|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
hehe no a najlepiej jak gatki prześwitują
))
|
|
|
|
#3872 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bułka tarta? Cytat:
no, ale właśnie! będę bezwzględna ;p- ale pod warunkiem tych ładnych pośladków i nieprześwitujących!!!! u mnie na fitnessie pan prowadzący ma piękne widoczki ja skormnie chodzę w dresie, ale ok. 70% lasek ma rajstopowe ciemne legginsy i do tego stringi! najgorzej właśnie, że białe!! nie wiem, skąd pomysł na wkładanie jasnej bielizny pod ciemne sspodnie ludzki rozum i myślenie skrywa przede mną jeszcze wiele tajemnic
|
|||
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się co robiłam wczoraj
|
|
|
|
#3874 |
|
BAN stały
|
Nie wiem, jakim cudem z mieszkania zniknął olej z tamanu... Chciałam go dzisiaj nałożyć na włosy, idę do szafki z olejami, a tu nie ma tego, co szukam. Pomyślałam, że pewnie mam sklerozę i znajdę go w koszu z kosmetykami. Niestety, nigdzie go nie ma... Na pewno go nie wyrzuciłam do śmieci. Nie wiem, co się z nim mogło stać... Chyba powinnam sobie kupić jakiś Bilobil... I przy okazji przydałoby się coś na ożywienie. Wczoraj chciałam obejrzeć zaległe seriale. Włączyłam telewizor, przykryłam się kocem i zasnęłam w pozycji półsiedzącej
Mam jakiegoś doła od paru dni, dlatego postanowiłam sobie dogodzić i zrobiłam pizzę. Oczywiście, sama zjadłam całą blachę Zasiedziałam się dzisiaj u przyjaciółki i potem miała pietra, jak wracałam do domu... Parę dni temu w przejściu podziemnym na moim osiedlu napadnięto naszą koleżankę. Facet dobierał się do niej. Na szczęście udało jej się uciec, ale policja wciąż go nie złapała... Co odpisałyście na propozycję z iperfum w postaci bonów opiewających na kilkadziesiąt złotych w zamian za recenzję własnych perfum z linkiem do ich sklepu. Ja napisałam, że nie jestem zainteresowana, bo taka forma jest dla mnie niekorzystna. Dodałam też, że gdyby mi przesłali wybrane przeze mnie perfumy, to mogłabym je zrecenzować |
|
|
|
#3875 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A nie macie tak, że jak wykładowca się w ciągu iluś minut nie pojawi to oznacza, że wykładu nie ma? |
|
|
|
|
#3876 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37291574]1 h 15min?!
![]() A nie macie tak, że jak wykładowca się w ciągu iluś minut nie pojawi to oznacza, że wykładu nie ma?[/QUOTE] u nas po 15 minutach robimy listę, wieszamy na drzwiach i WSZYSCY opuszczamy wydział
|
|
|
|
#3877 |
|
maszyna, nie człowiek
|
U nas jest tak, ze sie czeka... Ale jeśli czekamy np. pol h, nie mamy info na mailu, ze sie spozni ani nikt nie dzwonil na portiernie/do sekretariatu/dziekanatu/kogokolwiek by przekazac info o spoznieniu, to robimy liste osob obecnych i wszyscy sobie idziemy.
|
#3878 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3879 | |||||
|
BAN stały
|
Raczej nie. No chyba że moja koleżanka jest 31-letnim Markiem z Warszawy, który ma własne atelier.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj chciałam podać sugerowaną cenę iperfumom, bo irytuje mnie, gdy ktoś próbuje mnie oszukać i wykorzystać. |
|||||
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Z pewnością jeszcze tu zawitam!
Nooo, zapomniałam wcześniej napisać, że my z Tż mamy takie działanie... wiesz, różnie to bywa.... |
|
|
|
#3881 | ||
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37291574]1 h 15min?!
![]() A nie macie tak, że jak wykładowca się w ciągu iluś minut nie pojawi to oznacza, że wykładu nie ma?[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Nie wyobrażam sobie czekać na wykładowcę ponad godzinę...[/QUOTE] U innych wykładowców działa wspomniana przez Was zasada. Po prostu robi się listę obecnych albo idzie, gdy wiemy, że wykładowca rozumie, czym jest kwadrans akademicki. Niestety, ten dr to gwiazda. Na 4 wykłady 1,5 h odbyły się 2 i to w niepełnym wymiarze godzin. O ile 2 wykłady mogę mu darować, bo je odwołał wcześniej, to w przypadku dwóch pozostałych mam mu wiele do zarzucenia. 1. wykład z nim, który się odbył, rozpoczął się po tym, jak dr spóźnił się ponad godzinę. Zaznaczył na nim, że podstawą zaliczenia jest obecność i pozytywne zaliczenie testu. Potem opowiedział, jaką to gwiazdą nie jest, czego to nie osiągnął, jakiej ustawy nie napisał, w jakiej komisji nie zasiada. Potem wypowiedział 3 zdania, które miały sens i można było zanotować. Zajęcia się skończyły. Wczoraj odbyły się 10-minutowe zajęcia, na których też podobno powiedział coś sensownego. I stwierdził, że jak nie dzwoni, że go nie będzie, to znaczy, że będzie i mamy czekać... |
||
|
|
|
#3882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziwne to trochę dla mnie, coś mi tu śmierdzi, dlatego pójdę się wypytać co i jak. Minerały chcę kupić, bo też lepiej wyglądają obecnie na mojej twarzy. ![]() Chciało mi się płakać jak każdy podkład wyglądał na mojej twarzy coraz gorzej.
|
|
|
#3883 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
My czekamy nawet odrobine dłuzej niz te 15 minut, bo kazdy ma prawo utknac w korkach albo miec jakis nagly wypadek. Ale na te kilka razy gdy zdarzylo nam sie, ze prowadzacy sie nie pojawial albo dzwonil do dziekanatu, zebysmy nie czekali albo wrecz przepraszal, ze nie mogl przyjechac i nie dal rady zadzwonic...
|
|
#3884 |
|
Konto usunięte
|
Jak miło widzieć, że jest tu życie o takiej godzinie
|
|
|
|
#3885 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37291754]Jak miło widzieć, że jest tu życie o takiej godzinie [/QUOTE]Śpimy o godzinę dłużej, więc można trochę poszaleć na Wizażu
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Moderator
|
Cytat:
))oj nie nie, nie lubię epatować gołodupcem
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Konto usunięte
|
Buuu, urąbałam sobie kawałek paznokcia maszynką do golenia
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry.. za oknem jest biało..
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry, mam za oknem piękny, biały śnieg. I dylemat jak się ubrać.
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
witam w niedzielę
![]() w nocy czas przestawiliśmy -pamiętacie?? bo u mnie w pracy już było kilku delikwentów po staremu jeszcze hihihi a za oknem mam szaro i deszcz ze śniegiem |
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
Tylko u mnie nie ma śniegu? ![]() Ja dziś idę na imieniny siostry TŻ ![]() Kijowo się czuję i jak wstałam, to miałam krwotok z nosa.
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, pamiętam, mam w domu aż dwa zegarki - na kompie i w komórce ![]() Cytat:
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Aj tam, ja lubię śnieg.
![]() Raczej nie, nie zapowiadali u nas śniegu, co najwyżej deszcze.
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
W komórce mi godzina się nie zmienila ;/ grrr
zimno brrr ja nie lubię śniegu, oj nie, w ogóle to ja 100% zmarźluch jestem ![]() właśnie tworze notki , do 12, a później biorę się za inne rzeczy![]() Próbuję tak zrobić, by w pojawiały się średnio co 3 dni, więcej czasu na pisanie raczej nie mam, a weekend na raz w ciągu 1 dnia 7 nie wyczaruję |
|
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja i tak nie umiem sobie takich zrobić ale mnie ręka boli, po czym jeszcze mam kryzys i w ogóle ledwo co żyje...
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy dobry matowy brązowy cień. Na przykład z Inglota, albo z paletek Essence/Catrice. Ja uwielbiałam efekt jaki dawał brązowy cień z tej palety http://paatal.pl/pl/makijaz/cienie_d...ect_black.html - jest totalnie tania, a brąz jest taki z gatunku ciemniejszych. Niemniej ZAWSZE po pomalowaniu brwi cieniem należy jego nadmiar wyczesać za pomocą szczoteczki do brwi (albo takiej zwykłej po tuszu), wtedy nie wyglądają sztucznie
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3899 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;37282141]ależ ebay wciąga [/QUOTE]a jak tam jest z opłatami? pewnie konieczne jest Pay Pal? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Po prostu uważam, że unikanie takich sytuacji jest najbardziej odpowiedzialną formą obrony![]() Cytat:
|
|
#3900 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37291828]Buuu, urąbałam sobie kawałek paznokcia maszynką do golenia [/QUOTE]Też mi się to zdarza, a ostatnio nawet dość często.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

i nie widzi w tym nic dziwnego 
))
Lush & China Glaze lover!

Za każdym razem mam wrażenie, że ktoś zapomniał dolnej części garderoby.[COLOR="Silver"]
ludzki rozum i myślenie skrywa przede mną jeszcze wiele tajemnic 

おはよう!