|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
![]() ale nad ranem mialam zboczony sen i poczulam skurcz i sie obudzilam wiec chyba mialam orgazm i moze przez to Cytat:
|
||
|
|
|
#2372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miejmy nadzieje,że już więcej nie będzie takich sytuacji... Ty kochana masz wiecznie jakieś przeboje z tą ciążą,biedulka No i oczywiście zdawaj Nam na bieżąco relację z przygotowań do ślubu
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#2373 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla spokojności ![]() Linka lekarka niesamowita! Wracam do nadrabiania. ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
)---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-10-29 o 17:48 |
|||||||||
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Luna kurde ależ sie wystraszyłam... Chyba jednak musisz uważać do końca już;* Dbaj mi o siebie;*
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
Witam się wieczorową porą z rosołkiem,który niedawno ugotowałam. Tż w pracy do 22, więc mam sporo wolnego czasu. Ale mam nadzieję, że go za bardzo nie zmęczą w tej pracy, bo mam parcie na szkło (przytulanki
).A zimno dziś u Nas! No, ale w końcu do zimy idzie, a nie do lata to nie ma się czemu dziwić.
|
#2376 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli to się sprawdzi, to notowania Twojego pieska bardzo skoczą![]() Cytat:
Cytat:
Już miałam nadzieje, że po tych przejściach z łożyskiem wszystko teraz będzie już dobrze... A tu kurcze takie numery Najbardziej wkurzajace jest to, że nie wiadomo skąd to Oby się już nie powtórzyło![]() A z tego "napisz na priv" to jeszcze sie śmieję Super, że z mamą się dogadaliście w kwestii obiadu W końcu to dość ważna kwestia i fajnie by było razem to ustalicCytat:
Najgorzej jak coś sie dzieje bez powodu
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po Dupku nigdy nie wiadomo, ja kiedyś czekałam 9 dni, po lutku 15, inne dostają już po 2-3 dniach. Luna - uff, już się wystraszyłam czytając, dobrze, że jest ok ![]() Kocur - jakby co będziemy do Ciebie urządzać pielgrzymki, kilka dni po owu do Kocura na test ciążowy
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja tak troche ze śmiechem, ale serio wtedy jak zaskoczyłam tez kłąd sie na brzuchu..i już Tż sie śmiał, ze czuje. Sprawdziło się!
Teraz pierwszy raz tak sie połozył od kiedy poroniłam... Nie sądze, zeby to był znak, ale jednak trzeba szukac nadziei Ja po kolacji, czekam na męża trzeba popracować troche...pewnie zmeczony wróci po 12 h pracy..zrobie kapiel jakaś...macie jakies jeszcze pomysły?? |
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
hej moje Zabcie!!!
Lunka alez Ty emocje tutaj wprowadzasz!! ani mi sie waz robic tego wiecej pod grozba srogiej kary!!!bylam dzis na kontroli u lekarza. krwawie juz mniej, obmacala mnie, dostalam kolejne skierowanie na morfologie, poprzednia hemoglobina byla w normie, ale wtedy jeszcze nie mialam takiego ubytku krwi. przez weekend chyba z 3l zlecialy kolejna kontrole mam za tydzien, w razie dalszego krwawienia jade do szpitala, ale mysle, ze chyba moj organizm sam sobie poradzi, bo juz juz w sumie mam bardziej plamienie niz krwawienie i brzuch dzis mnie juz nie bolal. porozmawialysmy tez i mnie uspokoila: mnostwo kobiet ta pierwsza ciaze roni, jest to niemalze fizjologiczny stan. wiem tez, ze w kolejnej ciazy nie musze sie bac i prosic o usg, bo babka mowila, ze robia wczesne skany. w razie gdyby syt nie daj Boże sie powtorzyla zaczna wtedy tez drazyc czemu sie tak dzieje. wiec chyba jestem w miare uspokojona i hmm... jeslo mozna tak powiedziec... pogodzona... trzeba zyc dalej, ale pamiec o naszej malutkiej kropeczce nie zaginie...
|
|
|
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do chodzenia to niby nie musze ciagle lezec ale jak wstaje to czuje ucisk chociaz dzis juz nie boli, a z takim czyms ciezko gdzies wyjsc bo to chyba skurcz a nie chcialabym zeby sie rozkrecilo.. zobacze jak mi ta nospa do srody pomoze to pojde, mysle ze moje chodzenie musze uzaleznic od tego czucia/stawiania sie brzucha a sen to moje podejrzenie bo pierwsze co to zapytaly mnie o wspolzycie bo najczesciej sie wtedy takie zdarzaja.. mi sie wydaje ze moze przez ten skurcz macicy jakies naczynko peklo bo tak to wygladalo na papierze a 15 minut pozniej na IP gin miala czysciutkie rekawiczki mimo ze tam grzebala ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2381 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zwierzęta potrafią takie rzeczy wyczuć![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#2382 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze jak wraca z pracy to wita mnie pytaniem: "jak tam moje żabki?"Santom, fajnie że trafiłas pod dobrą opiekę i wiesz że w razie czego na tą lekarkę będziesz mogła liczyć
|
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
Miłego wieczorku Kochane. A
|
#2385 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam, widziałam Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ona wie o #? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mokka ma rację, jego akcje wzrosną ![]() Cytat:
![]() Na pewno się pogodzicie z TŻ
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz pytanie do specjalistek..mam wodnisty sluz i jest go mega duzo czy to jest objaw płodnosci czy raczej nie?
|
|
|
|
#2387 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam się raz jeszcze.
Nie dokończyłam, bo zabrali mnie na działkę. Strasznie zmarzłam, mimo, że u nas nie ma nawet śladu śniegu i nawet nie padało, ale to północ kraju i zimno strasznie. Jutro już sobie odpuszczę. Zostanę w domku. Cytat:
Trzymam kciuki. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wodnisty raczej nie jest płodnym. Ale Ty przecież od wczoraj w ciąży
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||||
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki jajka kurzego miałam 2 dni temu. Rozciagła sie jak ta lala a od dzis płynie wodnisty i biały... ![]() Dlatego nie wiem co to znaczy już sie pogubiłam w tym |
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisz nam jak Twój pies, czy wciąż Cię dosiada?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#2391 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki, ale trudno nadrobic cały dzień
. Dziekuje za ciepłe przyjęcie i powitania .Isiu - kim jestes? Młodą mamą! Zartowałam z tym antykiem, ja tam sie czuje jak nastolatka ![]() Kocoor, wszystkie trzymamy kciuki za intuicje twojego psa, czy to kobieta (suczka) jest, zeby miec kobiecą intuicję? Ja mam koty, ciekawe czy sie sprawdzą jako test ciążowy .Wiesiołek rewelacja, raz zjadłam i mam kurze jajo ![]() Dobranoc i miłego dnia jutro! |
|
|
|
#2392 |
|
Zadomowienie
|
czesc Dziewczynki
![]() wtorek,,,jeszcze dzis i jutro i weekend piatek biore wolny..a co :Pwczoraj zrobilam testa z ciekawosci...ale w 9dc :P ![]() :brzyda l: oczywiscie negatywny bo za wczesnie,,no ale ja taka jestem :P licze jednak, ze zdarzy sie ten moj mały cud ![]() ![]() ![]() kocurku, wypozycz mi psa trzymam kciuki, aby okazal sie propoczy i zwiastowal fasolke ![]() milego dnia
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam z ranka
Ale u nas wczoraj padał śnieg to masakra jak wracaliśmy z Tż ze sklepu to dosłownie 10 na godz się jechało nie mogę po prostu uwierzyć jak patrzę przez okno że to już zima kurcze Koocurek no to teraz czekają Cię wydatki będziesz jeździć po Polsce i nie tylko że swoim zwierzaczkiem i kłaść na brzuchu tym które mają testować. Ale zobacz ile nowych znajomości zawrzesz i świata zwiedzisz a my nie będziemy musiały wydawać na testy ciążoweLunao dobrze że wszystko ok u Ciebie bo już się wystraszyłam kochana |
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
hejo. Jak pogoda??? u mnie zimno ale słonko jest.
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ależ u mnie świeci pięknie słoneczko. Aż chce się żyć tylko pracować dziś już nieco mniej
|
|
|
|
#2396 |
|
Zadomowienie
|
a wlasnie Lunka, mam nadzieje, ze dobrze sie kochana czujesz?
u mnie pogoda brzydka pochmurno i cos mrzy... a zapowiadali snieg z deszczem na dzisiaj wiec nic tylko po pracy kocyk i grzane winko z mezusiem
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tryskasz radością??
|
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
łoojaaaaa ale snieg u mnie zaczal syyyyyyypac... to juz mi sie chce choinki i mandarynek, zapachu piernika i świąąąt
... i z dzidziolkiem pod serduszkiem,,,jeeeeju to byloby najpiekniejszym darem....,
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze się i stresuję jednocześnie. Chciałabym przetransportować się w czasie i zacząć już II trymestr. Chyba byłabym spokojniejsza.
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

na niego.... Ale dobiegłam
dla spokojności
Dotarłam do domu prawie godzine pózniej,bo takie korki były.Pokłóciłam sie ostro z tżtem i wszystkiego mam dosyć
Już miałam nadzieje, że po tych przejściach z łożyskiem wszystko teraz będzie już dobrze... A tu kurcze takie numery

masakra jakaś. A ja mam z ty żyć??? Tylko jak