|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Ale zrobiłam dobrą sałatkę grecką :P Wiem, że to banał, ale dzisiaj mi wyszła jakaś lepsza niż zwykle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
witam
iza wszystkiego dobrego ![]() kocur bardzo fajny lekarz ![]() ja miałam przerwę w lutce jak byłam w ciąży z Mikołajem chyba 4 dni mega w pachwinach może boleć Moje 2 dziobaski śpią więc mam trochę czasu dla Was ![]() Uwaga zmiana czasu tej nocy !!!!! Ciekawe jak dzieciaki będą reagować ![]() Chyba od poniedziałku będę chodziła na Zumbe ![]()
![]() |
#393 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37284536]Naprawdę kocham zimę ![]() ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37288431] Oglądacie Mam Talent? Nie lubię tego programu, ale Kozyra wygląda dzisiaj rewelacyjnie ![]() oglądałam Bitwę na głosy, teraz tż przejął ster więc ja na wizażu ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jak Wy osiągacie taką magiczną wagę? :O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
jak ja bym chciała mieć te 50kg albo trochę powyżej
![]() moje ciążowe 19kg gdzieś uleciało i znów jest tyle ile było tj. 43kg czasem 44 (ale to chyba cycki jak mały nie poje hie hie) mogłabym być wtedy krwiodawcą i potencjalnym dawcą szpiku ![]()
![]() |
#396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja: "A mam wyjście? ![]() inna wersja ja: "Kocham Cię mocno" Tz-et: "Wiem, ale ja i tak kocham mocniej" no to tyle o miłości ![]() teraz o codzienności ![]() ![]() ![]() kiedyś jakoś tego nie odczuwałam ![]() po szkole pojechałam na "plac budowy" i coraz ładniej tam ![]() ![]() iza, kocurek - życzę Wam aby Ci nowi lekarza przynieśli "Szczęście" Lucy- a to nowe mieszkanie to w B. czy na Śląsku? Alfa, amilcia- chudzinki -- w kompleksy mnie wpędzacie pani- poka poka zdjęcie w babciowym płaszczu co Babcia Torresiątka posłała ![]() spacerujesz coś czy niechętnie? esesia- ile to dni zostało do powitania Zosi? kunegunda- czekam na zdjęcia kuchni Perse- fajna lampa BERBIE- ja sama po łebkach nadrobiłam więc nie streszczę... maksi- jak się czujesz- bóle minęły? cynamonowa - witam! dziewczyny - przerażona jestem powrotem do pracy..... Kasia dzisiaj była z moją Mamą od 7.40 do 18.30- obie panie zadowolone ![]()
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-10-27 o 22:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Konto usunięte
|
Perse i sałatka, odsłona trzecia - nocna
![]() Dziewczyny podziwiam Was.... Szkoła, praca, dom, dzieci.... Aż mi głupio przy Was narzekać :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
coś mi się spać nie chce. chłop w pracy a mi nie chce się kompletnie nic :/ chciałam z kimś pogadać, ale ze mną nikt nie chce. trudno. mam nauczkę, żeby o nic więcej się nie prosić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Dlaczego dzieci nie wiedzą, że dziś śpimy godzinę dłużej ..? ![]() Perse - wagę trzeba uzależnić od wzrostu ![]() ![]() Wyobrażasz sobie dziewczynę 170 i 45-50 kg ? Albo dziewczynę 155 i 60-70 kg ? Coś tu nie halo ![]() Maksi i Alfa są niższe i dlatego ważą mniej ![]() ![]() Zeberko - dobrze, że mama i Kasia zadowolone. A powrotu do pracy każda się bała ![]() ![]()
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka ![]() Aniołek ![]() Daria ![]() Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-10-28 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Konto usunięte
|
Cześć,
Dziękuję Amilciu za miłe słowa. Bynajmniej nie chciałabym stracić kobiecej figury, masz rację, ale po ciąży zostało mi trochę nadprogramowych kilogramów.... Już mi tak nawet tyłek nie przeszkadza, co trochę brzuch i ramiona - to moja największa udręka :/ No ale teraz nie mam głowy do odchudzania, gdyby nam staranka długo nie wychodziły, to pomyślę, ale póki co - tylko podziwiam szczupłe dziewczyny. I nie jestem zbyt wysoka, mam 164, to taki myślę średni wzrost. Teoretycznie powinnam chyba zatem ważyć koło 54-55 kg, a do tej wagi trochę mi brakuje.... Ale ja sobie tak tylko gadam i marzę, a czekoladę wcinam dalej ![]() A ja, jak Wasze dzieci, wstałam zgodnie z moim rytmem ![]() Za oknem dość konkretna warstwa śniegu. A jak u Was? Myślę, czy by dzisiaj nie pojechać na cmentarz do babci. To trochę daleko, na pewno nie pojadę tam 01.11, bo chcę iść ze 2 razy na grób do Małego, a poza tym nie chcę tam nikogo spotkać ze znajomych ani rodziny, a tego dnia jest taka szansa... Ale jak się TŻ obudzi, to pomyślę, co robimy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry, melduje sie znow z telefonu...
