Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 13:44   #4411
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
mi sie tez nie chce, dobrze , ze sprzatalam w sobote,
mały mi nogami rąbie w żoladek az mi neidobrze...naprawde az mnie boli tak mocno...

ide konczyc krupnik ..i jeszcze mam zgage megaaa
Ja też mam zgagę. Chyba się wykończę, ale od kiedy wiem, że Ty też masz to jakoś mi przyjemniej

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Jakie slodziaki .. sliczne masz dzieciaczki

Ciekawi mnie strasznie jak moj Adas wyglada ..
Ja też jestem ciekawa jak wygląda nasza Malutka

Kamilko słodkie masz dzieciaki I faktycznie podobne do siebie bardzo!
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 13:45   #4412
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
pzreciez my wiemy-pamietam ze kiedys wstawilas rysunek twojej siostry chyba co ci się maluszek snilhehhe

..niedlugo sie dowiemy jak nasze dzidzie wyglądają mam nadzieje...
Ale to musi byc chyba dziwne uczucie zobaczyc swoje dziecko ..

No wyjscia nie mamy . kiedys tam napewno sie dowiemy .. ja jakby nie bylo przed grudniem musze urodzic .. miesiac nie przenosze przeciez ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 13:45   #4413
tynkusia
Rozeznanie

Cytat:
Czylio wychodzi na to ze ja wogole nie ma wod .. bo moj to taki mini mini ..
Ja rowniez z ,,miniaturek,,
Stary 2012-10-29, 13:46   #4414
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
justys ja p[rzy gabi mialam duzo wiekszy brzuch iii duzo duzo wod
a wielowodzie nie jest niebezpieczne?? tylko nie wiem jaka jest roznica miedzy duza iloscia wod a wielowodziem

Cytat:
co za pacan, zeby takie komentarze o brzuchu..dobrze robisz idąc na to usg
raczej nie powiedzial tego w zlosliwy sposobm, tak czy tak zasugerowal cos z czym nic nie zrobil

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Czyli on diagnozę postawił tylko na podstawie dużego brzucha, pomimo, że wcześniejsze pomiary były dobre. Świetnie...
Masz rację idź prywatnie.
ta.... diagnoza na podstawie duzego brzucha, tak ja mowie juz mu sie 2 raz przygladal i na tym sie skonczylo

a swoja droga powiedzialam mu ze chyba calkiem nie wyleczyly mi globulki tego stanu zapalnego, ale przyznajam sie ze wzielam tylko polowe z zalecanej ilosci :/ i zaczal sie inny temat a ja zapomnialam wrocic do tego stanu zapalnego i dupa.... chyba wybiore te globulki do konca mimo ze wg mnie malo skuteczne i clotrimazol zastosuje
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 13:51   #4415
Sola1
Zakorzenienie

Abstrahując Kamilko od Twoich dzieci - bo rzeczywiście są bardzo podobne do siebie to mnie zawsze rozwalało pytanie osób, którym urodziło się dziecko do kogo jest podobne - do mamy czy taty.
Dla mnie noworodek wygląda jak noworodek. Rzadko kiedy ma jakieś charakterystyczne cechy - przynajmniej dla obcych osób, choć czasem się to oczywiście zdarza. Takie podobieństwo do któregoś z rodziców ja widzę jak dziecko jest trochę starsze i ma przynajmniej kilka miesięcy.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 13:51   #4416
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Tynkusia uwielbiam twój avatar

Ja też chyba nie mam wód płodowych.... albo ze 3 krople. Moja ginka ciągle narzeka, że mam taki mały brzuch, że jej się to nie podoba itd. Pomiary mi robiła i niby wszystko gra, a ona dalej gada, że jej się ten mój brzuch za mały wydaje. Mój mąż się zdenerwował ostatnio (i ma rację), bo ciągle tylko gada, że mam podejrzanie mały brzuch ale nic z tym nie robi tylko mnie denerwuje. Nie każdy musi mieć duży brzuch ważne, że wyniki wychodzą prawidłowo.

