![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
![]() Życzę udanych polowań. Ja se pomarudze, bo mi sie juz winko skończyło ![]() ![]()
#4322 |
Zakorzenienie
|
przytyłaaaaaaaam !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zadomowienie
|
Co za fatalny dzień
![]() Powody: 1. Wyglądam grubo i ogólnie brzydko ![]() 2. Jestem niska i jakoś szczególnie dzisiaj zaczęło mi to przeszkadzać ![]() 3. Wyskoczyło mi kilka pryszczy ![]() ![]() ![]() 4. Niby mam przyjaciół, ale...nie mam drugiej połówki i czuję się samotna ![]() 5. Czuję wewnętrzną pustkę ![]() ![]() 6. Cały czas jest mi ziiiimno ![]() 7. Dzisiaj są Walentynki ![]() ![]() 8. Okulary mi się rozlatują ![]() 9. Spotkałam dzisiaj osobę z którą jestem pokłócona. To spojrzenie ![]() FATALNY DZIEŃ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Wtajemniczenie
|
Odpowiem hurtem. Mam tak samo :/ Eh
#4325 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tez zgrublam zamiast schudnac, ale to przez napietrzajace sie na mnie ze wszad problemy wymagania, brak celu, chwili czasu dla siebie, ciagly stres ;/ zycie jest niesprawiedliwe ![]() ![]()
![]() |
#4326 |
Zadomowienie
|
![]() Na dodatek zaczęło mnie wszystko, dosłownie WSZYSTKO denerwować. Wolno otwierające się okienka na komputerze, krzesło, na którym mi niewygodnie ![]() I na dodatek będę zgorzkniałą starą panną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jęczarnia tutaj możemy sie wyzalić;)
Cytat:
moja kolezanka ze szkoly urodzila tuz przed sama matura i mature zdala, studiuje zaocznie i wychowuje blizniaki. w dniu porodu byla w szkole ![]() ![]() ladnie z twojej strony, ale ona sama juz zadecydowala o swoim zyciu. Jesli chcesz ja wspierac, to mysle ze warto odnowic kontakt, nawet nie w celach pomocy czy odciazenia, bo nie taka jesttwoja rola,nie mozna brac na siebie zbyt duzo wpadac w jakies zobowiazania. ale zyczliwa osoba na pewno jest na wage zlota ![]() ![]() zaakceptuj ta sytuacje, mozesz ja motywowac do tego by zostala w szkole i zrobila mature ![]()
![]() |
#4328 |
Zadomowienie
|
mam kaca giganta ;/;/;/
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
I ile do cholery razy można nie dostać odpowiedzi na powysyłane CV w związku z poszukiwaniempracy grrr
![]() ![]() ![]()
#4330 |
Zakorzenienie
|
byłam dzis w złotych tarasach zobaczyc co to za nowe miejsce.. i nagle uswiadomiłam sobei jak bardzo jestem samotna w życiu
![]() mam 1 bardzo dobra koleżankę, ale ona ma bardzo mało czasu na wszsytko i nie moze mi poswiecac zbyt duzo czasu - tyle, ze widzimy sie na uczelni. reszte życia jestem zupelnie sama. nawet nie mam do kogo zadzwonic i się pożalic... i muszę Was męczyc ![]() tak mi smutno. jestem sama jak patyk. jak znam zycie to z mojej winy, ale same wiecie ze najłatwiej miec żal do całego świata - i ja walsnie mam żal. wszsycy są szczęsliwi tylko ja nie.. całe życie mam pod górkę. moja szefowa mówi, ze Bóg ma jakis plan wobec mnie skoro wszsytko mi z tak cięzko przychodzi. ja mam dosc takiego życia. nie ma nikogo, kto mnie kocha... i podejrzewam, ze nigdy ktos taki sie nie zjawi,bo zawsze wszelkie relacje konczą się bardzo źle.. wiec skoro mam byc całe życie sama to chcialabym byc bogata... zebym weszła do sklepu i kupiła to co mi się podoba nie zważając na cene. dobra koniec tego biadolenia. ![]() ![]()
#4331 |
Zakorzenienie
|
smutno mi
![]() -wszystko mnie wkurza (nawet to, że telefon leży na gazecie ![]() -kłócę się z ludźmi o bzdety ![]() -jestem samotna ![]() -chcę na imprezę ![]() -potrzebuję więcej kasy ![]() -mam dużo rzeczy do zrobienia w szkole ![]() ![]() -dostanę w tym miesiącu małą wypłatę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ciągle na gg ktoś do mnie pisze, mimo, ze tego nie chcę ![]() -chcę już mieć długie włosy! ![]() ![]() -kur*a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
