|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Wróciłam od rodziców i reaktywowałam bloga pocztówkowego
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
doczytałam coście natworzyły
![]() przyszła mi też paczka novoxidylu tonik już 3 razy użyty akurat w dobrym momencie wysłali, bo losy lecą na potęgę ![]() dalej kaszlę, ale z głosem minimalnie lepiej ![]() brak mi czasu ![]() Rodzynku może i u mnie posprzątasz?
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na nadmiar czasu też nie mogę narzekać ![]() A wiesz, że chętnie bym wpadła, posprzątała i jeszcze coś dobrego upichciła Dawaj adres, to się zaraz katapultuję do Ciebie
|
|
#3964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a kompot mmmmCytat:
to chyba przez pogodę, mi na szczęście ibuprom pomogł ale kilka godzin byłam nie do życia
|
|||
|
|
|
#3965 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;37282141]ależ ebay wciąga ![]() i Patalus, ślicznie wyszłaś nie gniewaj się, ale w jaśniejszych brwiach bardziej mi się podobasz ![]() wiadomo, gusta i guściki : )[/QUOTE] Ja też Uwielbiam Cię Patalus we wszystkich możliwych delikatnych makijażach, wtedy uważam że jesteś naprawdę piękną dziewczyną - wtedy delikatny makijaż przełamuje wyraziste włosy, które bardzo Ci pasują W takich mocnych brwiach, mocnych ustach i makijażach mi się nie podobasz Doceniam je pod względem technicznym, ale zdecydowanie ładniej Ci w delikatniejszej wersji Za każdym razem ślinię się do makijażu "Delikates" ![]() Cytat:
Ale wczoraj był fajny wieczór To lubię |
||
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37299424]
Ale wczoraj był fajny wieczór To lubię ja też uwielbiam takie wieczory |
|
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Jestem świeżynką w temacie ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona . Edytowane przez An Ka Czas edycji: 2012-10-28 o 16:21 |
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3969 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za przyjęcie
Póki co to prowadzenie blogu to czarna magia. |
|
|
|
#3971 |
|
Moderator
|
każdy kiedyś zaczynał
)
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurzyłam się na matkę
|
|
#3973 | |
|
Klientka w krawacie
|
Wyszły! Po raz pierwszy ciasto z jogurtem nie wyszło mi zakalcowate. Pycha, rodzina jest wdzięczna za przepis
.Cytat:
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
An Ka witaj
|
|
|
|
#3975 |
|
Raczkowanie
|
Dobry!
Maz do roboty poszedl, dziecko sie rozwalilo na lozku, wiec zalegam na kanapie. Co chwile mysle sobie o wyjezdzie do Polski i japa mi sie cieszy. Ciesze sie chyba nawet bardziej, niz kiedy lecialam pierwszy raz po dwoch latach pobytu w cholernej Alabamie ![]() Za oknem jest pieknie, jesiennie. Uwielbiam takie poranki, kiedy nic nie trzeba robic i mozna wygodnie posadzic tylek i miec w nosie
|
#3976 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam w tygodniu brytyjskim w Lidlu karmelki waniliowe z zamiarem dodania ich np. do muffinek - otwarłam i spróbowałam, i o mamo, ale one są doooooooobre!
Jak krówki, tylko nawet lepsze i kruchutkie
|
#3978 |
|
Konto usunięte
|
W końcu zrobiłam to, co planowałam od dawna
Mam e-maila, który raczej nie nadaje się do podawania w oficjalnych miejscach - brzmi po prostu bardzo nieformalnie Zresztą, pewnie go znacie z bloga Nie chciałam tworzyć drugiego, bo na tym mam praktycznie wszystko i na pewno nie logowałabym się regularnie na 2 konta. Jestem do niego już tak przywiązana i podawałam go w tylu miejscach, że nie chcę z niego rezygnować po tylu latach użytkowania Więc założyłam drugiego, gdzie adres składa się z imienia i nazwiska z przekierowaniem na tego mojego zwyczajnego Więc mogę śmiało podawać w niektórych miejscach (typu urzędy, szkoła) tamten adres, a i tak wszystko przyjdzie na tego mojego Sprawdziłam, działa. Także jest ok
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-10-28 o 18:26 |
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37299424]
Ja też Uwielbiam Cię Patalus we wszystkich możliwych delikatnych makijażach, wtedy uważam że jesteś naprawdę piękną dziewczyną - wtedy delikatny makijaż przełamuje wyraziste włosy, które bardzo Ci pasują W takich mocnych brwiach, mocnych ustach i makijażach mi się nie podobasz Doceniam je pod względem technicznym, ale zdecydowanie ładniej Ci w delikatniejszej wersji Za każdym razem ślinię się do makijażu "Delikates" ![]() O ja też wczoraj musiałam wziąć bo głowa mi pękała... Ale wczoraj był fajny wieczór To lubię ![]() dzisiaj sobie zrobiłam no...mhm, jak dla mnie delikatne brwi to mogę Wam pokazać Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37301553]W końcu zrobiłam to, co planowałam od dawna Mam e-maila, który raczej nie nadaje się do podawania w oficjalnych miejscach - brzmi po prostu bardzo nieformalnie Zresztą, pewnie go znacie z bloga Nie chciałam tworzyć drugiego, bo na tym mam praktycznie wszystko i na pewno nie logowałabym się regularnie na 2 konta. Jestem do niego już tak przywiązana i podawałam go w tylu miejscach, że nie chcę z niego rezygnować po tylu latach użytkowania Więc założyłam drugiego, gdzie adres składa się z imienia i nazwiska z przekierowaniem na tego mojego zwyczajnego Więc mogę śmiało podawać w niektórych miejscach (typu urzędy, szkoła) tamten adres, a i tak wszystko przyjdzie na tego mojego Sprawdziłam, działa. Także jest ok [/QUOTE]ja mam swojego mejla 9 lat, też się przyzwyczaiłam do niego i chyba mogę go wszędzie używać, nie jest chyba strasznie nieoficjalny
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Patalus pokaz
!
|
|
|
|
#3981 |
|
w krainie snu i marzeń
|
poka poka ja też chcę widzieć
|
|
|
|
#3982 |
|
Moderator
|
No
szarlotka wyjęta z pieca ![]() musi tylko chwilę odsapnąć... moje pierwsze ciasto robione odkąd jestem na diecie... musiałam, po prostu musiałam, przez Was... nic tylko muffiny i inne bajery... |
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Szarlotka
![]() Patalus poka poka
|
|
|
|
#3984 |
|
Zadomowienie
|
Macham wszystkim z którymi sie jeszcze nie przywitałam
|
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
I będę musiała teraz zrobić szarlotkę na Wszystkich Świętych...
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
tadam :p takie sobie jakieś...nie robiłam takich kantów u nasady i u góry też starałam się ciut łagodniej no i zrobiłam jaśniejszym cieniem
w tamtym roku jak walnęłam sobie włosy na pół blond i dwa lata temu jak miałam ciemniejsze kudły to jeszcze całkiem w porządku miałam te brwi, robiłam je wtedy kredką i miałam w sumie całkiem inny kształt niż teraz
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie wiecie w którym miejscu mogę uruchomić multilogowanie sięw gmailu? denerwuje mnie to przelogowywanie się z konta blogowego na prywatne
a coś nie mogę po intrukcji w googla, chyba coś pozmieniali![]() edit juz mi się udało
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-10-28 o 19:04 |
|
|
|
#3989 |
|
Moderator
|
która chce szarlotki - przybywać
posypana waniliowym cukrem pudrem bo miałam pod ręką a on w ogóle nie ma parcia na słodkie...
|
|
|
|
#3990 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego bardziej pasuje Ci delikatny look Ale mi się nie chce uczyć
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

おはよう! 

albo pojdę spać
to chyba przez pogodę, mi na szczęście ibuprom pomogł ale kilka godzin byłam nie do życia

Lush & China Glaze lover! 

Jak krówki, tylko nawet lepsze i kruchutkie