W ogóle wspominałam Wam, że się oparzyłam czajnikiem ostatnio i w trakcie badań pyta skąd mam plamę na brzuchu więc jej powiedziałam, że już mam tak duży i odstający brzuch, że zahaczam nim o różne rzeczy i tym razem padło na czajnik. A ona do mnie z taką miną litościwą: "dziecko.... tyś widziała duży brzuch..." Myślałam, że zeskoczę z tego fotela.
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 13:52   #4417
agasobo
Zadomowienie

Cytat:

dziewczyny bo robilam teraz ostatnie pranie w koncu po dwoch tygodniach i mam 10 tetrówek i dwie flanelowe czy to jest ok czy dokupic????
ja mam 20 tetrówek białych, 10 kolorowych i 10 flaneli.......... i nie wiem czy nie przesadziłam.....
tak mi koleżanka doradzała.....
Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
na pierwszym zdjeciu nadia mała a na drugim mały

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam sms-a od syna z pytaniem "Mama mogę jechać do Macedonii" Padłam... Tak więc cieszcie się Kobiety swoimi maluszkami bo nie znacie dnia ani godziny, kiedy zechce im się do Macedonii jechać

AnnaEf - ja mam też koleżankę, która w Łodzi zakłada i robi szkolenia
http://www.facebook.com/pages/Perfec...43755535723212

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 13:53   #4418
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Czylio wychodzi na to ze ja wogole nie ma wod .. bo moj to taki mini mini ..
Na to wygląda
Stary 2012-10-29, 13:54   #4419
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Tysiąc dwieście złotych to ja mogę zapłacić położnej, ale jak urodzi za mnie
Kocham Twoje teksty i w 100% się zgadzam

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 13:55   #4420
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

Cytat:
Abstrahując Kamilko od Twoich dzieci - bo rzeczywiście są bardzo podobne do siebie to mnie zawsze rozwalało pytanie osób, którym urodziło się dziecko do kogo jest podobne - do mamy czy taty.
Dla mnie noworodek wygląda jak noworodek. Rzadko kiedy ma jakieś charakterystyczne cechy - przynajmniej dla obcych osób, choć czasem się to oczywiście zdarza. Takie podobieństwo do któregoś z rodziców ja widzę jak dziecko jest trochę starsze i ma przynajmniej kilka miesięcy.
tez tak uwazam, ogolnie rzecz biorac to nadia dopiero od roczku jest wogole podobna do kogos a maly nie widze podobienstwa, do nas rodzicow tylko do nadii w jego wieku no i teraz tez

20.11.2010- Nadia-nasza ukochana córeczka

Natanielek 13.09.2012- 1360g, 40cm- mój malusieńki synek
kamilkak90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 13:58   #4421
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość

Oj nastrój swiateczny to i ja mma, jak widze ten snieg za oknem a ja sobie siedze przy cieplutkim kominku:P
Aj z tymi imionami to jest wiecznie problem wam powiem, a wkoncu ajk sie da to imie dziecku to kazdy sie przyzwyczai i nie bedzie zadnego gadania. U nas bedzie Marcelina (chyba) bo tż cos mnie wkurza ze jemu sie Marcelinka podoba ale Marcyska jak beda na nia wołac to strasznie mu sie nie podoba i on by chciał Maja , no mnie Maja tez sie podoba bardzo tylko ze pełno Mai jest wszedzie, ale wnaszej rodzinie nie ma Mai i Marceliny. Nam znajomi i rodzina sugeruja Marceline, ale Maja tez im sie podoba take ja juz stawiam na mojego pojdzie zapisac mała to niech daje:P jak da tak bedzie;p
zazdroszcze kominka
a co do imienia, to my mamy Amelka, wybrane w sumie.... na poczatku naszej znajomosci wiec tak czy siak musi zostac , taki sentyment choc jakis czas temu tż też mówił,że Amelcia super,ale jak potem beda na nia mowic MELA, to juz mu sie nie podoba Ale i tak jest dla nas idealne a nam duzo ludzi tez gada ,zebysmy zmienili na odwrot, bo ma byc Amelia Nadia , i zeby Nadia to bylo 1 imie,bo sie wiekszosci imie Amelia nie podoba,Ale JA mam to gdzies i tak bedzie Amelcia

wyszlam 1 raz od 4 dni na dwór. brrrr jak tam zimno, nienawidze zimy !!!!! i sniegu tez.!
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 14:00   #4422
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Gadulki a my tak nadal bez porodow nic a nic??
Na mnie nie macie co liczyc, jestem po wizycie, niby lepiej ale watpie zeby sie mocno cos rozkrecilo, szyjka troszke skrocona ale zamknieta, na ktg skurcze ale takie pierdzirelniczki nie skurcze gin kolejny raz o moim duzym brzuchu, mierzyl ta macice i myslal i myslal... do terminu tydzien, za tydzien mam przyjsc do przychodni, da skierowanie do szpitala i jak sie do tej pory nie rozkreci to mnie juz przyjdzie na oddzial i bedziemy robic usg i badania czy maly duzo czy nie, czy cesarka czy nie - szczerze mowiac kompletnie nie rozumiem takiego postepowania....po 1 brzuch nie swiadczy o wielkosci dziecka co najwyzej o ilosci wod, a to chyba pasowalo by sprawdzioc, zerknal na porzednie usg i mowi ze pomiary wychodzily ok wiec nie ma sie co martwic chba po prostu mam taki wieliki brzuch przez te moje 20kg na +
tylko jak go to zastanawia to po co odwlekac o tydzien...
tak czy tak na moje wspomnienie o skierownaiu na usg nie zareagowal.... w dupie go mam, na srode jestem umowiona prywatnie i sama sprawdze czy wszystko ok :/
a co do gina dobrze ze idziesz prywatnie jeszcze
bo takiego wrozenia z wielkosci brzucha to nie rozumiem

Cytat:
tez tak uwazam, ogolnie rzecz biorac to nadia dopiero od roczku jest wogole podobna do kogos a maly nie widze podobienstwa, do nas rodzicow tylko do nadii w jego wieku no i teraz tez
naprawde teraz to mialam wrazenie ze na obydwu zdjeciach to samo dziecko

sliczne te Twoje dzieciaczki
juz sie nie moge doczekac jak moja malutka bedzie wygladac

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 14:04   #4423
ausente
Zadomowienie

Cytat:
ha ha a ja jestem czysty mój brat ) przynajmniej wszyscy tak mowia. Jak ide ja ,moj brat i jego corka,to mysla ze idzie z dwoma corkami

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Właśnie dostałam sms-a od syna z pytaniem "Mama mogę jechać do Macedonii" Padłam... Tak więc cieszcie się Kobiety swoimi maluszkami bo nie znacie dnia ani godziny, kiedy zechce im się do Macedonii jechać
ha haha dobry jest Mały

Stary 2012-10-29, 14:06   #4424
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Kocham Twoje teksty i w 100% się zgadzam
Trochę się zaczerwieniłam
Stary 2012-10-29, 14:06   #4425
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hej, ja już po wizycie.
Jestem niezadowolona i to moja pierwsza i ostatnia ciąża na NFZ (głównie chodzi o konsultacje i badania usg), laboratorium będę robiła na NFZ.
Zero informacji, dosłownie się czuję jak krowa rozpłodowa, która nie ma prawa nic wiedzieć o swojej ciązy, bo lekarz nie ma czasu.
Jestem zawiedziona i smutna.

A tak to wszytko jest dobrze, jestem pozamykana i szyjka wysoko. Za dwa tygodnie jeszcze mam jedno spotkanie z tym "ginem"...
A za 4 tygodnie będę po porodzie - tak powiedział.
Stary 2012-10-29, 14:15   #4426
EdziaO
Zakorzenienie

Nooo z grubsza przejrzałam co się działo.
U nas śnieg że hej, nawet zrobiliśmy z Bartkiem coś co miało być bałwanem. Do mojego porodu 25 dni...jeny

Widzę, ze o imionach było. Ja się osobiście nie przejmuję niczym, ma mi się podobać. Ale fakt, że nie przepadam osobiście za czymś mega oryginalnym oraz obco brzmiącym.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 14:20   #4427
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej, ja już po wizycie.
Jestem niezadowolona i to moja pierwsza i ostatnia ciąża na NFZ (głównie chodzi o konsultacje i badania usg), laboratorium będę robiła na NFZ.
Zero informacji, dosłownie się czuję jak krowa rozpłodowa, która nie ma prawa nic wiedzieć o swojej ciązy, bo lekarz nie ma czasu.

A tak to wszytko jest dobrze, jestem pozamykana i szyjka wysoko. Za dwa tygodnie jeszcze mam jedno spotkanie z tym "ginem"...
Przykro mi, że jesteś niezadowolona.
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

W ogóle dziewczyny dostałam zaćmienia - nie pamiętam jak się wymienia worek do odkurzacza, a już to robiłam Nie chcę robić nic na siłę, żeby nie połamać.

Ma może któraś Zelmera?
Stary 2012-10-29, 14:24   #4428
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, ja już po wizycie.

wspolczuje ze masz takiego gina

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 14:27   #4429
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Przykro mi, że jesteś niezadowolona.
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

W ogóle dziewczyny dostałam zaćmienia - nie pamiętam jak się wymienia worek do odkurzacza, a już to robiłam Nie chcę robić nic na siłę, żeby nie połamać.

Ma może któraś Zelmera?
ja mam,ale Ci nie powiem jak bo sama nie pamietam :brzy dal:

Stary 2012-10-29, 14:28   #4430
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Tynkusia uwielbiam twój avatar

Ja też chyba nie mam wód płodowych.... albo ze 3 krople. Moja ginka ciągle narzeka, że mam taki mały brzuch, że jej się to nie podoba itd. Pomiary mi robiła i niby wszystko gra, a ona dalej gada, że jej się ten mój brzuch za mały wydaje. Mój mąż się zdenerwował ostatnio (i ma rację), bo ciągle tylko gada, że mam podejrzanie mały brzuch ale nic z tym nie robi tylko mnie denerwuje. Nie każdy musi mieć duży brzuch ważne, że wyniki wychodzą prawidłowo.

W ogóle wspominałam Wam, że się oparzyłam czajnikiem ostatnio i w trakcie badań pyta skąd mam plamę na brzuchu więc jej powiedziałam, że już mam tak duży i odstający brzuch, że zahaczam nim o różne rzeczy i tym razem padło na czajnik. A ona do mnie z taką miną litościwą: "dziecko.... tyś widziała duży brzuch..." Myślałam, że zeskoczę z tego fotela.
Nooo to moj to samo, przyglada sie, i nic z tego nie wychodzi.....mam to gdzies, chociaz przyznaje wolalabym mniejszy niz wiekszy :/

Cytat:
Hej, ja już po wizycie.

Aaa....dobrze ze wszystko dobrze
moze byl po nocym dyzurze tak jak moj......biedaczek, musi tyl epracowac :/

nie chce chlopa zle oceniac bo wiekszosc wizyt byla ok, moze ja tez przewrazliwiona jestem, ale mogloby byc lepiej... no nic, wazne zeby niczego nie przeoczyl i zeby Kubus byl zdrowy

Mysti u ciebie tez bedzie dobrze!
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 14:34   #4431
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
I co, pozwolisz?
W tym roku niestety nie ma szans Kupno mieszkania, remont, dzidziuś! Za dużo wydatków. A na jednej wycieczce 5-dniowej już był we wrześniu, na drugą jedzie w maju więc musi Mu to wystarczyć Teraz przyszedł ze szkoły i siedzi obrażony w pokoju Niedobra matka
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 14:35   #4432
agasobo
Zadomowienie

Cytat:

Ma może któraś Zelmera?

ja mam Meteor 2
u mnie robi się to tak:

1. wyjmujesz rurę
2. naciskasz przycisk
3. otwierasz
4. odchylasz worek
5. wysuwasz
6. wyjmujesz
7. wkładasz nowy
8. zamykasz
9. zakładasz rurę
10. odkurzasz

taaaa daaaaaam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0076.jpg (58,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0077.jpg (37,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0078.jpg (35,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0079.jpg (35,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0080.jpg (45,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0081.jpg (48,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0082.jpg (67,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0083.jpg (42,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0084.jpg (36,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0086.jpg (51,8 KB, 0 załadowań)

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 14:35   #4433
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

Ma może któraś Zelmera?
Miałam kiedyś. Worek hmm, trzeba otworzyć odkurzacz, wyjąć stary, włożyć nowy Czy to jest podchwytliwe pytanie???
Stary 2012-10-29, 14:36   #4434
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

justa mi wlasnie chodzilo o to, że rzuca komentarze co do wielkości a nic z tym nei robi..zupelnie bez sensu..tylko Cię tym martwi

mystii bardzo wspolczuje takiego podejscia lekarza, ja tez mam na nfz ale naprawde jestem bardzo zadowolona,
no i gratuluje, że wszytsko ok!!!!
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 14:36   #4435
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Aaa....dobrze ze wszystko dobrze
moze byl po nocym dyzurze tak jak moj......biedaczek, musi tyl epracowac :/
nie chce chlopa zle oceniac bo wiekszosc wizyt byla ok, moze ja tez przewrazliwiona jestem, ale mogloby byc lepiej... no nic, wazne zeby niczego nie przeoczyl i zeby Kubus byl zdrowy

Mysti u ciebie tez bedzie dobrze!
Może i tak było, ale to jest po prostu brak szacunku i traktowanie człowieka jak przedmiot.
Trudno, może ta pogoda jeszcze pogłębia moje odczucia, bo jest masakrycznie do dupy
Jedno co mi się chcę, to spać. Biedny tż, musiał iść do pracy
A jeszcze moja praca podyplomowa czeka i piszczy, aż ją zacznę pisać
Stary 2012-10-29, 14:36   #4436
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
ja mam Meteor 2
u mnie robi się to tak:

1. wyjmujesz rurę
2. naciskasz przycisk
3. otwierasz
4. odchylasz worek
5. wysuwasz
6. wyjmujesz
7. wkładasz nowy
8. zamykasz
9. zakładasz rurę
10. odkurzasz

taaaa daaaaaam
Padłam
Stary 2012-10-29, 14:39   #4437
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

ja tam nie umiem nigdy ocenic do kogo dziecko jest podobne, nawet mnei denerwuje takie wyszukiwanie na sile oo ale do tatusia podobnhy..nie wiem no chyba ze ja sie nie znam i to ja jestem ślepa, bo dla mnie na początku nie można okreslic czy dziecko ma nos tatusiowy czy mamusiowy, to widac pozniej , na pewnoi nie dzień po porodzie

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Może i tak było, ale to jest po prostu brak szacunku i traktowanie człowieka jak przedmiot.
Trudno, może ta pogoda jeszcze pogłębia moje odczucia, bo jest masakrycznie do dupy
Jedno co mi się chcę, to spać. Biedny tż, musiał iść do pracy
A jeszcze moja praca podyplomowa czeka i piszczy, aż ją zacznę pisać
a ja siedze i rycze bo umieram z pwoodu zgagi.................... ..........
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 14:40   #4438
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:

No moja teściowa to bije Wasze na łeb!! Przez miesiąc do mojego syna mówiła "Piotruś", przez gardło nie mogło jej przejść Damian.
Mi się Damian bardzo podoba i jak jednak okaże sie, że chłopak to jest to nasza opcja (druga to Adrian)
a imienia Piotruś nie trawię

Cytat:
na pierwszym zdjeciu nadia mała a na drugim mały
śliczne i podobne do siebie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Ja mam tyle samo

Jakie cudenka!!!!!: love:

Co do imion to ja zawsze chcialam synka Adasia ale jakos w zyciu jeden adas mnie zrazil i poszedl w niepamiec
Ja tam mam wylane czy komus nasz Thomas bedzie sie podobal czy nie Taki kompromis miedzy mna , a mezem wyszedl i tak zostanie
Tak wiec Kobietki totalna wylewka na krzywe miny innych!
Też mi się avatar podoba
Thomas mi się podoba i mojemu koledze Tomkowi też

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 14:40   #4439
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
W tym roku niestety nie ma szans Kupno mieszkania, remont, dzidziuś! Za dużo wydatków. A na jednej wycieczce 5-dniowej już był we wrześniu, na drugą jedzie w maju więc musi Mu to wystarczyć Teraz przyszedł ze szkoły i siedzi obrażony w pokoju Niedobra matka
Czasy się zmieniają...
Kiedyś to się jeździło na Wawel, a teraz Macedonia.
Z jednej strony fajnie jak można sobie pozwiedzać, ale z drugiej to takie pomysły powinny być chyba najpierw przedyskutowane na jakiś zebraniach rodziców, bo nie jest to przecież za darmo. A tak to dzieciaki się nakręcają i jest jak jest
Stary 2012-10-29, 14:43   #4440
Lonia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
ja mam 20 tetrówek białych, 10 kolorowych i 10 flaneli.......... i nie wiem czy nie przesadziłam.....
tak mi koleżanka doradzała.....

ŁOO KURDE ILE PIELUCH;p ja mam 11 pieluch łacznie - 5 tetrowych białych, 2 tetrowe kolorowe, 4 flanelowe kolorowe

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości