|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3722 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale że niby na czym polega ta współpraca? Reklama/artykuł sponsorowany? Ja tam z mBanku jestem bardzo zadowolona, ale nie pomyślałabym, że mają coś wspólnego z blogami
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Orchid też to widzialam
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37273780]Dokładnie... Co chwilę coś nowego... Ale się dzisiaj wkurzyłam Ojciec często prosi mnie, żebym po niego przyjeżdżała samochodem, kiedy ma ochotę sobie poimprezować i nie ma jak wrócić... No to robię to, oczywiście. Potem zawsze gorąco mnie zapewnia, że samochód jest zawsze do mojej dyspozycji i mogę brać kiedy chcę... Szkoda tylko, że jest dostępny codziennie po 16, kiedy już w sumie nie jest mi potrzebny, a moje pożyczanie w weekend wiązałoby się z jego brakiem przez całe 2 dni (a tego rodzicom zrobić nie mogę)... Kolejna sprawa - garaż mamy prawie 2 kilometry od domu, więc iść z buta taki kawał po samochód, żeby go wieczorem zaprowadzać - to już naprawdę wolę jechać autobusem/kolejką. Więc nie biorę samochodu... Jedyna moja ogromna prośba, to żeby zawsze w piątek o 16 samochód stał pod blokiem - wf mam w Gdańsku (ok. 40 km od miejsca zamieszkania), nie chcę jeździć kolejką późnym wieczorem (mówię o powrocie) bo jest ciemno i niebezpiecznie... A dzisiaj ojciec sobie przyjechał o 16:30 bo moja siostra (z którą mamy ostatnio średnie kontakty przez to jak ona się zachowuje) sobie zażyczyła, żeby jej drewna narąbać bo teraz jej się zachciało mieszkać na działce Nie mogłam się do niego dodzwonić przez długi czas, więc poszłam na kolejkę (którą byłabym spóźniona tylko chwilę - brak korków), ojciec do mnie dzwoni gdzie jestem, przyjechał i dał mi samochód. Spóźniłam się ponad pół godziny, nie było już gdzie zaparkować, przez przypadek zjechałam w jakąś dziwną ulicę, gdzie już nie mogłam zawrócić i pojechałam gdzieś daleko, zabłądziłam... Znalazłam pierwszą małą uliczkę, zajechałam tam, zapytałam ludzi o drogę... Na szczęście byli bardzo mili i wytłumaczyli mi jak wrócić, ale sama na pewno bym nie trafiła... A to wszystko przez to, że byłam taka zestresowana tym, że jestem już tyle spóźniona Ze stresu się rozpłakałam w tym samochodzie, nie lubię takich sytuacji... A jestem osobą, która łatwo się gubi i nie chciałam dzwonić do TŻ żeby mnie poratował, bo pewnie by sobie ze mnie żartował, że po raz kolejny się gubię ![]() Mam tak zły dzień, że zaraz chyba pójdę się wykąpać i spać. [/QUOTE] Jutro będzie lepiej ![]() Cytat:
![]() Napisałam wreszcie posta o owsiance
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukajcie sobie na beautyblogs posta o 50zł a wszystko stanie się dla Was jasne
|
#3727 | |
|
Klientka w krawacie
|
![]() Wiem co dobre ![]() Cytat:
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3730 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37275080]
Ale że niby na czym polega ta współpraca? Reklama/artykuł sponsorowany? [/QUOTE] OMG! już się dowiedziałam
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37276049]Ja chyba nie umiem szukać, ale znalazłam tylko bloga co ma 131 obserwatorów
a tego 600 nie[/QUOTE]ja też nie widzę ![]() edit: dobra, widzę :p na co to się ludzie nie godzą...do czego to się już nawet banki posuwają, ha ha
Edytowane przez Patalus Czas edycji: 2012-10-26 o 22:44 |
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
śnieg u mnie sypie
|
|
|
|
#3733 |
|
w krainie snu i marzeń
|
oj dziewczyny dziewczyny, wszystko trzeba Wam jak na tacy
![]() ne: pasterka blogspot
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-10-26 o 22:54 |
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam, oj tam, wyszukałam po ctrl + f
![]()
Edytowane przez Patalus Czas edycji: 2012-10-27 o 09:37 |
|
|
|
#3735 |
|
Konto usunięte
|
Wstyd mi, nie bij
![]() No to tego znalazłam, ale była mowa o innym
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-10-26 o 23:07 |
|
|
|
#3736 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37276344]Wstyd mi, nie bij
![]() No to tego znalazłam, ale była mowa o innym [/QUOTE]Ale ten z 600 obserwatorami to o perfumach
|
|
|
|
#3737 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37276404]Ale ten z 600 obserwatorami to o perfumach
[/QUOTE]Dobra, wybaczcie mi Jestem jakaś nieogarnięta ![]() Dziękuję Orlico
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć w sumie
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-10-26 o 23:21 |
|
|
|
#3739 |
|
Konto usunięte
|
Znalazłam tego o perfumach
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-10-26 o 23:21 |
|
|
|
#3740 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37276429]Dobra, wybaczcie mi
Jestem jakaś nieogarnięta ![]() Dziękuję Orlico [/QUOTE]wybaczam Ci ![]() na beutyblogs chyba przewinął mi się jeszcze co najmniej jeden post o iprefumach... |
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo cofam to co napisałam
dziewczyna naprawdę ma jakiś program partnerski bo podaje linki ale nie czytałam dokładnie.Współpracą bym tego jednak nie nazwała
|
#3742 |
|
Moderator
|
Dziewczyny, zaraz się Wam popłaczę.
Mialam być na Bondzie dzisiaj. Miałam. Zaprosiliśmy moich Rodziców, chcieliśmy się dobrze bawić, wszyscy bardzo lubimy Bonda. Najbliższe ZDAWAŁO MI SIĘ porządne kino - Kalisz Galeria Tęcza. To jedziemy. We wtorek zrobiliśmy z mężem rezerwację online, świetne miejsca i w ogóle. Zajeżdżamy po półgodzinnej trasie, zachodzimy na górę, podajemy Pani numer rezerwacji. Nie ma takiej. Jak to, przecież znikąd sobie numeru nie wzięliśmy. Może państwo zarezerwowali w innym mieście? Nie. Nie pojadę do Świdnicy ani do Kłodzka. Wybraliśmy Kalisz jeszcze sprawdzaliśmy. I tym sposobem pocałowaliśmy klamkę. A raczej kasę. Jestem w szoku jak można takiego bubla puścić. Jeszcze Pani coś tam bąkała o jakimś mailu. No faktycznie, po rezerwacji pojawia się informacja, że "powyższe informacje" czyli numer rezerwacji i miejsca zostały wysłane na maila. Żadnego maila nie dostaliśmy z mężem, podawaliśmy dobre dane. Jestem WŚCIEKŁA bo to miał być wieczór relaksu a skończył się nerwami, kur*ami i stresem. Jeszcze wstyd przed rodzicami i wyrzuty sumienia, że ich targaliśmy niepotrzebnie. Wiecie, cały dzień czy tam kilka dni bo w sumie ja się już od wtorku jarałam jak Londyn w 1666r. się napalasz, nie możesz doczekać piątku i kinowego wieczoru a tu dupa. Półtorej godziny w plecy... napisałam im już na fejsie, pewnie usuną, ale co tam i wysmarowałam maila. Chyba z wściekłości napiszę na bloga bo chcę ostrzec tych, którzy chcą sobie błogo spędzić wieczór. A i jeszcze informacja Pani że "takie sytuacje się im zdarzają" To ja proszę Was no, to powinna być jakaś informacja o tym albo jak? Albo błąd systemu naprawiony... ehhh a najbardziej mi żal filmu bo tak go chciałam zobaczyć ://// Lecę Was nadrabiać Piękne! |
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Mbank ma taki program, każdy może się do niego zapisać i "zarabiać", widać blogerka zwęszyła złoty interes
![]() Do siebie zapraszam na halloween w wersji gore
|
|
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
kasiaj, rozumiem, ze juz wrociliscie wszyscy do domu? W takiej sytuacji nalezy sobie walnac kielicha, albo kielichem. Przykro mi, ze tak wyszlo. Zadnej rekompensaty Wam nie zaproponowali?
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Poległam
Masz mistrza Kobieto Ja rozumiem powagę sytuacji i tak jak pisałam, dawaj na bloga, bo z profilu usuną
|
|
#3746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zrobilam kiedys rezerwacje w Cinema City na jakąś premiere i jak sie okazało przy kasie nie ma żadnej na moje nazwisko ani na mój nr... Prawie mnie tam szlag ze złości trafil ![]() Teraz wlasnie sie szukuje na Bonda i znowu mam obawy, ze cos pojdzie nie tak z rezerwacja
|
|
|
|
|
#3747 | ||||||||||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bałam się że źle mogłam zabrzmieć! Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37273780]Dokładnie... Co chwilę coś nowego... Ale się dzisiaj wkurzyłam Ojciec często prosi mnie, żebym po niego przyjeżdżała samochodem, kiedy ma ochotę sobie poimprezować i nie ma jak wrócić... No to robię to, oczywiście. Potem zawsze gorąco mnie zapewnia, że samochód jest zawsze do mojej dyspozycji i mogę brać kiedy chcę... Szkoda tylko, że jest dostępny codziennie po 16, kiedy już w sumie nie jest mi potrzebny, a moje pożyczanie w weekend wiązałoby się z jego brakiem przez całe 2 dni (a tego rodzicom zrobić nie mogę)... Kolejna sprawa - garaż mamy prawie 2 kilometry od domu, więc iść z buta taki kawał po samochód, żeby go wieczorem zaprowadzać - to już naprawdę wolę jechać autobusem/kolejką. Więc nie biorę samochodu... Jedyna moja ogromna prośba, to żeby zawsze w piątek o 16 samochód stał pod blokiem - wf mam w Gdańsku (ok. 40 km od miejsca zamieszkania), nie chcę jeździć kolejką późnym wieczorem (mówię o powrocie) bo jest ciemno i niebezpiecznie... A dzisiaj ojciec sobie przyjechał o 16:30 bo moja siostra (z którą mamy ostatnio średnie kontakty przez to jak ona się zachowuje) sobie zażyczyła, żeby jej drewna narąbać bo teraz jej się zachciało mieszkać na działce Nie mogłam się do niego dodzwonić przez długi czas, więc poszłam na kolejkę (którą byłabym spóźniona tylko chwilę - brak korków), ojciec do mnie dzwoni gdzie jestem, przyjechał i dał mi samochód. Spóźniłam się ponad pół godziny, nie było już gdzie zaparkować, przez przypadek zjechałam w jakąś dziwną ulicę, gdzie już nie mogłam zawrócić i pojechałam gdzieś daleko, zabłądziłam... Znalazłam pierwszą małą uliczkę, zajechałam tam, zapytałam ludzi o drogę... Na szczęście byli bardzo mili i wytłumaczyli mi jak wrócić, ale sama na pewno bym nie trafiła... A to wszystko przez to, że byłam taka zestresowana tym, że jestem już tyle spóźniona Ze stresu się rozpłakałam w tym samochodzie, nie lubię takich sytuacji... A jestem osobą, która łatwo się gubi i nie chciałam dzwonić do TŻ żeby mnie poratował, bo pewnie by sobie ze mnie żartował, że po raz kolejny się gubię [/QUOTE]Basiu - dasz radę... ja generalnie dość dobrze się orientuję w terenie (lepiej niż mój mąż) a ostatnio jak się zgubiłam w moim mieście, to czułam się bardzo nieswojo... doooobrze będzie! Cytat:
Cytat:
coś Ty, rekompensata? phi. mogę sobie zarezerwować tą jakże pewną drogą bilety na kolejny dzień dostępny, znów tarabanić sie pół godziny w jedną stronę tracić kasę na paliwo i czas. ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
jest genialny, Kawaii maniac go kiedyś użyła wiem, że usuną ale może przez weekend powisi. póki co wisi. Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#3748 |
|
Konto usunięte
|
Kasiu, mam nadzieję, że skoro tak roztrąbiłaś sprawę i napisałaś do nich maila to coś jednak w ramach rekompensaty wykombinują, bo jak nie to naprawdę żenada, czytałam na FB...
Jestem dziś kompletnie przetrącona, pół dnia spałam, drugie pół wegetowałam... Rano byłam na 3godzinnym wykładzie i po prostu przysypiałam, nie mogłam aż oczu otworzyć Jeszcze mnie nowa baba w dziekanacie meeega wkurzyła, taaaka z niej straszna sucz, że szkoda gadać... To co dziś odwaliła to już szczyt - między innymi siłą wypchnęła mnie z dziekanatu i zatrzasnęła mi drzwi przed nosem tak, że 3cm bliżej bym stała i nos bym miała złamany pewnie Dodam, że chciałam tylko podbić legitymację i nie zdążyłam ani słowa powiedzieć.
|
|
|
|
#3749 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczynyyy... ratujcie !
Piekielnie denerwują mnie zaskórniki zamknięte czy macie jakiś sprawdzony sposób na ich pozbycie się ? ![]() po hydrolacie cytrynowym tak jakby chciały mi się na zewnątrz wydostać i widoczne były wybrzuszenia (!) to przyznaję się, że przerwałam ciągłość skóry i się ich pozbyłam, teraz mi się stale w tych samych (kilku) miejscach "odradzają"
|
|
|
|
#3750 |
|
Konto usunięte
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;37277621]Dziewczynyyy... ratujcie !
Piekielnie denerwują mnie zaskórniki zamknięte czy macie jakiś sprawdzony sposób na ich pozbycie się ? ![]() po hydrolacie cytrynowym tak jakby chciały mi się na zewnątrz wydostać i widoczne były wybrzuszenia (!) to przyznaję się, że przerwałam ciągłość skóry i się ich pozbyłam, teraz mi się stale w tych samych (kilku) miejscach "odradzają" [/QUOTE]Parówek próbowałaś? OCM? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

Ojciec często prosi mnie, żebym po niego przyjeżdżała samochodem, kiedy ma ochotę sobie poimprezować i nie ma jak wrócić... No to robię to, oczywiście. Potem zawsze gorąco mnie zapewnia, że samochód jest zawsze do mojej dyspozycji i mogę brać kiedy chcę... Szkoda tylko, że jest dostępny codziennie po 16, kiedy już w sumie nie jest mi potrzebny, a moje pożyczanie w weekend wiązałoby się z jego brakiem przez całe 2 dni (a tego rodzicom zrobić nie mogę)... Kolejna sprawa - garaż mamy prawie 2 kilometry od domu, więc iść z buta taki kawał po samochód, żeby go wieczorem zaprowadzać - to już naprawdę wolę jechać autobusem/kolejką. Więc nie biorę samochodu... Jedyna moja ogromna prośba, to żeby zawsze w piątek o 16 samochód stał pod blokiem - wf mam w Gdańsku (ok. 40 km od miejsca zamieszkania), nie chcę jeździć kolejką późnym wieczorem (mówię o powrocie) bo jest ciemno i niebezpiecznie... A dzisiaj ojciec sobie przyjechał o 16:30 bo moja siostra (z którą mamy ostatnio średnie kontakty przez to jak ona się zachowuje) sobie zażyczyła, żeby jej drewna narąbać bo teraz jej się zachciało mieszkać na działce 

Dziękuję! Po prostu musiałam się wygadać i podziwiam, że to przeczytałaś 

a tego 600 nie

Lush & China Glaze lover!