![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Fajny pokoik się robi. Też mam tę komodę, bardzo ją lubię. Właśnie myślę nad jakimś ładnym mobilem nad łóżeczko, znalazłam śliczne ptaszki na szydełku, może coś wymodzę w ten deseń ![]() Nie mam weny do pisania, jakoś kiepsko się czuję dziś. Wstałam rano a za oknem śnieg. Paskudna pogoda się zrobiła. Ładne brzuszki dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będzie właśnie tak jak na zdjęciu. Mam dojście też z boku jak widzisz a nie tylko z przodu komody więc synka będę miała w czasie przewijania"twarzą w twarz"a nie z boku. Moja bratowa ma identycznie i sprawdzałam że jest to wygodne.
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Kochana, tez zwrocilam uwagę na polozenie przewijaka. ja co prawda doswiadczenie mam zerowe w tej kwestii ale jak dla mnie to nie byloby za bardzo wygodne polozenie jednak. Nie widze tam miejsca na pieluszke, ubranka, kosmetyki itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żabianka ...wiem gdzie to ![]() ![]() My niestety musimy mieszkać tutaj do listopada albo i grudnia 2013...bo dopiero na koniec października będą gotowe mieszkania do odbioru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Elmi: nie kojarzę, bo nie patrzyliśmy za X-landerami
![]() Ale w tym który też jest na Długosza, po drugiej stronie ulicy kawałek dalej bardzo podobały mi się Baby Active Elipso. I tam dosyć tanie łóżeczka były.
#4896 |
Zadomowienie
|
Kurde, a mi mama tża miała przewijak przywieść i kilka rzeczy i jakoś kurna tego nie widzę. No cóż, przeżyję, może jeszcze przywiezie
![]() Przyszedł dziś do nas znajomy, kolega z uczelni tża, przesiedział pół dnia. Myślałam, że posiedzi jakąś godzinkę, wypije kawę i pójdzie... no ale nie mam pretensji, matka mu choruje, dziewczyna zostawiła, a brat popija, więc chłopak chciał z kimś posiedzieć, nie dziwne, że go nie ciągnęło do pustego mieszkania. |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
Widzę ze jest nas więcej z tym problemem pomieszczenia się w jednym pokoju,trochę mi raźniej
![]() ![]() dobrej nocy kochane ![]()
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4899 |
Zadomowienie
|
No ja się dołączam, też mam tylko jeden pokój do dyspozycji. Ogólnie mieszkałam całe życie w dużym domu i przywykłam do tego, że wszystko ma swoje miejsce. A teraz mieszkamy we dwójkę w kawalerce i już się nie mogę pomieścić, choć tak naprawdę dla dziecka jeszcze nic nie mam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Zmęczona po uczelni i ogólnie kiepskawo się dzisiaj czuję. Od dwóch dni źle śpię, nie mogę się ułożyć. Czy miewacie bóle w pipce? w sensie jakby od środka, nie wiem, ciągnięcie takie? Ostatnio coś takiego czuję jak się ruszę jakoś źle czy coś, albo w nocy przy przewracaniu, jakby mnie bolało jeszcze więcej mięśni niż dotąd... Jutro kończymy 27 tydzień i zaczynamy 28. Malutka kopie szaleńczo i wypina się (może pupą?), brzuch cały mi chodzi, ale kochane to jest. Normalnie pod dłonią czuję "kosteczki" <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Brzuchatki
![]() Ale mi się dziś ten dzień po zmianie czasu ciągnął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I oto, co mój mądry TŻ zrobił: Kupił mi suszarkę. Tę, co chciałam. Spoko. Suszył mi włosy po kąpieli, (on to uwielbia i czesanie i suszenie i układanie, a ja lubię jak ktoś się bawi moimi kłakendorami ![]() Wciągnął mi włosy i zepsuł suszarkę. ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam dziś ciasto Karmelek,zaraz sobie chyba wezmę ![]() Jutro wizyta i mam nadzieję, że USG zrobi, bo ostatnio miałam robione w sierpniu,chce zobaczyć mojego Kruszka ![]() Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-10-28 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() ja jutro z rana na glukoze lece, planuje byc najpozniej na 8 bo pozniej ponoc nie przyjmuja najpozniej do 8.30 ![]() wiecie co mi dzis tesciowa powiedziala ze ja przeciez nie zaczynam jeszcze 7 miesiaca tylko w 6 jestem ![]() widocznie ona wie lepiej ![]() ja juz sama nie wiem... ona widocznie nie liczy od miesiaczki tylko zaplodnienia....
#4903 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37305622]Ale moment, znieczulenie robi się między 4 a 7cm
![]() Jak do 8:30 to jak o 8 przyjdziesz to ci nie zrobią, muszą mieć 2h na to przecież.[/QUOTE] nie nie do 8.30 na badanie z glukoza przyjmuja zeby do 11 sie wyrobic bo o 11 koncza pobieranie
#4905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do europy, to i tak dobrze, że ci odblokowała hamulec, bo jak ja poprosiłam żeby mi jeden wyprowadziła spomiędzy innych wózków, to miałą problem, bo po co, jak widać, a ona mi wage poda ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
a wlasnie bo mialam sie pytac co jezeli w nocy sie obudze na siku a mam oddac mocz na badanie, czy jezeli obudze sie o 7 rano i bede chciala go pobrac mimo tego siku w nocy to bedzie to mialo jakies znaczenie?
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4907 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37305622]Jak do 8:30 to jak o 8 przyjdziesz to ci nie zrobią, muszą mieć 2h na to przecież.[/QUOTE]
Ale pewnie I pobieranie robią do 8.30. Ja miałam przyjść do 8.
#4909 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie coś czasami kłuje w pipce a ciągnie w miejscu jajników ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
oooo maaaamo jak ja uwielbiam jak ktoś coś robi we włoskach ![]() mąż czasami jakiś tam masaż głowy zrobi... Sade czesze mnie swoimi szczotkami dla lalek...ale to mi za mało hehee ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
![]() ![]() ![]() Niedawno się obudziłam i czekam na TŻa mojego, bo był na nocce i za chwilkę kończy pracę. ![]() Nie wiem, czy też tak macie, ale ja nienawidzę! spać bez mojego mężczyzny ![]() ![]() Moja malutka jest już strasznie ruchliwa - Debrah, ja też czuję już dokładne kształty pod dłonią, czasem się zastanawiam, czy to nóżka, czy rączka... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj byłam o 20 z moim piesiem u weterynarza... jakaś gulka mu wyskoczyła za żuchwą i się bida męczył, nic nie jadł i miał troszki gorączki, dostał dwa zastrzyki i jeszcze jutro musze to powtórzyć. Podejrzenie- angina hehe pierwszy snieg a ten juz angina, jak dziecko ![]() ![]() musze ogarnąć ten wózek, siostra tzta, pozdejmowala wszystko z tego wózka i nie wiem gdzie co poprzyczepiać ![]() ![]() ![]() ![]() Witam w 31 tygodniu ![]() ![]() co do ulozenia, ja to samo czuje, uwielbiam to uczucie jak sie rusza ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-29 o 06:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczyny!
ale narozrabiałyście w weekend! tyyyle napisałyście, że teraz zamiast sprzątać to będę was czytać ze 2h! ![]() ![]() ja w sobotę byłam u teściów i umierałam z bólu brzucha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mąż wyszedł do pracy już jakiś czas temu, ja zjadłam śniadanko, idę wstawić pościel do prania i będę was nadrabiać gaduły jedne ![]() miłego dnia! ![]()
![]() |
#4914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tym szpitalu to powinnaś teraz leżeć i pachnieć !!! Ja po wyjściu ze szpitala przez pierwsze 4 dni tylko leżałam i do wc i tyle. Mąż wszystko robił. Nie przemęczam się. Sama nigdzie nie wychodzę,a tak to też z mężem i to autem. Lekarka mi powiedziała, że mam się oszczędzać to tak robię. Nie chcę urodzić za wcześnie, albo w ogóle mieć nakaz tylko leżenia. Pranie wstawię, ale wiesza mąż itp. Także uważaj na siebie Kochana i nie przemęczaj się. My popołudniu na szkołę rodzenia, 2 zajęcia. A tak to nudny dzień się zapowiada. Pogoda do bani. Wczoraj trochę śniegiem sypnęło, ale się stopił na szczęście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Zaatakowałam z rana kierownika i odbieram wolny dzień za pracującą sobotę - tym sposobem piątek wolny
![]() ![]()
#4916 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
![]() u nas śnieg trzyma nadal, a ja siedzę z cieplutką herbatką i tak myślę, że jakieś ciacho bym zjadła ![]() Z tymi samochodami to faktycznie wygoda ale i koszty utrzymania. Ja ostatnio klocki hamulcowe wymieniałam, dobrze że TŻ mechanik to wszystko sam robi. Dziś mi wziął samochód na wymianę opon, żeby było bezpieczniej jak jeżdżę czy to sama czy z Karinką. Kurcze, tak mi się wydaje, że grudzień i świeta to za chwilkę będą... W przyszłym tygodniu mam zamiar zrobić segregację ciuszków i poprać je początkiem grudnia. Maleńka też kopie jak szalona i to nad pępkiem, czuję, że już faktycznie wylądowała główką w dół... |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do ułożenia to nie mam pojęcia, ja czuje ją wszędzie, pod cyckami pod żebrami w pipce itd... a wczoraj tak się wypięła (chyba dupką) nad pępkiem, ale miałam ubaw z tztem hehe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wstałam, zjadłam- dzień zamuła ciąg dlaszy..... uciekam do skelpu bo fajny przymrozek to sobie spacerkiem przejde po chlebek, zajrzę pózniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.