|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Hej, wymachuję
![]() Tak w temacie szypru, to pierwszym, jaki poznałam, w zamierzchłym dzieciństwie było Masumi wspomnianych Cotów. I ja poznaję szypr po tym, że wierci w nosie (coś jakby nachylić się nad popielniczką z petami i amoniakiem ).
|
|
|
|
#1172 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Uroczy opis szypru
|
|
#1173 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. popielniczka z petami to Cuir Venenum
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
No czo?
Ja tylko mówię o tym zapierającym dech w obu piersiach i mrożącym krew w żylakach uczuciu.
|
|
|
|
#1175 | |||
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie też?
Cytat:
Tak myślałam że jak bedziesz miała wracać to Ci się odechce Duchi wymiatają Cytat:
kawa i hot dogi nie smakuja już?![]() Nie wiecznie ale często ![]() Cytat:
Dla mnie to straszny zapach i Tar też jest straszny![]() Fitam spod śniegu ekipa nie może mi remontu w sklepie skończyć bo Im nic nie chce schnąć przez ten gupi śniek![]() A dzie Spoo się podziała ![]() W jeśli mowa o szyprach to podobają mi się ale nie umiem ich nosić łaj![]() Lucho masz cud kothę
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-10-29 o 13:41 |
|||
|
|
|
#1176 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc Tru, nie nie musisz nic robić z oczami ani pod nimi bo tam nic nie masz chciałabym mieć Twoją ceręMiałam trzy psy, kota żadnego jakoś i nie wiem czemu, chciałam teraz Mam sprawić kota żeby miała z kim gadać ale nie chce a ja mieć nie mogęTeraz mam psa u sąsiadki i na Plantach większość psów jest "moja" koło żadnego nie przejdę obojetne ale koło kota też nie
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
rano było - 10 stopni
mózg zamarza
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Komuś się chyba temperatura rozregulowała
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1182 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
dobre
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znakiem tego , blond włosy nieżle muszą grzać. Chyba sie przefarbuję
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-10-29 o 16:06 |
||
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1187 | |
|
|
Cytat:
![]() Właśnie dostałam dobrą informację -przełożyli mi wylot do Egiptu na 5 godzin wcześniej, co oznacza, że dolecę tam już na obiadek, bo poprzednia wersja zakładała, że się nie wyrabiamy nawet na kolację... I kupiłam sobie serum Bielendy z komórkami macierzystymi I krem hialuronowy o pojemności wystarczającej na pół roku batalionowi wojska
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1189 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() chociaż co ja sie dziwie, mój chuop chodzi w letniej kurtce bo twierdzi ze stara zimowa absolutnie nie nadaje się juz do noszenia, nawet jeśli temperatury są ujemne i regularnie pada śnieg jak z dzieckiem ![]() Spoo |
||||
|
|
|
#1190 | |
|
Nindżopesz
|
Pisac kazdy moze, jeden lepij, drugi gorzej
![]() Cytat:
Co do szypru to na mnie pachna kwasno i gumowato jak stara opona. |
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Gnat pomarańczowy podpis
Czego się nabijasz z Murszafa? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś ponoć ma być cieplej, tylko kiedy
![]() O Spoo się znalazła
|
#1193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nieważne jaka frakcje (kocia czy psia), liczy się futro ![]() _________________________ ___________ Cześć Wam Na Allu niektórzy są chyba niezłymi oszołomami ![]() 3 tygodnie temu jeden kolo wygrał licytację jednej z moich flaszek. Po 2 tygodniach od kliknięcia napisałem mu żeby przelał kasę. Na co ten żebym za pobraniem wysłał (takie formy wysyłki nie udostępniłem w aukcji). No to dobra, On zaraz wpłaca kasę przelewem ![]() Minął tydzień, pisze, że weźmie tylko wtedy jak wyślę za pobraniem ![]() Pewnie wcale kupić nie chce tylko na dodatkowe koszta mnie naciąć usiłuje
|
|
|
|
|
#1194 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Chociaż jak mi się skończył krem z kwasem hialuronowym to jakoś się lepiej zrobiło, chyba mnie hialuron zatyka, możliwe to? Cytat:
![]() Cytat:
No bo jak inaczej wytłumaczyć np. gumiaki przy 35 stopniach powyżej zera i suszy od dwóch tygodni, albo sweter przy 26 stopniach (pod koniec września)? Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę do domu
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhem, skoro już mogiem tu pisać, to zgłaszam też trzecią frakcję futrów
![]() Pozdrawiamy kothy, piesy i wszystkich futrzaków Pozowały: Mysza (PrzeMyszław Bobiarz) i Zając (Tomasz Zajcyków) Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-10-29 o 19:01 |
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1199 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ale ja kocham szypry i jak na razie z czułą wzajemnością Cytat:
![]() u mnie tylko -5 , ale Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Podpis mnie po prostu zauroczył Cytat:
i balerinki w śnieg ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#1200 | |||
|
|
Cytat:
A ten co robi mi dobrze ma np. wazelinę i wosk pszczeli, to chyba są zapychacze? A nie zapychają Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś widziałam panią, która poza tym, że oczywiście miała gołe nerki to ponizej gołych nerek miała beżowe gumowo-ceratowe z wyglądu rurki
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

).

popielniczka z petami to Cuir Venenum 
a w Gdańsku zimy niet 

kawa i hot dogi nie smakuja już?
ekipa nie może mi remontu w sklepie skończyć bo Im nic nie chce schnąć przez ten gupi śniek
łaj
a ja mieć nie mogę

I krem hialuronowy o pojemności wystarczającej na pół roku batalionowi wojska