Ślubujące w 2012 - część II - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-28, 08:00   #4231
szczesliwa25
Rozeznanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Wczoraj wracając po 24 z pracy zastanawiałam się przez chwilę czy przypadkiem w czwartek nie będę czekać na Mikołaja zamiast zapalać znicze )
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 10:38   #4232
magnusia
Zakorzenienie

ale dzisiaj tu cisza... na narty poszłyście Dziewczynki?
Ja lecę do CH za chwilę bo się z bratem umówiłam a małż do roboty poleciał a potem koła na zimowe zmienić

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Wczoraj wracając po 24 z pracy zastanawiałam się przez chwilę czy przypadkiem w czwartek nie będę czekać na Mikołaja zamiast zapalać znicze )
Mikołaj!!!!! huraaaaa
Stary 2012-10-28, 13:04   #4233
szczesliwa25
Rozeznanie

Narty jak narty, ale deskę snowboardowa chętnie bym odkurzyla muszę poszukac dyn, mam ochotę powycinac coś na halloween
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 13:11   #4234
kasioonya
Rozeznanie

Witam się zimowo Na Dolnym Śląsku wczoraj śnieg sypał przez cały dzień Aż musiałam - nie powiem, że bez przyjemności - zakupić kurtałkę z kapturem, bo nie lubię czapek... Dziś u nas słonecznie, choć nadal zimno. Przesyłam Wam więc trochę słonka
Mieliśmy wczoraj cudny dzień z Mężem, bo to pierwsza sobota od baaardzo dawna, którą mieliśmy tylko dla siebie Dziś już niestety nie jest tak miłośnie, bo mój kibic pojechał do Wrocławia na mecz i wróci wieczorem Ale niech się wykrzyczy i mam nadzieję, że wróci zadowolony i nasza drużyna w końcu przywiezie 3 punkty

Szczęśliwa, ale Ty chyba na deskę to musisz poczekać do przyszłego sezonu

Aha, no i wczoraj zostałam ciocią Kuzynka urodziła śliczną Agatkę

Miłej niedzieli dziewczynki! Ja siadam do pisania opinii...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 13:11   #4235
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
ale dzisiaj tu cisza... na narty poszłyście Dziewczynki?
Ja lecę do CH za chwilę bo się z bratem umówiłam a małż do roboty poleciał a potem koła na zimowe zmienić
eee nie na narty
Byłam wczoraj u znajomych na parapetówie (po roku od przeprowadzki), dopiero dziś, godzinkę temu wróciłam do domu
Mój mąż też dziś w pracy, zdążyłam tylko wrócić i się z nim pożegnać przed jego wyjściem

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 13:13   #4236
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
eee nie na narty
Byłam wczoraj u znajomych na parapetówie (po roku od przeprowadzki), dopiero dziś, godzinkę temu wróciłam do domu
Mój mąż też dziś w pracy, zdążyłam tylko wrócić i się z nim pożegnać przed jego wyjściem
prawdziwa imprezowiczka z Ciebie domyślam się, że impreza była bardzo udana!

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-10-28, 13:23   #4237
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
prawdziwa imprezowiczka z Ciebie domyślam się, że impreza była bardzo udana!
eee, żadna imprezowiczka ale parapetówa była 75km od Krakowa więc dojechać trzeba było i tam nocowałam, dlatego dopiero dziś wróciłam do domu
Impreza kameralna ale bardzo, bardzo sympatyczna znajomi mają super urządzone mieszkanko
Nie mogę się doczekać, aż my przejdziemy wszystkie remonty i będę mogła zabrać się za urządzanie

Stary 2012-10-28, 13:26   #4238
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
eee, żadna imprezowiczka ale parapetówa była 75km od Krakowa więc dojechać trzeba było i tam nocowałam, dlatego dopiero dziś wróciłam do domu
Impreza kameralna ale bardzo, bardzo sympatyczna znajomi mają super urządzone mieszkanko
Nie mogę się doczekać, aż my przejdziemy wszystkie remonty i będę mogła zabrać się za urządzanie
heh, a ja od razu pomyślałam, że balowałaś do rana
trzymam kciuki, żeby remonty mijały szybko i sprawnie i żebyś mogła jak najszybciej zabrać się za urządzanie i dekorowanie!

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-10-28, 13:31   #4239
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
heh, a ja od razu pomyślałam, że balowałaś do rana
trzymam kciuki, żeby remonty mijały szybko i sprawnie i żebyś mogła jak najszybciej zabrać się za urządzanie i dekorowanie!
hi,hi,hi czasem balowanie do rana to fajna sprawa ale ja jakoś ostatnio już nie daję rady tak szaleć, jakoś mniej energii mam i wolę sobie posiedzieć w domu
dzięki ale remont tak naprawdę ruszy dopiero w grudniu, mam nadzieję, że ten czas szybko minie

Stary 2012-10-28, 15:01   #4240
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Narty jak narty, ale deskę snowboardowa chętnie bym odkurzyla

ooo tak - oj ja ja dawno nie jeździłam.... żeś mi narobiła smaka na śmiganie deseczką

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Witam się zimowo Na Dolnym Śląsku wczoraj śnieg sypał przez cały dzień Aż musiałam - nie powiem, że bez przyjemności - zakupić kurtałkę z kapturem, bo nie lubię czapek... Dziś u nas słonecznie, choć nadal zimno. Przesyłam Wam więc trochę słonka
Mieliśmy wczoraj cudny dzień z Mężem, bo to pierwsza sobota od baaardzo dawna, którą mieliśmy tylko dla siebie Dziś już niestety nie jest tak miłośnie, bo mój kibic pojechał do Wrocławia na mecz i wróci wieczorem Ale niech się wykrzyczy i mam nadzieję, że wróci zadowolony i nasza drużyna w końcu przywiezie 3 punkty

Szczęśliwa, ale Ty chyba na deskę to musisz poczekać do przyszłego sezonu

Miłej niedzieli dziewczynki! Ja siadam do pisania opinii...
każdy pretekst jest dobry żeby iść na zakupy
Gratuluję CIOCIU!!!!! Niech się maluszek zdrowo chowa

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:

no no no- to się ładnie po kraju rozbijasz na imprezki fajnie, że się udało i miło wieczór spędziłaś. My wczoraj u teściów byliśmy..... znów się zaczął temat wnuka.... wrrrrrr

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
hi,hi,hi czasem balowanie do rana to fajna sprawa ale ja jakoś ostatnio już nie daję rady tak szaleć, jakoś mniej energii mam i wolę sobie posiedzieć w domu
e
ja Ci powiem, że mam to samo- już myślałam że się strzeję

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

a w ogóle Dziewczynki to w C&A są super przeceny- kupiłam sobie 3 swetry po 35 zł, 37 zł (bawełna!) i 44 zł a do tego jeszcze jest 20% zniżki n damską kolekcję. Za te 3 swetry i jeszcze takie swetrowe bolerko zapłaciłam niecałe 140 zł także jak macie czas i ochotę polecam się wybrać na zakupy
Stary 2012-10-28, 16:37   #4241
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
no no no- to się ładnie po kraju rozbijasz na imprezki fajnie, że się udało i miło wieczór spędziłaś. My wczoraj u teściów byliśmy..... znów się zaczął temat wnuka.... wrrrrrr

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

ja Ci powiem, że mam to samo- już myślałam że się strzeję

oj to była wyczekana parapetówa, bo powinna się była odbyć już rok temu ale cieszę się, że doszła do skutku, choć przykro, że nie w takim gronie jak od roku była planowana...

ee to chyba nie starość raczej lenistwo

Cytat:
a w ogóle Dziewczynki to w C&A są super przeceny- kupiłam sobie 3 swetry po 35 zł, 37 zł (bawełna!) i 44 zł a do tego jeszcze jest 20% zniżki n damską kolekcję. Za te 3 swetry i jeszcze takie swetrowe bolerko zapłaciłam niecałe 140 zł także jak macie czas i ochotę polecam się wybrać na zakupy
o! dzięki za informacje, muszę się doposażyć w ciepłe swetry na zimę gdyby nie pogoda za oknem to nawet bym się dzisiaj wybrała...

edit: nie wiem czy widziałyście, dorzuciłam do zdjęć filmik

Edytowane przez jojla
Czas edycji: 2012-10-28 o 16:44
Stary 2012-10-28, 18:26   #4242
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
ooo tak - oj ja ja dawno nie jeździłam.... żeś mi narobiła smaka na śmiganie deseczką

a ja nie potrafię ani na desce, ani na nartach, ani na łyżwach tzn. na łyżwach potrafię - jak już się rozpędzę, to jeżdżę w kółko i nawet się nie wywalam, ale jak przychodzi czas, żeby się zatrzymać, no to ląduję na bandzie, bo inaczej nie umiem sierota ze mnie

współczuję pytań o dzieci. ja też ostatnio słyszę takich coraz więcej. najzabawniejsze jest pytanie sąsiadek z klatki: "no i jak tam młoda mężatko?"... hmm... i tak się zawsze zastanawiam, co mam im odpowiedzieć , bo widzę po oczach, jak żądne są informacji o tym, że już jestem w ciąży z reguły musi im wystarczyć odpowiedź, że jest cudnie
a teściowie nie wypytują, bo mają już dwie wnusie i raczej słyszymy, jak są zmęczeni zajmowaniem się nimi i najchętniej by się wyprowadzili gdzieś daleko, żeby już ich nikt nie wykorzystywał... znaczy to raczej teściowa mówi, bo teściu w ogóle małomówny

dzięki za informację o c&a - jutro pozaglądam

jojla - widziałam wczoraj filmik, ale pomyślałam, że chyba jakaś głucha jestem, bo nie słyszę żadnej pomyłki. przed chwilą przesłuchałam jeszcze raz, no i rzeczywiście o mały włos, a przysięgłabyś, że Męża nie dopuścisz na szczęście w porę się poprawiłaś, bo mogłoby być ciężko z dotrwaniem w tej przysiędze. szczególnie biorąc pod uwagę liczbę Twoich koszulek nocnych

Aha! Nasza drużyna wygrała w wyjazdowym meczu derbowym 2:0 pierwsze od 10 lat zwycięstwo z tym rywalem cieszę się, że Mężowi tak się udała wyprawa i wreszcie wróci z wyjazdu zadowolony szkoda tylko, że mnie nie było na tym stadionie...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-10-28 o 18:30
Stary 2012-10-28, 18:58   #4243
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Witam wszystkie Panie
Wróciliśmy niedawno z Krakowa...
Zakupy udane, Bond bombowy mile spędzony czas z rodziną męża i jutro powrót do szarej rzeczywistości, ale na szczęście tylko na 4 dni

Cytat:

Gratuluje zostania ciocią, fajne uczucie nie??
No i cieszę się, że mogłaś spędzić z małżem miłosną sobotę

Padło pytanie o koszty wesela no i muszę powiedzieć z mobilizowało mnie ono do podsumowania naszego weselicha:
Sala: 12.000
noclegi:960
ciasto z tortem: 1500
alkohol: 2000
Sukienka, dodatki i wizażystka: 3000
Garnitur Tż i dodatki: 1000
Fotograf: 1400
Zespół: 2500
Bus:170
Autko dla nas: 180
Ksiądz,organista, kościelny+ pan od śpiewu: 1000
Kwiaty, dekoracja samochodu i kościoła: 600
Łącznie około 27000 zł na 80 osób, gdzie około16 nocowało w hotelu.
Wydaje mi się że koszty wyliczyłam wszystkie i mogę stwierdzić że z prezentami typu złote monety ( bo Tż jest kolekcjonerem pieniążków) wesele nam się prawie zwróciło.

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

jojla cieszę się że wybieracie rzeczy do mieszkania.

Ja muszę się pochwalić, że jutro składamy papiery w banku i będziemy się starali o kredyt na mieszkanie, które mamy upatrzone.
55m 3 pokoje w bloku z cegły. Do remontu ale za niską cenę. Mam nadzieję że wszystko się uda.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:

Popieram magnusię, wczoraj miałam okazję szaleć w C&A i faktycznie grosze zapłaciłam. Ciekawe czy magnusia kupiła te same sweterki co ja?
Mogę również polecić Taliy Weily ( chyba tak to się piszę ) z króliczkiem kupiłam tam kilka bluzek i sweterków też za grosze. A jakoś do tej pory nigdy tam nie mogłam nic zakupić. Duży wybór i świetne kolory.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 19:42   #4244
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panie
Zakupy udane, Bond bombowy mile spędzony czas z rodziną męża i jutro powrót do szarej rzeczywistości, ale na szczęście tylko na 4 dni

Padło pytanie o koszty wesela no i muszę powiedzieć z mobilizowało mnie ono do podsumowania naszego weselicha:
Sala: 12.000
noclegi:960
ciasto z tortem: 1500
alkohol: 2000
Sukienka, dodatki i wizażystka: 3000
Garnitur Tż i dodatki: 1000
Fotograf: 1400
Zespół: 2500
Bus:170
Autko dla nas: 180
Ksiądz,organista, kościelny+ pan od śpiewu: 1000
Kwiaty, dekoracja samochodu i kościoła: 600
Łącznie około 27000 zł na 80 osób, gdzie około16 nocowało w hotelu.
Wydaje mi się że koszty wyliczyłam wszystkie i mogę stwierdzić że z prezentami typu złote monety ( bo Tż jest kolekcjonerem pieniążków) wesele nam się prawie zwróciło.

Ja muszę się pochwalić, że jutro składamy papiery w banku i będziemy się starali o kredyt na mieszkanie, które mamy upatrzone.
55m 3 pokoje w bloku z cegły. Do remontu ale za niską cenę. Mam nadzieję że wszystko się uda.

Popieram magnusię, wczoraj miałam okazję szaleć w C&A i faktycznie grosze zapłaciłam. Ciekawe czy magnusia kupiła te same sweterki co ja?
Mogę również polecić Taliy Weily ( chyba tak to się piszę ) z króliczkiem kupiłam tam kilka bluzek i sweterków też za grosze. A jakoś do tej pory nigdy tam nie mogłam nic zakupić. Duży wybór i świetne kolory.
Cieszę się, że weekend się udał A czemu powrót do rzeczywistości na 4 dni, a nie na 3?

Mocne za pozytywne załatwienie kredytu! No i gratulacje za podjęcie tej poważnej decyzji

Kusicie tym c&a i aż się boję czy budżet to wytrzyma W Tally Weijl rzeczywiście czasem można coś upolować w niezłej cenie, ale często zdarzyło mi się, że ubrania były krzywo uszyte. No ale właśnie za niewielkie pieniądze można by kupić kilka sztuk, więc coś za coś

Co do budżetu ślubnego - my nie podliczyliśmy i nadal nie zamierzam tego zrobić Żyję ze świadomością, że zmieściliśmy się w 40 tysiącach, bo taki budżet przeznaczyliśmy, ale nie zależy mi na wyliczeniu wszystkiego wystarczy mi, że liczyłam przed ślubem i obmyślałam wszystko, żeby się zmieścić
- za "talerzyk" płaciliśmy 160zł (wesele) + 50 zł (poprawiny);
- nocleg: 55 zł/os - chyba było 16 osób;
- zespół 2500zł;
- foto-video 3700zł;
- pełny strój TŻta 1160zł;
- za moją suknię zapłacili rodzice (2600zł),
- dodatki do mojego stroju: biżu chyba 150zł; buty 250zł, pończochy 2x20zł;
- makijaż (2 ślubne - mój i mamy; 1 próbny mój): 350zł;
- fryzura 70zł, ale dałam 100zł, bo fryzjerka specjalnie dla nas przyszła do pracy w Boże Ciało;
- bukiet i butonierka 70zł, ale TŻ dał 100zł;
- tort 510zł;
- ciasta: 8 blach upiekła moja mama, 8 kupiła teściowa;
- owoce - coś koło 500zł,
- wódka 17,05zł/0,5l Sobieski 120 butelek
- auto 400zł + 4 kokardki na klamki 5zł/szt. + dwie tablice 2,60zł/szt.
- dekoracja sali 500zł
- zaproszenia 2,10zł/szt
- moja kiecka poprawinowa 130 albo 160zł
- autokar dla gości na dwa dni 1400zł

Więcej grzechów nie pamiętam, niczego nie żałuję, bo Dzień Ślubu był najpiękniejszym dniem naszego życia i nigdy go nie zapomnimy

Mąż za kilka chwil będzie w domu po meczu (jestem z niego dumna, bo wraca baaardzo grzecznie), więc żegnam się z Wami i idę przygotować mu kolację i ciepłą kąpiel.