Po pierwsze, Wieka, ogromne gratulacje! To czekamy teraz na wizyte ![]() Zeberka, nie mam pojecia jak Ty to wszystko ogarniasz... Podziwiam! Maga, pewnie to dzidzius uciska. A jesli chodzi o pachwiny to zauwazylam wczoraj powiekszony wezel chlonny u siebie. Nie pytajcie jak sie zeschizowalam. We wtorek ide do gina to go zmolestuje zeby zobaczyl. Ewel, a gdzie Ty sie podziewasz? Mialas miec wizyte, haaaalo, odezwij sie! Eska, Zosia juz za moment bedzie z Wami! Ile dni Wam jeszcze zostalo? Bylam w weekend na zjezdzie. W Kato popruszyl troszke snieg, ale bardzo dobrze znioslam wyjazd. Ehh, uwielbiam moja grupe na studiach, a tu przed nami nasze ostatnie pare miesiecy... No i zgodnie z Waszym przyzwoleniem podpijam sobie kawke. Dziekuje ze mnie oswiecilyscie! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37286484] Medi jeszcze odnośnie tatuaży, powiem Ci: uważaj, bo to wciąga. Ja mam tatuaż symboliczny i wciąż jestem nim jako formą zachwycona, bardzo mi się podoba (tak jak piszę - od strony estetycznej, bo jak wiadomo, tysiąckrotnie wolałabym go nie mieć.....) i myślę, że może jeszcze gdzieś sobie coś wytatuuję, to naprawdę piękna ozdoba. Ale to moje zdanie, zdaję sobie sprawę, że ktoś może mieć inne i szanuję to.[/QUOTE] Zgadzam sie że to wciąga.Mam tatuaż motyla na ramieniu,gdzieś od 7 lat.Bardzo bym chciała drugi mam już nawet wzór wybrany,ale tż ma pretensje ![]() Cytat:
![]() Zrobie fotki mieszkania dziś jak posprzątamy po malowaniu ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37289628]Dziewczyny, jak Wy osiągacie taką magiczną wagę? :O[/QUOTE] Ja 2,5 roku temu schudłam 20 kilo w pół roku.I do teraz(oprócz 2 kilo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuje dziewczyny za życzenia rocznicowe ![]() ![]() Rocznica udana wipiliśmy winko,zjedliśmy lazanie ![]() ![]() Wstaje dziś rano a tam śnieg za oknem.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry w ten zimowy poranek
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#404 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Może się będziecie spotykać po skończeniu studiów? Kto wie. Cytat:
![]() Podziwiam za schudnięcie. I całkiem zdrowo widzę, dieta i ruch. No i wysoka jesteś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37292325]... Ale ja sobie tak tylko gadam i marzę, a czekoladę wcinam dalej
![]() Za oknem dość konkretna warstwa śniegu. A jak u Was? [/QUOTE] - ![]() A ja mam tylko 1 cm mniej niż Ty. U mnie też dużo śniegu leży, Mela się cieszy. - o podziwiam ![]() W jakim czasie straciłaś te kg?
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37292649]Też właśnie myślę, gdzie się Ewel podziewa...
Może się będziecie spotykać po skończeniu studiów? Kto wie. Co do tatuaży - ale bym się wkurzyła, gdyby mi TŻ czegokolwiek zabronił ![]() Podziwiam za schudnięcie. I całkiem zdrowo widzę, dieta i ruch. No i wysoka jesteś ![]() Wiem,kłócimy sie czasem o ten tatuaż który bym chciała bo w końcu to moje ciało,ale zaraz jest obraza taka że nie wiem ![]() ![]() Perse uwierz ze ja czasem wolałabym być niższa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Konto usunięte
|
Iza wiem, bo moja mama jest dosyć wysoka i przy tacie nie nosi obcasów... Ale Ty to musisz w tych 7 cm wyglądać jak modelka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37282824] Ja wcześniej nie myślałam o tatuażu, nie miałam takiej potrzeby. Ale po śmierci Dawidka jakoś przyszła mi ta myśl o nie dawała mi spokoju. Zrobiłam i jestem bardzo zadowolona. Widać wielu osobom potrzebny jest taki symbol, dowód istnienia...[/QUOTE] Ja właśnie się boję, że taka bransoletka, wisiorek czy tatuaż w każdej sytuacji przypominałyby mi o stracie... A ja chyba wolę się odciąć od tych lipcowych wydarzeń. Wiadomo, że nigdy nie zapomnę o Antosiu, ale... No, wiecie, o co mi chodzi? Cytat:
![]() Cytat:
Wieka, wyleż się, wygrzej, odpocznij i będzie lepiej! ![]() Ojej, to w czym Ty chodzisz w taką pogodę? ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37288431] Oglądacie Mam Talent? Nie lubię tego programu, ale Kozyra wygląda dzisiaj rewelacyjnie ![]() Kozyra? Kto to jest? ![]() Ja się kompletnie nie orientuję w tych serialach i reality show. Wczoraj kumpel nie dowierzał, jak mu powiedzieliśmy, że my nie mamy pojęcia, co to są "Ugotowani" ![]() Cytat:
Ja chcę się wybrać na jogę. No i cały czas wiercę mężowi dziurę w brzuchu o kurs tańca. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37289628]Dziewczyny, jak Wy osiągacie taką magiczną wagę? :O[/QUOTE] Geny ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37291018]Perse i sałatka, odsłona trzecia - nocna ![]() Dziewczyny podziwiam Was.... Szkoła, praca, dom, dzieci.... Aż mi głupio przy Was narzekać :/[/QUOTE] Ooo, dobra musiała byś ta sałatka ![]() Perse, nic nie mów... Ja mam tylko dom do ogarnięcia, a i tak mi kiepsko idzie ![]() Kolega już pojechał. Fajny wieczór wczoraj spędziliśmy ![]() ![]() A za godzinę śmigam na jazdy. Jeszcze w takich warunkach pogodowych nie jeździłam... Aha- mój sweterek i moja skromna osóbka bardzo dziękują za pochwały ![]() Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2012-10-28 o 09:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37293306]Iza wiem, bo moja mama jest dosyć wysoka i przy tacie nie nosi obcasów... Ale Ty to musisz w tych 7 cm wyglądać jak modelka
![]() Tak to już jest ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny które maja wykres na skarb mamy czy moge prosić o zaproszenie?Mój nick na SM to Marta26.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja muszę sprzątać, bo jak mam bajzel, to nie umiem odpocząć, tylko ciągle myślę o tym, że mam bajzel ![]() Tak, Medi, trzeba się z tym liczyć. Jednak dla mnie śmierć Dawida to coś, o czym nie zapomnę do swojej ostatniej sekundy i tatuaż niczego nie zmienia w tej kwestii. U mnie jest takim małym "hołdem" dla synka. Ale każdy to widzi inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Tylko z prawej strony Super, że tak sobie dają radę ![]() Dobrze, że Ci smakuje ![]() ![]() Cytat:
Dzisiaj rano z TŻ pół godziny leżeliśmy w łóżku, bo mały tak dzikował ![]()
![]() |
![]() |
#413 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37289628]Dziewczyny, jak Wy osiągacie taką magiczną wagę? :O[/QUOTE]
hehe nie geny, wzięłam się za siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co teraz robicie w domku? pochwal się jaką fotką. Dobrze, że Kasia i mama dały sobie radę. Buziaki Cytat:
![]() ![]() goutuję rosołek, na drugie wiecie jakie jest u mnie firmowe-niedzielne danie? schabowy, ziemniaki, surówka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Konto usunięte
|
Maksi też bym chciała motywację, żeby się wziąć... Ale jeśli nawet TŻ mi mówi, żebym olała sprawę........
![]() A co do niedzielnego dania, zazdroszczę, bo ja się muszę bawić z kurczakiem, TŻ nie lubi schabu :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37294312]
A co do niedzielnego dania, zazdroszczę, bo ja się muszę bawić z kurczakiem, TŻ nie lubi schabu :/[/QUOTE] Ja zawsze robię kotlety z kurczaka, nigdy ze schabu ![]() Chociaż schabik też jemy, ale w postaci roladek lub w całości ze śliwką.
![]() |
#416 |
Konto usunięte
|
Przyznam szczerze, że ja niewiele poza tym umiem przyrządzić... Kurczak, schab, ryba - z czego tych dwóch ostatnich TŻ nie lubi
![]() No nic, lecę, jadę na cmentarz do babci. Ciepełka na dziś! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |||
Zakorzenienie
|
HEJ!!
Cytat:
Cytat:
Wg lekarza dziś mam 36tc 0d czyli 9 miesiąc zaczęty ![]() FIO! jak tam po pępkowym Stas oczywiście zrobł furorę!!! Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | ||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37289628]Dziewczyny, jak Wy osiągacie taką magiczną wagę? :O[/QUOTE]utrzymujecie i jeszcze pyskujecie
![]() Cytat:
spaceruje. rzadko, ale spaceruje (co 2-3 dni). choc ostatnio myslalam ze wykituje. roznice temperatur miedzy klatka, spacerniakiem, sklepem spawialy ze mnie walilo na sciany i troszke sie wystraszylam. powrotem sie nie przejmuj (sic...). Masz silna grupe wsparcia w osobie mamy ![]() ![]() ![]() wow. przejelas prym na forum!!! dotad Kundzia byla najwyzsza ![]() (mam w moim kapowniku nie tylko urodziny wpisane, ale te ktore sie chwala wzrostem/waga tez sa zanotowane :P - moja obsesja wagowo-wzrostowa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sciskam Was z Krakowa snieznego ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Ty uwierz w koncu!!!!!!!!!!aaaaaaaaaa aaaaa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
PANI! ja to jak niewierny Tomasz nie uwierze póki nie zobacze- czyli nie wezmę na ręce i nie uslysze ze jest wszystko ok!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.