|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
|
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieliśmy jeszcze kupon -12% na rabaty, który był ważny tylko wczoraj i w sumie zaoszczędziliśmy prawie 30 zł na zakupach
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-10-27 o 18:23 |
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
My tez zaopatrzylismy sie w dzidziusia
I jestem wsciekla bo byly fajne sportowe kurtki w realu za 49zl i kurcze xl bylo z tego modelu na styk, a z innego modelu sie w xl topilam!!! Plakac mi sie chcialo bo snieg zaczal sypac zimno jak diabli a ja w moja kurtke sie zapinam tylko pod szyja ![]() Ogladam skate canada a maly chyba poczworne tulupy skacze razem z nimi
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie Dzidziuś jest w Carrfurze (czy jak to tam się pisze
) - 26 zł kosztuje, ale nie pamiętam jaka waga. Wyemigrowałam do rodziców i powiem Wam, że nie wiedziałam, że jest tak zimno na dworzu
|
|
|
|
#4836 |
|
Zadomowienie
|
Hej wstawiam zdjecie mojego duzego brzuszka zdjecie robione w 28 tygodniu, jak widać mi kg weszły nie tylko w brzuszek ale i wszędzie ale najwięcej w uda i pupę. A na drugim zdjęciu nasz prezent gwiazdkowy Rambo.
|
|
|
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie taki duży znowu, a ładny ![]() taka malizna i Rambo?
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomniało mi się jak kiedyś siedzimy sobie z mężem w knajpce i po drugiej stronie ulicy idzie dwóch kolesi, takie typowe dresy, napakowani, łańcuch na szyi i widzę, że jeden ma jakiegoś psa na smyczy, ale nie widać go, bo zaszedł za samochód; od razu sobie pomyślałam, że jakiś pitbul albo coś podobnego, a jak wyszli za tego samochodu to myslałam, że padnę - na końcu smyczy mały york z kokardką na głowie
|
|
#4841 |
|
Konto usunięte
|
WIelkie G załatwiłam. Jak w końcu na SOR pojechałam, to zobaczyłam czarno od ludzi i usłyszałam, że za jakieś 3h okulista przyjmie, bo jest jeden, robi zabieg a przede mną jeszcze 2 poważne przypadki... Wyszłam stamtąd. W sumie 3h spędziła jeżdżąc jak kretynka autobusami w ulewie jak szlag i nic nie załatwiłam. Na wieczór dziecko mnie tak wpieniło, że mam ochotę gryźć i ogólnie czuję się do dup.y.
|
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
a z okiem się nie pogorszyło jeszcze po tym maratonie?
szaja, widziałam cię na wątku chustowym i zdecydowałaś się ostatecznie na jakąś chustę? bo ja się właśnie zastanawiam i na początek kupiłabym chyba jakąś używaną, żeby w domu przetestować podczas zimy jeszcze, a potem jak już będę wprawiona to będzie cieplej i na spacer już lepiej tak wyjść; tylko zastanawiam się, czy elastyczną czy tkaną bo z tego co się dowiedziałam, to elastyczna dobra na początek, ale jak dziecko cięższe, to już nie za bardzo, no i tylko jedno wiązanie można; a tkaną można od samego początku używać?potem, jak już mały będzie większy, to chciałabym nosidełko, np. Tula są super
|
#4843 |
|
Konto usunięte
|
Elllmi, kiedy mnie na chustowym widziałaś?
![]() Bo ja nie kojarzę bym w ogóle tam wchodziła ![]() Nie zdecydowałam się na razie. Ale jeśli tak, to tkaną cienką, od początku, używaną koniecznie i coś w stylu: NatiBaby lub Hoppediz. Na razie mam taką: http://allegro.pl/chusta-kolkowa-beb...735827429.html |
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
widzę,że nie tylko mnie dobrze nastroił śnieg
![]() ja się cieszyłam jak dziecko ale mieliśmy dziś niespodziankę- na budowę wpadli nasi znajomi-wymalowali nam chatę i zabejcowali belki na sufitach jesteśmy z TZ w szoku ja w zamian poczęstowałam wszystkich plackami i gulaszem na deser było ciasto nie ma to jak przyjaciele...... dobranoc moje panie |
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozdawali te kupony też wczoraj w sklepie
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37288691]Elllmi, kiedy mnie na chustowym widziałaś?
![]() Bo ja nie kojarzę bym w ogóle tam wchodziła ![]() Nie zdecydowałam się na razie. Ale jeśli tak, to tkaną cienką, od początku, używaną koniecznie i coś w stylu: NatiBaby lub Hoppediz. Na razie mam taką: http://allegro.pl/chusta-kolkowa-beb...735827429.html[/QUOTE] czytałam wątek od początku i w lipcu mi jakaś baba z włóczką w oko wpadła ![]() na razie czytam o tych chustach na forum.gazeta, bo coś się boję tej takiej prawie pionowej pozycji dla noworodka, a takie noszenie jak w kołysce, to chyba niewygodne
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie nie ma ani grama sniegu tylko caly dzien leje deszcz ;/
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
UW=Urzad Wojewodzki? Jesli tak, to tam rzeczywiscie nie ma knajp, ale niedaleko jest do Lotu, a tam to juz istna kopalnia ![]() Pochwale sie Wam - MAMY MIESZKANIE!!! ![]() W poniedzialek idziemy podpisac umowe, nie do konca jeszcze w to wierze ![]() Co prawda wyniesie nas ciut wiecej niz zakladalismy, ale za to nie musimy sie martwic o zuzycie wody i pradu, bo wlascicielka chce stala kwote. I mamy tam naprawde super standard Wszystko po remoncie, skorzane kanapy, plaski tv, zmywarka, a nawet sejf hahah.W koncu zamieszkam z TZ, nie mieszkalam jeszcze nigdy z wlasnym facetem (bo z kolegami to i owszem )
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-10-27 o 22:34 |
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijka- rewelacja
widzisz, udało się a mieszkanie z własnym facetem- świetna sprawa otworzyłam rano oczy a za oknem bielusienko..... jakos to do mnie nie przemawia bo nie odważyłabym sie dzis do rodziców smignac, a jedzie na 12 do pracy i siedziałabym sama ![]() i wcale nie spalam dłużej- głodzilla zaatakowala i musiałam wstac chociaz chętnie porzytulałabym się jeszcze do męża ![]() aaaaaaaaaaaaapropo- z wczorajszego przytulania-przepraszania wyszło megaprzyjemne BZYKANKO łojeju, po takiej przerwie..... to sobie dopowiedzcie co się działo
|
|
|
|
#4851 | |
|
Konto usunięte
|
Przeczytałam: rozdawali te kupy
U mnie wczoraj też, a dzisiaj od rana... BIAŁO Ja już nie pamiętam października ze śniegiem... Cytat:
![]() Widzę, że się przyjęło :d |
|
|
|
|
#4852 |
|
Konto usunięte
|
I mój brzucho:
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37292139]
Widzę, że się przyjęło :d[/QUOTE] przyjeło się, bo nie trzeba języka łamac ![]() a jak Twoje oko po super wizytach? ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- brzusio swietny |
|
|
|
#4854 |
|
Konto usunięte
|
Moje oko leczę neomycyną i jest dużo lepiej
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Panie Boże, ty mi daj cierpliwosc bo inaczej mojego chłopa zastrzele
jak usłyszał, ze wybieram się do rodziców (4km od nas) to palnął mi cały wykład na temat tego jak rozbije samochód tak się zacupirzył, że miałam ochotę przywalic mu tą patelką na której smażyłam jajecznice i tak jest za każdym razem jak chce gdzies zima się z domu ruszyc..... ale tego, że jeżdże 10 razy ostrożniej i bezpieczniej niż on to jakoś nie bierze pod uwage sam rozbił swojego opla 4 lata temu, bo mu się spieszyło i cały przód był do roboty to teraz każdego swoją miarą mierzy jak kiedys przez dłuższy czas nie bedzie mnie na forum to znaczy, ze jednak popełnię na nim harakiri
|
|
|
|
#4856 |
|
Zadomowienie
|
oooo wreszcie skończył się ten zwariowany tydzień i mogę z Wami posiedzieć!
Ciągła latanina, jak nie w szkole to w pracy, a jak w domu, to robię jakieś projekty lun sprzątam lub gotuje ![]() TŻ to jednak kochane stworzonko, wczoraj mi zabrał odkurzacz i mopa, powiedział, że mam siedzieć na dupie i odpoczywać, a on wszystko zrobi. A teraz jeszcze śpi, o 1 w nocy wcinaliśmy chipsy w łóżku Piękne macie brzuszki, jakie duże w ogóle! Aaaa no i właśnie zobaczyłam, że mnie nie ma na liście w 1 poście, dopisze mnie ktoś ![]() No i jakby ktoś sprawdził, czy nadaję się już do klubu czy nie :P to bym Wam się pokazała i swój brzunio, jakby tż tak zdjęcie potem zrobił, hm? ;> |
|
|
|
#4857 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za to teraz mieszkanie, które kupujemy jest jeszcze dalej i jeszcze większa wiocha..ale mi to nie przeszkadza bo fajne mieszkanie no i Gdynia Zachód się rozrasta bardzo ![]() Tak tak chodziło mi o Wojewódzki ![]() Gratuluję mieszkanka jak duże i gdzie? w centrum?![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() nie wiem jak tam u was ale u nas w Gdy dzisiaj bezśniegowo... Grrrr nie byłabym w stanie zatolerować, gdyby ktoś zabraniał mi jechać moim/naszym autem.... Na szczęście mąż nie ma prawka, więc ten problem mi odpada
|
||
|
|
|
#4858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37292139] U mnie wczoraj też, a dzisiaj od rana... BIAŁO Ja już nie pamiętam października ze śniegiem... [/QUOTE] no u mnie to samo, w szoku bylam jak snieg zobaczylam a cora od rana przez okno patrzy i nacieszyc sie nie moze ale szybko topnieje poki co..[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37292167]I mój brzucho:[/QUOTE] no ladny brzucho
|
|
#4859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze do porodu zdazymy sie oswoic ze swoim nieustannym towarzystwem i nie bedziemy sie juz tak "scierac" ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37292139] Widzę, że się przyjęło :d[/QUOTE] Przejrzaly mnie, paskudy ![]() ![]() Szaja, super brzucholek! ![]() Cytat:
Malutkie, bo to kawalerka, ale za to bardzo przytulne. W centrum w ogole nie szukalismy - zdecydowalismy sie na Zabianke. Do tramwaju mamy 2 minutki, TZ ma super dojazd do pracy, ja na uczelnie bede jechac 15 min, wokol pelno sklepow, a do plazy 1km ![]() To i tak bedzie mieszkanie na pol roku/rok. Juz we wrzesniu rozgladalismy sie za kupnem czegos swojego, ale w koncu stwierdzilismy, ze nie chcemy kupowac czegos pod presja czasu i teraz chcemy na spokojnie rozejrzec sie za czyms fajnym do kupienia. |
||
|
|
|
#4860 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No to rzeczywiście fajny standard, dobrze, że nic nie marudziła babeczka, że z dzieckiem Musisz koniecznie się pochwalić fotkami jak już się ogarniecie Fajnie, że masz już to za sobą po takich przebojach![]() Cytat:
![]() ![]() U Was albo zima albo pada a u mnie piękna złota jesień Ale ja to okolice Szczecina więc daaaleko od każdej. Miłego dnia Wam życzę, my zaraz zmykamy do Castoramy drzwi dokupić
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

) - 26 zł kosztuje, ale nie pamiętam jaka waga. 

moja koleżanka ma ratlerka Goliata

bo z tego co się dowiedziałam, to elastyczna dobra na początek, ale jak dziecko cięższe, to już nie za bardzo, no i tylko jedno wiązanie można; a tkaną można od samego początku używać?
widzisz, udało się
łojeju, po takiej przerwie..... to sobie dopowiedzcie co się działo
jak usłyszał, ze wybieram się do rodziców (4km od nas) to palnął mi cały wykład na temat tego jak rozbije samochód
sam rozbił swojego opla 4 lata temu, bo mu się spieszyło i cały przód był do roboty to teraz każdego swoją miarą mierzy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)