Przyjemnego weekendowego wieczoru kochane i spokojnego tygodnia

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-10-28 o 19:43
Stary 2012-10-28, 19:54   #4245
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
a teściowie nie wypytują, bo mają już dwie wnusie i raczej słyszymy, jak są zmęczeni zajmowaniem się nimi i najchętniej by się wyprowadzili gdzieś daleko, żeby już ich nikt nie wykorzystywał...

no u nas ani moja mama ani teście nie mają wnuków i dlatego tak ich plil bo wszyscy mają a oni nie.. wrrrrr Wkurza mnie to trochę bo wszyscy myślą, że jak się człowiek ochajta to od razu trzeba dzieci mieć

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:

he he może i takie same jakie kolorki kupiłaś ?
Dzięki za cynk- zajrzę do tego sklepu w piątek bo szukam takich zwykłych cieńszych bluzeczek z długim rekawem (pod żakiet czy rozpinany sweterek) i jakoś nie mogę nigdzie nic ciekawego dostać

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:

.

o super trzymam kciuki aby się wszystko udało

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-10-28 o 19:50
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 19:55   #4246
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
jojla - widziałam wczoraj filmik, ale pomyślałam, że chyba jakaś głucha jestem, bo nie słyszę żadnej pomyłki. przed chwilą przesłuchałam jeszcze raz, no i rzeczywiście o mały włos, a przysięgłabyś, że Męża nie dopuścisz na szczęście w porę się poprawiłaś, bo mogłoby być ciężko z dotrwaniem w tej przysiędze. szczególnie biorąc pod uwagę liczbę Twoich koszulek nocnych

Aha! Nasza drużyna wygrała w wyjazdowym meczu derbowym 2:0 pierwsze od 10 lat zwycięstwo z tym rywalem cieszę się, że Mężowi tak się udała wyprawa i wreszcie wróci z wyjazdu zadowolony szkoda tylko, że mnie nie było na tym stadionie...
ehh no mamy co w związku z tym wspominać

super, że wasza drużyna wygrała

aaaa! bo ja zapomniałam, również gratuluję Ciociu

Cytat:
Witam wszystkie Panie
super, że wypad udany

Mój Mąż też zbiera monety

Cytat:

jojla cieszę się że wybieracie rzeczy do mieszkania.

za ważną decyzję i trzymam kciuki za pomyślne załatwianie spraw kredytowych, jakbyście byli z Krk to mogłabym wam polecić doradcę finansowego

Cytat:
Mąż za kilka chwil będzie w domu po meczu (jestem z niego dumna, bo wraca baaardzo grzecznie), więc żegnam się z Wami i idę przygotować mu kolację i ciepłą kąpiel.

Przyjemnego weekendowego wieczoru kochane i spokojnego tygodnia
Miłego wieczoru z Mężusiem

Stary 2012-10-28, 19:57   #4247
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

co na kolację serwujesz? i ciepła kąpiel- hmmmm ale fajnie co ja bym dała za wannę a mam tylko brodzik- trochę słaby do kąpieli z pianą
Stary 2012-10-28, 22:15   #4248
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:

he he może i takie same jakie kolorki kupiłaś ?
Dzięki za cynk- zajrzę do tego sklepu w piątek bo szukam takich zwykłych cieńszych bluzeczek z długim rekawem (pod żakiet czy rozpinany sweterek) i jakoś nie mogę nigdzie nic ciekawego dostać

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

o super trzymam kciuki aby się wszystko udało
Sweterek typu kardigan typu norweskiego, taki nierówny bardzo ciepły.
Jesli szukasz bluzeczek pod żakiet to tam jest promocaj 2 w cenie jednej. Warto

Mama Franka

Stary 2012-10-29, 10:52   #4249
magnusia
Zakorzenienie

witam Was Kochane

co tu dziś taka cisza? u mnie rano było -5 stopni - fujjj

miłego dzionka Dziewczynki i oby do wiosny
Stary 2012-10-29, 13:01   #4250
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Jestem i ja. Faktycznie tu straszna cisza...

Okazało się że bank w którym chcialiśmy brac kredyt nieprzychylnie patrzy na działalność gospodarczą mojego męża, woleliby by miał etat a nie działalność. I nie za bardzo chcą nam udzielić kredyt... wrrr

A za oknem śnieg i zimno...

Ciągle wiatr w oczy

Mama Franka

Stary 2012-10-29, 13:45   #4251
jojla
Zakorzenienie

Ja dziś w końcu w pracy po 3 tygodniach urlopu i nie moge za bardzo odnaleźć się w panującej tu rzeczywistości na szczęście ten tydzień jest krótszy, to i szok mniejszy będzie

Cytat:
Jestem i ja. Faktycznie tu straszna cisza...

Okazało się że bank w którym chcialiśmy brac kredyt nieprzychylnie patrzy na działalność gospodarczą mojego męża, woleliby by miał etat a nie działalność. I nie za bardzo chcą nam udzielić kredyt... wrrr

A za oknem śnieg i zimno...

Ciągle wiatr w oczy
a bo te banki to zawsze szukają problemów nie martw się znajdziecie bank, który da wam kredyt trzeba tylko poszukać - my braliśmy pod uwage tylko 3 banki bo tylko tyle zgodziło się uznać za zarobki moje stypendium doktoranckie... warto skorzystać z pomocy doradcy finansowego, taki ktoś znajdzie wam banki, które ewentualnie nie robią takiego problemu z prowadzeniem działalności i pomoże załatwić formalności.

Stary 2012-10-29, 16:49   #4252
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

a to ciekawe... może idź do jakiegoś doradztwa finansowego- Expander czy cos takiego- wtedy to nie Ty szukasz banku tylko oni Ci szukają najlepszej oferty

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:

a bo te banki to zawsze szukają problemów nie martw się znajdziecie bank, który da wam kredyt trzeba tylko poszukać - my braliśmy pod uwage tylko 3 banki bo tylko tyle zgodziło się uznać za zarobki moje stypendium doktoranckie... warto skorzystać z pomocy doradcy finansowego, taki ktoś znajdzie wam banki, które ewentualnie nie robią takiego problemu z prowadzeniem działalności i pomoże załatwić formalności.
dokładnie

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Ja dziś w końcu w pracy po 3 tygodniach urlopu i nie moge za bardzo odnaleźć się w panującej tu rzeczywistości na szczęście ten tydzień jest krótszy, to i szok mniejszy będzie

he he ciężko wrócić do rzeczywistości, nie
Stary 2012-10-29, 19:18   #4253
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
he he ciężko wrócić do rzeczywistości, nie
i to bardzo

Stary 2012-10-29, 20:16   #4254
Malgos_12
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki, wpadłam tylko na chwilkę, żeby się przywitać i ponarzekać
... trochu padam na twarz... w pracy mnóstwo roboty jeszcze wczoraj i dziś miałam na 8 rano, a jutro na 7-dmą... ehhh byle do piątku
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 20:27   #4255
magnusia
Zakorzenienie

ja dziś też miałam paskudy dzień w pracy i jutro czeka mnie podobny Właśnie wróciłam z kota od lekarza- miała pobieraną krew. Normalnie mokra byłam cała, kota w☠☠☠☠iona darła się w niebogłosy- uffff ledwo żyję
Stary 2012-10-29, 21:20   #4256
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - a czemu miała pobieraną krew?
Stary 2012-10-29, 21:28   #4257
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, wpadłam tylko na chwilkę, żeby się przywitać i ponarzekać
... trochu padam na twarz... w pracy mnóstwo roboty jeszcze wczoraj i dziś miałam na 8 rano, a jutro na 7-dmą... ehhh byle do piątku
ojej to trudno nie być zmęczonym... ale do piątku coraz bliżej

Cytat:
ja dziś też miałam paskudy dzień w pracy i jutro czeka mnie podobny Właśnie wróciłam z kota od lekarza- miała pobieraną krew. Normalnie mokra byłam cała, kota w☠☠☠☠iona darła się w niebogłosy- uffff ledwo żyję
a co z kotą?

Stary 2012-10-29, 21:44   #4258
Malgos_12
Zakorzenienie

Mój kot - Benek - ubzdurał sobie coś i budzi mnie rano między 4 a 5-tą i chce mu się strasznie bawić - całe ręce od tych jego "zabaw" mam podrapane
Stary 2012-10-29, 21:47   #4259
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia - a czemu miała pobieraną krew?
no raz w roku wypada zbadać zwierzę tak jak ludzia, poza tym kota przyjmuje pewne proszki i trzeba sprawdzić czy wszystko OK z kocimi narządami

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:

a co z kotą?
profilaktyka

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Mój kot - Benek - ubzdurał sobie coś i budzi mnie rano między 4 a 5-tą i chce mu się strasznie bawić - całe ręce od tych jego "zabaw" mam podrapane
he he zabawowy o niekonwencjonalnej porze
Stary 2012-10-29, 22:26   #4260
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - no też mu się wymyśliła godzina - ale to jakaś jego ulubiona bo budzi się codziennie... jak będę miała dzidzie to będę wstawała do dziecka i do kota hhahhahah
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości