|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
Trzymam kciuki za wasze WIECZNE niepalenie
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
no on nie ma za nocki żadych premii
Kurde jak widzę cenę tych badań to masakra... Mama mówi, żebym szła na NFZ do gina to chociaż część mi wypisze albo spróbować do rodzinnego, ale boję się zrąbki;/ Tylko cholera płaci się te składki
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
vil mam nadzieję że te plamienia u Ciebie w końcu się zakończą!!!
I mąż ma racje co do tych bóli. Mnie co jakiś czas pobolewa. 3 dni spokoju, 3 dni masakra. Taki nasz los. Ale damy radę!! ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- ja też się bałam i zrypkę dostałam. Ale i tak poszłabym drugi raz, jak jest możliwość to trzeba z tego korzystać. Ale na Twoim miejscu powiedziałabym że się starasz i że chcesz badania na tarczycę, mocz, cukier, morfologia, toxo. |
|
|
|
#3514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sałatkę bym zjadła - bez miodu Ale mnie nie trzeba namawiać do jedzenia owoców Dziś zjadłam mało bo tylko pomarańczę i jabłko, normalnie jem więcej ale nie chciało mi się iść do sklepu ![]() Dziękuję! Jeszcze muszę męża przekonać do rzucenia. Miałam nadzieję, że przestanie palić bo teraz musi wychodzić na dwór, nie pozwalam palić nawet w oknie ale nic z tego. Jedyny plus jest taki, że pali sporo mniej No i ciągle mówię do brzucha "Widzisz? Tatuś woli kupić sobie papierosy niż bodziaki dla Ciebie" Nuna a to kiepsko, że nie ma dodatku ![]() Rodzinny Ci może da na krew, mocz, glukozę - zaoszczędzisz jakieś 30zł, więcej raczej nie dostaniesz ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
2 lata męczyły mnie migreny i nie chcieli mi wypisać skierowania do neurologa Do chirurga też swego czasu potrzebowałam i musiałam się naprosić Teraz mam ich gdzieś
|
||
|
|
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z wielkimi problemami rzuciłam, w ciąży zdażył mi się jeden ćmiczek,ale nie wiedziałam jeszcze.. od kiedy wiem,ani jednego.. i teraz czuję jak to wali byłam śmierdzielemCytat:
![]() Ja sałatkę owocowa wcinam z bita śmietaną, pycha
|
||
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
hm... może spróbuje podejśc... Zobaczymy... Ale zdzierają pięknie
fajnie tak z wami popisać ![]() Zna któraś fajny program do nauki ang??? Będę siedzieć w domu tochce sie jakoś rozwinąć. Może być dla śrdniozaawansowanych
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie ok!!!No trzymaj i to mocno! ![]() Cytat:
Za grupe krwi, 2 razy tokso,hiv,tsh i coś tam jeszcze muszę zapłacić 176zł...
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- dobra ja zmykam pod prysznic i do spania bo znów rano nie będę mogła wstać. Dziś z TŻtem od 8 rano do 11 tak wstawaliśmy i wracaliśmy do łóżka na zmianę (nawzajem się budziliśmy) Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2012-10-27 o 22:49 |
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę spać, bo brzuś delikatnie pobolewać zaczyna. Dobranoc
|
|
#3520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Ja już na nogach obudził mnie tel a teraz nie usnę bo mam mdłości. Śmierdzi mi wszystko co możliwe,Ale i tak kocham maluszka
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Nuna idzie się przyzwyczaić do mdłości, baaaa nawet do wymiotowania. Ja już z 5 tyg mam i żyję
![]() Tylko kwestia taka, że nie mam na nic siły. Ani ugotowac, ani się posmarować, ani gdzieś wyjść.
|
#3523 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Oj długooo się nieodzywałam ostatnio niemiałam wogóle ochoty udzielać się na forum ........tak od tygodnia to mnie odrzucało od wchodzenia na neta.......Psychicznie i fizycznie się ostatnio kiepsko czujeTeraz jestem u rodziców w odwiedzinach na jakiś tydzień sobie przyjechałam by odpocząć ![]() Postaram się jak najszybciej was nadrobić i pisać znowu z wami ![]() Udanej niedzieli Ps. u moich rodziców sypie śnieg, za oknem biało, niechce się wychodzić nawet na spacer z psem Buźki |
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialam isc na rozaniec ale nie wyrobie 1,5 h w kosciele;/
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
w Krakowie też biało
![]() zaraz jedziemy do kina a potem na obiadek rocznicowy ![]() Mnie ostatnio zaczęło mdlić jak brałam centrum materna, wczoraj odstawiłam i jak ręką odjął, nic mi nie jest. Odstawiam to
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli do nauki słówek to polecam Profesora Henrego. Tam sobie wybierasz słówka jakie chcesz się nauczyć potem są różne ćwiczenia, powtórki. Mi się bardzo podobał.
