcze wrzesniowki zostaly juz tylko 4 .. wstyd bedzie jak one sie rozpakuja a u nas dalej bedzie cisza ..
właśnie o tym samym ostatnio pomyślałam... tam juz końcóweczka a u nas...
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:49   #2925
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

ja ogolnie mam też dołka...tz sie stara o kredyt a mu dac nei chca...a stara sie o kredyt bo ma zaleglosci w skarbowce i chce to splacic..a zaleglsoci w skarbowce ma z powodu faktury z listopada 2011 roku o kwocie baardzo dużej za ktora uwaga nigdy nei dostal kasy od tej drugiej firmy!!ktora oglosila upadlosc, a moj maz zostal na lodzie bo nei dostal zlotowki a podatek od faktury splacic musi i du..pa i sie tak ciagnie..jestem zalamana..
a w banku mu nei chca dac kredytu bo potrzebują zaswiadzcenia ze skarbowki o neizaleganiu..i du..pa ogolnie nasz cudowny lkraj kurrwa ten jego dluznik nic mu nei zaplacil , moj mąż wykonal usluge a jeszcze teraz ma problemy!!!!!!!!!!!!!!!!
sorry ale ja pie...dole mam dosc
Stary 2012-10-26, 15:50   #2926
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Poprasowane

Ja bym ją olała a jakby coś powiedziała to zapytałabym jeśli była w ciąży czy wszystko w ciąży robiła a jak nie była w ciąży to powiedziałabym, że sama tego dopilnuje by się w ciąży nie obijała

Edytowane przez fistaszek24
Czas edycji: 2012-10-26 o 15:51
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 15:51   #2927
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
dawaj dawaj kochana

a mnie boli kość dowcipna ała

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

właśnie o tym samym ostatnio pomyślałam... tam juz końcóweczka a u nas...
spoko może listopad bedzie mega owocny

ja bede gwalcic meza od 5tego listopada, czy tam cos kolo tego bo wtedy bede meic wyniki paciorkowca , bede latac na 4te pietro i wogole ...mam nadz ze moj mąz już skreci mebelki

ogolnie obiecuje ze sie postaram
Stary 2012-10-26, 15:54   #2928
weronika23
Zakorzenienie

kurde caly dziwen jestem dzis do tylu
witam nowe mamusieeee
zawiozlam zwolnienie do pracyyyyy i powiem wam ze dalej boli mnie to cholerne podbrzussze tak dziwnie biodra i dalej kibelek ehhhh niech sie juz cos zacznieee
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 16:01   #2929
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Ja bym ją olała a jakby coś powiedziała to zapytałabym jeśli była w ciąży czy wszystko w ciąży robiła a jak nie była w ciąży to powiedziałabym, że sama tego dopilnuje by się w ciąży nie obijała
ona ma 17 lat

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
kurde caly dziwen jestem dzis do tylu
witam nowe mamusieeee
zawiozlam zwolnienie do pracyyyyy i powiem wam ze dalej boli mnie to cholerne podbrzussze tak dziwnie biodra i dalej kibelek ehhhh niech sie juz cos zacznieee

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 16:02   #2930
ausente
Zadomowienie

Cytat:
ona ma 17 lat

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

olej ją, Chuja ja to obchodzi co ty robisz !!
ogolnie wspolczuje mieszkania z kims... Nie ma to jak mieszkac samemu..

Stary 2012-10-26, 16:03   #2931
hania207
Zakorzenienie

Dojotka

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 16:04   #2932
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja ogolnie mam też dołka...tz sie stara o kredyt a mu dac nei chca...a stara sie o kredyt bo ma zaleglosci w skarbowce i chce to splacic..a zaleglsoci w skarbowce ma z powodu faktury z listopada 2011 roku o kwocie baardzo dużej za ktora uwaga nigdy nei dostal kasy od tej drugiej firmy!!ktora oglosila upadlosc, a moj maz zostal na lodzie bo nei dostal zlotowki a podatek od faktury splacic musi i du..pa i sie tak ciagnie..jestem zalamana..
a w banku mu nei chca dac kredytu bo potrzebują zaswiadzcenia ze skarbowki o neizaleganiu..i du..pa ogolnie nasz cudowny lkraj kurrwa ten jego dluznik nic mu nei zaplacil , moj mąż wykonal usluge a jeszcze teraz ma problemy!!!!!!!!!!!!!!!!
taka nasza ☠☠☠☠☠☠☠ona polska

Stary 2012-10-26, 16:06   #2933
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
ona ma 17 lat

sasasa to jeszcze lepiej hehe nie ma w takim razie nic do powiedzenia a macie w pokoju zamek??? zamknęłabym się przed jej przyjściem a później jakby coś mówiła to powiedziałabym, że się przebierałam albo udawałabym, że mi słabo i zawołała żeby kury nakarmiła

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

menda ze mnie ale uprzykrzyłabym jej życie jakby mnie wqrwiała
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 16:07   #2934
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
była u mnie położna nie wiem z którego wieku, kazała mi go napoić herbatką granulowaną!!! żeby kupe zrobił... a mówie o tym pęcherzu a ona do mnie żebym tantum rosa kupiła! chyba jej się z kroczem pomyliło!
granulowana? przeciez to sam cukier masakra jakas
tantum rosa na pecherz
chyba faktycznie nie zrozumiala.....

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 16:13   #2935
nini_b
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
O kurczę, a nie może tego jakoś wyjaśnić w US? Bo mój mąż też miał działalność (teraz ma zawieszoną) i wiem, że jest taka zasada, że księguje się zapłacone faktury, tzn. jak wystawi się FV np. w październiku, a kasa przyjdzie powiedzmy w listopadzie, to księguje się w listopadzie i dopiero wtedy płaci vat...

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Justa Aczkolwiek zrobiłam sobie ostatnio podsumowanie ile przez te powiedzmy 8 miesięcy wyniosły nas te koszta i coś koło 3400...
3400 - SZOK! Ja też sobie podsumowałam i po 7 miesiącach wyszło ok. 1000 zł a też wszystko prywatnie...
nini_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 16:13   #2936
weronika23
Zakorzenienie

Anielkooo ja trzymam za twojego tz zeby sie udalo mu rozpoaczac ta dzialanosc mocno mocno trzymam
ojjj kamilka czlowiek juz zapomnial jaka to radosc z kupki ehhhhhh moja jak teraz siadzie na nocniku to strach wchodzic do pokoju
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 16:28   #2937
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana nie zniechęcaj się, ja podświadomie czuję, że coś z tego będzie

Cytat:
Poprasowane

co za dziwna klientka! ani cześć ani pocałuj mnie w dupę?? co to za zwyczaje!!!!
OLAĆ!

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
Anielkooo ja trzymam za twojego tz zeby sie udalo mu rozpoaczac ta dzialanosc mocno mocno trzymam
ojjj kamilka czlowiek juz zapomnial jaka to radosc z kupki ehhhhhh moja jak teraz siadzie na nocniku to strach wchodzic do pokoju
taka słodka Gabi a takie śmierdziuchy robi

Wróciłam z miasta, wody na szczęście nie odeszły
ale zimno jak cholerka - uszy mi zmarzły i muszę rękawiczki wyciągnąć
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 16:39   #2938
agrafka85
Rozeznanie

hej dziewczynki

wróciłam, ale jestem padnięta w domu byłam na 13, bo jeszcze opony wymieniłam (ale spokojnie nic nie dźwigałam ), zjadłam, położyłam się i przespałam 1,5h ale nadal czuję się zmęczona a przecież nic takiego nie robiłam, byłam w 3 sklepach, w sumie godzinę (+ 15min zmiany opon) ,w których kupiłam po 5 produktów, nic ciężkiego a czuję się jakbym łaziła cały dzień i przytargała 10 siatek

nadrobiłam do 90str bo dalej nie dałam rady, może później

widziałam, że anett jest w szpitalu i już bez czopa tak więc i powodzenia

widziałam też, że kilka podglądaczek się ujawniło witamy i zapraszamy
Stary 2012-10-26, 16:42   #2939
nini_b
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
widziałam też, że kilka podglądaczek się ujawniło witamy i zapraszamy
Witam i od razu pytam (bo widzę, że jesteś z Lublina...) - w którym szpitalu masz zamiar rodzić?
nini_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 16:43   #2940
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czy to ogólnie nie chodzi o wskoczenie w II próg podatkowy, czyli w skali roku jakieś 85000 zł
aj dont fikn soł, wszędzie piszą o tym 1922 zeta i tyle.

dobry dzień na kaming ałta se wybrałyśmy, w sensie nowe mamuśki, w sam raz na rozpakowywanko

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości