|
|
#4981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Ja też byłam zdecydowana na dzidziusia ale skoro już mam lovellę to niech będzie ta. Metodą prób i błędów będziemy próbować.
|
|
#4982 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Najlepsze jest to, że już wcześniej też zabiła swojego partera. Cytat:
![]() A misio z bebiko też mi przyszedł jakoś przed weekendem
|
||
|
|
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaraj sie wiecej jesc i mala na pewno urodzi sie zdrowa jak ryba, trzymam kciuki za Was ![]() Uff, podpisalismy dzis umowe najmu Od jutra zaczynamy przewozic moje rzeczy (podczas ostatniej przeprowadzki mialam 2 torby i 19 kartonow ![]() Dzis jeszcze ide na pierwszy wyklad ze szkoly rodzenia TZ w pracy niestety, wiec ide sama.
|
|
|
|
|
#4984 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dasz znać jak na wykładzie było? My właśnie chyba się zapiszemy jednak do SR. Ja właściwie sporo wiem i nie potrzebuję tego tak bardzo, ale widzę, że mój mąż czuje się troszkę zagubiony w temacie, więc może to mu pomoże się odnaleźć
|
|
|
|
|
#4985 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ilkas nic się nie martw, na pewno jest wszystko w porządku, tylko Emilka drobniejsza będzie Małe jest piękne Chyba, że będziesz się bardzo niepokoić to możesz pójść do innego lekarza, zrobić badanie na inny sprzęcie ![]() Nafi gratuluję mieszkania, oby się spokojnie mieszkało! U mnie sypie śnieg, zimno i wstrętnie. W dodatku już któryś dzień z rzędu źle się czuję i mam dość :/ Nie wiecie czy można brać jakieś probiotyki w ciąży? Fajnie, że już nowy temat powstał, dla lipcówek, bliżej do naszych dzieciaczków |
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
a tu sypie od rana
![]() o 17:20 mam wizytę, liczę na to,że zobaczę Maluszka swoją drogą właśnie sobie podskakuje
|
|
|
|
#4987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Witamy się w 31 tygodniu! Byłam dziś u lekarza. Wyniki w normie, żelaza nie dostałam. czekam jeszcze na hiv i hcv, maja przyslac poleconym do ginki. Poczta Polska, eh... A w środę robilam badania, szkoda gadac ![]() Z Małym wszystko dobrze. tak, tak z MAŁYM!!! ![]() Zbadala mi najpierw palcętami szyjke i przerazenie w jej oczach, tam nic nie ma, ja nic nie czuję! no to ja zawał na miejscu! ale mowie że ostatnio też tak bylo, reczne badanie wykazalo niby że szyjka skrócona a na usg 3,5 wiec może i teraz tak bedzie (tak se wmiawiałam )zaprosiła mnie na usg i co sie okazało-że szyjka piekna długa - 3,8 babka aż uwierzyc nie mogla! aż sobie zdjecie zrobiła i doczepiła do karty No i najlepsze. Kubuś waży juz 1880g! ![]() Pytałam się czy nie jest za duży w zwiazku z ta cukrzyca ale nie, jest w normie ![]() Cytat:
pewnie dlatego ze ja bede trzymac tylko ciuszki w szufladach ja bede miec przewijak w poprzek , bede stac przodem do komody i po bokach troszke miejsca zostanie. Eh, tak czy siak jakoś damy rade kiedys nie bylo komód, przewijakow i tez bylo dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co ma powiedzieć cieżarna z cukrzycą? Ilkas, nie martw sie, niektore dzieci sa miejsze niektore wieksze, tym berdziej ze ty do "wielkich" ponoc nie należysz... Wszystko bedzie dobrze Mi dzis wlasnie tak ginka powiedziala - jak ktoś jest duzy (!!!) tak jak pani to dzidzia tez ma prawo byc wieksza ![]() aha, jeszcze jedno - mąż sklada właśnie mebelki dla Kubusia |
||||
|
|
|
#4988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37316750]Ale pamiętaj, jak TŻ cię wkurzy, to go z domu wywal a nie zabijaj
[/QUOTE]Pewnie, zwlaszcza, ze umowa na mnie jest ![]() Bedziemy mieszkac na 9 pietrze, z mini balkonikiem, TZ sie boi na niego wyjsc, takze bede miec czym go straszyc
|
|
|
|
#4990 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Pstryczku, ale Kubuś duży
ja byłam w czwartek to moja 1450 a termin mam 1 dzień po Tobie i mi się dużo wydawało. A tak naprawdę to sie przy porodzie okaże ile które Maleństwo waży także Ilkas nic sie nie martw, napewno wszystko ok od poniedziałku piękne świeczniki na nóżce w biedronie za 12,99 te czerwone dwa bym chciała mieć http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...slowe/oferta3/---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Ja też kupiłam płyn z Hippa ![]() Jutro mam zamiar jeszcze kupić tylko pudełeczko plastikowe z chusteczkami nawilżanymi (będę potem tam wkładać rossmanowskie do środka, ale w pudełku nie będą wysychać) i sobie podpachy i wkładki na poporodzie, po wkłady poporodowe Tena już mam i w sumie to chyba mam wszystko ale nogi zaciskam do północy w sylwestra |
||
|
|
|
#4991 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że wszystko dobrze ![]() 10 centyl oznacza, że 10% dzieci w danym tytoniu waży tyle samo lub mniej, 50centyl oznacza, że 50% dzieci waży tyle samo lub mniej, 90 centyl oznacza, że 90% dzieci waży tyle samo lub mniej. Czyli jeśli dziecko jest w 90 centylu oznacza, że należy do dużych dzieci, a jeśli w 10 to do małych. Wstaw potem fotki mebli Cytat:
Dziewczyny, kosmetyki z baby dream są od pierwszego dnia? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2012-10-29 o 17:20 |
||
|
|
|
#4992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie
Od soboty nie miałam internetu, jakaś awaria była. Normalnie czułam się, jakby mi czegoś brakowało ![]() Wczoraj przywieźliśmy wózek i łóżeczko Cytat:
Cytat:
Oby dobrze się Wam mieszkało |
||
|
|
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak mozna pocwiartowac czlowieka, w ogole jak mozna sie dopuscic takich masakr.. wrrrCytat:
no dobrze zrobilas, ja bym chyba na zawal walneła, jakbym zobaczyla taki rachunek Pstryyczku gratuluje nie opadniętego sisiorka![]() ciekawe ile moja Patrysia waży za tydzien sie dowiem, wreszcie a kiedy masz następną wizytę?
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Do dziewczyn które są na L4 dostajecie tę samą kwote wypłaty ?? tyle że ZUS przelewa ?? wczesniej mnie to nie interesowało a teraz jeszcze 3 dni w pracy i zwolnienie
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ! Ja z doskoku daje znać że mnie nie zasypało :P, u nas pogoda na bałwana, remont w pełni i jutro przewozimy rzeczy więc siedze i pakuje je w kartony.... już bym chciała w swoim mieszkanku
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że gratuluję udanych wizyt!
Ilkas nie martw się kochana Wózek mamy tej firmy http://allegro.pl/wozek-bebetto-vulc...681479599.html Prowadzi się go świetnie, nie raz miałam okazję - jest bardzo zwrotny Koloru Wam na razie nie pokażę, bo zniesiony jest do piwnicy - jest cały zielony
|
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy - jeżeli przez cały rok pracuje się u jednego pracodawcy i pensja jest stała to się dostaje tle samo. Ale jeśli m się system prowizyjny, lub wynagrodzenie z różnych innych powodów było różne to wtedy liczy się średnią z 12 miesięcy
|
#5000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całkiem miła ta niespodzianka a ja dopiero wstałam z drzemki aaaaa i na obiad w końcu zrobiłam ten smażony ser moja chłopaki były mega zadowolonetylko panierować trzeba na dwa razy bo może ser wypłynąć |
|
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec wątku V !
![]() Część VI czas zacząć! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653649
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilkas nie denerwuj się, to równie dobrze może być błąd pomiaru. Ewik86 Fajny wózek Mąż wrócił z pracy chory, 38 st gorączki ma Obym się nie zaraziła. Teraz biedaczysko śpi. Za oknem ciągle pada, brrr
|
|
|
|
|
#5003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale smaka robisz
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
zaraz idę was czytać ale dziś nawet mało napisałyście więc powinno pójść szybko ja dziś od rana w mieście biegałam,zakupki i takie tam. Zahaczyłam o lumpek- kupiłam dla małego 2 prześcieradełka z gumka ( jedno za 2 zł,prawie jak nowe ) i bodziaki które mnie urzekły i półspiochy? Chyba tak to się nazywa no i sobie gruby ciepły sweterek za 6,50 i spodnie ciążowe za 6 także dziś żem jest zadowolona później w biedronce widziałam kumpele z klasy- też w ciąży i chyba też już bliżej rozwiązania. A propo biedronki to u mnie jeszcze sporo tych ręczniczkow i kocykow- aż dziwne. A no i dziś widziałam fajne smoczki ( 2 w komplecie z disney' a ) i termometry do wanienki za 7 zł,w biedronie. Także jak któraś zainteresowana to ogłaszam ze są ![]() poza tym mój mąż ma dziś urodzinki i ( już od dawien dawna tak nie było) mam go w domu od kiedy wrócił z pracy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

Najlepsze jest to, że już wcześniej też zabiła swojego partera. 

i co ja mam teraz zrobić, jak mi takiego smaka narobiłaś?

moja chłopaki były mega zadowolone