Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-27, 22:53   #3871
kasiaj85
Moderator

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII

Cytat:
Napisane przez xaggg Pokaż wiadomość

sporo osób lata i nie widzi w tym nic dziwnego
hehe no a najlepiej jak gatki prześwitują ))

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 23:45   #3872
xaggg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Straszne, prawda? Za każdym razem mam wrażenie, że ktoś zapomniał dolnej części garderoby.[COLOR="Silver"]
dokładnie! osobiście bym tak z domu nie wyszła

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Lubię takie wpisy Też czasem takie robię. Niedawno rozwaliło mnie "keep calm and bułka tarta za 7 zł"
hahha ;D wtf? bułka tarta?

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Mi szczerze mówiąc przestało to przeszkadzać - jak tańczę to w legginsach i zwykłych koszulkach na ramiona czuję się najlepiej i mam wrażenie, że tańcząc tak wyglądam lepiej niż w zwykłych spodniach czy dresach. Jeśli legginsy są bawełniane, nie rajstopowe i osoba nosząca je ma ładne pośladki (nie wiszące czy trzęsące się przy każdym kroku) to czemu nie?
no, gdzieśtam na sali ćwiczeń, to rozumiem no, ale właśnie! będę bezwzględna ;p- ale pod warunkiem tych ładnych pośladków i nieprześwitujących!!!!

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
hehe no a najlepiej jak gatki prześwitują ))
u mnie na fitnessie pan prowadzący ma piękne widoczki ja skormnie chodzę w dresie, ale ok. 70% lasek ma rajstopowe ciemne legginsy i do tego stringi! najgorzej właśnie, że białe!! nie wiem, skąd pomysł na wkładanie jasnej bielizny pod ciemne sspodnie ludzki rozum i myślenie skrywa przede mną jeszcze wiele tajemnic
xaggg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 00:28   #3873
tova1
Zakorzenienie

Chwalę się co robiłam wczoraj
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 00:36   #3874
Sondrina
BAN stały

Nie wiem, jakim cudem z mieszkania zniknął olej z tamanu... Chciałam go dzisiaj nałożyć na włosy, idę do szafki z olejami, a tu nie ma tego, co szukam. Pomyślałam, że pewnie mam sklerozę i znajdę go w koszu z kosmetykami. Niestety, nigdzie go nie ma... Na pewno go nie wyrzuciłam do śmieci. Nie wiem, co się z nim mogło stać... Chyba powinnam sobie kupić jakiś Bilobil... I przy okazji przydałoby się coś na ożywienie. Wczoraj chciałam obejrzeć zaległe seriale. Włączyłam telewizor, przykryłam się kocem i zasnęłam w pozycji półsiedzącej Obudziłam się dopiero o 9;P

Mam jakiegoś doła od paru dni, dlatego postanowiłam sobie dogodzić i zrobiłam pizzę. Oczywiście, sama zjadłam całą blachę

Zasiedziałam się dzisiaj u przyjaciółki i potem miała pietra, jak wracałam do domu... Parę dni temu w przejściu podziemnym na moim osiedlu napadnięto naszą koleżankę. Facet dobierał się do niej. Na szczęście udało jej się uciec, ale policja wciąż go nie złapała...

