|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Świetny ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37273684]Nie wiem, czy podziwiać panów (bo to jednak na nich spoczywa odpowiedzialność), czy współczuć [/QUOTE]To samo sobie pomyślałam ![]() Cytat:
Dynia cudna- widziałam na facebooku Masz ogromny talent !! Buty fajne ![]() Wszystkiego dobrego ![]() Ależ zbieg okoliczności My też 4 grudnia będziemy świętować swoją 8 rocznicę w związku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawa za magisterkę, ciut odsapniecie, w końcu ! ![]() |
|||
|
|
|
#1142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
Ależ niespodzianka ![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() No i mamy zimę. Kompletnie się z tego nie cieszę O ile siedzę w domu, spoglądam na śnieg z okna, popijam gorącą czekoladę, to jest dobrze Problem pojawia się jak mam wyjść ![]() Weekend z siostrzeńcem minął chyba dobrze. Swoją drogą, miałam dobrą lekcję, jak postępować z ośmioletnim dzieckiem, które ma na wszystko wytłumaczenie i buntuje się Myślę jednak, że konsekwencja jest najważniejsza Wiem, nic odkrywczego ![]() Wczoraj urodziny mojej mamy, było bardzo wesoło Wszyscy zaaferowani naszym ślubem i widzę, że nie mogą się doczekać. Moja siostra wczoraj dostała kota i ... zakochałam się! Jak on cudownie mi spał wtulony w mój tłuszczyk No i gadam teraz tż o kocie
|
||
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śr - przyjazd mężowego
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
STRONG - JA DO PRZEGLĄDU OSTATNIO NIC NIE MAM, MOZE NA PRZYSZŁY TYDZIEŃ, BO SZCZEPIENIE MAMY
![]() caps się włączył ![]() Bika, jak tam u was?? Moje starsze dziecko nie chce jeść ostatnio odstawiłam mu wszelkie łakocie (choć i tak mało ich jadł), może coś pomoże...syropna apetyt mu daję i nic nic mnie tak nie irytuje jak niejedzące dziecko
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Strong ja do przeglądu też nic nie mam narazie
|
|
|
|
#1146 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Malensstfo no ladnie już widać, że Kropeczki u Ciebie mieszkają
![]() Super brzusio Ale Ty ogólnie widzę szczuplutka jesteś![]() Cytat:
Cytat:
29.10 idę drugi raz na betę i mam wizytę u gina ![]() ![]() Jak coś to trzymajcie proszę kciuki Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze opon nie wymieniłam i teraz się stresuję![]() A w ogóle właśnie obejrzałam fajny, baaardzo romantyczny film: "I że Cię nie opuszczę". Bardzo mi się podobał |
||||
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
co do przeglądu tyg:
to najprawdopodobniej w sob idę sie wreszcie odhamic do teatru
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
moj tez ma takie dni,ze prawie nic nie je, ale mysle,ze to normalne Bedzie glodny to zje, ale jak nie chce jesc nic wartosciowego to slodyczy tez nie dostanie ![]() Czasem ma dni, ze same jogurty mu wystarcza ![]() Bylismy na zakupach Wreszcie dostalam makrele w pl sklepie![]() Teraz robie obiad, Seba zasypia z Tz
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie by było, jakby tak zostało... ![]() Będziemy w pon trzymać kciuki! ![]() Bao ja też bym się tak jedzeniem nie przejmowała...ja byłam niejadkiem i jakoś żyję...Super Niania też mówiła, że naprawdę nic się dziecku nie stanie, jak nie zje każdego posiłku..zgłodnieje to i sam przyjdzie Poza tym żołądki dzieci są chyba jak ich piąstki...więc naprawdę dużo nie potrzebują...
|
|
|
|
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć ..
Cytat:
Co do prezentu, nie ma sprawy ![]() Cytat:
![]() My dziś z mężem gnijemy na kanapie - czasem tak trzeba..chociaż mam w planie zrobić dziś bigos jeszcze Wczorajsza impreza rodzinna fajna, moja mała siostrzenica nauczyła się mówić 'ciocia' i ciągle wołała, krzyczała ![]() Tylko jestem zła na siebie, bo piłam wino, dość troszkę tego wina....i dziś mnie cykor załapał, że jak się udało w tym cyklu, to mogłam zrobić zrobić krzywdę dzidziusiowi-jestem na siebie taka zła... chociaż mam nadzieję,że jakby co, w tym pierwszym tyg. po zapł. nic się nie może złego stac
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-10-28 o 15:21 |
||
|
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak on mi nawet melkiem pluć dzisiaj zaczął aż mnie głowa z nerwów rozbolała już
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech tylko pije, moj to akurat jest picioholikiem Naprawde wyluzuj i sie nie denerwuj, bo to Ci w niczym nie pomoze Mialam w rodzinie niejadka, rodzice latali za nim z kazda kanapeczka, rozne witaminki mu dawali na apetyt to nic nie daje...sam jak bedzie glodny to przyjdzie i poprosi Z drugiej strony szkoda,z e do przedszkola nie chodzi, wierze ze by mu wszystko minelo ![]() U mnie czasem na zachecenie pomagaja jakies fajne kolorowe kanapeczki, albo parowki osmiorniczki itp.
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorosły też czasem nie ma ochoty na jedzenie...poczekaj, możę wróci wszystko do normy Butter już nie raz pisałyśmy, że na tak wczesnym etapie, nie ma takiego zagrożenia jak piłaś...
|
|
|
|
|
#1154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bao, to pewnie przejściowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Malenstfo, wiem, że pisałyście...wiem wiem...ale wiesz też pewnie, jak to jest się zamartwiać chociaż nie wiem, czy jest czym...
|
||
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie chyba tylko niechce jesc jak jestem mocno chora Butter
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja jestem jakaś dziwna! Butter spokojnie |
|
|
|
|
#1157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie no, zdarzają się sytuacje, że nie mam ochoty... ale nie za często
|
||
|
|
|
#1158 |
|
Wtajemniczenie
|
Malenstfo ale Ty dziwna jesteś
Przyznam się szczerze, że często mam ochotę się napić Cholera gadam jak alkoholiczka ![]() Mieliśmy taki okres z mężem, ze jak wracalismy z pracy tacy zmęczeni, zestresowani to się drineczka luba dwa napiliśmy. I potem tak wychodziło, że codziennie coś było. Masakra. Butter też mam takie same obawy, bo piłam własnie w tym tyg. po zapłodnieniu. To co Wam wtedy pisałam, że zaprosiliśmy znajomych i czy testować... Niewiele wypiłam wtedy ale jednak ![]() A i jeszcze to było miesiąc temu ale jak miałam okres to mieliśmy taką wielką imprezę i wtedy dużo wypiłam. I tam gościu dał cygaro i każdy tak z tego cygara trzy razy pociągnął na spróbowanie. Ja też Ale to było jeszcze jak byl okres także mialam pewność, że nie jestem w ciąży więc mam nadzieję, że te wszystkie substancje smoliste ulotniły się do tego czasu.Ale wierzę, że to jednak nie ma jeszcze wpływu na dzidziola. |
|
|
|
#1159 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje kochana
butter - widze ze mi ucielo post od Ciebie , rowniez dziekuje Cytat:
Tak sama , sama dziekuje dziekuje Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Heloooo ![]() ![]() Impreza jak najbardziej udana Super sie bawilismy , maz troche za duzo wypil. I wlaczylo mu sie w aucie na wyznania A dzisiaj idziemy z malym na festyn dyniowy ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- U nas strasza huraganem znowu , takze mozliwe ze bede miala w domu meza przez 2-3 dni Oby tylko prad byl ...
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na wszelki wypadek, planuję już stronić od alko... |
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko Butter ma rację
Żabciu super, że impreza udana
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu, fajnie, że impreza się udała. Mój mąż, jak zdarza mu się być lekko zanietrzeźwionym, też zabiera się za czułe wyznania
![]() Kurcze, nie zazdroszczę tych huraganów - to musi być strach, prawda? a czym Twój mąż się zajmuje? Ja muszę się zabrać za robienie bigosu... I wiecie co? kupiłam wczoraj piękny biały moherowy sweterek...wrzuciłam go do pralki...i chyba go zepsułam było napisane, że na 40 st. się go pierze, tak też zrobiłam.... i się skurczył, zbił...jakby sfilcował może wróci do siebie, jak wyschnie...
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Na poprawę humoru:
http://komediowo.pl/title,69-dziwnyc...jqticaid=6f6d1 Mnie już brzuch boli od śmiechu |
|
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przygotowujecie sie jakos??zabezpieczacie??
|
|
#1165 | ||
|
Zakorzenienie
|
naprawde
![]() Cytat:
Oj straszne z tymi huraganami, oby nie groznie bylo... Cytat:
Faceci chyba tak maja![]() Kurcze, szkoda ja raczej nie piore takich rzeczy w pralce...ewentualnie wiruje... a jecie wspolnie? Upieklam serniczek ![]()
|
|
#1166 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
rewelacyjne! Już na fb widziałam - smaka mi zrobiłaś
|
||
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
jestem
wysprzatalam cala kuchnie ![]() lacznie ze wszystkim szafkami , ale przez to nic nie czuje, kazda czesc ciala mnie boli naawet tylek Kotek wszystkiego nj naj naj kochana dla Ciebie i wspolmalzonka
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
tak, zawsze jemy wspólnie
moja mała dzisiaj cały dzień spi...zje i spi i tak na zmianę....już się nocy boje ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
już masz tak blisko do porodu, matko jak to leci
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
co za weekend wczoraj mielismy jechac na zakupy min po buty dla mnie......my do samochodu a on nic!!!! jezzuuu jak ja sie wqrzylam!!! wiadomo sobota i sklepy ktore mnie interesowaly czynne do 14!!!Tz wyjal akumulator zeby go troche podladowac a ja w ten deszcz pojechalam busem na centrum zeby juz czasu nie tracic....okazalo sie ze w jednym sklepie z butami robili remont a w drugim albo nie bylo na mnie rozmiarow albo mi sie nic nie podobalo wydalam 60 zl ale wyszlam bogatsza o plaszczyk, jeansy, dla Mai 2 pidzamki, bluze, bluzeczke, dla bratanka dresy, bluzke i dla mamy dwa swetry (mierzylam jeszcze spodniczki ale jakos nie moglam sie sama na zadna zdecydowac ) w miedzyczasie zadzwonil Tz ze podszedl do warsztatu samochodowego obok naszego domu, przyszedl koles i po "zbadaniu" autka wyszlo ze nasz akumulator ma tylko 15% zywotnosci na szczescie knajpa jest dosc blisko wiec nie bylo za duzego obciachu kolezanka baaardzo sie ucieszyla z prezentu i to najwazniejsze (kupilam w koncu ten gift cadr)no a dzis wstalismy o 7 nowego czasu i juz jedlismy sniadanie i dostalismy telefon ze nici z wyprawy bo tam jest 20 cm sniegu ![]() ale zeby nie bylo tak zle pojechalismy do CH i kupilam buty....wprawdzie nie takie jak chcialam bo nie bylo rozmiaru (co nie dziwne bo byly takie tlumy ze masakra - 20 minut stalam w kolejce!!!) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

[/QUOTE]
A jaka miny przy tym strzelal 

). Gdyby nie to - już byśmy działali! 

Dorosły też czasem nie ma ochoty na jedzenie...poczekaj, możę wróci wszystko do normy
ale w sumie też nie czuję potrzeby wypróżnienia się
na szczescie knajpa jest dosc blisko wiec nie bylo za duzego obciachu