![]() |
#4861 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i ja się doczekałam śniegu.. wstaję rano i dach biały.. ![]() 3 stopnie na plusie, więc na trawie się nie utrzymuje, ale te dachy piękne.. ![]() miłej niedzieli..
![]() |
#4862 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do gofrów... robiłam z różnych przepisów i zawsze tak samo wychodzą,.. z tego co słyszałam nigdy nie wyjdą takie jak kupne bo gofrownice domowe mają za małą moc... Cytat:
![]() ![]() Co do sesji... zastanawiałam się nad tym... widziałam u nas na licytacjach ale sama nie wiem... Cytat:
Też bym chciała ale te listy oczekujących.... ![]() Zazdroszczę tego śniegu...
![]() |
#4863 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Może skusisz się na sesję zrobioną przez TŻ. Warto spróbować ![]()
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() chyba wszedzie spadl snieg, tylko u nas nic buuu... jest bardzo zimno, ale sloneczko swieci ![]() od tygodnia czuje sie w miare dobrze, mdlosci ani wymiotow brak, bole glowy odpuscily... no jedynie AZS i katar alergiczny daja w nos, no i zapchalo mi chyba zatoki.. ehhh jak to mowia, jak nie urok to sracz... ![]() ale fajnie, ze godzine dluzej mozna teraz pospac, letni czas jakos mi nie sluzyl ![]() widze, ze poruszalyscie tematy zakupow ![]() ![]() ahh no i stan konta tez blokuje skutecznie zapaly ![]() milej niedzieli, my chyba pojdziemy na dluzszy spacer z psem ![]()
#4866 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja myślę nad sesją zdjęciową dla maluszka u tej kobitki http://fotosister.eu/ no chyba, że cena mnie powali ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- [QUOTE=Chanel_Coco; Ja dziś byłam na tym USG 3d. Godzinę mnie badano, główka, serduszko oglądane przez lekarzy na wszystkie strony, wszystko w najlepszym porządku ![]() Maluszek, był ułożony troszkę niekorzystnie, bo zwinięty jak 'rogalik', kolana pod brodą, rączki na pupci, śmiali się że trzyma łapki jak jakiś hrabia ![]() ![]() ![]() Waży już ok. 465 g ![]() Cieszę się, że skorzystałam z takiego bezpłatnego badania, ufam swojej pani dr, ale zawsze to ktoś inny przebadał maluszka, więc mam pewność, że wszystko dobrze się rozwija.[/QUOTE] Oooo to duże chłopisko już ![]()
![]() |
#4867 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4868 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
tez lubie biale meble i nasza sypialnia jest ikeowsko biala, takze gadzety dla Torresiatka tez beda biale. Cytat:
![]() moje znajome mialy sesje i uwazam ze niektore sa przeswietne. kaitalna pamiatka. hehehhehe tez wchodze w ten uklad! (ale taki goferek z Monciaka.... aaaaa....)
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja już w połowi pierwszego zalałam się łzami ![]() Moja dobra passa znowu poszła sobie gdzieś. W nocy obudził mnie silny ból z prawej strony pleców. Tak pod żebrami. Ból nasilający jak przy bólu żołądka. Raz mocny, raz słaby. Mąż już bał się, że będziemy jechać do szpitala i ja też ![]() Teraz boli jak nacisnę w to miejsce. Nie mam pojęcia skąd ten ból, do tej pory nigdy nie miałam takiego, wyniki moczu dobre, więc nie wiem czy to nerki. Może się przewiałam gdzieś, ale od 2 dni nie wychodziłam z domu więc ![]() Ehh czuję lekki ból jak siedzę, jak chodzę i coś robię to nie. Tż mówi, że może dziecko mnie gdzieś uciska, ale nie wiem co na ten temat myśleć. Ehh ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Tak mam jeżyka Maję 2 tygodnie temu zmarł mi jej partner Jurek dla którego na początku roku dla towarzystwa została zakupiona Maja żeby nie czuł się samotny po śmierci poprzedniej partnerki. Po 4 latach przy drugiej partnerce doczekaliśmy się z tż małych jeżyków ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=anika_s;37278873] Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nawet nie wiedziałam, że teraz targi były a tak to już późno by podjechać no tak ale tak jest jak ktoś jest oderwany od rzeczywistości i tego co się dookoła dzieje. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() megi-megi, Sorceresss, anika_s gratuluję wizyt ![]() Ja pozaznaczałam odpowiedzi a mi się jakieś stare pokazały i to bardzo stare nie mam pojęcia jak to możliwe coś mi tu szwankuje. Ząb mnie boli ![]() ![]() I głowę mi rozsadza tak więc nawet nie mam siły cieszyć się przepięknego słonecznego dnia a chciałam do lasu jechać ![]() Na obiadek schabowy, ziemniaczki, mizeria i surówka z białej kapusty i marchewki ![]() Miłego popołudnia Mamuśki ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Dziewczyny w ogóle śliczne brzuszki ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobra ide też grejfruta i mandarynke obrac ![]() a wczoraj jadłam buraczki ![]()
![]() |
#4873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nam chyba jednak szkoda kasy, wydatków teraz cała masa. chociaż na pewno to fajna pamiątka. myślę, że poniżej 400zł nie ma co liczyć na taką sesję, a pewnie robiąc ciążową chciałabym i noworodkową potem, więc koszty rosną. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
mnia mniam kiwi, mandarynka, grejfrut, sliwka jablko
![]()
#4875 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Strippi... mam jednak nadzieję, że to maluch sie tam rozpycha i uciska różne wnętrzności ![]() ![]() Cytat:
![]() Monicca1989 - 250 zł? Wow... to niezła cena ![]()
![]() |
#4876 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, chcemy z mężem udać się niedługo prywatnie na USG 3D. Powiedzcie mi proszę- ile mniej więcej kosztowało Was to badanie? Chciałabym wiedzieć na ile powinniśmy sie przygotować
![]()
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- w luxmedzie 3/4D 200zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Wtajemniczenie
|
oj współczuję przygód nocnych strippi, mnie też ostatnio, to tam poboli, to owam, ale nie jakoś ciągle i na szczęście po chwili przechodzi... Może rzeczywiście synek gdzieś uciska ?
Cytat:
No mi i mężowi z pracy opłacają , pakiet mamy dość obszerny i oczywiście i bez ciąży też nie płacę, ale wkurza mnie to chodzenie po skierowania, auto, zanim dojadę, zanim zaparkuję, opóźnienie w kolejce, wizyta u lekarza i 2 godziny z życia wzięte, więc morfologię czy mocz to już wolę zapłacić niż tracić czas jak jestem zarobiona, więc dla mnie jak pokazanie karty ciąży oznaczałoby że nie muszę mieć skierowania, byłoby sporym ułatwieniem. Co do sesji profesjonalnej, to ja nieszczególnie lubię ustawiane zdjęcia więc nie planuję/ nawet ze ślubu mieliśmy reportaż, a żadnych tam pozowanek nie mieliśmy, bo w dwójkę nie przepadamy /. Mamy w domu dobrą lustrzankę cyfrową, różne obiektywy, Mąż interesuję się fotografią więc myślę że jak brzuch się trochę uwypukli to będziemy polegać na swoich zdjęciach z jakiś rodzinnych spotkań i spacerków. A ja właśnie zjadłam ogórkową, którą dziś zrobiłam z naszych domowych ogóreczków ( uwielbiamy, więc zawsze kisimy:P) i wracam do relaksu z książeczką i dalszym ciągiem chorowania ![]()
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zjadłam gofry z bitą śmietaną, dżemem i bananami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- trafiłam nawet na ofertę bezpłatnych zdjęć dla noworodka ![]()
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
www.migawki-z-zycia.blogspot.com
Cytat:
![]() podziel się ![]()
![]() |
#4882 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się ciepło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam identyczne, świetnie się noszą Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja dziś nie mogę się ogarnąć po tej zmianie czasu. Byłam na spacerze się nasłonecznić, ale dalej taka zblazowana jestem, więc zjem obiad (już pachnie) i idę się lenić na kanapę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Rozeznanie
|
hehe, no chcialam, ale z mezem juz dzis autem jechalam, a on nie daje rady przy takiej glosnosci i jeszcze do tego moj spiew
![]() ![]() ![]() ![]() ale i tak czuje teraz, ze cos jakby mi jezdzi w brzuszku, tylko bardziej jak siedze, na lezaco znacznie mniej... tez tak macie? (poczat 18 TC) ??? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis znów w szkole cały dzien, ale się zerwałam troche i na 18.00 do koscioła się wybieram, a tak mi ise nie chce....W Lublinie tez biało i zimno...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | ||||||
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! doczekałam się i ja śniegu
![]() Od wczoraj męczy mnie ból w dolnej części pleców po prawej stronie ![]() Cytat:
![]() to to było wczoraj? ![]() oj mnie też ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Strasznie mnie cisnęło na pęcherz więc migusiem pobiegłam do kibelka, już przestepuję z nogi na nogi tak mocno się chciało, próbuję rozpiąć rozporek, szukam i szukam tego suwaka ledwo już wytrzymując a tu co? niespodzianka ![]() ![]() do tej pory zdarza mi się zapomnieć, że jestem w tych ciążowych i dopiero jak nie mogę rozpiąć rozporka przypomina mi się że trzeba ściągać Chanel_Coco ![]() strasznie bym chciała zobaczyć buźkę naszego malucha, ale mój lekarz chyba nie ma takiego sprzętu Cytat:
![]() co do zębów to nie bolą ale dziąsła krwawią Cytat:
a pokażesz jeżyka? ![]() co do brzuszka to pewnie niedługo zacznie być widoczny. Ja też długo cieszyłam się, że nic nie widać a potem zaczął się powiększać z dnia na dzień... dalej jestem w szoku jak szybko to się zmienia. Niedawno leciał program o zabiegach kosmetycznych w ciąży, była tam laska w 7 miesiącu i tak sobie myślałam: ale ma wielki brzuch, mi na pewno taki nie urośnie przez 2 miesiące ![]() ale się rozpisałam ![]()
![]() |
#4886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do tej pułapki to jest masakra, mysz się przykleja i się juz w życiu nie odklei ale ona strasznie dlugo piszczy bo tam umiera, baaardzo sie męczy. Ja nie cierpie gryzoni ale takiego pisku w życiu nie zniose. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale powiem Ci ze pierwszy raz spotkałam się z taką pułapką. U nas w domu od zawsze były te drewniane i tylko to
![]() |
#4888 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do smarowania oliwką to oliwka jest ok, ale mi Pani w aptece powiedziała że na dłuższą metę sama oliwka będzie wysuszać skórę bo ona tylko chwilowo nawilża. Więc ja po prysznic oliwka lub żel z oliwką dla niemowląt po kąpieli balsam na rozstępy lub nawilżający ale chyba zakupię sobie zwykły krem nivea albo bambino i nim będę brzuszek boczki i pupę smarować. Kochane a jak tam z waszym ciśnieniem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
mama- jezyca ma przerypane. takie kaktusiki rodzic :P
(slodkie!!!!!!!!!!)
![]() |
#4890 |
Zadomowienie
|
Oliwka ale super jeżyki ^^ tzn ten duży jest świetny bo małe takie mniej reprezenracyjne (;
A jak się takie zwierzątko hm hoduje? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.