Co odpisałyście na propozycję z iperfum w postaci bonów opiewających na kilkadziesiąt złotych w zamian za recenzję własnych perfum z linkiem do ich sklepu. Ja napisałam, że nie jestem zainteresowana, bo taka forma jest dla mnie niekorzystna. Dodałam też, że gdyby mi przesłali wybrane przeze mnie perfumy, to mogłabym je zrecenzować Nie mogłam się powstrzymać przed napisaniem, co sądzę nt. tej "intratnej" propozycji. Akurat wczoraj miałam paskudny dzień. Poszłam rano na wykład, wykładowca spóźniał się 1 h 15 min. Większość uznała, że już nie przyjdzie i się rozeszła. Potem się okazało, że przyszedł na 10 minut, żeby puścić listę obecności. Chyba mam poważny problem, bo on podobno na te listy patrzy... A zaliczenie do łatwych i sprawiedliwie ocenianych nie należy...
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 00:40   #3875
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Nie wiem, jakim cudem z mieszkania zniknął olej z tamanu... Chciałam go dzisiaj nałożyć na włosy, idę do szafki z olejami, a tu nie ma tego, co szukam. Pomyślałam, że pewnie mam sklerozę i znajdę go w koszu z kosmetykami. Niestety, nigdzie go nie ma... Na pewno go nie wyrzuciłam do śmieci. Nie wiem, co się z nim mogło stać... Chyba powinnam sobie kupić jakiś Bilobil... I przy okazji przydałoby się coś na ożywienie. Wczoraj chciałam obejrzeć zaległe seriale. Włączyłam telewizor, przykryłam się kocem i zasnęłam w pozycji półsiedzącej Obudziłam się dopiero o 9;P

Mam jakiegoś doła od paru dni, dlatego postanowiłam sobie dogodzić i zrobiłam pizzę. Oczywiście, sama zjadłam całą blachę

Zasiedziałam się dzisiaj u przyjaciółki i potem miała pietra, jak wracałam do domu... Parę dni temu w przejściu podziemnym na moim osiedlu napadnięto naszą koleżankę. Facet dobierał się do niej. Na szczęście udało jej się uciec, ale policja wciąż go nie złapała...

Co odpisałyście na propozycję z iperfum w postaci bonów opiewających na kilkadziesiąt złotych w zamian za recenzję własnych perfum z linkiem do ich sklepu. Ja napisałam, że nie jestem zainteresowana, bo taka forma jest dla mnie niekorzystna. Dodałam też, że gdyby mi przesłali wybrane przeze mnie perfumy, to mogłabym je zrecenzować Nie mogłam się powstrzymać przed napisaniem, co sądzę nt. tej "intratnej" propozycji. Akurat wczoraj miałam paskudny dzień. Poszłam rano na wykład, wykładowca spóźniał się 1 h 15 min. Większość uznała, że już nie przyjdzie i się rozeszła. Potem się okazało, że przyszedł na 10 minut, żeby puścić listę obecności. Chyba mam poważny problem, bo on podobno na te listy patrzy... A zaliczenie do łatwych i sprawiedliwie ocenianych nie należy...
1 h 15min?!
A nie macie tak, że jak wykładowca się w ciągu iluś minut nie pojawi to oznacza, że wykładu nie ma?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 00:46   #3876
xaggg
Raczkowanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37291574]1 h 15min?!
A nie macie tak, że jak wykładowca się w ciągu iluś minut nie pojawi to oznacza, że wykładu nie ma?[/QUOTE]

u nas po 15 minutach robimy listę, wieszamy na drzwiach i WSZYSCY opuszczamy wydział
xaggg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 00:47   #3877
nicRu
maszyna, nie człowiek

U nas jest tak, ze sie czeka... Ale jeśli czekamy np. pol h, nie mamy info na mailu, ze sie spozni ani nikt nie dzwonil na portiernie/do sekretariatu/dziekanatu/kogokolwiek by przekazac info o spoznieniu, to robimy liste osob obecnych i wszyscy sobie idziemy.
Stary 2012-10-28, 01:14   #3878
Konto usunięte

Cytat:
u nas po 15 minutach robimy listę, wieszamy na drzwiach i WSZYSCY opuszczamy wydział
Dokładnie tak jak u nas, czasem nawet bez listy jak gościu nie sprawdza...
Nie wyobrażam sobie czekać na wykładowcę ponad godzinę...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 01:16   #3879
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Sondrina, a to są ich prace? Te z DA?
Raczej nie. No chyba że moja koleżanka jest 31-letnim Markiem z Warszawy, który ma własne atelier.
Cytat:
W Finlandii ludzie nie zamykają domów na klucz, tzn nie wszędzie, na północy nie robią tego, nie zamykają samochodów (szczególnie w zimę), często zostawiają na chodzi, nie przypinają rowerów, bo po co, w wielu sklepach nie ma monitoringu (w tych większych miastach typu Helsinki są). To mi się tak strasznie, strasznie podoba!
Chciałabym móc poruszać się po mieście rowerem i nie bać się, że zostanę go pozbawiona...
Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość

