|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]() z resztą wiecie jak to jest... ( )
|
|
|
|
#302 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Iza, ale Ty się masz z tym plamieniem...
Ja właśnie sobie dzisiaj kupiłam "Ciszę...", ale zacznę ją czytać chyba dopiero po niedzieli. Wróciłam z CH. Kupiłam tylko sweter. Nienawidzę robić zakupów, zwłaszcza zimą. Wszystko jest drogie, cienkie, kiepskiej jakości i za krótkie. |
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Wieka zaciskam kciuki
![]() Medi ja w ogóle nie lubię na zakupy chodzić
|
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
Wieka, umknął mi Twój post...
Serdeczne gratulacje! |
|
|
|
|
#305 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje!!!
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja właśnie słucham listy na Trójce...moja ulubiona od lat wczoraj słuchałam w radiu głupiej Seneszynowej...jak to można spokojnie dokonywać aborcji, bo zabranianie tego to ograniczanie wolności kobiet...tiiiaaaaa...nóż w kieszeni się otwiera...aż mi się ryczeć chce, że tak można o tym myśleć
Edytowane przez wieka22 Czas edycji: 2012-10-26 o 20:37 |
|
|
|
|
|
#307 |
|
Wtajemniczenie
|
Wieka - garuluję. Trzymam kciuki
- będzie dobrze ![]() Mój chłop też właśnie mięsny, poburczy troche na obiad jak nie ma mięsa, zje i zrobi jeszcze kanapki z wędliną ![]() Też miałam staniki z Alles - też polecam, są wygodne, świetnej jakości i seksowne Ja właśnie pożeram chipsy pod te moje 55 kg Zaraz zrobię sobie drinka
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
moja stacja. jak nie ona to żadna
![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- i slusznie. trzeba celebrowac chwile ![]() ![]()
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2012-10-26 o 20:57 Powód: matkoooo muzk mi sie lasuje... jaki ortografffff!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#309 |
|
Rozeznanie
|
ja w dodatku platonicznie zakochana w głosie pana Marka...
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Wieka tak sie ciesze
Nie można sobie wszystkiego odmawiać
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
boshe.... jakiego ortografa strzelilam.... mam rozumek wielkosci ziarenka groszku
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
Też lubię listę Trójki. Swoją drogą to jest jedyna ogólnopolska rozgłośnia, której da się słuchać.
Pani, chwal się ortem |
|
|
|
|
#315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mój mąż ostatnio w smsie napisał: pożyczom...do tej pory ma traumę, bo to był sms do wielu...
Edytowane przez wieka22 Czas edycji: 2012-10-26 o 21:13 |
|
|
|
|
|
#317 | |||||
|
Konto usunięte
|
Mój mąż jak się znamy 11 lat, tak może z powodu jednej osoby jest lekko zazdrosny... A tak to nic, chodziłam już (będąc po ślubie) na całonocne imprezy z koleżankami, a on nic, nawet do mnie nie zadzwonił i nie spytał czy żyję
Za to ja jestem zazdrośnik Cytat:
Cytat:
Ostatnio mam fazę na marchewkę z groszkiem...![]() Cytat:
A co do swetrów - niestety to samo przeżywam, choć w tym roku prym wiodą te wieeelkie swetry (ale znowu ja w nich źle wyglądam:/). A u mnie w pracy, jak pisałam, jest zimno i ja nie mogę mieć takich cieniutkich ni to bluzeczek ni to sweterków, zimą mam czasami założone: jedna koszulka+druga koszulka z długim+sweter+ponczo.... No i rękawiczki bez palców Cytat:
Jest jeszcze mało znana stacja polskiego radia - CZWÓRKA! Jest super, oczywiście nie wszystkie audycje, ale zwykle się nie zawodzę. Próbowałam już ją zdradzić z wieloma, ale się nie da, zawsze wracam na 95,9 I jeszcze czasami słucham Dwójki, ale to zwykle jak mam mega wnerwa. Cytat:
![]() Wróciłam z zakupów. Udanych Ale od początku...Zamówiłam kwiatki dla małego, u tej kwiaciarki, co jej zmarł wnuczek. Dogadałyśmy się w mig.... Potem kupiłam 3 lakiery z Vipery za 3,50 Bambini moja nowa miłość, 2 niebieskie i jeden taupe. Następnie poszłam na cmentarz, pogadałam sobie z Dawidkiem i spotkałam mamę bliźniaków, które leżą za Małym (nota bene chłopiec to również Dawid....). Ale nie potrafiłam jej nic powiedzieć, więc tylko się grzecznie przywitałyśmy i pożegnałyśmy. Sama będąc AM nie umiem sobie wyobrazić, jak można stracić bliźnięta.... Potem pojechałam do parku i zrobiłam sobie spacerek półgodzinny. Opuszczony park (spotkałam może czworo ludzi, kilku biegaczy i rowerzystów), muzyka i ja. Następnie CH i TŻ. Kupiłam sweterek w C&A (czarny golf, nic specjalnego) i pokupowaliśmy inne potrzebne rzeczy. No i kawka w Starbucksie Pycha i trzymała mnie do 20.... Potem pojechaliśmy do BRW i Castoramy po rzeczy do mieszkania. I kupiłam wszystko, co miałam kupić Na koniec po powrocie zrobiłam bułki z pieczarkami i serem i tak mi minął mój wolny dzień.... Mega udany, wykorzystany na maksa. Zaraz skręcam lampę i robię klimat
|
|||||
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Wieka gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!
Perse czyli zakupy udane, bardzo dobrze
|
|
#319 |
|
Wtajemniczenie
|
Perse, gratuluję udanych zakupów!
Pokażesz nam choć część nabytków? A ja mam ostatnio kryzys lakierowy- pomacam, obejrzę i odkładam... Nie poznaję samej siebie! Matko bosko... Jest mi tak zimno, że mam wrażenie, że mi tyłek zaraz do stołka przymarznie. |
|
|
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie objawy na @
brzuch mnie boli ;/ ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- u mnie objawy typowo jak na @ :/ brzuch mnie boli ;/ dzis 26 dc. |
|
|
|
|
#321 | |
|
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37274929]
A ja znam Jest jeszcze mało znana stacja polskiego radia - CZWÓRKA! Jest super, oczywiście nie wszystkie audycje, ale zwykle się nie zawodzę. Próbowałam już ją zdradzić z wieloma, ale się nie da, zawsze wracam na 95,9 I jeszcze czasami słucham Dwójki, ale to zwykle jak mam mega wnerwa. Pożyczom = po śląsku pożyczam ![]() [/QUOTE] JEDYNKĘ zawsze słuchałam u rodziców jak wracałam ze studiów - zawsze mi się ta stacja będzie kojarzyć z błogim ciepłem rodzinnego domu i dzieciństwem... DWÓJKĘ od czasu do czasu TRÓJKĘ nałogowo nią oddycham ![]() ni i teraz wypróbuję CZWÓRKĘ w takim razie ![]() Perse dałaś nadzieję mojemu mężowi, bo coś mu śitało ż egdzieś się tak mówi(tak się tłumaczył biedny) ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Kathe
|
|
|
|
#322 |
|
Konto usunięte
|
Lampa świeci
Jest tak, jak chciałam, klimat. To taka lampa, co jedno światło idzie do góry, a drugie na dół. Coś w tym stylu: http://maxisale.pl/a/lampy/podl/lampa11.jpg tylko oba klosze szklane, mleczne szkło (tzn. górny jest plastikowy, ale nic nie poznać, sami byliśmy zdziwieni :P)Wieka, u mnie jakbym powiedziała przy rodzicach: pożyczam, to bym się dziwnie czuła..... Z rodzicami tylko po śląsku
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem na bieżąco....bardzo za Wami tęsknię
na starym wątku mam do nadrobienia sporo stron a tu już z nowym lecicie.... ![]() buziaki dla Was u nas w miarę ok Kasia rośnie i jest niesamowita byłam już na 2 godz w pracy tak nieoficjalnie... ![]() jutro cały dzień na uczelni... całuski z nadzieją, że jednak nadrobię i będę mieć czas być na bieżąco ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- wieka- kciuki mocno trzymam
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-10-27 o 01:37 |
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Wpadłam na chwilkę i zaraz zmykam do roboty.. Dziś pierwszy raz poczułam, że mam dziecko ![]() Muszę się pochwalić Staś nauczył się przekręcać z boku na plecy i jak go położę to jak się mu znudzi ta pozycja to się przekręcaJestem zmęczona, niewyspana, ale szczęśliwa, ta Mała Kruszynka daję mi tyle siły
|
|
|
|
|
#325 | |||
|
Wtajemniczenie
|
poka poka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37274929] Wróciłam z zakupów. Udanych Ale od początku...Zamówiłam kwiatki dla małego, u tej kwiaciarki, co jej zmarł wnuczek. Dogadałyśmy się w mig.... Potem kupiłam 3 lakiery z Vipery za 3,50 Bambini moja nowa miłość, 2 niebieskie i jeden taupe. Następnie poszłam na cmentarz, pogadałam sobie z Dawidkiem i spotkałam mamę bliźniaków, które leżą za Małym (nota bene chłopiec to również Dawid....). Ale nie potrafiłam jej nic powiedzieć, więc tylko się grzecznie przywitałyśmy i pożegnałyśmy. Sama będąc AM nie umiem sobie wyobrazić, jak można stracić bliźnięta.... Potem pojechałam do parku i zrobiłam sobie spacerek półgodzinny. Opuszczony park (spotkałam może czworo ludzi, kilku biegaczy i rowerzystów), muzyka i ja. Następnie CH i TŻ. Kupiłam sweterek w C&A (czarny golf, nic specjalnego) i pokupowaliśmy inne potrzebne rzeczy. No i kawka w Starbucksie Pycha i trzymała mnie do 20.... Potem pojechaliśmy do BRW i Castoramy po rzeczy do mieszkania. I kupiłam wszystko, co miałam kupić Na koniec po powrocie zrobiłam bułki z pieczarkami i serem i tak mi minął mój wolny dzień.... Mega udany, wykorzystany na maksa. Zaraz skręcam lampę i robię klimat [/QUOTE]rzeczywiście udane [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37275891]Lampa świeci Jest tak, jak chciałam, klimat. To taka lampa, co jedno światło idzie do góry, a drugie na dół. Coś w tym stylu: http://maxisale.pl/a/lampy/podl/lampa11.jpg tylko oba klosze szklane, mleczne szkło (tzn. górny jest plastikowy, ale nic nie poznać, sami byliśmy zdziwieni :P)[/QUOTE] mam prawie taką samą buziaki, my też tęsknimy Cytat:
![]() co przygotowujesz do jedzenia? zabieram się do sobotnich porządków, choć pogoda mnie nie mobilizuje. miłej soboty. |
|||
|
|
|
|
#326 | |
|
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37275891]Lampa świeci
Jest tak, jak chciałam, klimat. To taka lampa, co jedno światło idzie do góry, a drugie na dół. Coś w tym stylu: http://maxisale.pl/a/lampy/podl/lampa11.jpg tylko oba klosze szklane, mleczne szkło (tzn. górny jest plastikowy, ale nic nie poznać, sami byliśmy zdziwieni :P)Wieka, u mnie jakbym powiedziała przy rodzicach: pożyczam, to bym się dziwnie czuła..... Z rodzicami tylko po śląsku [/QUOTE]lampa idealna na jesienne wieczory ![]() lubię regionalne klimaty ![]() Cytat:
mama na medalkurde mnie coś łapie...w gardle drapie, katar się zaczyna...rany u mnie to chyba standard przy początku ciąży... u Was też śnieg???
|
|
|
|
#327 |
|
Konto usunięte
|
Pierwszy raz pisze z telefonu,mało wygodne:p
Zeberko,myslalysmy,co tam u ciebie Maksi mam nadzieję,że lampa sie sprawuje ok,ją sie na nią czailam ![]() Wieka u mnie wszystko na raz,śnieg,deszcz,wiatr.. I koleżanka sie rozchorowala,więc nici z odwiedzin.. zaraz wstaje,sprzatam,zakupy, a po południu chillout Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-10-27 o 09:29 |
|
|
|
|
#328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37274929] Wróciłam z zakupów. Udanych Ale od początku...Zamówiłam kwiatki dla małego, u tej kwiaciarki, co jej zmarł wnuczek. Dogadałyśmy się w mig.... Potem kupiłam 3 lakiery z Vipery za 3,50 Bambini moja nowa miłość, 2 niebieskie i jeden taupe. Następnie poszłam na cmentarz, pogadałam sobie z Dawidkiem i spotkałam mamę bliźniaków, które leżą za Małym (nota bene chłopiec to również Dawid....). Ale nie potrafiłam jej nic powiedzieć, więc tylko się grzecznie przywitałyśmy i pożegnałyśmy. Sama będąc AM nie umiem sobie wyobrazić, jak można stracić bliźnięta.... Potem pojechałam do parku i zrobiłam sobie spacerek półgodzinny. Opuszczony park (spotkałam może czworo ludzi, kilku biegaczy i rowerzystów), muzyka i ja. Następnie CH i TŻ. Kupiłam sweterek w C&A (czarny golf, nic specjalnego) i pokupowaliśmy inne potrzebne rzeczy. No i kawka w Starbucksie Pycha i trzymała mnie do 20.... Potem pojechaliśmy do BRW i Castoramy po rzeczy do mieszkania. I kupiłam wszystko, co miałam kupić Na koniec po powrocie zrobiłam bułki z pieczarkami i serem i tak mi minął mój wolny dzień.... Mega udany, wykorzystany na maksa. Zaraz skręcam lampę i robię klimat [/QUOTE]Perse pokaż zakupy ![]() Cytat:
Cytat:
Witam sie z kawką.U mnie leje,zimno i wogóle do du.. pogoda.Mamy dziś z tż 5 rocznice ślubu
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się weekendowo
Zeberka ![]() 3maj się Kochana i zaglądaj w miarę możliwości chocby powiedzieć co u Was....Perse no to zakupy udane szkoda że spotkanie odwołane....U mnie śnieg wczoraj wieczorem sypał....;/ dziś od rana deszcz pada i wieje nieziemsko aż mi sie nic nie chce .... a mamy jechac do rodzinki....nie wiem czy jedziemy czy nie ....
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
To pieknie!!! Byłam wczoraj u ginka...cięzka sprawa! Miałam 10 d.c. pęcherzyck 17 mm wspomniał coś o walnietej drugiej fazie cyklu...ale co to znaczy? Mam zrobic hormony i prolaktyne jak przyjedzie @. Dostałam tez dupka i mam brac od 15 dnia przez 10 dni no i pracowac nad Marcelem pracować.... Jak na dziewczynke to w ponidzialek jak na chłopaka wtorek- sroda... Moja mąż pracuje od poniedzialku do wtorku po 14 h ale na spiocha bedziemy próbować. No pochwalił mnie za acard. Bodrze, ze go brałam w podróży. Nastepnym razem mam brac heparyne w brzuch przed podróża dłuższa niż 5 h.. Ogolnie ok, powiedział, ze do konca roku wpędzi mnie w ciąże ![]() Jesli zobacze dwie kreseczki to mam dzwonic natychmiast i wtedy szybko wizyta... Zastanawiam sie tylko czy odstawienie dupka nie wpłynie na.... Poźniej kazał powiedzieć co lezy mi na serceu i sie poryczałam..powiedział, ze strata to trauma i ze moge z Nim pogadac bo nic z tego gabinetu nie wyjdzie dalej. Wytłumaczyłam, ze wie, ze nikt tego nie rozumie, ale on tak i mam płakac jesli mi to pomoże.. Ciepły smympatyczny, pewny siebie lekarz.... Pytał mnie o wszytsko o siniaki, czy czesto mi zimno, czy rozdwajaja mi sie włosy, jakie mam paznokcie i jaka skóre itp. Uf..pozniej przyjechał mąż i dostałam kwiatki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

cieszę się ogromnie Kochana!! i zaciskam
!!
coming soon lipiec'2016

trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Za to ja jestem zazdrośnik 
Ostatnio mam fazę na marchewkę z groszkiem...