|
|
#1081 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLV
|
|
|
|
#1082 |
|
To ja :)
|
A wiesz, że czasem faktycznie mam wrażenie, że albo ja, albo kilka innych osób jest z kosmosu
![]() Ketonalowa Siostro...
|
#1083 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
współczeję niemniej ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
albowiem mam pół gara jeszcze - i kombinuję jak podkręcić dotychczasowy słodki smak curry na coś nowego?skończyły misie kozie serki |
|||||
|
|
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie śniegu po kostki i pełno błota na schodach i podłodze w domu ![]() Cytat:
![]() Za pierwszym razem grali starocie, to się powydzierałam, a za drugim jak były nowe smęty, to strollowałam koncert, odwróciłam się plecami do sceny, oparłam plecami o barierkę i zajęłam facetem ale fani musieli na nas kląć za zasłanianie sceny i zakłócanie muzyki ![]() Spałam 11 godzin Zima
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-28 o 13:11 |
||
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, można się przyłączyć?
W świecie perfum dopiero stawiam pierwsze kroki: odkrywam zawartość flakonów drogeryjnych, znanych, jednym słowem takich, z którymi mój nos po prostu musi się zapoznać ![]() Jak powszechnie wiadomo w kupie siła, więc mam nadzieję, że przyjmiecie w swoje grono (jeszcze) zagubioną w perfumeryjnym świecie duszyczkę
|
#1086 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jutro wracam do roboty a w Gdańsku zimy niet
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1088 |
|
|
Witamy na pokładzie
![]() To ja Wam teraz pokażę... (Nu, pagadi!!)
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa!!!!!
Mursz, daj przepis na duchy
|
|
|
|
#1091 |
|
|
Trzeba kupić gotową masę cukrową, rozwałkować... Powycinać krążki szklanką, znów rozwałkować.
Potem na muffinie stawiałam taki glut z obrzynów od krążków, na nim kładłam rozwałkowany krążek,on sobie opadał w dół i duch robił się sam Oczy malowałam żelem do dekoracji tortów, ale można też zrobić je wykałaczką, jak np. tu, w załączniku
|
#1092 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1093 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jak jej potomkom dalej tak pójdzie, to ma szanse nawet na pra-pra-prawnuki
![]() Cytat:
1 cebula 3 ząbki czosnku 400 ml mleka kokosowego, albo jak ktoś woli to zwykłego 400-500 ml bulionu ok. 1cm korzenia imbiru startego na drobnych oczkach sól, pieprz, curry, wędzona papryka oliwa cebulę i czosnek obierasz i siekasz dynię obierasz i kroisz w kostkę Na oliwie podsmażasz cebulę z czochem. Solisz, pieprzysz. Wrzucasz do tego dyńkę i starty imbir. Smażysz ok. 20 minut. Zalewasz bulionem i mlekiem kokosowym, gotujesz ok. 30 minut, traktujesz blenderem, doprawiasz. Cytat:
te kozie to z biedry? ja też ![]() u mnie dziś słońce i zimno ![]() bossskie
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
no ale nie pisałaś że masz dosyć L4 ? że nuda i fogle ?
si jadłam go na ciepło na zimno no i zjadłam - drogawa rozkosz no ale dostałam od Mam
|
|
|
|
#1095 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
szkoda tylko, że zdradzili Proximę dla hard rock cafe...Cytat:
zadziwia mnie ten brak przyzwolenia na indywidualny mistycyzm, wszystko co nie jest zinstytucjonalizowane i odgórnie ustalone jako ok jest szatańskie i złena całe szczęście mnie to nie dotyczy i jeśli zechcę mogę sobie doświadczać indywidualnych przypływów energii zewsząd i ile wlezie o jaaaa
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1096 |
|
Nindżopesz
|
Witaj
![]() Ta masa cukrowa jest na dziendobry biala? Muffiny ustawiac do gory nogami? A co to jest to drugie? (przepis!) A nietoperki skont? I koth cudnowny EDIT: te mase cukrowa sie potem jakos wypieka czy ona zastyga i gotowe? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2012-10-28 o 14:35 |
|
|
|
#1097 | |
|
|
Cytat:
Muffiny na nogach stoją, normalnie, a to drugie, w sensie paluchy serowe??Kupujesz ciasto francuskie (najlepiej w Lidlu), tarty ser (-tamże), jajko, przyprawy. Rozkładasz ciasto francuskie, tniesz je wzdłuż na pół, smarujesz roztrzepanym jajkiem, na jedną część wysypujesz ser i przyprawy, kładziesz na to drugą część ciasta (jajkiem w dół, smarujesz jeszcze z góry jajkiem, kroisz ostrym nożem na paski 1-1,5 cm, każdy paseczek skręcasz w spiralkę, kładziesz na blaszkę wyłożoną papierem, pieczesz. 200 stopni, jakieś 15-20 minut -do zrumienienia ![]() Łatwe, szybkie, smaczne
|
|
#1098 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Juz mi przeszło
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
cudne wypieki
Cytat:
my dziś zamawiamy bo nikomu się nie chce gotować
|
|
|
|
|
#1100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Arthhur jaki zwinięty Cześć Groszku ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Pachnącego popołudnia wszystkim
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2012-10-28 o 15:15 |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kierowca tego nie widział nawet A może nie chciał widzieć![]() ![]() Gratulacje ![]() Cześć Wstałem przed chwilą Jakaś nudna dzisiaj była nocka w pracy I dzisiaj podejrzewam że też będzie nudna Ale spoko damy radęGroszek witaj
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1102 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Duszkow nie trzeba podpiekac czy cos? |
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za ciepłe przyjęcie
![]() Brrr, musiałam wyjść z domu żeby pojechać do miasta. Na szczęście już z gorącą herbatą i ciasteczkami o smaku szarlotki siedzę w babci W ogóle pogoda na zewnątrz działa na mnie depresyjnie
|
#1104 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) czy domowej roboty (przepis!)?
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1106 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1107 |
|
Nindżopesz
|
Dzieki, jadlam tylko imbirowe (albo piernikowe, nie pamietam) Krakuski, pycha
Szarlotki co prawda nie lubie bo nie podchodza mi starte jablka ale smak ma calosciowo dobry ![]() Wracajac po przerwie do tematow filmowych: zmeczylam Volver (e tam, takie babskie obyczajowe, gdyby nie Penelopa to nie dalabym rady) i Zle wychowanie (e tam) Almodovara, chce jeszcze objerzec Skore... i zastanawiam sie czy warto cos jeszcze (co?) zeby odkryc jego legendarny geniusz? |
|
|
|
#1108 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie oglądałam nic od wakacji...
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam za swoje, nie chciało sie gotować i zamówiłam tak ostre danie że mimo mojej miłości do ostrości chyba nie dam rady go zjeść zjadłam 1/3 dopiero za to wypiłam prawie 2 szklanki soku |
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze że u nas już nie ma śniegowego-ścierwa
![]() Ale i tak nic mnie powstrzyma żeby założyć buty z Gora-texem, kurtki zimowej narciarskiej(puchowej) i rękawiczek
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

albowiem mam pół gara jeszcze - i kombinuję jak podkręcić dotychczasowy słodki smak curry na coś nowego?

Oczy malowałam żelem do dekoracji tortów, ale można też zrobić je wykałaczką, jak np. tu, w załączniku 

zjadłam 1/3 dopiero za to wypiłam prawie 2 szklanki soku