Miała być to kwestia kilku dni, ale w poniedziełek lub wtorek internet był przez kilka godzin przed południem a potem znowu awaria.
Wczoraj poinformowali mnie, że to awaria całej sieci i że przepinają nas do sąsiedniej bazy. Tyle, że znowu internetu nie ma.
Dzwonię dziś po 15 do nich i jak internetu nie będzie, to wypowiadam im umowę, bo doczytałam, że to może być podstawa do wypowiedzenia. Już sobie pisemko odpowiednie napisałam
To widzę, że udają, że coś robią. U mnie też tak kiedyś było, ale postraszyłam ich, że nie zapłacę pełnej kwoty za abonament, ponieważ od kilku dni nie mam dostępu do sieci. Dostęp powrócił po 1h
Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
no po tej akcji z dopominaniem się u mnie gdzie link do niej ect jeszcze mi bezczelnie zostawila komentarz pod wpisem o roku bloga
"Gratuluję, imponujący wynik jak na rok blogowania! Jak to się robi?"
mialam jej odpisać, że napewno nie robię tagów z idiotycznymi zasadami i rownie idiotycznie upominam blogerki
Trzeba było tak odpisać. Do niektórych osób docierają tylko słowa powiedziane prosto z mostu.
Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
DOBRY

twoja kolezanka od nokii ma wyobraznie nie przejmuj sie niektorzy chca sie tak dowartosciowac, albo pochwalic bo wiedza, ze niedlugo moze sie okazac, ze sa inni lepsi od nich wiec wola zgarniac pochwaly poki moga
Wczoraj obliczaliśmy różne parametry ważne przy wykonywaniu zdjęć, więc nie musiałam się niepotrzebnie denerwować głębią obrazu z Nokii i konwaliami znalezionymi i zamrożonymi w środku października

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
i to wcale nie u takiej świeżej dziewczyny... ponad 6o0 obserwatorów, no ale skoro jej to odpowiada to czemu nie. Choć ja się nie zgodziłam.
Niektóre osoby są bardzo pazerne, co zresztą widać po tym, że recenzują nawet temperówkę do kredek przesłaną im do testów
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Ja bym im ładnie napisała sugerowaną cenę Może głupie pomysły przestałyby im przychodzić do głowy
Wczoraj chciałam podać sugerowaną cenę iperfumom, bo irytuje mnie, gdy ktoś próbuje mnie oszukać i wykorzystać.
Stary 2012-10-28, 01:19   #3880
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
lele, niefajnie. Na dluzej musisz przyjechac i sie przekonac
Z pewnością jeszcze tu zawitam!

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
To ja już wiem kto śnieg przywiózł
Nooo, zapomniałam wcześniej napisać, że my z Tż mamy takie działanie...

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
no przecież z "gołym dupskiem" nie będe latać
wiesz, różnie to bywa....
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 01:25   #3881
Sondrina
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37291574]1 h 15min?!
A nie macie tak, że jak wykładowca się w ciągu iluś minut nie pojawi to oznacza, że wykładu nie ma?[/QUOTE]

Cytat:
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
U nas jest tak, ze sie czeka... Ale jeśli czekamy np. pol h, nie mamy info na mailu, ze sie spozni ani nikt nie dzwonil na portiernie/do sekretariatu/dziekanatu/kogokolwiek by przekazac info o spoznieniu, to robimy liste osob obecnych i wszyscy sobie idziemy.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37291702]Dokładnie tak jak u nas, czasem nawet bez listy jak gościu nie sprawdza...
Nie wyobrażam sobie czekać na wykładowcę ponad godzinę...[/QUOTE]

