|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
dziewczyny czy lissa ferrera w galerii orkana jest czynne w niedzielę?
|
|
#6362 |
|
Zakorzenienie
|
tak
|
#6363 |
|
Rozeznanie
|
kasiakkk jak odwiedzisz ten sklepik to napisz co tam ciekawego bo własnie w planach mam zeby sie tam wybrac w najbliższym czasie.
|
#6364 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Wiec już Wam podaję link.http://www.mlodejparze.com/sklep_slu...sort/1a/page/1 Ps. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w sprawie kamerzysty
|
|
|
|
#6365 |
|
Raczkowanie
|
Heh witam jako jeden z niewielu przyszłych Panów młodych na tym forum. Ślub bieżemy w sierpniu tego roku, alkohol mamy, winko trzeba dokupić , ciasto chyba z Biłgoraja chyba że polecicie Panie coś innego z Lublina albo bliższej okolicy, zespół jest, termin w kościele zamówiony, sala także, martwie sie gości bo sala jest na ok 200 osób my mamy ok 130 ale pewnie bedzie 100. Lista osób rezerwowych też jest. GORĄCZKA mi sie udziela. Proszę o pomoc bo nie wiem jaki garnitur : jasny czy ciemny, długi czy krótki, muszka, musznik czy krawat. POMOCY
i jeszcze jedno jak wstawić zdjęcie żebyście mnie widziały??
|
|
|
|
#6366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rzeczywiście Panowie młodzi rzadko się u nas pojawiają, chyba, że o tym nie wiemy ![]() Jeśli chodzi o garnitur, to osobiście uważam, że ciemne są najlepsze (brąz, czerń, granat) na tą okazję. Długość chyba zależy od postury, na pewno ktoś Ci doradzi. Pozdrawiam!
|
|
#6367 |
|
Raczkowanie
|
Heh, dzięki , nie wiem podobno dłuższy skraca sylwetkę. Jeżeli chodzi o mnie to mam 188cm. wzrostu no i waga też słuszna choć gruby nie jestem. Skłaniam sie ku czarnemu z cienkimi paseczkami, albo może brązowy myśle byleby był praktyczny i został na potem. Pozdrawiam i jakby co pytajcie o męski punkt widzenia.
|
|
|
|
#6368 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Piotrze!
No proszę, a więc nasze grono rozrasta się również o panów Co do sali nie masz się o co matrwić, będziecie mieli komforcik. To bardzo dobrze że sala jest większa Już nie raz byłam na takim weselu gdzie liczba gości była zdecydowanie większa od ilości osób którą mogła pomieścić dana sala A co do garnituru to ja jestem zdecydowanie za ciemnym. Popieram twoje wybory - czerń paski na TAK, chociaz ostatnio bardzo podobają mi się brązy a nawet wręcz czekoladowe garnitury
|
|
|
|
#6369 |
|
Zadomowienie
|
Te garnitury w paski są ostatnio oklepane, chyba lepiej wybrać jednoliity
|
|
|
|
#6370 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co, pierwszy mój dzień i tyle odpowiedzi. Czarne są pospolite i moze to racje że oklepane, moze jednak ten brąz ale jeszcze nie wiem, chyba długiego nie wezme bo skraca sylwetke tak usłyszałem. Więc brąz lub taki czekoladowy nie wiem ale mały plan juz mam. dzięki i pytajcie o co chcecie. pozdrawiam i nie moge za dużo pisać bo narzeczona czyta to forum i wie kto ja jestem
|
|
|
|
#6371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego boisz się narzeczonej? Przecież nic złego nie piszesz! Co do garnituru to ja jestem za ciemnym brązem z delikatniutkimi, prawie niewidocznymi paseczkami. Bardzo podoba mi się styl angielski, czyli marynarka z dwoma rozcięciami z tyłu. Kupiliśmy coś takiego właśnie dla mojego TŻ. Długi może i skraca sylwetkę, ale Ty przecież jesteś wysoki, więc nie masz się czym przejmować! Polecam do odwiedzenia sklep na ul. Kościuszki 8. My tam właśnie go zakupiliśmy. Nic nie napisałeś tak naprawdę na temat Waszego ślubu. Kiedy dokładnie ślubujecie i gdzie? W jakim lokalu robicie wesele? Pozdrawiam serdecznie!
|
|
#6372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o kolor to tak jak wcześniej dziewczyny pisały ciemny brąz lub ciemnoczekoladowy, ale musisz sam poprzymierzać i w jakim lepiej ci do twarzy. |
|
|
|
|
#6373 |
|
Zadomowienie
|
Witam koleżanki i nowego kolegę
MOJA RELACJA Z WYPRAWY PO SUKIENKĘ - z tanich wypożyczalni ostatecznie zrezygnowałam - mama jak zobaczyła brudne sukienki stwierdziła, że mi dołoży ( ja taka wstrząśnięta nie byłam, ale w tej kwestii nie dyskutowałam![]() )- w okolicach: Lubartowska, Świętoduska, Królewska, Bernardyńska - ceny atrakcyjne - od ok.500zł do 1800zł (z dodatkami) ale nic mnie tam nie zauroczyło. Nawet spodobała mi sie jedna sukienka ze studia Wea na Bernardyńskiej - pani uprzejma, uszyłaby mi ją za 1900zł (z dodatkami i wszystkimi moimi przeróbkami). Ale jak zaczęłam przymierzać markowe sukienki - ta zbladła - potem po kolei salony Narutawicza - duży wybór - olbrzymie ceny 2000-3000zł. Kilka sukienek było w promocji +/-1500zł.- Regina - ceny od 2100zł -tu mi się najb. spodobało ze wzg. na możliwość wypożyczenia za pół ceny (teraz tylko zastanawiam sie który model wybrać) - dziś Lissa Ferrera w galerii orkana - ceny od ok. 2400zł ale kilka modeli w promocji za ok. 800zł. Wypozyczynie- 60% ceny. Mozna tez wypożyczyć halkę za 50zł. Nie trzeba umawiać sie na mierzenie.
|
|
#6374 |
|
Zadomowienie
|
a co do koloru garnitura - do mnie na razie brąz jakoś nie przemawia. Może dlatego, że mój narzeczony jest bardzo ciemnym brunetem. Bardziej podobają mi się granaty, grafity i czerń
![]() Piotr25 do wklejania zdjęc jest opcja zarządzaj załącznikami (w odpowiedzi) wtedy możesz załadować fotkę ze swojego kompa lub innej strony
|
|
#6375 |
|
Zadomowienie
|
[quote=kitka14;
Ps. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w sprawie kamerzysty [/quote]Z tego co się zorientowałam to wszyscy z branży mają wyrobione zdanie na temat pana (wideofilm) i nam wszyscy go odradzali i dziewczyny pewnie też, czyż nie? Ten Pan ostro się udziela na różnych forach i w sprawie wideo siebie poleca, więc mało zorientowani mogą się nabrać, może nasze forum też czyta? Witam mężczyznę w naszym gronie, przyda się nam męski punkt widzenia, mam nadzieję, że będzie u nas częściej, a co do garnituru to zawsze byłam za ciemnymi, ale byłam na ślubie gdzie pan młody miał garnitur jasnobeżowy i wyglądał super. Ja jestem zdecydowanie za krawatem, muszniki i muchy nie podobają mi się ale to moja opinia, ważne jak dana osoba będzie się czuć i do czego jest przekonana. W tym ważnym dniu bardziej się obserwuje pannę młodą i komentuje jej wygląd niż pana młodego więc bez stresu
|
#6376 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Piotrze!!!! Prosze o wiecej szczegolow zwiazanych ze slubem i weselem. Gdzie, kiedy......... Pozdawiam
|
#6379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z ciekawości - w jakiej sali jest Twoje/Waasze wesele ?
|
|
#6380 |
|
Zakorzenienie
|
|
#6382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czuwam....
|
|
#6383 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm, sprowokowałyscie u mnie watpliwosci nt jaki garnitur... A jaki kolor garnituru do sukienki ecru???? albo jeszcze z jakimis odobnikami typu stare złoto, bez?? brazowy tez dop mnie jakos nie przemawia, czarny, granatowy.. , eeee, najbardziej grafit ale ten nie pasuje chyba.... ????
|
|
|
|
#6384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6386 |
|
Zadomowienie
|
słyszałam, że Młody powinien mieć koszulę koloru sukienki Młodej. Kolor garnituru jest już raczej dowolny, byleby pasował
mi najbardziej podobają się zestawienia typu:
|
|
#6388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6389 |
|
Zakorzenienie
|
Ten facet od tańców mnie kiedyś dobije! Wyobraź sobie, że kolejna grupa się nie utworzyła! Dobrze, że mój TŻ z nim rozmawiał, bo ja bym chyba nie wytrzymała nerwowo...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

MOJA CÓRECZKA WALCZY O ŻYCIE 

Wiec już Wam podaję link.
i jeszcze jedno jak wstawić zdjęcie żebyście mnie widziały??

Już nie raz byłam na takim weselu gdzie liczba gości była zdecydowanie większa od ilości osób którą mogła pomieścić dana sala