|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
aaa wiesz, z tym może i lepiej. Bo jakby miał inną wizję karmienia i mi się wtrącał, to byśmy się pozabijali
ale książkę i tak mu wcisnę do poczytania ![]() dokładnie tak jest, z Luśką też zawsze są cyrki przy pobieraniu krwi, i raz też to trwało koło 20 minut... W ogóle krew jej nie chciała lecieć
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusiu Kubusia, jak myślisz, czy to zdjęcie które wkleiłam, komponowałoby się z którymś ze zdjęć Twojego synka ?
Edytowane przez nadalka Czas edycji: 2012-10-29 o 21:32 |
|
|
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
phdwao masz juz jakiś pomysł na zdjęcie? ja muszę dopiero mojej niuni cyknąć, więc jak już masz tam jakieś fajne zdjęcie Jasia to mogę się dopasować stylem
|
|
|
|
#3904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
albo Jaś z misiem
|
||
|
|
|
#3905 | |
|
Zadomowienie
|
rośnie
tez mam na nia wciaz smaka i waga nie chce spadac :P Cytat:
\ u małej chyba zaczynaja sie kolki...kolejne cierpienie nie moze jej ominąć :/ Glowka rosnie,wiec tylko czekamy na operacje jak sie bialko obnizy,powoli trace nadzieje na cud...a z pozytywow to nasze dziecko ma 8 tyg i wazy juz 3 kg...sluch tez dobrze wyszedl na badaniu, fizjoterapeutka ja chwali a mała powoli zayczyna podnosic sama glowke i obracac sie na bok...jutro chce zalatwic w koncu rehabilitanta wiec trzymajcie kciuki!!! |
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochane! Dziękuję bardzo za odpowiedzi
Cytat:
![]() Fajnie, że dołączyła do groma MAMowców ![]() Dziękuję |
|
|
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Phdwao Zależy jak to będzie się komponowało. Zaraz Wam znajdę przykładowe wzory kalendarza, to zrobimy głosowanie Minimalna wielkość zaraz sprawdzę, na pewno powyżej 1000x750 pxSiostra przywłaszczyła sobie moją kurtkę zimową ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() Biedna ta Wasza Laura Ale widać, że chce walczyć
|
||
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Trochę ponadrabiałam was wooooow Byłyśmy dzisiaj na zajęciach fitness dla mam z dziećmi. Było elegancko B. była najmłodsza, reszta dzieci minimum siedząca, jak nie biegająca i rozwalająca połowę klubu fitness ćwiczenia dość wyczerpujące, ale bardzo fajne - zwłaszcza te z dziećmi. Polecam wam, bo to niezła zabawa, a i dziecko też ćwiczy, nie tylko jest blisko z nami, ale faktycznie ruszamy jego raczkami i nózkami Wg mnie te zajęcia nie są dla dzieci już chodzących, bo widząc po tych babach, to istna mordęga - one prawie w ogóle nie ćwiczyły, tylko ganiały za tymi dzieciorami. Ja bym nie dała rady. A tak? B. spokojniutka, uśmięchnięta, parę razy matkę orzygała, żeby nie było, ale tak to fajnie ![]() Kupiliśmy dzisiaj 3 kombinezony, jeden stricte zimowy, taki śliski, a dwa lżejsze, tak mi się zdaje. Jeden w Smyku, dwa w Tkmaxxx. Cena w Tk super, bo za jeden 60 zł, a w Smyku ponad 100. |
|
|
|
#3909 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak przeglądnę zdjęcia i coś wybiorę to prześlę Ci do klepnięcia ![]() A Igunia na tej fotce jest cudna Cytat:
Malutka walczy i na pewno się uda ZObaczysz jaką fajną dziewczynkę wychowasz |
||
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Przykładowe projekty kalendarza (wybrałam klasycznie biały, żeby każdemu pasował). Który Wam się podoba?
Minimalny rozmiar zdjęć to 1280x960 px. Proszę o udzielenie odpowiedzi ![]() 1. Jaki kolaż na okładkę? 2. Zdjęcia kolorowe czy b&w? 3. Nr projektu, który najbardziej się podoba 4. Dodajemy imiona do zdjęć? (jeśli tak, to czy samo imię, czy dodatkowo data ur?) |
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej spokojnej nocy dziewczyny
![]() do jutra
|
#3914 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żebyś jutro obudziła się zdrowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad2. Kurde, nie wiem ![]() ad3. Nr 2 ad4. Tak (nie wiem )nie miałaś łatwiejszego zestawu pytań? Dobranoc
|
|||
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra to i ja zagłosuję
![]() Ad1. Dzieciaczki (myślałam jeszcze nad fotkami stópek maluszków) Ad2. Idę za stadem (jeśli będzie kolor, to biorę fotki w stroju Kubusia, jeśli b&w to jakiś słodki portrecik) Ad3. Nr 3 Ad4. Nie wiem Idę spać
|
|
|
|
#3916 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hyhy, dobre ![]() Ja mojemu nie mówiłam, ale głównie dlatego, że pewnie to info zrobiłoby na nim mniej-więcej takie wrażenie, jakbym powiedziała, że kupiłam sobie nowy peeling albo skarpety Czyli zerowe.Cytat:
![]() Choć w pierwszej chwili myślałam, że skoro klasyczne ilustracje, to obowiązkowo Szancer (a nie pamiętałam, jakie wydawnictwo to teraz wydało, więc myślałam, że kupiliście to) A Wilga to też cuda ostatnio wydaje! Yyyy, odnośnie karmienia, tego tam.. ![]() Trochę sobie pofolgowałam w tych Czechach - to piwo do kolacji, to grzane wino na ulicy (jedne, drugie, trzecie ), więc na razie odciągam i wylewam. Myślę, że jutro (gdy będę miała uczucie porządnego "oczyszczenia" po weekendowych szaleństwach) znów podam pierś. Jeśli będzie raczyła - to może to jeszcze pociągniemy jakiś czas (ze dwa razy na dobę). Jak nie, to trudno, już się trochę pogodziłam z tym nowym etapem.Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. wszystkich dzieci - myślę, że tego typu byłby fajny 2. konwersja do B&W pewnie też każdej inaczej wyjdzie, więc nie jestem pewna, czy to ujednolici wygląd kalendarza. Raczej jestem za kolorowymi, ale się dostosuję ![]() 3. 1 albo 2 4. obowiązkowo! datę urodzenia niekoniecznie, ale nicka mamuśki - dodałabym |
|||||
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Kolorowe 3. Nr 2 4. Imię na pewno a data ur. ewentualnie, bez naszych nicków (bo po co ktoś miałby po tych nickach dotrzeć do nas na forum) |
|
|
|
|
#3918 |
|
Wtajemniczenie
|
Sol odpowiadam
1. tak kolaż na okładkę-chociaż opcja stópkowa też ekstra ![]() 2.pewnie kolor będzie lepszy, bo jednak jedno b&w drugiemu nie równe... 3.nr 2 4. imiona dzieciaczków tak, nasze nicki też i myślę, że daty ur dzieci też powinny być....ale dostosuję się mamka listę do PL zgapiam z Twojego bloga zawsze czytając podpis-nazwę Twojego bloga zdaje mi się, że tam pisze-macierzyństwo podupada
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2012-10-30 o 07:48 |
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
hej hej, noc jak zwykle, choc osttanio jaies te noce sa dziwne, mały budzi sie na jedzenie a ciągnie delikatnie i krótko i przysypia
oby to wszytsko to był skok bo się wykończeCytat:
1. Kolaż z miniaturami zdjęć w kalendarzu 2. kolorowe 3. Nr 2 4. Imiona tak
|
|
|
|
|
#3920 | ||||
|
Branzoletka
|
Ziewająco się witam z nadzieją na lesiejszy humor dzisiaj
![]() To się cieszę, że ty się cieszysz ![]() muminek88 Dzięki za odpowiedź, miałaś wyrozumiałego ludzkiego lekarza,to rzadkość w dzisiejszych komercyjnych czasach.Za twojego maluszka trzymam gorąco kciuki i za ciebie aby Bóg dał wam dużo sił i nadziei w tym trudnym dla was czasie. Cytat:
![]() Cytat:
2. Które będzie ładniejsze 3. 2,3 4. Tak koniecznie Cytat:
a bardziej prywatne sprawy mamy wiadomo gdzie No ale ja się dostosuje, bo mam świadomość tego co piszę i nie przeszkadza mi jak ktoś coś wyniucha w gazetach o tym nie napiszą ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
-przezpraszam za to mamka
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad.2 Kolorowe 3. Ad.3 nr 2 4. Ja myślę że imiona i datę urodzenia - nicki niekoniecznie - przecież my wiemy czyje jest czyje ![]() Tak w ogóle to sieeeeeeeeeeeem
|
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
wyszedł mi pierwszy pryszcz od roku i to na brodzie taka gulka
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Emil nam wczoraj padł zaraz po kąpieli, bez marudzenia zasnął jak kamień ok. 19 i spał do 2 ![]() mąż ma dziś urodziny
|
#3924 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3925 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. kolorowe 3. Nr 2 4. Imona tak, data niekoniecznie, bez nicków Cytat:
|
||
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawą i jajecznicą.
Na dworze mróz, ale śnieg nie kurzy, więc nie jest źle. Muszę już schować częściowo odkryte półbuty, wyciągnąć zamszowe kozaczki i kupić ciepłe okrycie zimowe. Za tydzień będzie u mnie mama, więc może wyrwę się na jakieś zakupy. Wczoraj kurier przyniósł (polecany na forum) nawilżacz powietrza, a dzisiaj powinna dotrzeć paka z Gemini i śpiworek do wózka. Nie wiem, czy jest najcieplejszy, ale na pewno najdłuższy i powinien przydać się również w przyszłym roku do wózka i na sanki. **** Właściwie to jajecznicę już zjadłam.
|
|
|
|
#3927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A mojemu dziecku coś się poprzestawiało, drugą noc z rzędu budzi się na jedzenie co godzinę |
|
|
|
|
#3928 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. kolorowe 3. dostosuję się 4. myślę, że i imiona i daty urodzeń ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój ma 1go Listopada
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejka fajny ten spiwór
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

baty się należą, wszystko zrzuca na Twój kark
ale książkę i tak mu wcisnę do poczytania 

albo Jaś z misiem
znaczy trochę posłuchał co ja mam na ten temat do powiedzenia i jak zawsze zostawił sprawę mnie... Spytał tylko, czy nie ma większego ryzyka zakrztuszenia. I to było całe jego zainteresowanie
Ale widać, że chce walczyć

Wg mnie te zajęcia nie są dla dzieci już chodzących, bo widząc po tych babach, to istna mordęga - one prawie w ogóle nie ćwiczyły, tylko ganiały za tymi dzieciorami. Ja bym nie dała rady. A tak? B. spokojniutka, uśmięchnięta, parę razy matkę orzygała, żeby nie było, ale tak to fajnie 

i chyba początek kataru. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie mam pojęcia dlaczego.