U innych wykładowców działa wspomniana przez Was zasada. Po prostu robi się listę obecnych albo idzie, gdy wiemy, że wykładowca rozumie, czym jest kwadrans akademicki. Niestety, ten dr to gwiazda. Na 4 wykłady 1,5 h odbyły się 2 i to w niepełnym wymiarze godzin. O ile 2 wykłady mogę mu darować, bo je odwołał wcześniej, to w przypadku dwóch pozostałych mam mu wiele do zarzucenia. 1. wykład z nim, który się odbył, rozpoczął się po tym, jak dr spóźnił się ponad godzinę. Zaznaczył na nim, że podstawą zaliczenia jest obecność i pozytywne zaliczenie testu. Potem opowiedział, jaką to gwiazdą nie jest, czego to nie osiągnął, jakiej ustawy nie napisał, w jakiej komisji nie zasiada. Potem wypowiedział 3 zdania, które miały sens i można było zanotować. Zajęcia się skończyły. Wczoraj odbyły się 10-minutowe zajęcia, na których też podobno powiedział coś sensownego. I stwierdził, że jak nie dzwoni, że go nie będzie, to znaczy, że będzie i mamy czekać... Gdyby to był normalny wykładowca, a nie twórca ustawy o GMO i szef kancelarii prawnej, to prawdopodobnie takie akcje nie miałyby miejsca. Wątpię, żeby się obawiał swoich zwierzchników, ponieważ ci cieszą się, że mają go w swoich szeregach...
Stary 2012-10-28, 01:26   #3882
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie straszcie - któraś tu odstawiła tabletki i też czeka na okres (chyba, że pomyliłam wątki :P)
Tak, ja czekam.

Cytat:
Miałam to samo - na początku roku odstawiłam tabletki, 2 miesiące było ok, a potem zaczęła się apokalipsa jeśli chodzi o moją twarz - całe czoło miałam w kaszkowatych grudkach, ani to kaszaki ani ropne zmiany, drożdże nie pomagały, żadne kremy też nie, peeling kawitacyjny, mikrodermabrazja czy laser - no nic, a na oczyszczanie mechaniczne co dwa tygodnie ochoty nie miałam... Próbowałam z nawilżaniem, OCM, minerałami - efekty marne, a ja wyglądałam koszmarnie. Przez ponad 100 dni po odstawieniu anty nie miałam okresu, jak poszłam się zbadać to się okazało, że mam PCOS. I dopiero jak lekarz uregulował mi hormony (akurat zaczęłam leczenie stymulujące jajniki) to cera wróciła do normalności. Teraz leczenie przerwałam i znowu zaczynam mieć kaszkę na twarzy... Chyba nie uniknę tego i będę musiała się przejść po antykoncepcję, żeby wyglądać jak człowiek, bo jednak plany prokreacyjne muszę przełożyć.
Nie chcę straszyć, ale jeśli Twoje problemy z cerą też mają podłoże hormonalne (a na to mi wygląda) to raczej takimi doraźnymi domowymi sposobami na to niewiele zaradzisz bez pomocy lekarza...

Jeśli chcesz je zamówić z nadzieją na poprawę cery to nie liczyłabym na cuda - u mnie minerały niewiele pomogły, chociaż współpracowały z moją cerą lepiej niż płynne podkłady w okresie problemów z moją cerą.
We wtorek idę się zapisać do ginekologa. Jakaś nowa pani u nas urzęduje. Bierze 100zł za wizytę, ale słyszałam, że wypisuje skierowanie, na nfz, na 3 dni, do szpitala chyba, do Poznania i tam robią wszelakie badania.
Dziwne to trochę dla mnie, coś mi tu śmierdzi, dlatego pójdę się wypytać co i jak.

Minerały chcę kupić, bo też lepiej wyglądają obecnie na mojej twarzy.
Chciało mi się płakać jak każdy podkład wyglądał na mojej twarzy coraz gorzej.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 01:36   #3883
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
U innych wykładowców działa wspomniana przez Was zasada. Po prostu robi się listę obecnych albo idzie, gdy wiemy, że wykładowca rozumie, czym jest kwadrans akademicki. Niestety, ten dr to gwiazda. Na 4 wykłady 1,5 h odbyły się 2 i to w niepełnym wymiarze godzin. O ile 2 wykłady mogę mu darować, bo je odwołał wcześniej, to w przypadku dwóch pozostałych mam mu wiele do zarzucenia. 1. wykład z nim, który się odbył, rozpoczął się po tym, jak dr spóźnił się ponad godzinę. Zaznaczył na nim, że podstawą zaliczenia jest obecność i pozytywne zaliczenie testu. Potem opowiedział, jaką to gwiazdą nie jest, czego to nie osiągnął, jakiej ustawy nie napisał, w jakiej komisji nie zasiada. Potem wypowiedział 3 zdania, które miały sens i można było zanotować. Zajęcia się skończyły. Wczoraj odbyły się 10-minutowe zajęcia, na których też podobno powiedział coś sensownego. I stwierdził, że jak nie dzwoni, że go nie będzie, to znaczy, że będzie i mamy czekać... Gdyby to był normalny wykładowca, a nie twórca ustawy o GMO i szef kancelarii prawnej, to prawdopodobnie takie akcje nie miałyby miejsca. Wątpię, żeby się obawiał swoich zwierzchników, ponieważ ci cieszą się, że mają go w swoich szeregach...
Szkoda słów...
My czekamy nawet odrobine dłuzej niz te 15 minut, bo kazdy ma prawo utknac w korkach albo miec jakis nagly wypadek. Ale na te kilka razy gdy zdarzylo nam sie, ze prowadzacy sie nie pojawial albo dzwonil do dziekanatu, zebysmy nie czekali albo wrecz przepraszal, ze nie mogl przyjechac i nie dal rady zadzwonic...
Stary 2012-10-28, 01:41   #3884
Konto usunięte

Jak miło widzieć, że jest tu życie o takiej godzinie
Stary 2012-10-28, 01:48   #3885
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Szkoda słów...
My czekamy nawet odrobine dłuzej niz te 15 minut, bo kazdy ma prawo utknac w korkach albo miec jakis nagly wypadek. Ale na te kilka razy gdy zdarzylo nam sie, ze prowadzacy sie nie pojawial albo dzwonil do dziekanatu, zebysmy nie czekali albo wrecz przepraszal, ze nie mogl przyjechac i nie dal rady zadzwonic...
Też to rozumiemy, dlatego czasami też czekamy nieco dłużej, ale wczoraj uznaliśmy, że po prostu zajęcia się nie odbędą. Nikt nie przypuszczał, że ktoś może wpaść na tak genialny pomysł jak organizacja 10-minutowego wykładu...
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37291754]Jak miło widzieć, że jest tu życie o takiej godzinie [/QUOTE]

Śpimy o godzinę dłużej, więc można trochę poszaleć na Wizażu
Stary 2012-10-28, 01:52   #3886
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Ja bym chciała bliźniaki z jednego wygodnickiego względu - chciałabym mieć przynajmniej dwójkę potomstwa, ale średnio uśmiecha mi się dwa razy przechodzenie przez okres zafajdanych pieluch i nieprzespanych nocy. Przy dwójce normalnych dzieciaków ten intensywny okres rozciągnąłby się przynajmniej na 4 lata (po 2 na każde), a tak mam wszystko z głowy po 2, a potem już luźniej
mam podobnie ))

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
wiesz, różnie to bywa....
oj nie nie, nie lubię epatować gołodupcem

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 02:24   #3887
Konto usunięte

Buuu, urąbałam sobie kawałek paznokcia maszynką do golenia Tak ze środka płytki paznokcia, ale nie do mięcha na szczęście...
Stary 2012-10-28, 08:11   #3888
ama09
Zakorzenienie

dzień dobry.. za oknem jest biało..
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 08:11   #3889
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej nie. No chyba że moja koleżanka jest 31-letnim Markiem z Warszawy, który ma własne atelier.
A zgłosiłaś to? Że zaliczają za nie swoje prace? Skoro o tym wiesz?