#4332 |
Zakorzenienie
|
jestem chora, katar mi cieknie z nosa i ciągle kaszle. W dodatku w poniedziałek i wtorek musze iść do szkoły, bo znów mam spr z niemca a juz nie moge ich opuscić. Dodatkowo moje przyjaciółka nie odwiedza mnie juz 3 tygodnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cdz ![]() głowka do gory, jestes bardzo mloda osoba i wszystko co najlepsze jest jeszcze przed Toba ![]()
![]() |
#4334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasem tak trudno mi myslec w inny sposób.. w koncu dobrze sie ucze, nie mam zadnych poprawek, wreszcie znalazłam praktyki i w pon ide podpisac umowę, dostalam się na kurs menedzerski, rozwijam swoją grupę konsultantów w oriflame... no nie jest najgorzej..ale i tak jestem sama ![]() czesto nie wierze, ze moze sie cos polepszyc, ze moge byc szczesliwa ![]() dzis jest nowy dzien i lepiej mi juz ![]() ![]()
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
brzucho mnie boleje
![]()
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
1. znowu mi coś wyskoczyło na buzi!
![]() 2. to co już mam się strasznie wolno goi ![]() 3. chcę mieć juz dłuzsze włosy!! ![]() 4. mam brzydki nos ![]() 5. brzydko wyszłam na zdjęciach z balu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Raczkowanie
|
miss_seepy, dzięki wielkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Mam doła juz od kilku miesięcy, czasami jest mniejszy i wydaje się, ze go nie ma... Dziz, czasami wydaje mi sie, ze sama wymyślam sobie problemy, a przecież nie jest w sumie aż tak źle, mam fajną pracę, mam gdzie mieszkać (na razie niestety jeszcze z rodzicami), mam super faceta... Ale jakoś tak czuję się nikomu niepotrzebna, czuję, że wszystkim przeszkadzam i najlepiej jakby mnie nie było, czuję sie taka najgorsza
![]() ![]() Uh, lepiej jak się trochę wygadałam, wyrzuciłam to z siebie - życie stało sie troszkę mniej czarne ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i znów zaświeci dla Ciebie słonce ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
coś ostatnio łape doła. Nie moge się dogadać z przyjaciółką. I wkurza mnie wszysko dookoła
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Rozeznanie
|
Jestem chora! Grypa, angina i wszystko inne. Buuuu
![]()
#4342 |
Zakorzenienie
|
to ja tez sie poskarze
![]() musze wstac z lozeczka, cieplej poscieli , ubrac sie i isc do sklepu bo mi sie fajki koncza ![]() ![]()
#4343 |
Konto usunięte
|
O, jakie miłe miejsce
![]() - Jestem gruba i brzydka - Nikt mnie nie kocha i nie mam chłopaka - Nigdy nie byłam zakochana, a mam 18 lat - Nikt nigdy nie był zakochany we mnie - I nie będzie... - Nic mi się nie chce, zwłaszcza uczyć się - A za parę miesięcy matura - Nie dogaduję się z mamą i generalnie nie mam w domu żadnego wsparcia - Ze wsparciem z zewnątrz też są problemy - mam cudownych przyjaciół, ale prawie się z nimi nie spotykam, bo mama uważa, że powinnam siedzieć w domu i kuć od rana do nocy... - Na moje wymarzone studia jest 20 chętnych na miejsce.... - I pewnie się na nie nie dostanę - A jak już się na nie nie dostanę, to czeka mnie wyjazd do Anglii, ewentualnie rodzime sprzątanie kibli, bo rodzice mnie z chałupy wywalą - Nie dośc, że sama nie wierzę w to, że dostanę się na wymarzone studia, to nie wierzy w to mój wychowawca, który publicznie mi to często powtarza. Ten wychowawca odkrył we mnie talent polonistyczny (którego nie ma - jedno wypracowanie mi kiedyś wyszło...) i ciągle powtarza, że powinnam iśc na polonistykę... - W związku z zachowaniem wychowawcy jestem uważana za jego pupilkę i wszyscy się ze mnie śmieją... - Nie mam kasy. Na nic. - Ogólnie jestem beznadziejna... Ufffffff |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
kolega się zaangażował...i to bardzo
a ja, nie mogę tak z dnia na dzień do kogos coś poczuć. ciężko mi z tym.
#4345 |
Rozeznanie
|
"Przepakowałam" ramiona wrrr
![]()
![]() |
#4346 |
Wtajemniczenie
|
angina ropna mnie wzieeeela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
boje się że psychicznie nie dam rady w sądzie.. że sie rozkleje i to wszystko co przeszłam .. nikomu nie dam rady o tym powiedzieć a moje zeznania będą bardzo istotne
![]()
#4348 |
Rozeznanie
|
kiniaczeq dasz radę! nie napiszę Ci, że nie ma się czego bać, bo zeznawanie w sądzie to duże przeżycie, ale tam też siedzą normalni ludzie. Wiem, co mówię, bo miałam z tym do czynienia, jakby to powiedzieć "od kuchni". Nie stresuj się tak, poradzisz sobie!
A ja się będę nad sobą użalać calutki post, bo odmawiam sobie słodyczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4349 |
Raczkowanie
|
Poużalam się nad sobą,tomoże zrobimy mi sie trochę lżej na duszy...Od jakiegoś czasu jestem w kiepskim stanie emocjonalnym,niby nie jest źle,ale...Czuję się jak jedyna nieszczęśliwa w doskonałym i radosnym świecie moich znajomych.Nie potrafię odnaleźć się na uniwerku po powrocie z wymiany.Czuję się obco i izoluje się od ludzi,z którymi kiedyś lubiłam spędzac czas.Jestem rozgoryczona i zniechęcona.Tłumacze sobie,że wszystko się w końcu ułozy-że spotkam jakiegos fajnego faceta,dzięki któremu na nowo uwierzę w siebie.Wiem,że wiara w siebie powinna pochodzić z wewnątrz,ale kurczę,ciężko mi taki stan osiągnąć.I z dnia na dzień wątpię w siebie i sens tego wszystkiego.Jestem płaczliwa i smutna i tak bardzo chcę,żeby ktoś mnie zapewnił,że słońce w końcu zaświeci...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja też się dzisiaj poużalam, bo taki beznadziejny ten tydzień, że chyba tylko użalanie pomoże...
*Jedna moja przyjaciółka pojechała dzisiaj w góry z TŻ. Druga moja przyjaciółka jedzie jutro w góry z TŻ. W sobote spotykaja sie w 4 na nartach. Mój TŻ jest przeziebiony, pracuje w sobote i ma poprawić zaliczenie z matematyki, więc ja zamiast się bawić na śniegu i cieszyć końcem ferii, siedzę cały weekend w domu. *TŻ jak już wspomniała jest przeziębiony, miał dziś przyjechać, ale nie czuł się dobrze. Nie widzieliśmy sie od soboty i trochę mi tęskno. *Skończył mi sie dzisiaj płyn do spryskiwacza, pojechałam na stację, kupiłam, pobrudziłam ulubione rękawiczki otwierając maskę, 15 minut szarpałam się z korkiem od zbiornika zanim raczył się otworzyć znosząc ironiczne spojrzenia panów-kierowców płacących za benzynę (robiłam to przed drzwiami budynku stacji, bo z boku nie było miejsc). *Mam odrosty i za długą grzywkę, a moja fryzjerka jest na urlopie macierzyńskim. *Za tydzień w pt mam kolokwium. Trudne kolokwium, na które jeszcze nie zaczęłam się uczyć. *Nie ma jeszcze wiosny i to chyba jest najgorsze... Trochę mi lżej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.