![]() |
#4891 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
oliwka jejku jakie słodkie te jeże
![]() ![]() a co do ciśnienia to ja na wizytach mam zawsze w granicach 145/90 i lekarz mówi, ze jeszcze się mieszczę w normie Cytat:
![]() ![]() z drugiej strony tata jeż też łatwo nie ma, bo jakoś te małe jeżyki muszą powstać a jak tu się zbliżyć do takiej najeżonej ukochanej ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- http://andrzej.net.pl/index.php/2009...t-kazdy-widzi/ jaki fajny ![]()
![]() |
#4892 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz stwierdzam, że to jednak od kręgosłupa, bo jak naciskam to mnie boli i po prostu mi tak promieniuje. Cóż muszę kupić sobie plastry rozgrzewające i dbać o nie. Cytat:
![]() To chyba kręgosłup ehh Cytat:
zaraz jak tż wróci z pracy pójdę do wanny wygrzać się
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dzis tez u turasa kupilam kiszone ogry, ziemniaki sie juz gotuja i walne kolejene jajka dzis tym razem sadzone ![]() ![]() ja dzis myslalam ze nie dam rady, nooooo niedziela jest aaaaa ruch byl taki jak nigdy, dobrze ze tylko 5 h nastepnych bym chyba nie dala rady wytrzymac ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tu sa ciekawe oferty. A 26-ta to chyba ta o bezpłatnych fotkach dla noworodków ![]() http://wroclaw.gumtree.pl/f-Firmy-Us...W0QQCatIdZ9146 Cytat:
![]() ![]() mnie w sumie jeszcze nie swędzi ale smaruję rano i wieczorem oliwką dla dzieci - właśnie jofnson&johnson, fioletową ![]() A co do dziaseł, to jeszcze jakiś czas temu krwawiły za każdym razem, ale od jakichs dwóch tygodni już troszkę rzadziej ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do stosowanai oliwki - to jesli jest tak jak piszesz, że nie na dlugo nawilża - to troszkę kiepsko... Znaczy muszę się za jakimś balsamem rozejrzeć ![]() ![]()
![]() |
#4895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Kniaginia
|
Strippi, też się popłakałam na tych filmikach.
Co do zdjęć 3D, to u mnie koszt 200 zł. Ale słodkie te jeżyki... |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś też sobie robię taką sałatkę ![]() Cytat:
jakie boskie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Noworodkową sesję też bym chciała, koleżanka robi właśnie cudne zdjęcia dzieciaczków, zajmuje się tym profesjonalnie, więc pewnie ją o to poproszę. Cytat:
![]()
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
też bym chciała taki filmik
![]()
![]() |
#4900 |
Kniaginia
|
Ja też. Tylko nie mogę się doczytać, skąd ta fotografka jest. A mnie właśnie rozbawiło to zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
nic by nie dało ![]() ![]() ogólnie mi to nie przeszkadza, że w ciążowych tego nie ma, tylko żałuję że wczesniej nie zauwazyłam, oszczędziłoby mi to stresu w łazience, że się zaraz posikam ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem panikara
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zadomowienie
|
idę oglądać mastechefa a potem pewnie spaciulku
![]() ![]() ![]() do zobaczenia jutro rano a jak nie to wieczorkiem pewnie już w nowej części ![]() miłych snów
#4905 |
Zakorzenienie
|
Ale jeżyki słodkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lepiej dmuchać na zimne
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Dziewczynki jutro zaczynam 18 tydz ![]()
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2012-10-28 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Rozeznanie
|
śliczne..
![]() Cytat:
![]() padłam.. ![]() nie mam siły więcej pisać.. zmęczona jestem jak nie wiem.. ![]() do jutra, dobrej nocki.. ![]()
![]() |
#4909 |
Wtajemniczenie
|
Spokojnej nocy i miłych snów
![]()
#4910 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
fotografka jest z Gliwic.. a zdjęcie czadowe ![]()
![]() |
#4911 |
Zadomowienie
|
dobry wieczór w koncu was nadrobiłam. tylko nie wiem czemu nie chce mi was zacytowac.. a wiec tak przede wszyskim brawa za kolejne ujawnione urwisy
co do mebelków w stylu marynarskim/wiejskim ładne choc sama bym sie na nie nie zdecydowała strripi zdrówka mnie cos dzis i tz rozkłada choc wale jak moge u mnie tez biało a jutro ma byc na minusie a tu na 8.30 na korki potem do urzedu bo oczywiscie ostatnio nie wziełam ani dowodu ani starego paszportu ani aktu małżeństwa... a dzis błyma na ciuchach i upolowałm za całe 6 zł spodnie ciazowe nowe z c&a (ogolnie to duzo ich było z 8 par miezyłam ale reszta albo mnie poszerzała albo za krótkie lub krzywe lub za luzne nogawki)do tego takie cos ala sweterek lub narzutke na bluzke tunike taka dłuższa i rozwojowe jeansy z laycra choc sa troche za długie ale ze 2 miesiace posmigam a wszytsko to za 23 zł jeszcze był słodki spiworek do spania ale jakas babab mi go ukradła z koszyka grr... co za ludzie słów brak wiec zakupy w miare udane coc kurtki nie kupiłam a juz na ostatni guzik sie nie dopinam znaczy sie jak go zapne to sie brzydko ciagnie chyba narazie go przeszyje poki czegos nie kupie... jutro tez ide szukac po sklepach jakis fajnych body dla siebie... to na tyle zmykam spac bo mi sie juz oczeta kleją no to dobrej nocy oby nas tylko nie zasypało przez noc
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | ||
Rozeznanie
|
[QUOTE=Mokka_83;
A co do stosowanai oliwki - to jesli jest tak jak piszesz, że nie na dlugo nawilża - to troszkę kiepsko... Znaczy muszę się za jakimś balsamem rozejrzeć ![]() ![]() ja od samego początku stosuję Mustelę i jestem zadowolona bo dobrze nawilża tylko, że ma nieprzyjemny zapach i jest drogi ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- mam pytanie do dziewczyn, które nie są w związku małżeńskim kiedy się wybieracie do Urzędu Stanu Cywilnego, żeby potwierdzić ojcostwo tzn. teraz przed urodzeniem czy dopiero jak się maluch urodzi ?? ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
matko te jeże są przepiękne obawiam się, że mogłaby je schrupać ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
w 12 tyg. 230 zł w 21 tyg. 250 zł
![]() |
#4913 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
strippi dziękuję
![]() ... ale żeby nie było tak kolorowo głowa mnie boli tak grypowo ![]() ![]() idę grzać się pod kołderkę bo rano do pracy ale zamiar mam taki, że porobię to co muszę i idę do domku i chyba wezmę wolne do końca tygodnia ewentualnie podjadę jeśli będzie trzeba jakieś prztargi szykować spokojnej nocki kochane ![]() jutro poodpisuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | ||
Zadomowienie
|
Witam w nocy
![]() ![]() Dziś już prawie nie ma śniegu, jeszcze w niektórych miejscach leży ale widać, że jest ciężki i mokry. Pokażę Wam jak wczoraj z rana było ładnie ![]() Przy okazji pochwalę się jakie używane ciuszki udało mi się kiedys kupić- gruby ciepły sweterek i 2 pary sztruksów-jedne ocieplane, drugie nie Cytat:
![]() powiem Wam, że naoglądałam się tych wcześniaków i zaczyna mi palma odbijać ze strachu przed przedwczesnym porodem ![]() Cytat:
![]() ![]() co do baby kradnącej z koszyka... brak słów, niektórzy w lumpeksach zachowują się jak dzicy-jakby te ciuchy to było złoto albo sprawa życia i śmierci oliwka jak możesz to uciekaj z pracy i pod kołderkę, najlepiej zdusić tą chorobę zanim się rozkręci
![]() |
#4916 |
Wtajemniczenie
|
No nadrobiłam po weekendzie - 8 stron
![]() U mnie weekend spokojnie. Całe sobotnie popoludnie i niedziele przelezeliśmy z TŻ w łóżku i oglądaliśmy filmy ![]() Gratuluje dziewczynkom poznanych płci ![]() ![]() Agnjeska - świetne te meble ![]()
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale miałam sen ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie za oknem szron i mróz ale śniegu nie ma jak tylko wyjrzałam przez okno to od razu stwierdziłam że nie wychodze bo tam chyba z -5 jest ![]() ![]() ![]() Jestem zła bo kolejny raz robi mi się "zimno" na ustach ![]() W środe mam wizyte i bede miała USG, będziemy oglądać maluszka i wszystkie narządy ![]() ![]() Gin mi kazał zbadać mocz i morfologie zrobić a że w czwartek święto to chyba jutro skocze. Edytowane przez Ewkaaa8891 Czas edycji: 2012-10-29 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
witam z rańca dziecie od korków chore dzieki czemu moge dłuzej poleniuchowac w domku ja wsuwam jogurt a pranie siie robi
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.