Dzień dobry, mam za oknem piękny, biały śnieg. I dylemat jak się ubrać.

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 08:16   #3890
anehu
Raczkowanie

witam w niedzielę
w nocy czas przestawiliśmy -pamiętacie??
bo u mnie w pracy już było kilku delikwentów po staremu jeszcze hihihi

a za oknem mam szaro i deszcz ze śniegiem
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 08:40   #3891
_polly_
Zakorzenienie

Bry.
Tylko u mnie nie ma śniegu?
Ja dziś idę na imieniny siostry TŻ
Kijowo się czuję i jak wstałam, to miałam krwotok z nosa.

Stary 2012-10-28, 08:45   #3892
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
ja bym skakała z radości że nie ma śniego
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 08:53   #3893
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anehu Pokaż wiadomość
witam w niedzielę
w nocy czas przestawiliśmy -pamiętacie??
bo u mnie w pracy już było kilku delikwentów po staremu jeszcze hihihi

a za oknem mam szaro i deszcz ze śniegiem
No hej, hej Pamiętam, pamiętam, mam w domu aż dwa zegarki - na kompie i w komórce

Cytat:
Bry.
Ja dziś idę na imieniny siostry TŻ
Może już wystygł? tfuuu znaczy stopniał?

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 08:59   #3894
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
ja bym skakała z radości że nie ma śniego
Aj tam, ja lubię śnieg.
Cytat:

Może już wystygł? tfuuu znaczy stopniał?
Raczej nie, nie zapowiadali u nas śniegu, co najwyżej deszcze.

Stary 2012-10-28, 09:27   #3895
malina19
Zakorzenienie

W komórce mi godzina się nie zmienila ;/ grrr
zimno brrr
ja nie lubię śniegu, oj nie, w ogóle to ja 100% zmarźluch jestem

właśnie tworze notki, do 12, a później biorę się za inne rzeczy
Próbuję tak zrobić, by w pojawiały się średnio co 3 dni, więcej czasu na pisanie raczej nie mam, a weekend na raz w ciągu 1 dnia 7 nie wyczaruję
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 09:32   #3896
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Patalus, jak mi się okrutnie podobają Twoje brwi na filmiku Piękne! W ogóle cała jesteś piękna na nim, no - może oprócz tego przesadzonego "tapiru"

Ufff, ledwo żyję... Coraz bardziej podoba mi się w tym studium grafiki, za każdym razem uczę się czegoś nowego

I w ogóle jakie zdziwko zaliczyłam. Picola, która wygrała u mnie konkurs na makijaż inspirowany gwiazdą mieszka... obok mnie! I obok Kascyska
dziękuję

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Kilka godzin byłam odcięta od świata, nie było prądu

Normalka, u mnie jest tak prawie zawsze Najgorsze właśnie są te starsze babki, które nigdy nie powiedzą słowa przepraszam tylko na chama wbijają łokcie gdzie popadnie

Ja chyba tą moją aptekę będę omijać, bo znowu będzie mnie coś kusić

To miłe

U mnie to pół na pół, straszne tłumy tam ostatnio, aż odechciewa mi się chodzić.

Uwielbiam Twoje makijaże a na filmiku wyglądasz jak gwiazda I podobnie jak dziewczyny wolę Cię w delikatniejszych brwiach

O widzisz a ja dzisiaj wyklęłam pogodę, bo z jakichś 50 zrobionych zdjęć ostrych było może 10

Lubię takie wpisy Też czasem takie robię. Niedawno rozwaliło mnie "keep calm and bułka tarta za 7 zł"
dziękuję

ja i tak nie umiem sobie takich zrobić może z tą kredką byłoby łatwiej...

ale mnie ręka boli, po czym jeszcze mam kryzys i w ogóle ledwo co żyje...
Stary 2012-10-28, 09:39   #3897
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Wystarczy dobry matowy brązowy cień. Na przykład z Inglota, albo z paletek Essence/Catrice. Ja uwielbiałam efekt jaki dawał brązowy cień z tej palety http://paatal.pl/pl/makijaz/cienie_d...ect_black.html - jest totalnie tania, a brąz jest taki z gatunku ciemniejszych. Niemniej ZAWSZE po pomalowaniu brwi cieniem należy jego nadmiar wyczesać za pomocą szczoteczki do brwi (albo takiej zwykłej po tuszu), wtedy nie wyglądają sztucznie

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 09:41   #3898
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Wystarczy dobry matowy brązowy cień. Na przykład z Inglota, albo z paletek Essence/Catrice. Ja uwielbiałam efekt jaki dawał brązowy cień z tej palety http://paatal.pl/pl/makijaz/cienie_d...ect_black.html - jest totalnie tania, a brąz jest taki z gatunku ciemniejszych. Niemniej ZAWSZE po pomalowaniu brwi cieniem należy jego nadmiar wyczesać za pomocą szczoteczki do brwi (albo takiej zwykłej po tuszu), wtedy nie wyglądają sztucznie
mnie pewnie i tak by bohomaz wyszedł, tyle razy co ja próbowałam, żeby one naturalniej wyglądały, nawet wczoraj...to zrobiłam tak, że wstydziłam się z domu wyjść i musiałam przemalowywać
Stary 2012-10-28, 09:45   #3899
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
byłam w lumpeksie, Jezu, co za bydło, syfu narobiły w tych ciuchach, mało co sobie z rąk te babsztyle ciuchów nie wyrywały, masakra, wyszłam szybciej niż weszłam, pójdę sobie na spokojnie w poniedziałek...
norma, dlatego nie chodzę na dostawy, w ogóle nie pamiętam kiedy w lumpku byłam, jak mam zajęcia to nie mam czasu, a jak nie mam zajęć to nie chce mi się wychodzić z domu w taką pogodę
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Radio Zet poszalało. Nawet w tym roku nie zdążyłam sobie przysiąc, że będę unikać Last Christmas, a ci już je puścili. Zgwałcili mnie przez uszy

[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;37282141]ależ ebay wciąga [/QUOTE]
a jak tam jest z opłatami? pewnie konieczne jest Pay Pal?
Cytat:
no co ty!! przecież nawet październik się jeszcze dobrze nie zaczął, a oni już op świętach myślą?
Nie chcę się czepiać, ale jest 28 października
Cytat:
A ja miałam dziś ochotę pograć w młotka całą noc, ale chłopaki się wykruszyli.:C
co to za gra?
Cytat:
nie wiem, ja jestem bardzo ostrożna albo jak ktoś woli: strachliwa. W takiej sytuacji zostałabym u koleżanki na noc, zadzwoniłabym po kogoś żeby mnie odwiózł/odprowadził do domu Po prostu uważam, że unikanie takich sytuacji jest najbardziej odpowiedzialną formą obrony
Cytat:
u nas 15 minut przypada na 45 minut zajęć, więc jak mamy 90 minut wykład to czekamy 30 minut itd. nikt nie miał nigdy do nas pretensji, tylko do siebie
Stary 2012-10-28, 09:53   #3900
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Co odpisałyście na propozycję z iperfum w postaci bonów opiewających na kilkadziesiąt złotych w zamian za recenzję własnych perfum z linkiem do ich sklepu.
Ja odpisałam po prostu, że ceny reklamy na moim blogu zaczynają się od xxx zł. Już się nie odezwali.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37291828]Buuu, urąbałam sobie kawałek paznokcia maszynką do golenia Tak ze środka płytki paznokcia, ale nie do mięcha na szczęście... [/QUOTE]
Też mi się to zdarza, a ostatnio nawet dość często.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości