Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 09:55   #4201
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV

hej

ja mama nieprzespaną noc za soba, wstawalam tradycyjnie siku ale to pikus, pozneij mi maly zaczal tak fikac ze masakra...wogole az sie wystrszylam bo w pewnym momencie na mym brzuchu pojawila sie jakby pletwa rekina tzn wystaję i przesuwające sie COS , podejrzewam ze stopa ale wyglądalo jak płatwa rekina z fali, az obudzilam tz i gadal do malego i schowal ta stope, ale przerazilam sie troszke, pożniej mnie brzuch na dole zaczal bolec tak jakby skurcze ale chyba mały uderzal i tak przegarowalam do 6ej

co do torby moja bedzie lekka, u nas nie trzeba za bardzo nic brac a ja wogole minimalistka wiec jedynie mi tz dowiezie cos jak sie okaze i pakuje wszystko w jedna plus dodatkową reklamowkę na rze3czy na wyjscie ale tego jeszczez nie mam
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:56   #4202
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

No to jutro na pewno bedą nowe dzieciaczki, chyba ze juz dzisiaj któraś zaszaleje

Właśnie poodcinalam metki z ubranek i robię segregacje do prania, ranyyyy dopiero teraz widzę ile ja tego nakupowalam a mam jeszcze przecież jakieś używki

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:58   #4203
DeKajka
Zakorzenienie

U mnie nie przejdzie cos takiego jak'' TŻet dowiezie '' On sie na niczym nie zna .. i zapewne wzial by co innego niz mi potrzeba .. jedyne co to polozylam w lozeczku reklamowke z rzeczami na wyjscie dla Adasia .. i mam nadzieje ze to go nie przerosnie ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:58   #4204
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

gratuluje nowych tygodni i trzymam mocno kciuki za wizyty!
Stary 2012-10-29, 10:00   #4205
DeKajka
Zakorzenienie

Ide sie polozyc .. moze sie zdrzemne chwile .. pa kochane

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:00   #4206
lena3012
Przyczajenie

Cześć
Ja zawiozłam synka do przedszkola, wstawiłam pranie i zaraz oddam się dwóm przyjemnościom:będę piła kawkę z pyszną drożdżówką od mamy i czytała Wasze posty a przy okazji sprawię trochę radości mojemu pieskowi i porzucam mu porzucam zabawkę
lena3012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:01   #4207
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
ja myślalam ze bede przewijac na naszym łóżku
myślałam o tym ale koleżanki i siora męża poradziły przewijak na łóżku, nie ukrywajmy - po porodzie nie jest się jakimś super wypoczętym i sprawnym (zwłaszcza jak skończy się cc) i powiedziały że najzwyczajniej w świecie ciężko się schylać nad łóżkiem
a przy przewijaku wygodnie stoisz
mnie to przekonuje a ty zrobisz jak uważasz

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Hej

Napisała dziś do mnie Kasia- we wtorek o 10 ma cięcie także jutro jej ostatni dzień z brzuszkiem. Pozdrawia Was wszystkie i obiecała wrzucić nam fotkę Nelci na wizaż albo fb

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Macie zdjęcie z zeszłego tyg. bo będąc u teściów nie miałam kabla do lapka.

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Kochane co można kupić 9 latce??????????
ja lubię prezenty typu coś na myślenie - gra planszowa/puzzle lub książki
ale pewnie niektóre dziewczynki ucieszą jakieś kosmetyki dziewczęce albo pierdołki typu opaski na włosy, czy ładny ciuch

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość

aaaa jak Wam sie podoba imie Judyta?
mam neutralny stosunek

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość

Zapuszczam dzisiaj pranie ciuszkowe no i start 35 tydzien

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej. Witam się w 37 tygodniu
Dziś mam wizytę u gina, za wszystkie wizytujące dziś trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
to jutro 2 cc i 2 dzieciaczki
jeszcze Kamalika więc 3

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
witam się w 39tyg
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:02   #4208
agrafka85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
U Aerien wstępnie cc na jutro
i oczywiście trzymam

