|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część V :)
Cytat:
Miałam teraz próbkę Diora Nude i jestem nim zachwycona, bardzo fajnie wygląda na twarzy, mam wrażenie, ze wygładza cere. Myślę, że jak skończę Lancoma skuszę się na Diora
|
|
|
#4472 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4473 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
z punktu widzenia roweru - przechlapane nawet bardziej niż z punktu widzenia pieszych....Byłam w Mario i no niestety ta obniżka 50 procentowa to jakiś żart; natomiast -30% na całą kolorówkę... to tak jak w wyczekiwanej corocznie promocji makijażowej w sephorze po Świętach ![]() Przyznam szczerze, że już nie pamiętam, kiedy ostatnio kupowałam coś z kolorówki... dawno to było niewątpliwie, ale wszak w tym tysiącleciu i dziś się nieco zbulwersowałam, jak zobaczyłam pomadki Guerlain po prawie dwie stówy
|
|
|
|
|
#4474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co było z The balm? paletki? rozświetlacze? |
||
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Pojedyńcze cienie i tusze. Ogólnie bieda, nędza i ubóstwo.
|
|
|
|
#4476 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;37265782]Skorzystaj z KWC.
Jak bardzo jestes blada? Jesli bardzo to podaj jakis podklad, ktory byl dla Ciebie dobry. Postaram sie pomoc.[/QUOTE] Czytałam KWC i MakeUpAlley i nic ciekawego nie wyczytałam. Im więcej czytam tym mniej wiem Patrząc na matrix podkładów na temptalii jestm w kolorze Mac NC15, Bobbi Brown 0 Porcelain. Revlon Colorstay 150, Bourjois Healthy Mix 51. |
|
|
|
#4477 |
|
Wieczne Kutango
|
ja też używam revlona 150 i bourjois HM 51, chociaż ten drugi jest odrobine za jasny. Może MUFE 115?
|
|
#4478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najbardziej póki co podoba mi się Clarins skin illusion. Kolor 103 za ciemny, ale widać to tylko w słońcu Będę golfy nosić :P
Edytowane przez dejanira21 Czas edycji: 2012-10-26 o 19:28 |
|
|
|
|
#4479 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Słyszałam duzo dobrego o nim, ma jasne odcienie ale wiadomo co skóra to inny obyczaj
|
|
|
#4480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiecie do kiedy jest w Douglasie promocja na essie?
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#4482 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
ja wczoraj zajrzałam do D i Essiaki były już w regularnej cenie
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, a akurat dzisiaj planowałam się wybrać po essiaki ![]() Ja byłam wczoraj pierwszy raz w Mario i w sumie jestem zaskoczona ilością kolorówki jaką mają ![]() Chociaż obsługa "średnio" kompetentna. Pomijając fakt że przez kilka minut chodzenia między regałami nikt się mną nie zainteresował (chociaż w sumie lepsze to niż wmuszanie we mnie pomocy w Sepho ). Myślałam żeby kupić nowe meteoryty, więc się pytam pani które by mi doradziła to powiedziała że w sumie wszystkie są takie same ale skoro mam już trójkę to mogłabym wziąć teraz dwójke. Więc mimo dostępnego próbnika wyjęła nowy kartonik kulek, otworzyła i zanurzyła w nim palucha wesoło gmerając Na meteoryty jakoś mi przeszła ochota... Wzięłam sypańca guerlain bo on ma na szczęście sitko zaklejone... Szkoda że ważny tylko pół roku jeszcze. Poprosiłam jeszcze o próbki jasnych podkładów to pani obrzuciła mnie spojrzeniem i "widzę że ma pani suchą skórę". Jasne... mam skórę tłustą i to bardzo, a byłam po kilku godzinach od zrobienia makijażu więc nawet odrobiny matu na niej nie było Dobrze że chociaż była miła i nic z łaski nie robiła ![]() Mam jeszcze do Was pytanie, znacie może jakiś jasny bronzer do konturowania twarzy? Jakoś mi się wydaje że wszystkie są dla mnie za ciemne
|
|
|
|
#4485 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
oj to nie idź do BlueCity
chociaż z drugiej strony może ta promoca jest, tylko taka dla wtajemniczonych? W sumie nie pytałam, podeszłam do półek lakierowych i widziałam cenę - i żadnego info, że promocja czy coś... no nie wiem, może trzeba było zapytać ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4486 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Oj do Blue city na pewno nie bo mam ponad 300 km
![]() Może wstąpię dzisiaj do jakiegoś douglasa i się spytam. Też właśnie myślałam o jakimś zwykłym pudrze w ciemniejszym odcieniu tylko nie wiedziałam czy znajdę dość ciemny odcień żeby go jednak było widać. Zobaczę jeszcze raz w Mario póki ta promocja jest
|
|
|
|
#4488 |
|
Zadomowienie
|
Ta promocja jest tylko w D. online: http://www.douglas.pl/douglas/essie/index_b1239.html
i przy zakupach pow. 150 zł. wchodzi kod rabatowy na 20 zł. MOJEKUPONY3857 Edytowane przez kasia68 Czas edycji: 2012-10-27 o 11:02 |
|
|
|
#4489 |
|
Raczkowanie
|
Mam kod zniżkowy 10% do Douglasa online, mogę komuś odstąpić
Chociaż przy takiej promo w Mario te 10% nie wydaje się ciekawe ![]() Czy w Waszych Mario są te zestawy z serum Estee Lauder Advanced Night Repair + jakieś dwie miniatury gratis ? Takie w kartonikach. |
|
|
|
#4490 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ktoras wspominala o znizce do CCC do kupienia na allegro. Te 30% jest jednorazowe i musze oddac karte znizkowa przy kasie czy moge uzyc kilka razy? Dzieki za pomoc
|
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4492 |
|
Raczkowanie
|
Koniecznie zapytaj! Byłabym Ci wdzięczna gdybyś wtedy i mi kupiła
Jakoś się dogadamy co do zapłaty i wysyłki.A jeśli nie ma ja mogę kupić Tobie w Douglasie, ale mam zniżkę tylko 10%. 279 ze zniżkż 10% to 250 zł, i tak nieźle. Edytowane przez dejanira21 Czas edycji: 2012-10-27 o 12:43 |
|
|
|
#4493 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cześć!!
Dziewczyny czy to ja jestem jakaś nie tego, czy rzeczywiście w Douglas online nie ma podkładów Bobbi Brown? |
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
James, znalazłam taki filmik i pomyślałam o Tobie :
http://www.youtube.com/watch?v=0d0nX...mbedded#at=687 Może to jest właśnie źródło Twojego problemu z włosami? Jak tam w ogóle z nimi? Coś lepiej? |
|
|
|
#4495 |
|
Konto usunięte
|
Nie jestes wcale blada. Masz ogromny wybor podkladow. W kazdej marce cos dla siebie znajdziesz.
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4497 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mialam wrazenie, ze minimalna roznica po tabletkach z drozdzami byla. Przerzucilam sie na inne polecane tabletki (pantotenian wapnia) i wydaje mi sie, ze znow leca bardziej. Juz sama nie wiem czy po drozdzach byla poprawa czy tak bardzo chcialam ja sama zobaczyc. |
|
|
|
|
#4498 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;37282030]Nie jestes wcale blada. Masz ogromny wybor podkladow. W kazdej marce cos dla siebie znajdziesz.[/QUOTE]
Niby tak, ale niektórych jasnych nie ma w Polsce i trzeba zamawiać w necie, np. Guerlain. |
|
|
|
#4499 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;37282115]Hormony mialam badane. Wszystko okej.
Mialam wrazenie, ze minimalna roznica po tabletkach z drozdzami byla. Przerzucilam sie na inne polecane tabletki (pantotenian wapnia) i wydaje mi sie, ze znow leca bardziej. Juz sama nie wiem czy po drozdzach byla poprawa czy tak bardzo chcialam ja sama zobaczyc.[/QUOTE] Wiem, że rozmowa o drożdżach już kiedyś była, ale zapomniałam o tym temacie. Mogłabyś dać linka do tych tabletek drożdżowych, które łykasz? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.

z punktu widzenia roweru - przechlapane nawet bardziej niż z punktu widzenia pieszych....

Słyszałam duzo dobrego o nim, ma jasne odcienie ale wiadomo co skóra to inny obyczaj
Przy czym nie miałam jeszcze żadnego egzaminu. Po prostu stresuję się jazdą, unikam zapisywania się na kolejne, a i głupia wzięłam sobie kurs z Grupona i szkoła jazdy okazała się istnym koszmarem i oszustwem (Mobilek, opisany nawet w Wyborczej). Więc nic nie umiem. Niby zdaje na Odlewniczej, ale chyba do Ostrołęki pojadę, byle w tym roku to nieszczęsne prawko jeszcze pocisnąć