|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Warhammer.
WFRP, gra fantasy. Ciężko wytłumaczyć. Po prostu się opowiada co się robi swoją postacią, jest mistrz gry, który wymyśla nam historię i takie tam. My gramy w pierwszą edycję z 1986 roku.
|
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny kończy mi się krem na noc Garnier
polecicie jakiś dobry - najlepiej 30+ ja już oczopląsu dostaje jak czytam o kremach - macie jakiś dobry przetestowany?? zapraszam na nową notkę ![]() i muszę się pochwalić że nawiązałam swoją pierwszą współpracę cieszę się jak dziecko już mam kosmetyki u siebie - tylko muszę jeszcze fotki, a dzisiaj cały dzień w pracy siedzę
Edytowane przez anehu Czas edycji: 2012-10-28 o 10:06 |
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Po, ja się zastanawiam nad powrotem do WoW'a, ale zapłacić stówkę za pandarię, to mnie nie stać na ten moment :/
|
#3904 |
|
Wolę prosto!
|
Heloł
![]() Nie lubię zmiany czasu, takie to potrzebne do życia jak psu drugi ogon Śnieg dalej leży, zaraz chyba pójdę psa wytarzać bo jakoś tak tęsknie zagląda przez okno :P Jakiś makijaż wypadałoby zrobić na bloga, dawno nic nie było, tylko inspiracji póki co brak ![]() Co do wykładów - u nas jest przeważnie tak, że po 15 minutach większość już jest dawno ubrana i gotowa do wyjscia, ale zawsze znajdzie się jakiś osobnik, co to on nie poczeka, bo blablabla i nie ruszysz dziada...z reguły większość to olewa i idzie, ale mam pecha i zawsze trafię na taką grupę, że kilku nadgorliwców musi być A dodam, że póki co zawsze było tak, że jak już się poszło to wykładowca faktycznie juz nie przyszedł albo dla tych dwóch-trzech osób nie opłacało mu się robić wykładu. Raz nawet mieliśmy zabawną sytuację - zostawiliśmy listę i się zwinęliśmy, a jak tydzień później przyszliśmy na zajęcia to na drzwiach wisiała kartka "Lista obecności, imię i nazwisko prowadzącego", babeczka sprezentowała nam dzień wolnego, to chyba zaraz przed świętami było, więc uznaliśmy, ze to świetny prezent na gwiazdkę
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to kilku moich kolegów gra, a ja nie mogę zrozumieć jak za to się tyle kasy płaci.
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Zbojkotowałam dziś zajęcia i w końcu się wyspałam idę się ogarnąć i zafundować niedzielne SPA moim włosom a potem biorę się za płodzenie notki na dziś...
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3910 |
|
w krainie snu i marzeń
|
hejka
a u mnie dziś biało i się cieszę |
|
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
Doskonale Cię rozumiem. W WoWa gram już lata. Ostatnio na Moltenie - prywatny serwer, ale działa praktycznie wszystko, no i sporo jest fajnych polskich gildii
Ja akurat gram na realmie w którym jest WoTLK, bez ostatnich dwóch dodatków.
|
|
|
|
#3912 |
|
Konto usunięte
|
łiiii, dobrze, że i tu są RPGowe panny
Miło to czytać Też dawno nie grałam, bo i nie ma z kim ![]() A na blogu moja odpowiedź na włosowego TAGa
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi moje dziecko dało dziś pospać ![]() A może wiedziała o zmianie czasu? |
|
|
|
#3914 |
|
Moderator
|
Ja tam zaś do dzisiaj nie rozumiem idei RPG
już mi to próbowali tłumaczyć ale nie łapię ![]() jakie u mnie piękne słonko!!! |
|
|
|
#3915 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37295058]Bo to trzeba zagrać albo chociaż być przy grze, żeby załapać i pewnie też dać się wciągnąć, bo to uzależnia
[/QUOTE]Oj tak. ![]() Ja gram krótko, bo prawie 3 lata. Mój tż gra już z 15 lat. I jestem jedyną dziewuchą w drużynie. ![]() I wczoraj zrobiłam sobie nową postać, jestem Gejowym.
|
|
#3917 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Moderator
|
ej no, wytłumaczcie mi jak chłop krowie na rowie o co k'mon
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Miki ja też lubię takie posty i dlatego postanowiłam zamieścić u siebie taki A w ogóle obejrzałam wczoraj Golden Eye, żeby się przekonać do Bonda i iść do kina na Skyfall, ale... no nie. Nie przekonałam się i nie pójdę |
|
|
|
#3920 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
![]() Zrobiłam w końcu makijaż, taki mocno zimowy, niebieski, srebro, róż, białe rzęsy i tak dalej i oczywiście na 100 zrobionych zdjęć tylko 3 mi się podobają Idę obrabiać i potem wrzucę, ale powiem, że frajdę miałam tak się bawiąc w to malowanie, dawno już mi robienie makijażu takiego "nie do wyjścia" tyle radochy nie dało :P A tata jak mnie zawołał żebym przyszła do kuchni kluski lepić to mało zawału nie dostał
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37295243]Norma, mało kobiet w to gra
![]() Pamiętam jak byłam zła, jak mi nie pozwolili grać krasnoludzką kurtyzaną :< [/QUOTE]Dlaczego? Cóż za dyskryminacja. ![]() To mój brat jak grał szlachcicem, to jak się go MG pytał co robi, to za każdym razem odpowiadał: "nap*******m paroli". ![]() I zazwyczaj przeróżne NP'ce mają imona Janusz, Andrzej (wczoraj był Baron Andrzej von Dupensztajn) i mój ulubiony Magiczny Krzysztof.
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Jaa lubię Bonda
ale z Craigiem najbardziej![]() własnie zrobiłam sobie makijaz i jest już na blogu chciałam iść po bułki ale chyba musze się najpierw zmyć(a przynajmniej usta |
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Zbiera się kilka osób, w tym Mistrz Gry (MG), który opowiada innym przygodę. Każdy gracz ma kartę postaci. No i po prostu się wciela w tą postać, czyli mówi, co ta postać robi czy rozmawia z innymi postaciami czy Januszkami, w których imieniu mówi MG.
Często używa się kości, do walki, do testów porozumiewania się, itp. No i każda postać wybiera sobie sobie swoją klasę zawodową, obecną profesję i rozwija swoją postać poprzez punkty doświadczenia przydzielone po każdej sesji przez MG, wiadomo, im więcej dobrych pomysłów i aktywna gra, tym więcej PD i tym szybciej się rozwija. Ciężko mi to tak wytłumaczyć, mam nadzieje, że chociaż odrobinę pomogłam.
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3926 | |||
|
Zakorzenienie
|
ej, ja też tego nie ogarniam - to znaczy kumam mniej więcej o co chodzi w zabawie, ale dla mnie to takie strasznie nerdowe
bardziej rozkminiam komputerowe gry RPG, ale takie 'stacjonarne' to jakiś kosmos dla mnie - a miałam też kolegę, który na forum grał w RPG (chociaż potem lubiłam czytać te ich historie )Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś idę na Skyfall i ciekawa bardzo jestem, bo o ile krytycy piszą, że Skyfall dla Bonda jest tym czy Mroczny Rycerz dla Batmana, tak już zdania widzów nie są tak szczodre i pojawia się w nich dużo krytyki...Cytat:
|
|||
|
|
|
#3927 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marzła w Częstochowie i chodziła zła jak osa to był zły pomysł, żeby jechać na pielgrzymkę maturzystów ![]() widziałam kolejnego posta o annabelle minerals i paczka identyczna
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi zaatakowało zatoki... Czuję rozpieranie w nosie i jednocześnie boli mnie głowa - nie wspomnę, że czuję, że coś mi "siedzi" w nosie, a nie mogę się tego pozbyć... Taaaa..., uwielbiam tę porę roku.
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Orchid zamarzłaś? współczuję |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

WFRP, gra fantasy.
Ciężko wytłumaczyć. Po prostu się opowiada co się robi swoją postacią, jest mistrz gry, który wymyśla nam historię i takie tam.

おはよう! 

?