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejo Faktycznie dawno Cię nie było, ale jak samopoczucie kiepskie to i na kompa sił brakTak samo Banka gdzieś mi zagineła ![]() Banka hop hop!!! Witam się rano. Moje dzieciaki już od 6 wariowały, ale to normalne.. dzieciaki się tak szybko nie przestawią Dla nich to była 7 i ich godzina do wstawania..ehh![]() tak więc leżę sobie z kawką i śniadankiem. A tu cisza ![]() Kurde laski która jest faktycznie godzina??? Nie było przestawiania zegarków??? Ja wczoraj przestawiłam sobie o godzine do tyłu z 22 na 21 bo w nocy by mi się nie chciało wstawać. Więc według mojego zegarka po przestawieniu jest teraz 8:06, a w necie wszędzie pokazują 9:06!!!
Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-10-28 o 09:06 |
|
|
|
|
#3528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba faktycznie nie było żadnego przestawiania zegarków. Znieśli to albo co
![]() Bo jak mówie jak przestawiłam o godzinę do tyłu tak jak się powinno więc zegarki mam przestawione i pokazują obecnie 8:10 a google oraz informacje w tv włączyłam i pokazują normalnie 9:10 czyli ta godzina która była by normalnie bez przestawiania zegarków
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
było przestawianie
ja mam prawidłowo a na tele przestaiałam
|
#3531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze masz taki zegarek ktory automatycznie sie dodatkowo przestawil? Zmiany czasu na pewno nie zniesli
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zaprzestanie palenia! 3mam kciuki żebyś nie wróciła do nałogu )
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
o dzieki;*
|
#3534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i u rodziców na pewno raźniej U mnie też biało, ale już nie prószy, więc jest fajnie - może się na spacerek wybiorę później.Cytat:
|
||
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdzieleeeeeee, nie słuchajcie mnie z rana błagam bo gadam jak potłuczona
![]() Ja durna istota przestawiłam sobie wczoraj zegarek normalnie godzine do tyłu i happy poszłam spać, a moja komórka dodatkowo automatycznie sama się przestawiła też I tym samym zegarek zamiast godzine do tyłu to miałam o 2 do tyłu ahahah A więc wszystko już gra i wiem która godzina
|
|
#3536 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się niedzielnie
I zabieram się do nauki - we wtorek już obrona, a jeszcze nic nie zrobiłam, mam nadzieję, że dziś to ogarnę ![]() U nas wczoraj CAŁY dzień LAŁO, całusieńki, okropna pogoda. Za to dziś przyprószyło śniegiem i od razu jakoś pogodniej się zrobiło. Wczoraj po pracy byliśmy na budowie zobaczyć skończone tynki, i na razie zamykamy budowę w tym roku. Domek wygląda już pięknie ![]() Miłej i spokojnej niedzieli Wam życzę
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za obrone kciukasy
|
|
#3538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moi lapik zainfekowal sie , wiec teraz na TZ lapiku siedze i tak nie za bardzo lubie wole swoj ehheh a u mnie co ...hmm we wtorek kardiolog, bylam na ekg i niestety arytmia wyszla ewidentna, wyniki tez zrobilam ogolnie chyba ok tylko cukier na czczo mam 69 nie wiem czy nie zaniski , a i tsh nie zrobili bo jakiegos wspolczynnika nie mieli, takze zobaczymy co we wtorek Kardiolog powie. w piatek za 5 dni mam prenatalne na genetyce wiec trzymajcie kciukasyyy!!! Color- a z tymi zegarkami to sie ubawilam heheh na dobry pomysl wpadlas z przestawieniem zegarka w komorce
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny,
tak się martwiłam tym usg genetycznym, a zupełnie niepotrzebnie, wszystko jest ok. NT wyszła 1,84, wszystko jest na miejscu tak jak trzeba, ma już ponad 6cm No i oczywiście foteczka
|
|
|
|
#3540 |
|
Zadomowienie
|
hej, dawno nie pisałam i na długo zniknęłam, ale nie nadązam za wami
![]() poza tym, przez tydzień leżałam na ginekologii, miałam duże krwawienie, bałam się, ze stało się najgorsze.... ale kryzys minął. Był to wg lekarzy na oddziale krwiak, a wg mojego nowego lekarza prowadzącego wina łożyska, które niestety mam umiejscowione bardzo niekorzystnie, na przedniej ścianie macicy i schodzące w dół. Dotyka prawie szyjki dlatego powinnam leżeć. Ale to niestety niemożliwe. Boję się o kruszynkę ale staram się być dobrej myśli. Ciągle jednak coś mnie boli. Jutro mam usg prenatalne i już się nie mogę doczekać ![]() pozdrawiam wam wszytkie ciężarówki i postaram się częściej zaglądać. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

No i ciągle mówię do brzucha "Widzisz? Tatuś woli kupić sobie papierosy niż bodziaki dla Ciebie" 

2 lata męczyły mnie migreny i nie chcieli mi wypisać skierowania do neurologa

ja z wielkimi problemami rzuciłam, w ciąży zdażył mi się jeden ćmiczek,ale nie wiedziałam jeszcze.. od kiedy wiem,ani jednego.. i teraz czuję jak to wali
byłam śmierdzielem

ostatnio niemiałam wogóle ochoty udzielać się na forum ........tak od tygodnia to mnie odrzucało od wchodzenia na neta.......Psychicznie i fizycznie się ostatnio kiepsko czuje