Cytat:
ja też nie mam co ubierać. Te buty co kupiłam niedawno, są ok, ale po południu jak mi kostki spuchną to mi już w nich nie wygodnie, kurtka się nie dopina, muszę guziki przeszyć, część już nawet oderwałam, ale gdzieś zapodziałam niech już będzie ten listopad szybko
ja kurtkę mam pożyczoną od brata brzuszek spokojnie sie mieści a w razie co grubszy sweter też wejdzie, i na taką pogodę mi wystarcza, bo jest na polarze. Gorzej z butami wczoraj założyłam zimowe które kupiłam w zeszłym roku i mnie cisnęły nie wiem czy mi stopy tak spuchły czy urosły (bo czytałam że to też możliwe) w ogóle wszystkie buty sprzed ciąży mnie cisną, ale jak kupowałam botki na jesień to wzięłam standardowo nr 39 i są OK, dlatego mam nadzieję, że stopy mi tylko spuchły a nie urosły i że po porodzie wszystko wróci do normy bo jak nie to będę musiała kupować nowe buty na wszystkie sezony
Cytat:
dlatego ja nie biorę całych opakowań, tylko po kilka szt, a potem będę tż dawać wytyczne co ma przywozić
też się nad tym zastanawiałam, ale mi się zawsze wydaje, że wezmę za mało i mi zabraknie a zanim ktoś dowiezie... dlatego stwierdziłam, że lepiej jak wezmę całe paczki, to nie będę się stresować

zresztą u mnie podobna sytuacja jak u DeKajki: powiedzieć Tż żeby coś przywiózł to najpierw musiałby przejść 2dniowe szkolenie co jak się nazywa, jak wygląda i gdzie leży poza tym on ciężko pracuje fizycznie cały dzień (budowlaniec) więc też nie chcę go ganiać bez potrzeby, bo musiałby jechac do domu i znów do szpitala, a skoro wszystko mi się zmieściło to wolę wziąć od razu więcej

Edytowane przez agrafka85
Czas edycji: 2012-10-29 o 10:10
agrafka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:03   #4209
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

ide sie położyć bo oczka mi się zamykaja
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:04   #4210
Dojotka1987
Zakorzenienie

witam sie z Wami..
czemu ja jeszcze nie rodze?? czemu Wy jeszcze nie rodzicie???
Cytat:
Judyta spoko, a Łucja Ci sie nie podoba??
Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj będe zawzięta i cały dzień mały spędzi przy cycku, aż się nauczy, ma odruch ssania, ponoć mam "dobre cycki do karmienia" to musi się nauczyć
to 3mam kciuki

Cytat:
U Aerien wstępnie cc na jutro

zaraz was nadrobię
3mam kciuki
Stary 2012-10-29, 10:05   #4211
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Martaj - tylko ze wychodzi na to ze Ty wchodzisz zaraz po mnie . A panu N zawsze spieszno . wiec raczej marne szanse na zamienienie chocby jednego slowa ..
Kochana postaram sie przyjśc przed czasem tzn. tak o 16 żebysmy zamieniły cho kilka słów. Mam nadzieje że się wyrobię bo tesciowej obiecałam że na cmentarz ja zawiozę.

Cytat:
Trzymam kciuki. I brawa za 37 tydz

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
witam się w 39tyg
będę później bo TŻ ma dzis urlop
własnie przyniósł swieże bułeczki i jakies słodkie rogaliki.
Idę na śniadanko
miłego dnia!!!
Smacznego!
Gratki 39 tyg! (wow)!

Cytat:
Napisane przez lena3012 Pokaż wiadomość
Cześć
Ja zawiozłam synka do przedszkola, wstawiłam pranie i zaraz oddam się dwóm przyjemnościom:będę piła kawkę z pyszną drożdżówką od mamy i czytała Wasze posty a przy okazji sprawię trochę radości mojemu pieskowi i porzucam mu porzucam zabawkę
Ja też zaczerpne troche przyjemności. Widzę, że Ty tez z Kielc Do którego lekarza chodzisz? Gdzie bedziesz rodzic?

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:06   #4212
Dojotka1987
Zakorzenienie

oczywsice trzymam kciuki za wszystkie wizyty

i gratuluje nastepnych tygodni
Stary 2012-10-29, 10:06   #4213
weronika23
Zakorzenienie

aaaaa ja tez sie chce polozyc tylko co mam z dzieckiem zrobic
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:07   #4214
Tommorow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Tutaj w Anglii zauważyłam 4 takie imiona, które się powtarzają namiętnie wśród dzieci naszych rodaków: Jakub, Maya, Olivia i Victoria
- ale muszę przyznać, że jak usłyszałam Michelle czy Chloe to padłam
Halwaya w naszej czesci Angli u rodaczek kroluje Olivia i Lena a May zadnej nie znam (). Fakt spotkalam jedna Polke z Maja ale przez "j" oni raczej nie zmieniaja tu pisowni.
A wsrod chlopcow oczywiscie Olivier, Alan.
Co do imion typu Brajan (i to przez "j"), Rayan, Lily, Chloe, Ruby to juz padam jak tak mozna.
Fkt nasza Maya bedzie pisana przez "y" tylko dlatego zeby oszczedzic jej przewstretnego przekrecania jej imienia bo oni kompletnie inaczej czytaja tu "j" matoly

Co do torby to ja tez mam jedna duuuuuuza i reklamowke dodatkowa z woda i gazetami. Tylko ja po 6 godzinach bede wychodizc do domu

Weronika podrzuc mala do mnie, ja bede zaraz wychodzic zFilipem na kulki do smartlandu to przygarne Twojego kropka

Arien
trzymamy kciuki kochan

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50

Edytowane przez Tommorow
Czas edycji: 2012-10-29 o 10:13
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:09   #4215
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
Co do torby to ja tez mam jedna duuuuuuza i reklamowke dodatkowa z woda i gazetami. Tylko ja po 6 godzinach bede wychodizc do domu
myslisz ze bedziesz miala czas czytac gazety??
Stary 2012-10-29, 10:09   #4216
martaj9
Rozeznanie

Czyli jutro uroczyście otwieramy sezon na rodzenie!
Trzymam kciuki za nasze cesarzowe

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
i oczywiście trzymam

ja kurtkę mam pożyczoną od brata brzuszek spokojnie sie mieści a w razie co grubszy sweter też wejdzie, i na taką pogodę mi wystarcza, bo jest na polarze. Gorzej z butami wczoraj założyłam zimowe które kupiłam w zeszłym roku i mnie cisnęły nie wiem czy mi stopy tak spuchły czy urosły (bo czytałam że to też możliwe) w ogóle wszystkie buty sprzed ciąży mnie cisną, ale jak kupowałam botki na jesień to wzięłam standardowo nr 39 i są OK, dlatego mam nadzieję, że stopy mi tylko spuchły a nie urosły i że po porodzie wszystko wróci do normy bo jak nie to będę musiała kupować nowe buty na wszystkie sezony

też się nad tym zastanawiałam, ale mi się zawsze wydaje, że wezmę za mało i mi zabraknie a zanim ktoś dowiezie... dlatego stwierdziłam, że lepiej jak wezmę całe paczki, to nie będę się stresować

Ja smigam w kurtce mamy Mam nadzieję że moje stopy wrócą do rozmiaru sprzed ciąży bo tez wydaja mi się jakby większe...

Stary 2012-10-29, 10:10   #4217
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

dojotka ja nei wiem czemu ty nie rodzisz, a ja nie rodze, bo mojemu malemu sie nei chce ja na pewno przenosze , chyba ze mnei tesciowa zdenerwuje bo przyjezda w czwartek a juz slysze jej super pomysly na nasze meiszkanie to mnie krew zalewa....znowu bedzie kłótnia

judkama
judyta mi sie bardzo podoba, nasz sąsiadka ma coreczke 5 latek judytke , bardzo gzreczna
Stary 2012-10-29, 10:10   #4218
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
U mnie najewiecej miejsca zajmuje szlafrok , reczniki koszule pizamy wielkie podklady .. i torba przez to tez duuuza
o tak, szlafrok zdecydowanie najwięcej mi miejsca zajmie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
hej
ja mama nieprzespaną noc za soba, wstawalam tradycyjnie siku ale to pikus, pozneij mi maly zaczal tak fikac ze masakra...wogole az sie wystrszylam bo w pewnym momencie na mym brzuchu pojawila sie jakby pletwa rekina tzn wystaję i przesuwające sie COS , podejrzewam ze stopa ale wyglądalo jak płatwa rekina z fali, az obudzilam tz i gadal do malego i schowal ta stope, ale przerazilam sie troszke, pożniej mnie brzuch na dole zaczal bolec tak jakby skurcze ale chyba mały uderzal i tak przegarowalam do 6ej
u mnie często takie coś ma miejsce, tylko, że ta płetwa rekina to raczej pupa Mikołaja czasem śmiesznie to wygląda, taki trójkąt z boku

Cytat:
U mnie nie przejdzie cos takiego jak'' TŻet dowiezie '' On sie na niczym nie zna .. i zapewne wzial by co innego niz mi potrzeba .. jedyne co to polozylam w lozeczku reklamowke z rzeczami na wyjscie dla Adasia .. i mam nadzieje ze to go nie przerosnie ..
dlatego ja zamierzam mojemu zrobić dokładne szkolenie

Cytat:
Ide sie polozyc .. moze sie zdrzemne chwile .. pa kochane
miłego odpoczynku

Cytat:
myślałam o tym ale koleżanki i siora męża poradziły przewijak na łóżku, nie ukrywajmy - po porodzie nie jest się jakimś super wypoczętym i sprawnym (zwłaszcza jak skończy się cc) i powiedziały że najzwyczajniej w świecie ciężko się schylać nad łóżkiem
a przy przewijaku wygodnie stoisz
mnie to przekonuje a ty zrobisz jak uważasz
:
ja miałam okazję przebierać dziecko i na łóżku i na przewijaku i na przewijaku jest 100razy wygodniej. Dodatkowo, po porodzie, kiedy się nie jest zbyt wypoczętym, a trzeba dziecko kilkakrotnie przewijać, przebierać itp, to już w ogóle. A poza tym, mnie boli kręgosłup, więc jak mogę sobie w ten sposób ulżyć, to dlaczego nie.

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
no właśnie, mnie też dużo butów ciśnie, ale wydaje mi się, że to od tej opuchlizny, bo widzę po swoich stopach, że są opuchnięte. Mam nadzieję, że po porodzie zejdzie wszystko.
Stary 2012-10-29, 10:11   #4219
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
Halwaya w naszej czesci Angli u rodaczek kroluje Olivia i Lena a May zadnej nie znam (). Fakt spotkalam jedna Polke z Maja ale przez "j" oni raczej nie zmieniaja tu pisowni.
A wsrod chlopcow oczywiscie Olivier, Alan.
Co do imion typu Brajan (i to przez "j"), Rayan, Lily, Chloe, Ruby to juz padam jak tak mozna.
Fkt nasza Maya bedzie pisana przez "y" tylko dlatego zeby oszczedzic jej przewstretnego przekrecania jej imienia bo oni kompletnie inaczej czytaja tu "j" matoly

Po 6!!!!!

Stary 2012-10-29, 10:12   #4220
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
no wezmę jakąs wyborcza w przerwach miedzy skurczami poczytam se o obradach sejmu albo wezme super express i poczytam o czyms w stylu ze porwali go kosmici albo coś ..pelen relaks

wogole kupilam sobie wczoraj tą ksiązke Język nimowląt, bardzo fajna zaczelam czytać polecam, w empiku za 30 zł
Stary 2012-10-29, 10:13   #4221
niteczka83
Zadomowienie

Dzień dobry
Muszę lecieć do sklepu bo w lodówce coś pustawo a tak mi się nie chce...

Cytat:
śliczne, mi się podoba

Mnie podobają się takie imiona jak Kalina, Karina, Nadia, Lena (ale tych to już zatrzęsienie ostatnio ), Helena, Jaśmina.
Judyta to bardzo ładne imię i faktycznie dość rzadkie. Miałam jedną znajomą o tym imieniu. Zawsze jak chcesz mniej spotykane to możesz wybrać - Matylda, Renata (ostatnio jakoś mało spotykane wśród dzieci), Bernardetta, Irmina, Marlena, Marieta.

Cytat:
Judkama średnie ale to wam ma się podobać, u nas nataniel się nikomu nie podoba, i jak pytają jak ma na imię to aż nie chce mi się mówić bo zaraz jest jak, a co to za imię, a moja babcia jak z nią rozmawiałam to kazała sobie po literce podyktować i zapisywała heh ale mi się naprawdę podoba i pasuje do niego
Bo to zawsze tak jest. Ja mam dzisiaj dość popularne imię ale jak mi rodzice wybrali te prawie 30 lat temu to moja babcia podobno przeklinała bo nie mogła wymówić (a spokojną kobietą była ) i zawsze mówiła "no ta jak jej tam". A potem najczęściej zwracała się do mnie innym imieniem - Sylwia.

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Zapuszczam dzisiaj pranie ciuszkowe no i start 35 tydzien
rozpoczęcia 35 tc

Cytat:
ja dzisiaj będe zawzięta i cały dzień mały spędzi przy cycku, aż się nauczy, ma odruch ssania, ponoć mam "dobre cycki do karmienia" to musi się nauczyć
trzymam kciuki - oby się udało a musi się udać Ja też się zastanawiam jakie to są dobre cycki do karmienia?

Cytat:
Zaraz w DDTVN '' dlaczego kobietom odradza sie rodzic w domu '' Cos dla mnie ..
DeKajka - nie przegapisz zobaczysz ważne że masz blisko szpital

Cytat:
37 tygodnia i za wizytę

Ja też mam jutro wizytę i to ostatnią Już mi się kolejne nie zmieszczą w karcie ciąży poza tym ile można chodzić w ciąży
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:14   #4222
weronika23
Zakorzenienie

ja w mamy ciuchy nie wejde moja nosi male 38
Stary 2012-10-29, 10:15   #4223
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
ja też myślałam o czymś do czytania, tylko, czy się będę mogła nad tym skupić

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
dojotka ja nei wiem czemu ty nie rodzisz, a ja nie rodze, bo mojemu malemu sie nei chce ja na pewno przenosze , chyba ze mnei tesciowa zdenerwuje bo przyjezda w czwartek a juz slysze jej super pomysly na nasze meiszkanie to mnie krew zalewa....znowu bedzie kłótnia
ja tam jeszcze nie rodzę, bo po 1 plan jest na listopad, po 2 jeszcze mam nie wykonanych paru zadań z listy przedporodowej
Stary 2012-10-29, 10:17   #4224
T'ai
Zakorzenienie

u mnie takie słońce praży że chyba wcisnę ten rożek do pralki to może przeschnie

a i wszystko wróciło do normalności u mnie
z 7 razy to na pewno byłam w nocy siku
ale fikanie synka poczułam dopiero o 8.30, ja nie wiem - w sen zimowy mi zapada czy co
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:21   #4225
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

mi sie podoba dla dziewczynki Dobrochna-tak miała meic na imie nasza, jakby byla dziewczynką, Jaśmina tez jest piekne, Jagoda, Helenka, Aurelia, Adrianna, Anastazja (ale tez czesto ostatnio), Olimpia (moja siostrzenica tak ma),
mialam tez kolezanki o imionach:Klara, Sonia, Syntia, mam ciocię Romanę, duuzo jest takich rzadkich imion pieknych

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
ja w mamy ciuchy nie wejde moja nosi male 38
moja nosi 34
Stary 2012-10-29, 10:21   #4226
meiadeleite
Raczkowanie

Witajcie

Dziewczyny piszecie o wycinaniu metek... czy to konieczne? Ja wyciełam tylko te sztywne, które mogą uwierać maluszka. Jakbym miała wyciąć z każdego ubranka to chyba bym się załamała...
Stary 2012-10-29, 10:22   #4227
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Dobra, idę się brać za jakąś robotę. Czekam na tż, bo miał tylko ojca na zaszczyk zawieźć, ale jak pojechał do mamusi, to już go dłuższy czas nie ma a mieliśmy na zakupy jechać

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Witajcie

Dziewczyny piszecie o wycinaniu metek... czy to konieczne? Ja wyciełam tylko te sztywne, które mogą uwierać maluszka. Jakbym miała wyciąć z każdego ubranka to chyba bym się załamała...
ja nie wycinałam z żadnego, nie mam takich sztywnych. Jak zobaczę, że małemu przeszkadzają, to wtedy się tym zajmę
Stary 2012-10-29, 10:25   #4228
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, idę się brać za jakąś robotę. Czekam na tż, bo miał tylko ojca na zaszczyk zawieźć, ale jak pojechał do mamusi, to już go dłuższy czas nie ma a mieliśmy na zakupy jechać

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

ja nie wycinałam z żadnego, nie mam takich sztywnych. Jak zobaczę, że małemu przeszkadzają, to wtedy się tym zajmę

ja nie wycinam, ale wiekszosc ciuchow mam d kogos wie3c tak czy siak sa powycinane, ale jak gdzies beda to nei wycinam narazie

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
u mnie takie słońce praży że chyba wcisnę ten rożek do pralki to może przeschnie

a i wszystko wróciło do normalności u mnie
z 7 razy to na pewno byłam w nocy siku
ale fikanie synka poczułam dopiero o 8.30, ja nie wiem - w sen zimowy mi zapada czy co
u mnie tez slonce ale zimnooo

dzis w końcu zaczna u nas grzac

dobra spadam bo tez musze sie za robote wziac
Stary 2012-10-29, 10:26   #4229
Tommorow
Raczkowanie

Cytat:
Dojotka nooo po porodzie Filipowym juz po poludniu (a urodzilam o 12:40) mialam wszytskie 3 przeczytane

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
[/B]

Po 6!!!!!

Martaj
tak tutaj przy drugiej ciazy wychodzisz do domu po 6 godz jak nie ma zadnych problemow z dzieciaczkiem

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:27   #4230
weronika23
Zakorzenienie

ja tez nie wycinalam jakos nie mam takiego nawyku ja wcinam barszyk od mamy bialy pychota
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości