|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
Mnie kusi oferta świąteczna z kubeczkami, mama by wzięła sobie 2 kremy dla siebie i dostała serum omega, a ja chyba osobne zamówienie zrobiłabym to z Claudii dla nowych klientów żeby mieć Evidence i błyszczyk
|
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4885Też się zastanawiałam nad tą ofertą z błyszczykiem i Evidence |
|
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, dziękuje Też ją chyba gdzieś mam ![]() Ja ostatnio nie widziałam od dłuższego czasu ofert z Evidence, jedynie Naturelle i So Elixir. Hm, muszę się zastanowić co z tym YR ![]() A i brawo za bilans!
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem w szoku. Podliczyłam moje wydatki, które skrupulatnie wpisywałam w excelowski plik i na dzień dzisiejszy wyszło mi że na ciuchy w tym miesiącu poszło prawie 460 zł
Na kosmetyki 290, 67, na książki i gazety prawie 140 zł (ale kupowałam też 2 ksiażki obcojęzyczne a one nie kosztują mało). Podoba mi się ten sposób kontrolowania wydatków, bo to uświadamia ile i na co wydaję. Normalnie tego się nie widzi. W listopadzie też przedłużam spisywanie wydatków!
|
#3486 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37307245]Link w podpisie masz zły
![]() U mnie masa końcówek, ale pewnie nic więcej nie zdążę zużyć w październiku. Na razie tylko do zużyć dopisuję maseczkę saszetkową FlosLek [/QUOTE]Trzymaj już na listopad, zeby zacząc nowy miesiąc pełną parą!
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko, to bardzo dużo Widzę, że siedzenie w domu Ci nie służy |
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, myślę dokładnie tak samo. Zakupy ciuchowe w sumie po części potrzebne, bo kupiłam marynarkę, sukienkę i spodnie, 3 sweterki rozpinane, spódnicę, 2 bluzki i torbę. Tylko że nie zdawałam sobie sprawy, że te zakupy po zsumowaniu dadzą taką kwotę. Czy któraś z was podlicza wydatki tak jak ja?
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ciuchy wydałam: 168 zł (2 pary butów+ rajstopy), na kosmetyki 243 zł
|
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już robię zakupy rozsądniej, w ogóle mniej wydaję bo zmieniły mi się trochę priorytety, tłumaczę sobie ze zawsze znajdzie się coś ważniejszego do kupienia P.S. moja Księżniczka się do Was uśmiecha
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
A propos: Czy któraś z Was wie, co się dzieje z naszą Księżniczką .
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka: sliczna
![]() Ja też mało kosmetyków kupuje - jednak dziecko to najlepszy odwyk od zakupów kosmetycznych Ubrań w ogóle nie kupuję, jak już to w lumpkach jakiś sweterek dłuższy i w większym rozmiarze, żeby się brzuchol zmieścił.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-10-29 o 09:12 |
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ! widze szalejecie z YR cały czas,co zajrzę na wątek to przewija się ten temat ;-) jakbyście widziały jakas ofertę z so elixir w jakiejs gazecie,dajcie znac .ja ostatnio uzbierałam pieczatki 1 poziom co daje 15 zł i nie wiem czy coś się opłaca wziać czy lepiej zbierać 2 poziom?
a propo so elixir to ta fioletowa wersja jest dla mnie identyczna.... nynka-śliczną masz córeczkę! Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2012-10-29 o 09:44 |
|
|
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37307245]Link w podpisie masz zły
![]() U mnie masa końcówek, ale pewnie nic więcej nie zdążę zużyć w październiku. Na razie tylko do zużyć dopisuję maseczkę saszetkową FlosLek [/QUOTE]dzięki za informację
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() też o niej ostatnio myślałam... Cytat:
zobaczysz co będzie jak się urodzi i będą pampersy chusteczki i inne pierdoły, wtedy to dopiero będzie odwyk ![]() nie dziwię się że kupujesz ubrania w lumpkach, ja ciążowych prawie nie kupowałam bo po co ![]() dziękuję sama nie mogę się na nią napatrzeć
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My sukcesywnie kupujemy rzeczy dla dziecka - w grudniu/styczniu będę miała spokój. Ostatnio kupiłam proszek Dzidziuś bo jest w promocji w Realu, kocyk i okrycie kąpielowe w Biedronce, kosmetyki mam, chusteczek 3 paczki. Jak bedzie gdzieś fajna oferta na pampersy to tez już kupię 1-2 paczki. Drobnicę typu butelki, smoczki, szczoteczkę, obcinaczki, aspirator do nosa, podkład do materacyka i do przewijania tez mam. Teraz jestem na kupnie wanienki - zdecydujemy się na taki zestaw: http://allegro.pl/zestaw-prima-baby-...html?source=oo . Do kupienia mam jeszcze laktator (ale to juz raczej po porodzie) i art. higieniczne dla siebie + biustonosze do karmienia. Ubranek mam całą szufladę metrową, nie potrzebuję juz nic, chyba, że w "praniu" wyjdzie, że jednak czegoś brak.
|
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wątku YR są 2 oferty z Evidence ![]() Dzięki Cytat:
Słodziutka jest, do schrupania normalnie Właśnie ostatnio się tu na wątku nad tym zastanawiałam. Widziałam, że na fb jest aktywna, nie wiem czemu tu nic nie pisze... Hosenko, widzę że już jesteś zwarta i gotowa na przyjście malucha A jak samopoczucie psychiczne? Lepiej już, czy wciąż "nie chcesz" chłopczyka? |
||
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia: oswajanie trwało ok 4 tyg, ale nadal gdzieś tam głęboko w głowie kołacze mi się myśl o dziewczynce i nie wiem czy raz-2 powiedziałam o dziecku "syn"/"synek", a używam pojęcia "dziecko", "dla dziecka" itp. W każdym razie ten pierwszy szok minął
![]() Co do przygotowań, to może niektórym wydawać się, że to wcześnie, ale wolimy sukcesywnie wydawać mniejsze kwoty. Mniejszy uszczerbek dla budżetu, poza tym nie kupując teraz nie ma gwarancji, że pieniądze nie rozeszły by się na coś innego. No i wole tez spokojnie szukać, wybierać, skreślać z listy potrzebnych rzeczy niż później w środku zimy wpaść w popłoch, że czegoś jeszcze brakuje.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-10-29 o 13:39 |
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam się z Tobą zgadzam i popieram. Lepiej kupić zawczasu, niż potem na głupa latać po wszystko. No i właśnie nie wydaje się na raz tyle kasy, tylko po trochę |
|
|
|
|
#3501 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
no tak to widziałam,nr klienta nie mam a w tym październikowym jest woda toaletowa,chyba ze perfumowanej już nie dają?
|
#3503 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
perfumowaną dają w ofertach pyb7ra10 i PYB9RA12, przy czym ta pierwsza mi nie wchodzi, może już jest nieaktualna
w każdym razie z tej drugiej na bank możesz zamówić ale to oferty dla tych, co już mają nr klienta. Jeśli nie masz a chcesz zamówić z tej oferty, to ja na Twoim miejscu bym zadzwoniła i złożyła zamówienie telefonicznie.edit: może ona mi nie wchodzi, bo ja już zamawiałam z tej oferty po prostu? musisz popróbować
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2012-10-29 o 18:10 |
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia wydaje mi się, że się bardzo opłaca VN ze świątecznej oferty
|
|
|
|
#3505 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam dziś ulotkę z YR stacjonarnego, że do dowolnego zakupy gratis jest krem do rąk cytryna-wanilia. Wiecie coś o nim?
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica to jest nowa, świąteczna seria. Pachnie jak miśki Haribo
|
|
|
|
#3507 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam z mamą w Rossmannie i kupiłam maseczkę z glinką Dermaglin (idą one u mnie jak szalone, muszę zainwestować w sypką glinkę chyba), peeling enzymatyczny w saszetce, żel do golenia Isana, krem do depilacji Bielenda i krem do rąk pomarańczowy Isana, wszystko potrzebne |
||
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam co tam u księżniczki! Nynka, mała jest prześliczna! A u mnie pewne zmiany - poszłam na studia podyplomowe - na Administrację państwową i samorządową.Właściwie w piątek sie ostatecznie zdecydowałam i pojechałam w sobotę już na 1 zjazd. W ten weekend mam kolejny, ale bardzo mi się spodobało, bo mam rewelacyjnego wykładowcę, znającego się chyba na każdej dziedzinie! Uczelnia nowoczesna i prywatna, muszę powiedzieć że ogromna różnica między moim biednym uniwersytetem. Kupiłam też wczoraj ciepłą puchową kurtkę firmy Promod Zużycia idą mi nieźle, zużyłam ostatnio piankę do mycia twarzy Bioderma Hydrabio - strasznie wydajna! Wyjęłam żel Cleanance. Poza tym dałam babci na urodziny krem naturals miód i mleko i roletkę Perceive.
|
#3510 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też już o to pytałam kiedys. Może już nie chce nas znać, bo my ciągle nakręcamy zakupy zamiast zużywać Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37320370]Dostałam dziś ulotkę z YR stacjonarnego, że do dowolnego zakupy gratis jest krem do rąk cytryna-wanilia. Wiecie coś o nim?[/QUOTE] Też mam tą ulotkę, ale raczej nie zamówie nic.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

I to już prawdopodobnie ostatnie zamówienie, przynajmniej tymczasowo, bo mama teraz jeździ autobusem i nie chce się jej jeździć do koleżanki po zamówienia i wozić ze sobą
) Vanille Noire, ale nie wiem, czy przejdzie, bo nie mam jej w Cenniku Urody 
Też ją chyba gdzieś mam 

Na ciuchy wydałam: 168 zł (2 pary butów+ rajstopy), na kosmetyki 243 zł

.