|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
A ja wreszcie posprzątalam moje pobojowisko w pokoju.
Kurcze, powoli zaczynam odczuwać brak przestrzeni na składowanie książek-swoje ulubione lubię mieć akurat pod ręką, bo często wracam do nich np. fragmentami. A teraz czekam na kolejne "pozycje" do kolekcji, bo wykorzystałam urodzinowy bon do merlin.pl i zafundowałam sobie dwie płyty i dwa czytadła. Tylko gdzie ja je postawię?!A "Zbrodnię i karę" czytało mi się bardzo dobrze. W ogóle lubie powieści rosyjskich pisarzy. Moi ukochani "Mistrz i Małgorzata" Bułhakowa. Z lektur z II klasy najciężej szedł mi "Potop"... Za to "Lalka" była super. Prus kontra Sienkiewicz w tym starciu-1:0. Oj, właśnie sobie przypomniałam, że czekam jeszcze na "Lolitę" Nabokova z Allegro (której, nota bene, nie mogłam w żadnej księgarni dostać, nawet w Empiku). Nie ma to jak mania czytelnicza...
|
|
#8402 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bylam dzisiaj na pogrzebie mojego sasiada-pana Józia. Straszy pan albo bardzo fajny, tylko juz taki strasznie schorowany..
![]() Dzisiaj ostatki a ja siedze w domu. Szczerze nawet nie chcialo mi sie dzisiaj nigdzie isc. Posiedze w domu i poogladam filmy tylko, ze wszystkie juz znam na pamiec heheMoze macie jakies fajne, godne polecenia? PS.MUSZE sie odchudzic!!! Wygladam okropnie! Chce byc chuuda!
|
|
#8403 |
|
Zakorzenienie
|
Co Ty moja droga opowiadasz! Chude jest brzydkie! Szczupłe to co innego
![]() Jesteś ładna taka jak jesteś, nie odchudzaj sie A ja do poniedziałku muszę przeczytać fausta, choc juz wiem, ze nie zdąze, bo oprócz tego mam wiele nauki. Czytam tylko niektore fragmenty. Głupio mi, ale: nie wiecie moze, gdzie mogę znaleźć streszczenie tej książki, albo wersje audio? Bo ja znajduje tylko streszczenie pierwszej części.
|
|
#8404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chce juz wiosne zebym zaczela biegacc!!! Hehe Krowka dziekuje Co do Fausta, prosze: http://faust.klp.pl/ Cos takiego
|
|
|
#8405 |
|
Wtajemniczenie
|
I nie mam komórki... może w przyszłą sobotę
![]() Wkurza mnie to okropnie, tydzień ferii, ostatni tydzień ferii bez komórki... a niektórzy znajomi nie mają gadu, gdzie ja się umówię z kimś... Niech jeszcze internet szlag trafi, bo już dziś miałam jakieś akcje z wirusami i atakami to się załamię ![]() buuu ![]() krówka http://faust.klp.pl/a-6211.html http://pl.shvoong.com/books/122169-faust/ http://free.art.pl/operomania/libretta/faust.html http://www.strefa9.pl/prace/streszczenie_Faust_25_1.php ale to pewnie znasz... ![]()
koniec. Edytowane przez ciekawa_świata Czas edycji: 2007-02-17 o 21:57 |
|
|
|
#8406 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę na Kubę!!!
Musiałam sobie puścić muzykę z DD2 Ja chcę tak tańczyć!!! Trzeba się w końcu wziąć za sibie i zapisać na jakiś kurs, muszę zbadać jaki kurs tańca jest w moku
|
#8407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaach kocham DD2!!!
|
|
|
#8408 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się nudzi i robię sobie mały domowy salon spa
hihihi, idę zaraz nałożyć maseczkę na twarz, ciało zrobię sobie pedicure i manicure i jakiś peeling... i zastanowię się co jeszcze... Bo jutro robię taką nieoficjalną 18nastkę dla babci i chrzestnych i muszę wyglądać No! Tylko żebym nie miała worów pod oczami od siedzenia do późna na kompie
|
#8409 |
|
Zadomowienie
|
To ja tak w skrócie:
Em fajnie, że się wyjaśniło ![]() Laylaa ładnie wyszliście, przystojnego masz Tżeta ![]() Też oglądałam DD2, drugi raz, lubię ten film. Ja teraz czytam Pana Tadeusza, chyba jestem najwcześniej z Was, ale to dlatego, że moja nauczycielka w tamtym roku była przez miesiąc nieobecna, i lekcje prowadzili praktykanci , chyba nie muszę mówić jacy byli.A poza tym źle się czuję, mam temperaturę i jestem zła.
|
|
|
|
#8410 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się bezczelnie opieprzam
![]() oglądam parodie/skecze Familiady (tego teleturnieju, wiecie) na Youtube ![]() bezbłędne od przyszłego tygodnia biorę się do roboty ![]()
|
#8411 |
|
Zakorzenienie
|
Znów pozawracam wam głowę, z góry przepraszam...Zakochałam się w Bartku, ale to nie jest miłość, nie taka... jak tamta... nie taka za którą poszło by się na koniec świata, skoczyło w ogień i zatraciło w nicości. Gdy patrząc na drugą osobę ma się przed oczyma cały świat, cały świat jest u waszych stóp, wszystko jest możliwe a miłość nieśmiertelna po wieczność, na zawsze... Ale nie, nie zadręczam się jeszcze może być pięknie...
|
#8412 |
|
Zadomowienie
|
mathilda-podobno każda miłość jest inna...
ciekawa_świata-czasem trzeba się tak po prostu bezczelnie poopieprzać... ![]() Z okazji ostatków zrobiliśmy sobie z moimi przyjaciółmi imprezę samochodową (bo oczywiście w moim mieście to już nie ma gdzie wyjść). Wyglądało to tak, że mój najlepszy przyjaciel, niepijący z powodu antybiotyków, woził nas po mieście i okolicach, zatrzymując się na jakiś wzgórzach czy nad rzeką, a my siedzieliśmy sobie, pilismy piwko, słuchaliśmy radia i gadaliśmy. Normalnie polish clubbing.
|
|
#8413 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh, od rana szukam komórki (tzn. na necie jakiegoś obiektu, który nadawałby się na MOJA komórkę
![]() W sumie już od paru dni, ale wczoraj chyba się zdecydowałam na Siemensa CL75 ![]() za sprawą Wizażu i mojego wątku o giełdzie, o cenach na giełdach ( teraz tylko ją kupić... jest w sklepie internetowym, po 288zł, ale nie znam tego sklepu i chyba założę wątek z pytaniem czy ktoś zna, bo tak w ciemno to się boję ![]()
|
#8414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ładnie wyrzeźbionego ciala, to Ci rozumiem, też bym takie chciała mieć ![]() Cytat:
![]() Ładny av ![]() Cytat:
Poza tym Agosek, chyba ma racje, ze każda miłość jest inna ![]() Ja się wypowiedzieć nie moge bo takich doswiadczeń nie mam. I chyba będe tu wyjatkiem, ale mi jakoś Dirty Dancing się nie podoba. Nudny
|
|
|
#8415 |
|
Zadomowienie
|
To ja jeszcze napiszę, że zostałam zaproszona przez tego kumpla na koncert Huntera 3 marca [w jego specyficzny sposób
]
|
#8416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulujee Oczywiscie napiszesz nam jak bylo? ![]() PS. jaki sposob?
|
|
|
#8417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście napiszę jak było ![]() Napisał mi to na gg Że chciałby żebyśmy się wybrali na ów koncert
|
|
#8418 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale gra jest super ![]() I widzę, że też jesteś chora, więc dużo zdrówka życzę
|
|
#8420 |
|
Wtajemniczenie
|
Alatinka gratulacje i baaardzo miłego wypadu na koncert życzę
![]() Mathilda naprawdę każda miłość jest inna, tak jak mówią dziewczyny ![]() A i ja też chcę na Kubę ![]() Ines śliczny av, taki wiosenny ![]() Powinnam na wtorek przeczytać Nieboską komedię, ale wiem, że tego nie zrobie, bo nie mam czasu ![]() A teraz powinnam zakuwać niemiecki, ale oczywiście mi się nie chce i na razie tego nie będę robić ![]() Dzisiaj u mnie jest taka śliczna, wiosenna pogoda, normalnie słoneczko świecie, ptaszki śpiewają, na drzewach się listki pojawiają i jest chyba z 10 stopni ciepła, cudnie |
|
|
|
#8421 |
|
Zadomowienie
|
Martusia Dzia
U mnie też jest super pogoda Taka wiosenna i w ogóle aż się humor poprawia. No i dopada mnie leń
|
#8422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w plemionach, napisz do najwyższej osoby w plemieniu,kto się zajmuje tym, i powiedz, że chciałabyś odejść z tego plemienia i wstąpić do innego, gdzie są twoi znajomi , żebyś nie została wpisana na czarną listę. Poczekaj na odp i zobaczysz czy pozwolą czy będą robić jakieś problemy ![]() Edit: Martusia dzięki, chociaż tu chcę mieć wiosnę , bo słyszałam, że od środy ochłodzenie:/
|
|
|
|
|
#8423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja powinnam teraz robic polski, ćwiczyć matme i wiele innych szkolnych rzeczy, ale zabierazm się za "Cwicz i chudnij", więc wcześniej niz za godzinę do nauki nie siądę ![]() A pogoda rzeczywiście sliczna
|
|
|
#8424 |
|
Zadomowienie
|
KBM Zajrzyj tutaj
:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163984
|
#8425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chcę na Huntera!!! Ale fajnie! Musisz napisa jak było A kiedy ten koncert?? ![]() A ślepa jestem już widzę
|
|
#8426 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam się uczyć
Ale oczywiście nic się nie nauczyłam, bo mi się nie chciało, aż jestem na siebie trochę zła... Zaraz ma przyjść TŻ, później zamierzam się wykąpać itp., itd. i normalnie nie mam czasu na naukę |
|
|
|
#8427 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie zrobilam sobie peeling kawowy i pachne teraz kawa
heheAle mowie wam jakie mam gladziutkie nogiii mmm cud miod Tylko nie chcialo mi sie ich golic wiec czuc zarost, ale.. Ogole przed basenem heheMusze sie jeszcze balsamem wysmarowac. A wlasnie macie do polecenia jakis fajny? Bo musze sobie kupic a chce dobry
|
|
#8428 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się nie zanam na balsamach, ale jak dla mnie fajne są w takich słoiczkach z Dax Cosmetics, ja miała czekoladowy i pachniał cudnie, jeszcze fajny jak dla mnie jest z Bielendy jogurtowy mus do ciała z serii Beauty Milky z kozim mlekiem i tez pięknie pachnie
|
|
|
|
#8429 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w sklepie ostatnio widzialam (nie wiem z jakiej firmy, ale takiej jakiejs nieznanej) balsam do ciala poziomkowy!
Przyznam sie, ze skuszona musialam otworzyc wieczko (ale nie rozerwalam nic ) a zapach bylo czuc przez foliowa 'zatyczke'. I taaaaak slicznie pachnial, ze mnie tam zakreciloo heheI chyba go sobie kupie.. ![]() Jak mi sie nie chce do szkoly isc.. Ech i drugi tydzien z Panem Tadkiem Probowalam dzisiaj go przeczytac, ale doszlam do 27 strony i podziekowalam mu..Qrde a nie wiem czy go czytac czy nie. Bo cos ostatnio kobieta mowila, ze bdziemy pisac zadanie z niego chyba A mi sie pieronsko nie chce go czytac.Martusia-ale Nie boska..szybciorem przeczytasz-mi to zajelo ponad godzine Krowka- co to za Cwicz i chudnij??
|
|
#8430 |
|
Zakorzenienie
|
To może i ja do was dołączę
![]() Widzę, że tu całkiem sympatycznie ![]() Skoro mam zamiar dołączyć, to się może "samookreślę" (pomimo, ze juz tu kiedys nasmarowalam jakiegos posta)Takze jestem Wenedka, mam prawie(!) 18 lat, tak jak Wy . Mieszkam sobie w okolicahc Lublina i zarzuciłam grę na skrzypcach, czego żałuję.Dobrze, ze jeszcze mam ferie nic nie ruszylam,a nazadawali szaleńcy, ze szok.Pozdrawiam
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Tylko gdzie ja je postawię?!
Nie ma to jak mania czytelnicza...

hehe

Że chciałby żebyśmy się wybrali na ów koncert