|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Cytat:
![]() Powoli płodzę w bólach notkę o moich kosmetycznych zakupach z ostatnich dwóch miesięcy (bólach głowy, pisze mi się całkiem lekko ).
|
|
|
|
|
#3692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poważnie... Revalid powinien pomóc. Eliksir z GP mi nie pomógł nic, a nic, a dwie butelki zużyłam. Nie zahamował wypadania...[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37268689]W sumie nie mam aż tak wrażliwej, ale jednak unikam Może dzięki temu uda mi się przemóc Dziękuję Też się "jaram", bo czytałam dużo bardzo pozytywnych opinii (zanim się zgodziłam, przetrząsnęłam internet ) - nie pamiętam żadnych negatywnych, niektórzy pisali jedynie, że po prostu nie zauważyli efektów. Ale krzywdy podobno nie robi, a u niektórych sprawdzał się znakomicie. Więc jestem mega ciekawa [/QUOTE]O, to fajnie Zapowiada się przyjemnie... Fajny jest aplikator (tak jak w kuracji Rzepa od Joanny). Pod tym względem jest to przemyślane.Cytat:
Jednak to okresowe wypadanie wiąże się z tym, że kiedy jest więcej słońca to nasz organizm produkuje więcej hormonu, którzy trzyma włosy, a jak jest taka smętna pogoda to tego hormonu jest mniej i efekty są takie, że włosy lecą. Oczywiście nie pamiętam już dokładnie co i jak, ale chyba sens oddałam ![]() Mi włosy mocniej wypadają zawsze na początku jesieni i jak jest przedwiośnie. Cytat:
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3694 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko nie to, potrafię pić 5 kaw dziennie :xCytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37244739] Co myślicie o konkursie na... fryzurę? [/QUOTE]Pomysł w założeniu fajny, ale trochę ryzykowny - robiłam wiosną taki i dostałam jedno zgłoszenie ![]() Cytat:
![]() I dostałam maila od Glossy - że miło im, że kupuję Glossy i opisuję na blogu i wszystko fajnie tylko czemu nie daję linka do ich strony i żebym go dodawała do recenzji bo dzięki temu 'pozbędziesz się niepotrzebnych pytań'
|
|||
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
No, to zapraszam na haul kosmetyczny
|
|
|
|
#3696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Orchid ja dostałam tą propozycje
Co o niej myslisz?
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
PR Glossy mnie rozbraja
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Zarwałam kolejną noc na zabawy karciane
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale dzisiaj dostałam pakę z kosmetykami Green Pharmacy, może miała któraś z Was ich olejki do kąpieli?
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam olejek do kąpieli z GR, ale jeszcze go nie używałam.
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, a u mnie dziś na liczniku pojawił się 450 obserwator
![]() Ale jestem półżywa, więc średnio mnie to cieszy...
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Mi brakuje 11 do 200
Jadę po winiacza i coś do przekąszenia. Ogólnie mam dziś dzień/wieczór paszteta.
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
aa bo ja chcialam wiedziec, czy moze ktos na wlosy uzywal
![]() Edit: Już poczytałam skład, więc jednak się nie nadaje
Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-10-26 o 19:24 |
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może głupie pomysły przestałyby im przychodzić do głowy
|
|
|
|
|
#3706 |
|
Klientka w krawacie
|
Skąd tacy geniusze się biorą? Rosną na drzewach?
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
taka bezczelność, nie dość, ze sama za swoje ciężko zarobione pieniądze kupuje ich pudełko i robi im reklame za free to jeszcze wymagania mają
|
#3708 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry!
Pije poczworne espresso. Mozliwe, ze powinnam juz sobie profilaktycznie zamowic karetke. Zle spalam, w dodatku snil mi sie jakis mega mlody strasznie fajny facet Padnieta jestem i mam ochote bic. - mlody, rewelacyjny facet zniknal, kiedy tylko sie obudzilam, - jakies zaczerwienienie mi na twarzy powstalo, - dziecior nie chcial jesc sniadania, - bede sie kisic w domu caly dzien, - paczki ida, ida i dojsc nie moga. Dobra, jak wypisalam, co mi lezy na watrobie, od razy mi lepiej. Glupie problemy rozpieszczonych kapitalistow
|
#3709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zerknij do tej apteki w Lublinie http://www.bioarp.pl/Lubelskie Mnie właściciel poinformował, że w pobliskiej aptece mam spory asortyment. Przejdę się tam na dniach, ale chyba nie wezmę ze sobą portfela
![]() Cytat:
Ja od dzisiaj zacznę wcierać ten tonik rosyjski co ostatnio zamówiłam. Mam nadzieję, że pomoże na wypadanie. Cytat:
![]() Szkoda, że nie mam u siebie Natury. Straszliwie podoba mi się ta nowa limitowanka |
||
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Żeby Was nadrobić to człowiekowi czasu nie starczy ![]() Dziewczyny kupiłam sobie olej z ostropestu i teraz się zastanawiam czy poza stosowaniem wewnętrzym to on się do czegoś jeszcze nada? Miała któraś z Was do czynienia z takim produktem? PS. Zoiluś
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2012-10-26 o 20:35 |
|
|
|
#3712 | |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie... Co chwilę coś nowego...
Ale się dzisiaj wkurzyłam Ojciec często prosi mnie, żebym po niego przyjeżdżała samochodem, kiedy ma ochotę sobie poimprezować i nie ma jak wrócić... No to robię to, oczywiście. Potem zawsze gorąco mnie zapewnia, że samochód jest zawsze do mojej dyspozycji i mogę brać kiedy chcę... Szkoda tylko, że jest dostępny codziennie po 16, kiedy już w sumie nie jest mi potrzebny, a moje pożyczanie w weekend wiązałoby się z jego brakiem przez całe 2 dni (a tego rodzicom zrobić nie mogę)... Kolejna sprawa - garaż mamy prawie 2 kilometry od domu, więc iść z buta taki kawał po samochód, żeby go wieczorem zaprowadzać - to już naprawdę wolę jechać autobusem/kolejką. Więc nie biorę samochodu... Jedyna moja ogromna prośba, to żeby zawsze w piątek o 16 samochód stał pod blokiem - wf mam w Gdańsku (ok. 40 km od miejsca zamieszkania), nie chcę jeździć kolejką późnym wieczorem (mówię o powrocie) bo jest ciemno i niebezpiecznie... A dzisiaj ojciec sobie przyjechał o 16:30 bo moja siostra (z którą mamy ostatnio średnie kontakty przez to jak ona się zachowuje) sobie zażyczyła, żeby jej drewna narąbać bo teraz jej się zachciało mieszkać na działce Nie mogłam się do niego dodzwonić przez długi czas, więc poszłam na kolejkę (którą byłabym spóźniona tylko chwilę - brak korków), ojciec do mnie dzwoni gdzie jestem, przyjechał i dał mi samochód. Spóźniłam się ponad pół godziny, nie było już gdzie zaparkować, przez przypadek zjechałam w jakąś dziwną ulicę, gdzie już nie mogłam zawrócić i pojechałam gdzieś daleko, zabłądziłam... Znalazłam pierwszą małą uliczkę, zajechałam tam, zapytałam ludzi o drogę... Na szczęście byli bardzo mili i wytłumaczyli mi jak wrócić, ale sama na pewno bym nie trafiła... A to wszystko przez to, że byłam taka zestresowana tym, że jestem już tyle spóźniona Ze stresu się rozpłakałam w tym samochodzie, nie lubię takich sytuacji... A jestem osobą, która łatwo się gubi i nie chciałam dzwonić do TŻ żeby mnie poratował, bo pewnie by sobie ze mnie żartował, że po raz kolejny się gubię ![]() Mam tak zły dzień, że zaraz chyba pójdę się wykąpać i spać. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie, zapomniałam napisać. Jesteśmy w szoku. Kupiliśmy bilety na busa do Wrocławia, uruchamiamy nasz internet, a tu niespodzianka- wifi!
|
|
|
|
#3714 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37266866]Bardzo przydatny post
[/QUOTE]dziękuję za opinie. Ogólnie bałam się reakcji czytelniczek, że blog to nie miejsce na coś takiego, ale stwierdziłam, że mój blog to moja przestrzeń i będę pisać o ważnych dla mnie rzeczach, a nie o samych pierdółkach
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
lele, pozdrow ode mnie moj ukochany Wroclaw
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
ja za 2 tygodnie jadę na weekend z TŻ do Wrocławia - nigdy nie byłam
może polecicie jakieś fajne miejsca? oprócz atrakcji turystycznych opisywanych w każdym przewodniku ?
|
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za chęci
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
No no,nie wiedziałam że mbank współpracuje z blogerkami kosmetycznymi
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Kascysko, znalazła się 3 blogerka z naszego terenu
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Orchidea, że jak?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

nawet farbowanie, ha ha 

klątwa czy co?

tylko nie to, potrafię pić 5 kaw dziennie :x

Ojciec często prosi mnie, żebym po niego przyjeżdżała samochodem, kiedy ma ochotę sobie poimprezować i nie ma jak wrócić... No to robię to, oczywiście. Potem zawsze gorąco mnie zapewnia, że samochód jest zawsze do mojej dyspozycji i mogę brać kiedy chcę... Szkoda tylko, że jest dostępny codziennie po 16, kiedy już w sumie nie jest mi potrzebny, a moje pożyczanie w weekend wiązałoby się z jego brakiem przez całe 2 dni (a tego rodzicom zrobić nie mogę)... Kolejna sprawa - garaż mamy prawie 2 kilometry od domu, więc iść z buta taki kawał po samochód, żeby go wieczorem zaprowadzać - to już naprawdę wolę jechać autobusem/kolejką. Więc nie biorę samochodu... Jedyna moja ogromna prośba, to żeby zawsze w piątek o 16 samochód stał pod blokiem - wf mam w Gdańsku (ok. 40 km od miejsca zamieszkania), nie chcę jeździć kolejką późnym wieczorem (mówię o powrocie) bo jest ciemno i niebezpiecznie... A dzisiaj ojciec sobie przyjechał o 16:30 bo moja siostra (z którą mamy ostatnio średnie kontakty przez to jak ona się zachowuje) sobie zażyczyła, żeby jej drewna narąbać bo teraz jej się zachciało mieszkać na działce